ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ, DRONE, ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK – TETOIA ΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ekklisia_1

    Με εντατικές περιπολίες αστυνομικών,  ακόμα και με πολιτικά,  έξω από Ιερούς Ναούς και κοιμητήρια, αλλά και με «σαφάρι» ελέγχων στα social media, προσπαθεί η αστυνομία να βάλει «φρένο» σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να πειθαρχήσουν στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν περισσότερες από 12.000 εκκλησίες, οι περισσότερες εκ των οποίων θα τελέσουν λειτουργίες το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και την Ανάσταση κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν ηχητικές εγκαταστάσεις για να ακούγεται η Θεία Λειτουργία ενώ η περιφορά του επιταφίου θα πραγματοποιηθεί μέσα στον ναό.

    Το ζήτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει ειδικά του βράδυ της Ανάστασης στα προαύλια των εκκλησιών και ιδιαίτερα στα νησιά και τα χωριά. Η Αστυνομία λέει ότι θα υπάρχει παρουσία ενστόλων και ανδρων με πολιτικά στους μεγάλους ναούς ενώ θα πραγματοποιούνται περιπολίες στην περιφέρεια και ειδικά στα χωριά.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Όπως λένε οι πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αν παρατηρηθεί συγκέντρωση κόσμου θα γίνονται συστάσεις για να απομακρυνθούν ενώ αν δεν υπακούσουν θα εφαρμοστεί ο νόμος που απαγορεύει τη συγκέντρωση περισσότερων από δέκα ατόμων στο ίδιο σημείο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει μπει στο παιχνίδι των μέτρων.

    Σε groups στο facebook, ορισμένοι καλούν  σε «αντάρτικο» για… εισβολές στις εκκλησίες το Πάσχα.

    «Αν σε κάθε μπλόκο θα έχει 2-3-4 αστυνομικούς και όλη η υπηρεσία θα είναι σε μπλόκα και δεν θα έχουν ενισχύσεις, πώς θα σταματήσουν 20-50-100 άτομα ανά μπλόκο; Και πού θα τους πάνε όλους; Βγείτε όλοι το Μεγάλο Σάββατο και στείλτε τους στο δ…», «Ανάσταση όλοι έξω», «Μεγάλη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα βγαίνουμε κατά χιλιάδες όλοι και πάμε εκκλησία», είναι μερικές μόνο από τις αναφορές που έχει εντοπίσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Πιο σοβαρό ήταν το περιστατικό με τον ιερέα σε περιοχή της Αθήνας, ο οποίος είχε στείλει μαζικά SMS σε πιστούς για privé… Θεία Κοινωνία! Τους ενημέρωνε πότε θα μπορούσε να τους κοινωνήσει και περίμενε τις απαντήσεις τους. Οι αστυνομικοί αντελήφθησαν τη συγκεκριμένη ενέργεια και ενημέρωσαν τον… προϊστάμενό του, ο οποίος προέβη στις απαιτούμενες επιπλήξεις για αυτοσυγκράτηση του ιερέα.

    Στη Λαμία παρατηρήθηκαν αναρτήσεις από αφίσες που ανέφεραν: «Μεγάλη Εβδομάδα-Ανάσταση Εισβολή στις εκκλησίες… αλλιώς σκλαβιά», «Ανοικτή εκκλησία – ελεύθερη Θεία Κοινωνία – Ανάσταση για όλους»

    lamias_souvla

    Εξονυχιστικοί θα είναι οι έλεγχοι σε εθνικές οδούς, παραδρόμους και σταθμούς ΚΤΕΛ για να «μπλοκαριστούν» όσοι απείθαρχοί επιχειρήσουν να δραπετεύσουν εκτός και εντός Αττικής στα εξοχικά τους.

    Ένα γιγαντιαίο σχέδιο που απλώνεται σε όλη τη χώρα με επίκεντρο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνει εκατοντάδες μπλόκα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η κυκλοφορία των πολιτών, αυστηρούς ελέγχους και τσουχτερά πρόστιμα, συστάσεις πιστών ακόμη και έξω από ιερούς ναούς, περιπολίες για την αποτροπή γλεντιών και συναθροίσεων σε αυλές και πιλοτές πολυκατοικιών, έχει θέσει σε εφαρμογή η Αστυνομία.

    Οι εντολές που έχουν πάρει οι επικεφαλής των μέτρων και έχουν διαβιβάσει σε όλους τους ένστολους είναι να είναι αποφασιστικοί και αυστηροί στους ελέγχους, να μην δέχονται αστείες και παιδαριώδεις δικαιολογίες και να ελέγχουν ακόμη και τα πορτ μπαγκάζ των οχημάτων για να διαπιστώνουν αν τα όσα γράφουν στα χαρτιά που φέρουν πάνω τους συμβαδίζουν με αυτά που υπάρχουν στις αποσκευές τους.

    Για παράδειγμα αν επικαλεστούν την πιο συνηθισμένη δικαιολογία ότι μετακινούνται για να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους και ασθενείς γονείς τους, να μην κουβαλούν σούβλες, αρνιά και κρασιά.

    Στο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα, συμμετέχει το σύνολο των υπηρεσιών και εκτός από τους άνδρες και τις γυναίκες της Τροχαίας, επιστρατεύονται ένστολοι από τα τοπικά τμήματα, την Άμεση Δράση, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ ακόμη και τα ΜΑΤ αφού λόγω της κατάστασης που επικρατεί, δεν έχουν αντικείμενο. Μάλιστα, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει φροντίσει, εκατοντάδες αστυνομικοί από τα αεροδρόμια και τις υπηρεσίες γραφείου, να βγουν στο δρόμο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχέδιο λαμβάνουν μέρος και 250 αστυνομικοί που «αποδεσμεύτηκαν» από το αρχηγείο.

    Παράλληλα, το σύνολο των υπηρεσιακών οχημάτων και μοτοσικλετών, τα drones, τα δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, συμμετέχουν στον σχεδιασμό και όπως εκτιμούν οι επιτελείς της Αστυνομίας, κανείς δεν θα μπορέσει να «το σκάσει» από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να εκδράμει στην επαρχία. Σε όλα τα διόδια της χώρας υπάρχουν μπλόκα και αστυνομικοί να ελέγχουν όλο το 24ωρο, όλα τα αυτοκίνητα.

    Εκτός από τα μπλόκα σε όλα τα διόδια της χώρας, έλεγχοι και περιπολίες υπάρχουν σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους που συνδέουν πόλεις και χωριά. Ειδικά για την Αττική, οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα θελήσουν να μεταβούν στα εξοχικά τους που βρίσκονται ακόμη και εντός του νομού Αττικής.

    Σε τουλάχιστον 20 σημεία όπως στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, Βάρης – Κορωπίου, λεωφόρο Μαρκοπουλου, λεωφόρο Μαραθώνος και λεωφόρο Πεντέλης προς Νέα Μάκρη θα υπάρχουν όλο το 24ωρο μπλόκα και θα ελέγχονται εξονυχιστικά όλα τα οχήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του για να πάει, για παράδειγμα στο εξοχικό του στον Κάλαμο ή στο Πόρτο Ράφτη, καθώς κινδυνεύει με πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες όπως φυσικά και υποχρεωτική επιστροφή στη βάση του.

    Για τη Θεσσαλονίκη θα ισχύσουν ανάλογα μέτρα ειδικά για αυτούς που θα προσπαθήσουν να μετακινηθούν από την πόλη στις εξοχικές τους κατοικίες στη Χαλκιδική.

    Στο παιχνίδι έχει μπει και το Λιμενικό όπου θα διενεργεί αυστηρούς ελέγχους στα πορθμεία και τα λιμάνια της χώρας με εντολή να εντοπίζει όσους απείθαρχους θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν χωρίς το Ε1 στην τσέπη. Το ίδιο περιοριστικό μέτρο ισχύει και στα αεροδρόμια αφού κανένας δεν μπορεί να εκδώσει εισιτήριο χωρίς να αναφέρει τη μόνιμη διεύθυνση κατοικίας ενώ αυστηροί έλεγχοι θα υπάρχουν και στα ΚΤΕΛ.

    Πιλοτές, ταράτσες και αυλές

    Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι τα γλέντια σε πιλοτές, ταράτσες και αυλές. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως κάποιοι επηρεασμένοι από τον καιρό και το εορταστικό κλίμα θα επιχειρήσουν να μαζευτούν σε αυλές σπιτιών και πιλοτές πολυκατοικιών για να ψήσουν και να γλεντήσουν.

    Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιεί περιπολίες και όπου διαπιστώνει ότι υπάρχουν τέτοια μικρά «πάρτυ» θα επεμβαίνει άμεσα. Μάλιστα, στο τραπέζι των συσκέψεων έπεσε η πρόταση αν κάποιοι δεν υπακούν στις συστάσεις να υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα, αυτόφωρο και πρόστιμα. Για το λόγο αυτό στην Αθήνα θα περιπολούν και τα drones για να δίνουν στο κέντρο επιχειρήσεων εικόνα για το τι γίνεται ενώ περιπολικά όπου εντοπίζουν ….παράνομα γλέντια θα χρησιμοποιούν μέχρι και τα μεγάφωνα για να τους συμμορφώνουν.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις Εκκλησίες και τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Μ.Πέμπτης που κυκλοφορεί και στα σούπερ μάρκετ:

    1.indd

    Banner-supermarket

    Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες .

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Τους λαθρομετανάστες και τους γύφτους γιατί δεν τους έχετε αυτά τα μέτρα.ολοι στης εκκλησίες το βράδυ να δω τι θα κάνουν

      1. Θα έρθουν τα ΜΑΤ και θα κάνετε Πάσχα στο κρεβάτι.

        1. Εσύ θα κάνεις ραμαζάνι στον φίλο σου τον διάολο και θα τρώτε πιλάφια στην κόλαση μαζί με κάτι χοντρές μιξοπαρθένες με κρεατοελιές στην γλώσσα

    2. Παιδιά Έχετε δίκιο για όσα λέτε αλλά οι Ιεράρχες είναι πάνω από όλα είναι Ανθρωποι Πονάει η καρδιά τους αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό γιατί όπως γνωρίζετε και όπως σας είπα πιο πάνω είναι και αυτοί οι Ανθρωποι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό γιατί κακά τα ψέματα θα τους πετσοκόψουν Οι Άθεοι

      1. φιλε οι μασκες επεσαν οι περισσοτεροι ειναι μασονοι και παιζουν ενα ρολο τοσα χρονια, να μας κρατησουν σε κατι τετοιες στιγμες κοιμισμενους στα σπιτια μας.. Εγω πριν απ αυτο ακουγα καθε μερα κονανο, μεσογαιας λεμεσου κλπ. Ο κονανος τωρα μεσα σ ολα αυτα χαριεντιζεται με τις κυριουλες στο facebook και μας λεει η ζωη ειναι ωραια και μας τραγουδαει καντε υπομονη.. Ασε τον αλλον του MIT ταχα που μαςπλασαραν.. Δεν ειναι τυχαιο που εφαγαν τον Πατερα Παυλο σιατιστης πριν μερικους μηνες μολις, ηταν ο μονος που φοραγε παντελονια και δεν χαμπαριαζε, αν ζουσε τωρα θα ειχε ξεσηκωσει τον τοπο…

        1. Από αυτόν του ΜΙΤ δεν το περίμενα… Έτρεχα να τον ακούσω, τον θαύμαζα και τον σεβόμουν…

      2. Εδώ οι Άγιοι δε φοβήθηκαν μπροστά σε φρικτά μαρτύρια…. Αυτοί τι φοβηθηκαν και μας άφησαν στο σκοτάδι?

      3. Συγνωμη αλλα οχι λαθος κανεις ο Χριστος μας ειναι το Α και το Ω,πιστευω τελικα οτι το επιτρεψε ο Κυριος να συμβει αυτο για να ξεκαθαρισει την Εκκλησια τα προβατα απο τα κατσικια,οι Ιερεις ηταν οι πρωτοι που επρεπε να ξεσηκωθουν για την Ορθοδοξια μας,μπορουσαν αν θελανε να κανουν πολλα εχουν ανθρωπους να βαζανε αποστασεις εξω απο την εκκλησια απο την μια ακρη της γειτονιας στην αλλη και τι εγινε τι θα παθουμε αν περιμενουμε να προσκυνησουμε?!Ποιες αποστασεις φοβηθηκαν λοιπον?!Συνωπισμος στα μαρκετ δεν υπαρχει?Στις λαικες?Στις τραπεζες?Ε μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας!!!!Δεν ξεσηκωθηκαν ουτε να ακουμε την Θεια Λειτουργεια εστω απο τα μεγαφωνα και αρνηθηκαν την Θεια κοινωνια που ειναι το αιμα και το σωμα του Χριστου μας,εξαιρουνται καποιοι ιερεις οπως ειδαμε και θα δουμε να μην τα βαλουμε ολους στο ιδιο καζανι,οι υπολοιποι ομως?Οταν λογοδοτησουν με τον Χριστο μας τι θα του πουν?
        Τοσα χρονια πριν που κοινωνουσαμε δεν κολλησαμε ουτε μια αρρωστεια,ο Χριστος ειναι Ανασταση οχι θανατος,δεν γινεται οταν μας συμβει κατι να λεμε Βοηθα μας Παναγια μου,Βοηθα μας Χριστε μου και εμεις να μην ειμαστε εκει!Μ.Παρασκευη Επιταφειος θρηνει η Παναγια το παιδι της μονη της θα την αφησουμε?!Ειναι και η Παναγια μας μην την ξεχνατε!!!!!!
        Ενας Ιερεας δεν εχει λογο να φοβαται τους αθεους εχει τον Χριστο,οι αθεοι φοβουνται τον Χριστο και καποια στιγμη να ειστε σιγουροι θα ερθει και αυτων η σειρα.
        Κυριε Ιησου Χριστε ελεησων ημας,Υπεραγια Θεοτοκε Σωσον ημας +++
        Καλη Ανασταση

    3. 70% πριν 9 μήνες στις εκλογές ψήφισε ΝΔισλάμ και ΣΥΡΙΖΟϊσλάμ… Καλά να πάθει τώρα.

      1. Δυστυχώς είναι ακόμα χειρότερα από Ισλάμ είναι ΝΤΠ που στο τέλος θα απαγορεύσει και το Ισλάμ.

    4. Παρόμοιο ζήλο δεν έδειξε ποτέ μέχρι σήμερα το κράτος, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου πραγματικά απειλείται η δημόσια υγεία και η κοινωνική ειρήνη

    5. Η αστυνομία καλά θα κάνει να συλλαμβάνει κλέφτες, απατεώνες, διαρρήκτες κτλ.
      Αφού η αστυνομία θα φυλάει τους ιερούς ναούς, οι κλέφτες θα μπορούν ανενόχλητοι να ρημάζουν τα σπίτια και καταστήματα!!!

    6. Στις τράπεζες γιατί ρε μ@λακες δεν ισχύει κανενα κλείσιμο και καμιά απαγόρευση? Γ@μημενοι. Στην εκκλησία κολάει μονό ο ιός?

    7. ατσα η αστυνομια ?? εκει που δε ειχε εξοπλισμό περιπολικά άνδρες να κυνηγούν εγκληματίες ??? τωρα πως ?? με μαγικό τροπο τους βλέπεις σα μπάστακες παντου ?? με ενα σορό τεχνολογικά πραματα ??? τι γινετε εδω ????????

    8. Αν η Βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια με της γης
      είναι γιατί οι βασιλείς της Ουράνιας Εκκλησίας στην γη
      απαρνήθηκαν τους Ιερούς κανόνες και το σύνταγμα του Θεού και Ιησού Χριστού μας, πουλώντας την Ελλάδα και την Ανθρωπιά της στα χέρια των θεών των τούρκων και εβρ@ίων κανιβ@λων.

      Ουαί σε εσάς Χριστιανοί που αντί τον Χριστό ….. προσκυνάτε αυτούς τους προσκυνητές του αγίου Κορανίου της επίσημης εκκλησίας Των δεσποτάδων που ασελγούν ως π@ιδόφιλοι που είναι!…και σοδομίτες ως gay.

      Ουαί σε εσάς συκοφάντες και διαστρεβλωτές της Αλήθειας, δημοσιογράφοι ψευτο-ιεράρχες … που στα μάτια του Ελληνισμού ορκίζετε ως υπουργούντες το έθνος των Ελλήνων….. ιουδ@ίους ρ@βίνους απόστολους της μεγάλης του αντιχρίστου ΣΙΩΝ.

      ΟΥΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΙΟΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ…
      ΑΛΗΤΕΣ ΙΣΡ@ΗΛΙΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α και του Ω.
      ΟΥΑΙ ΣΑΣ !

      Ιδού ο ιούδας ισκαριώτης ! η εκκλησία του “αγίου” κορανίου των ευσεβών καταραστών του έθνους των Ελλήνων!
      Πού μας οδηγούν οι ιεράρχες του «αγίου» κορανίου του Πατριάρχη βαρθολομαίου;;; μα φυσικά…στην σαρία!
      Εκεί μας θέλει η ιερά σύνοδος της Ελλάδος….και εκεί μας οδηγεί… με αγάπη στο τζαμί.

      ιω

    9. Η Μεγάλη Πέμπτη θα καθιερωθεί ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ .

    10. δουλειά του χριστιανού είναι η αγάπη, η φροντίδα των προσφύγων και η υπακοή στους νόμους, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!

      1. Kαι η δουλεια των προσφύγων η ανυπακοη και το σφάξιμο των χριστιανων στο ονομα του allah
        Eσύ πρόσεξε μήπως από την πολύ αγάπη βιάσουνε εσένα & την οικογένεια σου και σας σφάξουνε ζωντανούς παλιο κεφτε ε παλιο κεφτε

    11. πω πω ρε τι φασισμος ειναι αυτος στην ελλαδα! Ειμαι ευτυχως μ αυτα που βλεπεω γερμανια και εδω μπορεις να πας οπου θες χωρις να δωσεις λογαριασμο σε κανενα, μονο συστασεις υπαρχουν για να κραταμε αποστασεις εναμισυ μετρο απ τους αλλους κι αυτο χαλαρα. Εδω στη γερμανια σε μια δημοσκοπηση οι γερμανοι 90% απαντησαν οτι αυτα με τον κορονοιο ειναι υπερβολες, ενω απο ελλαδα απο γνωστους συγγενεις και φιλους ακουω εχουν χεστει επανω τους..

      1. Ναι φίλε μου γιατί εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς η δημοκρατία έχει καταληθεί και το καθεστώς της ΝΔ μαζί μεόλους τους άλλους του δημοκρατικού τόξου και με εργαλείο τα πορνοκάναλα και τους δημοσιοκάφρους έχουν φοβίσει τον λαό που δύστυχώς πάντα ραγιάς ήταν. Όσο για την ηγεσία της εκκλησίας θα σου θυμίσω ότι τον Χριστό παπάδες τον σταύρωσαν, Ιουδαίοι παπάδες αλλά παπάδες!!!

    12. Τελικά αυτοί σκοτώνονται για το ποιος θα πάρει πρώτος τα 30 αργύρια…. Καληνύχτα Ελλάδα …..Καληνύχτα θρησκεία…… Καληνύχτα οικογένεια….

    13. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    14. Χτυπήσατε την πόρτα της τρέλας μας άθεοι μασόνοι και θα δείτε πως δεν θα χετε καλό αποτέλεσμα στην ζωή σας.
      Προσέξτε καλοί καλοί οι χριστιανοί έχουμε ανεχτεί πολλά……άλλα όλα κρέμονται από μια κλωστή!

    15. Πρέπει να έχει δώσει δώσει μεγάλη υπόσχεση ο Μητσοτάκης σε σκοτεινά κέντρα για να μην γίνει ο εορτασμός της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού φέτος. Θυμίζει το εβραϊκό αρχιϊερατείο που είχε βάλει φρουρούς στον Πανάγιο Τάφο για να μην προσεγγίζει κανείς.

      1. Φυσικά ολόκληρο πτώμα κρύψανε, να πάει στραβά το σχέδιο του Π. Πιλάτου και να έχουμε άλλα? Τρελός είσαι?

    16. εσεις εκει στην συμμορια της ΝΔ σπασατε το ρεκορ του σουπερ φασισμου χαρδαλια θελω να σε δω και μετα το πασχα που αρχιζει το ραμαζανι των μουσουλμανων θα κρατησεις την ιδια τακτικη η εκει σε πιανει πανικος και θα κανεις τουμπεκι να ειστε σωστοι σε ολους ειδαλως παραιτηθειτε η χωρα δεν χρειαζετε κυβερνησεις και μαλιστα πουλημενες και εναντιον των ελληνων

    17. Ωραια ολοι οι πιστοι δεν θα παμε σε εκκλησιες για την ανασταση αλλα σε μιναρέδες και δεν θα μεινει τιποτα ορθιο τιποτα κουφαλες αντίχριστοι και ισλαμοφασιστες

    18. η Γιόχανσον σε συνέντευξή της -πού αλλού;- στη διαδικτυακή έκδοση του «Spiegel». «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αναστολή ασύλου. Η Ελλάδα θα κάνει αυτό που της λέμε» είπε ορθά κοφτά.

      Στη συνέχεια έγινε πιο αναλυτική: «Έχουμε επεξεργαστεί με την Ελλάδα ένα σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο οι ελληνικές Αρχές θα πρέπει τώρα να εφαρμόσουν βήμα βήμα. Προβλέπει να μεταφερθούν οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι από τους καταυλισμούς τώρα αμέσως! Οι ηλικιωμένοι, άρρωστοι κ.λπ. να μεταφερθούν σε κενά ξενοδοχεία στα νησιά ή στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό πρέπει να αρχίσει τώρα αμέσως! Είναι ευθύνη των ελληνικών Αρχών!» Ακολουθεί προβοκατόρικη «πάσα»του γερμανικού περιοδικού, που υπενθυμίζει την «υπερβολικά σκληρή αντίδραση στον Έβρο», και ρωτά: «Τι σας κάνει τόσο σίγουρη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους μετανάστες στα νησιά;» Και η απάντηση της κυρίας με το διατακτικό ύφος αφοπλιστική: «Πολύ απλά. Η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να το πράξει – επ’ αυτού δεν χωρά καμία συζήτηση…»

      Τα γιουσουφάκια ανθέλληνες που μας κυβερνούν, γιατί μόνο τέτοιοι επιλέγονται για καίριες θέσεις, βγάζουν όλο το μίσος τους στους Έλληνες και Χριστιανούς. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    19. Αντί όλοι οι φωστήρες του συστήματος (οι διάφοροι Χαρδαλιάδες και όσοι εδρεύουν στου Μαξίμου) να φτιάχνουν σχέδια για να αποφευχθούν -με εκτελεστικό όργανο την αστυνομία- εικόνες με πιστούς να σπάνε την καραντίνα και να μεταβαίνουν στις εκκλησίες της χώρας οι ΠΙΣΤΟΙ, καλό θα ήταν να είχαν ήδη σχέδιο για το πώς θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, χωρίς να βγάλουν αμέσως το φιρμάνι που να λέει πως ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ κόβοντας του ξανά μιστούς και συντάξεις…..
      Τώρα αντί ο 9ος της Κατεχάκη ή στη ΓΑΔΑ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να απλώσουν «δίχτυ» στο διαδίκτυο, που θα να εντοπίζει τους «ακραίους» που θέλουν να παρασύρουν κόσμο να συγκεντρωθούν αύριο και την Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες, ας κάνουν «δίχτυ» για ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΕΜΠΟΡΟΥΣ που λυμαίνονται το διαδίκτυο (facebook) και όχι να κλείνουν προφίλ Πατριωτών (πχ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που το εξαέρωσαν) όταν γράφουν κάτι που δεν είναι αρεστό στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    20. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!

    Comments are closed.