ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ, ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    foustanella111

    Το είδαμε και αυτό λοιπόν! Η Γιάννα Αγγελοπούλου μετέτρεψε την ελληνική φουστανέλα και το φέσι το κλέφτικο, συνδυασμένα (από σχεδιαστή μόδας), σε ένα κιτς τσαντάκι, κοστολογημένο στα 380 ευρώ!!! Κι αυτό, μέσα στην πλατεία της Αρεόπολης, εκεί που οι Μανιάτες, στις 17 Μαρτίου 1821, ξεκίνησαν την Επανάσταση κι ελευθέρωσαν την Καλαμάτα μετά από 5 μέρες (23 Μαρτίου 1821).

    Η πρόεδρος της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση δεν δίστασε να πάει στον εορτασμό της Μάνης κρατώντας τα εθνόσημα της Ελλάδας σε… τσαντάκι κι έχοντας μετατρέψει την εθνική γυναικεία φορεσιά σε “συνολάκι”. Όπως δεν νοείται η αιματοβαμμένη φουστανέλα, αυτή που φόρεσαν οι Ήρωες του ’21, να γίνεται τσαντάκι, με “πάτο” το περήφανο φέσι, που σκέπασε τα κεφάλια των αγωνιστών και ποτίστηκε με τον ιδρώτα και το αίμα τουςγια να κάνει η κ. Αγγελοπούλου το… κομμάτι της.

    Είναι δυνατόν η φουστανέλα με τις 400 δίπλες (όσες και τα χρόνια της σκλαβιάς) και το φέσι, που περήφανα ντύνεται κάθε μέρα η ευζωνική φρουρά για να παρασταθεί τιμητικά στο ιερότερο ηρώο του ελληνισμού, στον Άγνωστο Στρατιώτη, να γίνονται αξεσουάρ από την πρόεδρο της επιτροπής για τα 200 χρόνια του 1821, μέσα στην καρδιά της Ελληνικής Επανάστασης, τη Μάνη;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Εδώ ρε σεις πουλάνε σημαίες οι σκαρμόγυφτες κάθε χρόνο με τα ντάτσουν στους δρόμους..

    2. Αδερφές και παληκάρια γίναμε μαλιά κουβάρια…

      1. Λατρεύω τον Chucky έχω δει όλες τις ταινίες.Είναι απο τους top όλων των εποχών στις ταινίες τρόμου.Έχω αγοράσει μέχρι και την φιγούρα του. 👹👻🤡🤘🤘🤘

    3. Γιατι δεν εβαλαν και την καραφλη μεσημαριανοκατινα απο τον σκαι να διοργανωσει τις εορταστικες εκδηλωσεις ????? Γιανα ολοκληρωθει η ξεφτιλα τους ????? ..

    4. «« Όπως δεν νοείται η αιματοβαμμένη φουστανέλα, αυτή που φόρεσαν οι Ήρωες του ’21, να γίνεται τσαντάκι, με “πάτο” το περήφανο φέσι, που σκέπασε τα κεφάλια των αγωνιστών και ποτίστηκε με τον ιδρώτα και το αίμα τουςγια να κάνει η κ. Αγγελοπούλου το… κομμάτι της.»» Εχει και το τσαρουχι η τσαντα.κοκκινο και 2 μαυρες φουντες.

    5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ!

    6. Πολύ κακόγουστο το συνολακι. Γιάννα κόψε τις βλακείες. Δεν είναι δυνατόν να γιορτάσει ο λαός μας με τέτοιες αηδιες.

    7. Ποιά αδερφή σχεδιάστρια της έφτιαξε το τσαντάκι;

    8. Αυτά ανθελληνικά καραγκιοζιλίκια είναι εσκεμενα.Η τουρκολάγνα τό ζόμπι ή Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει νά δειξει ότι περιφρονεί τά εθνικά μας σύμβολά.Η φουστανέλα τό τσαρούχι καί τό καριοφίλι απ-
      ελευθέρωσαν τήν Ελλάδα,γιά αυτό προσπαθούν μέ όλα τά μέσα νά μάς κάνουν νά τά ξεχάσουμε.Τό μίσος κατά της Ελλάδας έχει φτάσει σέ τέτοιο σημείο πού τόλμησε τό ξώανο ή Γιάννα νά καλέσει τόν
      τουρκομογγόλο Ερντογάν νά γιορτάσει μαζί μας τήν 25ην Μαρτίου 1821.Κάτι άσχημο μαγερεύει ή Επιτροπή 1821.Οπως φαίνεται σχεδιάζει Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί μέ την τουρκοφωλιά της τήν Επιτροπή νά τορπιλήσει τήν εθνική μας γιορτή λοιδορώντας καί συκοφαντώντας τούς ήρωες τού 1821.Οτι ήταν αμόρφωτοι αγροίκοι,ενώ οί Τούρκοι ήταν καλοκάγαθοι ανθρωπιστές.Τά μέλη τής Επιτροπής 1821 καί τό ανθελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ νοσταλγούν τήν Οθωμανική αυτοκρατορία.
      Γιάννης Λάκων

    9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    10. Βαλανε τη γιαννα να τιμησει το 21. Τοσο ξεφτιλες ειναι. Γιατι δεν εβαλες την ελληνικη σημαια στο σημα της επιτροπης; τραβα στο κοτερο που εχεις με τα λεφτα του ελληνικου λαου και ασε τους ηρωες να τους τιμησει ο απλος λαος. Οι ηρωες ηταν αφραγκοι ανθελληνικα λαμογια.

    11. Κακώς που την δέχτηκαν οι Μανιάτες,μεγάλη προσβολή προς το Εθνος μας…..

    12. Κοντοζυγωνει η ώρα σας……. Δε φαντάζεστε τι σας περιμένει………σύντομα θα δείτε τι πραγματικά έχει κάτω από τη φουστανέλα ο ΕΛΛΗΝΑΣ…..ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ………καμία σχέση δεν έχετε με την φυλή την ευλογημένη των Ελλήνων!!!!! ΌΛΟΙ ΣΤΙΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ 25🇬🇷ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ ΚΙΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ…… ΕΛΛΑΣ ΛΈΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ…..

    13. Α ρε παει ο αγωνς και ο κοπος χανενος Μακαρι να μην ειχε γινει αυτη η επανασταση δεν την αξιζουμε

    14. Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για αδίστακτη γυναίκα που θα έκανε τα πάντα για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της .

    15. Πρώτη μου φορά βλέπω ταγαρι 380ευρω. Ωραίος ο τρουβας

    16. Ούτε καν ελληνική δεν είναι η ενδυμασία, του Αζερμπαϊτζάν είναι

    Comments are closed.