ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ! ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ…ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ 3 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ(BINTEO & EIKONA)

    Κοινοποίηση:
    ΚΡΙΤΙ

    Στα 33 του χρόνια έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Γιάννης Κατσούνας, γιος του νεκροτόμου στο ΠΑΓΝΗ Αντώνη Κατσούνα. Χθες κόπηκε το νήμα της ζωής του στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία παιδιά του.

    Ο Γιάννης Κατσούνας με καταγωγή από το Φουρνοφάραγγο έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε, χθες βράδυ, στη Μεσαρά, στο δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ.

    Η 30χρονη σύζυγος του, Βιολέτα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στο χέρι και το γοφό.

    Το 9χρονο αγοράκι της οικογένειας έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική, ενώ το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ με μικρή θλάση στον πνευμονοθώρακα.

    Από το άλλο αυτοκίνητο, ένας 25χρονος μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος, 23 ετών, έχει υποστεί υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα άνω άκρων.

    pateras-nekros-troxaio

    Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο. Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση

    96335948_661132994727765_5738404034935521280_o

    96678922_661132664727798_4153184099072212992_o

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι ρακιες και οι μαγκιές δυστυχως πληρώνονται καποια στιγμή .

    2. Θα έπιναν τσικουδιές προφανώς και όποιον πάρει ο Χάρος…

    3. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ…ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΕΘΙΜΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ” ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ…Η ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙ Η ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΝΕ…

    4. Οταν τα εγραφε ο Ιαβερης τον κραζατε στα σχολια απο κατω κ τον λεγατε τρελο……παρτε να εχετε κ που εισαι ακομα…..ο Θεος να το συγχωρεσει το παληκαρι κ μακαρι να σωθει η γυναικα του να μην μεινουν ορφανα τα αγγελουδια τους.

    5. Μακάρι αυτό το μπουρδέλο κράτος όπως ανακοινώνει κάθε μέρα τους θανάτους από την υποτιθέμενη γρίπη, να ανακοίνωνε και τους θανάτους από τα τροχαία. ΜΟΝΟ τότε ο κόσμος θα έβαζε μυαλό. Αλλά φαίνεται αυτά δεν κάνουν φιγούρα και δεν “γράφουν” στα κανάλια των βόθρων.

    6. Όταν πλακώνονται στις τσικουδιές και μετά αρπάζουν το τιμόνι ορίστε οι συνέπειες.

    Comments are closed.