“ΚΟΛΑΣΗ” ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ – ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Χημικά και κρότου λάμψης έπεσαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

    Την ώρα που οι αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων για να συμπαρασταθούν στον συλληφθέντα για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ.

    Αμέσως, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων και όλοι απομακρύνθηκαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

    Πιο συγκεκριμένα, η ένταση σημειώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου απολογήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Σε συμπαράσταση των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 50 αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και περίμεναν την ολοκλήρωση της απολογίας των δύο φερόμενων ως μελών της Οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Την ώρα που οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να βγάλουν τους δύο κατηγορούμενους, επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε χρήση κρότου – λάμψης.

    Οι κατηγορούμενοι, Βαγγέλης Σταθόπουλος και Διονύσης Μπάκας αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ., είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

    κ1 OK

    Κ3 OK

    k2 OK

    κ5 οκ

    Κρίθηκαν προφυλακιστέοι

    Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν ενώπιον του τακτικού ανακριτή ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα του έκρινε προφυλακιστέους. Συγκεκριμένα, απολογήθηκαν για πέντε ενέργειες, και ειδικότερα για τρεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη και στις πρεσβείες του Μεξικού και της Γαλλίας.

    Τα αδικήματα που τους έχουμε αποδοθεί είναι εκρήξεις και δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας αστυνομικών εκτός από τη συμμετοχή στην οργάνωση και ληστεία κατά περίσταση.

    Ο 41χρονος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στη ληστεία στο Χολαργό και στην συμμετοχή στην οργάνωση και υποστηρίζει πως το μόνο στοιχείο που τον εμπλέκει στην υπόθεση καθώς δεν υπάρχει γενετικό υλικό ή αποτυπώματα, είναι ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική που είπε ότι ο 41χρονος είναι τρομοκράτης.

    Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης Κ. Παπαδάκης, υποστήριξε ότι ο εντολέας του (ο 45χρονος) αρνείται τις κατηγορίες και περιμένει την ολοκλήρωση των ερευνών προκειμένου να επανέλθει με ολοκληρωμένο απολογητικό υπόμνημα. «Η Αντιτρομοκρατική έχει ανάγκη από επιτυχίες γιατί αυτή είναι που παρατηρούσε επί σειρά ετών τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Σε αυτή την υπόθεση είναι πολλά τα κεράσια και μικρό το καλάθι», είπε χαρακτηριστικά.

    Τέλος ανέφερε ότι ο εντολέας του αγνοούσε το περιεχόμενο των σακιδίων μέσα στα οποία βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

    Διαβάστε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΙΕΣ & ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…
      ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    2. Αλληλέγγυοι στη τρομοκρατία κ δε συλλαμβάνονται …μόνο στο Ελλαδιστάν τέτοια ανοχή

    3. Η κατάσταση έχει αρχίσει να κλιμακώνεται επικίνδυνα και βέβαια μπορεί το όλο ζήτημα να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά απέναντι στις αντιδράσεις των απλών ανθρώπων απέναντι στους λαθροεισβολείς. Όμως σε αυτό το ζήτημα πήρε θέση και ο Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας τους μεγάλους κινδύνους που εγγυμονεί η όλη κατάσταση. Πέρα όμως από όλα αυτά. Αν τα σκοτεινά κέντρα και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο επιδιώκουν τη πόλωση και την ύπαρξη εμφυλιοπολεμικού κλίματος με στόχο βέβαια την εξέγερση και εμπλοκή και λαθροεισβολέων και οπαδών του ISIS στην όλη ιστορία, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει νεκρό πολιτικό πρόσωπο αποδεκτό μάλιστα από ευρύ πολιτικό φάσμα, διότι έτσι θα δέσει καλύτερα η εξέγερση, οπότε πλέον δεν εξαιρείται, όπως είναι φυσικό ο κ. Χρισοχοΐδης, όσες σχέσεις και αν έχει με την πρεσβεία των ΗΠΑ. Εξάλλου σχέσεις με την πρεσβεία των ΗΠΑ είχε και ο Γουέλτς κάποτε. Τελικά, δεν είναι δύσκολο να προγράψουν τα διάφορα ξένα κέντρα κάποιον, διότι όταν αυτοί αρχίζουν να παίζουν μπάλα στο δικό μας γήπεδο δεν καταλαβαίνουν τίποτε και στη περίπτωση αυτή βέβαια δρουν ανεξέλεγκτοι οι ελεύθεροι σκοπευτές. Για αυτό καλύτερα θα είναι να απαγορευθεί η πορεία στην επέτειο του Πολυτεχνείου, η οποία ούτως ή άλλως δεν προσφέρει τίποτε. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι εμάς το μόνο που μας σώζει είναι η όσο το δυνατόν πιο ζωντανή και άμεση σχέση μας με το Θεό. Τώρα οι πολιτικοί, καλό είναι να γνωρίσουν και αυτοί το Θεό

    4. κουλη ποσο ανικανος εισαι? ο κοσμος σε εβγαλε για να βαλεις την αστυνομια με πολυβολα και να τελειωνουμε με αυτα τα σιχαματα

    Comments are closed.