ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ! ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΓΗΣ ΣΤΟ @PrimeministerGR

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης

    Η υποδοχή των νέων αυταρχικών κυβερνητικών μέτρων από τους πολίτες  (εμβολιασμένων και μη) είναι  σχεδόν ομόφωνη –πλην ορισμένων εξαιρέσεων φανατικών της κυβέρνησης- και είναι έντονη αποδοκιμασία.

    Δείτε tweets:


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μόνο ένας το πρόβλεψε
      Πριν 30 χρόνια πόσο μπροστά
      Έβλεπε Στάθης ψάλτης
      “”””” Κούλα Με ακούς πολύ κωλόπαιδο
      Ο Κυριάκος “”””””””””

    2. Εγω τωρα,πώς θυμαμαι οτι η συνταξη ,η μισθοδοσια και τα επιδοματα ειναι ακατασχετα;Απο πού θα τα εισπραττουν αμελητι;Ομορφες ΔΟΥ,ομορφα καιγονται,που λεει κι ο ποιητης.

    3. Το πλέον μισητό πρόσωπο στην Νεότερη Ιστορία της Ελλάδος …
      Ζω για την στιγμή που θα τον δω να έχει το τέλος του Τσαουσέσκου …

    4. Ας μην τον ψήφιζαν.
      Δεν είναι άξιοι λόγου και ύπαρξης αυτοί που τον έχουν ψηφίσει.
      Όλα αυτά είναι η Νέμεσίς τους.
      Άντε, να ξεμπερδεύουμε μ’ αυτούς!!!

    5. Αυτοι που σ’ εβαλαν και σου δινουν εντολες, ειναι σ’ εμας αορατοι αθλιο υποκειμενο.
      Εσυ ομως εισαι ΦΑΝΕΡΟΣ και σε ξερουμε καλα…
      Εσυ λοιπον θα την πληρωσεις στο τελος κι οχι οι πατρωνες σου πουλημενο κορμι.
      Μην μας πεις μετα οτι δεν ηξερες.. Η Νεμεσις ερχεται παληανθρωπε!

    6. στους ανώμαλους. Ανακοίνωσε σήμερα παροχές στους ευρύπρωκτους με HIV όπως η συριζαία βαλλιανάτου που κόλλησε όταν δούλευε ως πόρνη πολυτελείας στην ευρώπη σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη. Πληροφοριακά το AIDS κολλάει με αίμα ή σπέρμα αλλά πλέον σχεδόν αποκλειστικά με πρωκτική επαφή αφού το αίμα ελέγχεται και με κολπική επαφή είναι απίθανο να κολλήσεις

    7. μόνο αν κυβερνήσουν Έλληνες…
      τίποτα άλλο δε πρέπει να μας ενδιαφέρει όσο η διακυβέρνηση του τόπου από πατριώτες που θα βάζουν προτεραιότητες το μέλλον των παιδιών μας.
      Επειδή όμως έχει ξανασυμβεί λαικιστές πατριδοκάπηλοι, καιροσκοπικά να προσηλυτίζουν κομμάτι του ελληνικού λαού εκθέτωντας το ουσιαστικά στους εχθρούς του έθνους θέλει ιδιαίτερη προσοχή ως προς την ακεραιότητα των ατόμων που θα εκτεθούν και θα ζητήσουν στήριξη. Φτάνουν οι δειλοί οι ολιγόψυχοι που ” για την κακομοίρα τη μάνα τους, την πατρίδα” θέλουν τάχα μου να μας σώσουν αλλά δεν αντέχουν τις πιέσεις των επικυρίαρχων.
      Η αποφασιστικότητα έχει να κάνει πλέον με τη πρώτη ύλη της αυτοθυσίας της αυταπάρνησης και του ηρωισμού στον πυρήνα του ψυχισμού όσων συντάσσονται με το όραμα του ελληνικού έθνους.
      Φτάνουν οι αυτόκλητοι σωτηρες που “για το καλό μας” ζητάνε την ψήφο και αμέσως μετά αναπαύονται στα βουλευτικά έδρανα απολαμβάνοντας χρήμα και αυταρέσκεια με ύβρεις και θεατρινισμούς.
      Δίνεις τη ζωή σου για τα ιδανικά σου;
      Η καθημερινότητά σου αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις σου και την ικανότητα σου;
      Είναι εφικτός ο στόχος….;
      Φτάνει το παραμύθι!

    8. Οι πλούσιοι προσωρινά ίσως τη γλιτώσουν.
      Όχι όμως για πολύ.

    9. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αυτός ο τύπος ενδιαφέρεται για τις ζωές των ανθρώπων;

      1. Δυστυχώς η πλειοψηφία των μπολιασμενων προβάτων αυτό πιστεύει…. Είναι θλιβερό…

    10. Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17.00 πλατεία συντάγματος. Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, λευκός πύργος Θεσσαλονίκη. Και σε πολλές άλλες πόλεις. Πρώτη φορά που θα κατέβουν οργανωμένα και άνθρωποι που έχουν κάνει το εμβολιο. Εντωμεταξυ η αστυνομια λέει ότι θέλει να αναβληθουν οι αγώνες ποδοσφαίρου λόγω έλλειψης προσωπικοί επειδή έρχεται ο πάπας. Όλοι στους δρόμους, οι ναζι ηγέτες της εε έβαλαν φιμωτρα στους πολίτες της εε αλλά οι ίδιοι κατέβασαν τις μάσκες τους. Μόνο ένας ηλιθιος μ@λακας πιστεύει ακόμη πως όλα αυτά γίνονται επειδή αυτοί που μας φτωχοποιησαν θέλουν λέει να μας σώσουν από τον κορονοιο!!

      1. τι σαββατοκυριακα ρε;
        εχεις καλυτερες δουλειες σημερα να κανεις; απλωνεις τραχανα ή θα σου κοψει το νεραντζακι;
        ΕΧΘΕΣ επρεπε να εχετε βγει στους δρομους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
        ολα για το βολεματακι σας…
        αμ δεν γινονται ετσι οι …”επαναστασεις” γλυκουλα μου!!!
        για ριξε μια ματια πως οι μπολσεβικοι εισεβαλαν στα Ανακτορα και γδαρανε τους παντες εν ψυχρω.

    11. Τα έχουν υπολογίσει όλα εκτός από την οργή του Θεού

    12. Αφού είπε εάν δεν κάνουν τη πρώτη δόση τότε…..
      Εάν δεν έχει κάνει ο γέρος και τις τρεις 3 Χ 100 = 300€
      Που να να βγουν και οι επτά δόσεις!!!
      https://youtube.com/watch?v=L_4nVGzmxU8

    13. Στόχος του, να οδηγήσει στην πείνα τους Έλληνες. Υγεία και Κλιματική Αλλαγή τα δυο πρώτα πεδία εφαρμογής. Οι πράξεις του και στα δυο αυτά πεδία, δημιουργούν χάος στην οικονομία κλείνουν τις μικρές επιχειρήσεις και φτωχοποιούν την αγορά. Έτσι, ξεκινά από εδώ τη νέα τάξη πραγμάτων, την ολική επανεκκίνηση όπως τη λέει.

    14. Θεωρω πως δεν ειδαμε τιποτα ακομη…
      Και ειναι παγκοσμιο το “φαινομενο”.
      Αυριο-μεθαυριο μπορει να βγαλουν νομο οποιος πεθαινει αφαιρεση οργανων για μεταμοσχευσεις…ή υποχρεωτικη αιμοδοσια…
      Οταν δεν “ανοιγει ρουθουνι”…να περιμενεις χειροτερα.

    15. Αυτοδυναμία σε κάποιον για να απαλλαγούμε από αυτόν Αν όχι, τότε κάποια συνεργασία που δεν θα είναι σαν αυτή την κυβέρνηση (από την οποία πρέπει να απαλλαγούμε)…

    16. Συμπατριωτες μου, ο Τσιπρας ηλθε εκατσε τεσσερα και χρονια για να ολοκληρωσει το εργο Σαμαρα-Βενιζελου τουτεστιν το οικονομικο ξεπουλημα της Πατριδας. Ο λουλης θα κατσει τεσσερα χρονια για να ολοκληρωσει την γενοκτονια των Ελληνων με την παγια τακτικη του διαιρει και βασιλευε.
      Οταν παρετε την αποφαση να ξυπνησετε μαλλον θαναι πολυ αργα!
      Επι του παροντος σπερνουνε με ροδοπεταλα το δρομο του πρωτου τον λιθον βαλετω ΓΑΠ του αγαπημενου παιδιου των Αμερικανων! Τα δανεικα τελειωσανε γι αυτο lockdown γιοκ αλλα χαρατσια με πληρη “σεβασμο” στην τριτη ηλικια και βλεπουμε….

    17. Α.Λ.Η.Τ.Η. δρακουλογιέ, θα πληρώσεις πολύ -μα πάρα πολύ- ακριβά τις φασιστικές πολιτικές σου …
      Μάζεψέ τα και εξαφανίσου -μαζί με το σκυλολόϊ σου- από την Ιερή Πατρίδα μας, ΑΧΡΕΙΕ, γιατί αν συνεχίσεις να παραμένεις εδώ, δεν θα ξέρεις πώς να γλυτώσεις από την οργή εκείνων που άφησες άνεργους, εκείνων που φτωχοποίησες, εκείνων που τους κουτσούρεψες μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ επιδόματα, εκείνων που αυτοκτόνησες και δολοφόνησες, εκείνων που τους στέρησες την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια και εν γένει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα …
      Στο διάολο να πας ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΕΜΜΟΝΙΚΕ, ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ, ΑΘΕΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ / ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ και να κουβαλάς πάνω σου -μέχρι 14ης γενιάς των απογόνων σου- την ΚΑΤΑΡΑ όλων των Ελλήνων … Κι αυτά στα λέει και σε αναθεματίζει ένας ψηφοφόρος της Ν.Δ. που την κατήντησες Χουντοκρατία χειρίστου είδους … Να είσαι περισσότερο από σίγουρος, εβραιόσπορε, ότι οι ΚΡΕΜΑΛΕΣ θα στηθούν για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, τύραννοι και προδότες του Ελληνικού ΄Εθνους …

    18. Στους δρόμους θα βγούμε; Εχει οργανωθεί κάτι έως τώρα γνωρίζετε;

    19. Ήδη τα χαράτσια που θα εξαφανίσουν τις καταθέσεις μας άρχισαν και χωρίς να ψηφιοποιηθεί ακόμα το χρήμα.
      Η Κούλα εκτός από τα εμβόλια θέλει να ξεστοκαρει κι εμάς.

    Comments are closed.