ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ

    Κοινοποίηση:
    antifa

    Συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ πατριωτών και ακροαριστερών κατά τη διάρκεια τεράστιας συγκέντρωσης περίπου 100.000 ατόμων υποστηρικτών του Ν.Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

    100.000 περίπου Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν στη Freedom Plaza, μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο και ζητούσαν άλλη μία τετραετία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Την ίδια ώρα ακροαριστεροί και ΑΝτίφα με χρήση ακόμα και μαχαιριών προσπάθησαν να σπάσουν τη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.

    Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ τουλάχιστον ένα άτομο έχει μαχαιρωθεί, ενώ έγιναν και αρκετές συλλήψεις, μάλιστα βίντεο δείχνουν πως υπήρξε και πυροβολισμός.

    Οι ακροαριστεροί πέταξαν πυροτεχνήματα κατά των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ.

    100.000 Αμερικανοί κατά της νοθείας

    Το Σάββατο πλήθος κόσμου διαδήλωσε στην Ουάσιγκτον, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα για «τέσσερα χρόνια ακόμα» παρουσία του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

    Σε εορταστική ατμόσφαιρα, αρκετές χιλιάδες εξ αυτών συγκεντρώθηκαν στη Freedom Plaza, μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο.

    «Δεν θα εγκαταλείψουμε», επέμεινε ο Λουκ Ουίλσον, εξηντάρης από το Άινταχο, κραδαίνοντας μια σημαία.

    Κάποια «ξένη επέμβαση»! Οι οπαδοί του Τραμπ τόνισαν πως έγινε κλοπή των εκλογών.

    «Ο αμερικανικός λαός πέφτει θύμα μεγάλης αδικίας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντελ Κουίκ προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας τρόπος» να κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές.

    Η Νταρλίν Ντέντον, με το σήμα «Τραμπ 2024» στη μπλούζα υποστηρίζει. «Κανένας δεν θέλει να ακούσει τις αποδείξεις», επέμεινε η 47χρονη, μεταξύ δυο τραγουδιών κάντρι. Πήγε από το Τενεσί για να εκφράσει την αγάπη της στον Τραμπ, ο οποίος έδωσε «φωνή» στους Αμερικανούς.

    Ορισμένοι δεν δίστασαν να μιλήσουν για «ξένη επέμβαση», άλλοι αναφέρθηκαν στο λογισμικό που φέρεται ναι έσβησε χιλιάδες ψήφους υπέρ του Τραμπ.

    «Δεν είμαστε μπανανία, πρέπει να το διορθώσουμε» το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ξέσπασε η Σούζαν Μπάουμαν, 62 ετών, που πήγε στην Ουάσινγκτον από το Χάμπτον, στη γειτονική Βιρτζίνια.

    «Γουάου! Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην Ουάσιγκτον για να εμποδίσουν να μας κλέψουν τις εκλογές», διαπίστωνε με ικανοποίηση στον λογαριασμό του στο Twitter χθες ο Τραμπ, προτού το ελικόπτερό του πετάξει πάνω από το πλήθος που τραγούδαγε τον εθνικό ύμνο καθώς περνούσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ “Ελληνοαμερικανο”. ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.

    2. Καλά, οι αντίφα και οι ανάρχες, μαχαίρωναν, πυροβολούσαν, πέταγαν πυροτεχνήματα ή μπουκάλια με νερό, οι μπάτσοι τι έκαναν;;; ως συνήθως τίποτα… Πάντως άδικα διαδηλώνουν, γιατί και το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ, απέρριψε την αγωγή του Τέξας και των άλλων πολιτειών, εναντίον των 4 πολιτειών που είχαν νομοθετήσει να μην υπάρχει δυνατότητα ελέγχου της ψηφοφορίας!!! Μάλιστα και οι 4 κυβερνήτες ήταν ρεπουμπλικάνοι!!! Σε λίγο, το ίδιο δικαστήριο (συντριπτική πλειοψηφία οι ρεπουμπλικάνοι), θα απορρίψει και την ένσταση για νοθεία στις εκλογές, γιατί απλά δεν προλαβαίνουν να ελέγξουν τόσα στοιχεία που έχουν προσκομισθεί, ούτε να διεξαχθεί έρευνα, ανακρίσεις, καταθέσεις κλπ, και οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά!!! Σε 1,5 με 2 χρόνια θα υπάρξει απόφαση, αλλά η δικαίωση του Τραμπ θα είναι μόνο ηθική, αφού δεν γίνεται να αλλάξει ο πρόεδρος…

    3. Τα ιδια ειχαμε και με την χρυση αυγη νοθεια παντου ..μακαρι ο τραμπ να τιυς βαλει στη θεση τους…πηγαινετε και κυρηξτε στα εθνη ειπεν ο Κυριος…ακουτε μασωνοι εθνοι οχι αχταρμας…..τα εθνη θα παραμεινουν…η ελλαδα ελλαδα η γερμανια γερμανια κλπ. Αντε νεοταξιτες σπιτια σας μασωνακια..

    4. Η δήλωση τού Ελληνοαμερικάνου μέ τά εφτά εκατομμύρια κάνει ένα σοβαρό λάθος.Τά εφτά εκατομμύρια είναι οί ψήφοι τού Τραμπ πόυ τά έκλεψε τό
      Αμερικανικό παρακράτος Ομπάμα,Χιλαρι καί Μπίλ Κλίντον καί ο Σόρος.Τί θά πεί Ελληνοαμερικανός;Η είσαι Ελληνας η Αμερικάνος.
      Γιάννης Λάκων

    5. Οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι αναρχοάπλυτοι τραμπούκοι που πληρώνονται από τον Σόρος

    6. Εμείς εδω στη πατρίδα παρόλο που είμαστε τα πουλάκια του Τραμπ κ του κάθε Μπάιντεν είμαστε σίγουροι πως τίποτε καλό δεν πρόκειται να προσφέρουν από εδώ κ στο εξής οι πλανηταρχες γιατί ήδη ενεργοποιήθηκε το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού.
      Και για όσους αυτό φαίνεται φανταστικό,συνομοσιολογικο σενάριο να τους λυπηθεί ο Θεός για τους υπόλοιπους που πήραν χαμπάρι κ έχουν αφυπνισθεί πιστεύω πως ήδη έχουν χαράξει στο μυαλο τους σχέδιο αναχώρησης κ απομάκρυνσης από τον πολιτισμό.

    7. Τι λες ρε πορδοβουλωμα?
      Απο δω και περα που θα τρεχεις με το δαχτυλο στον κωλο θελω να σε δω.

    8. Ο Τρόμπας έχασε με εφτά εκατομμύρια διαφορά και έπρεπε να παραδεχτεί την ήτα του. Δεν είμαι υπέρ του αντίφα και των black lives matter αλλά επιθυμω ησυχία και ασφάλεια. Ζω στις ΗΠΑ απο το 1969 και θέλω να κυβερνά τη χώρα ένας λογικός και πατριώτης πρόεδρος κάτι που ο Τράμπ δεν είναι.

    Comments are closed.