ΚΙΝΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    χψ

    Να αποσυμφορήσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επιδιώκει η κυβέρνηση, γνωρίζοντας ότι το όριο αντοχής τους έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Σε αυτή την κατεύθυνση, κατατέθηκε τροπολογία που προβλέπει ότι όσοι δικαιούνται άσυλο θα αποχωρούν μέσα σε ένα μήνα από τις δομές των νησιών, ενώ όσοι έχουν εισέλθει παράνομα θα μεταφέρονται σε δύο νέες δομές στην ενδοχώρα, μέχρι να απελαθούν.

    Συνεχείς είναι οι περιπολίες του Λιμενικού και της FRONTEX για την αποτροπή παράνομων εισόδων μεταναστών στα νησιά.

    Ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, είναι η αποσυμφόρηση των δομών. Με την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, όσοι δικαιούνται άσυλο θα φεύγουν μέσα σε 30 ημέρες από τις δομές.

    Η κυβέρνηση δεν αποκλείει παράλληλα το ενδεχόμενο μετακίνησης ανθρώπων σε ακατοίκητα νησιά, ενώ όσοι εισέρχονται παράνομα στη χώρα μέχρι την απέλασή τους θα μένουν στο στρατόπεδο Βασιλειάδη στις Σέρρες και σε μία νέα δομή που πιθανότατα λειτουργήσει κάπου κοντά στην Αθήνα.

    Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η αλλαγή του νόμου για την απόκτηση ιθαγένειας στα εφτά χρόνια, από τρία που ήταν μέχρι σήμερα.

    Σε επιτροπή της Βουλής ξέσπασε καυγάς, όταν από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι επιστρέφει ανθρώπους στην Τουρκία, κάνοντας το λεγόμενο push back.

    Συνολικά εκκρεμούν περί τις 90.000 αιτήσεις ασύλου, εκ των οποίων οι 17.000 είναι ανθρώπων από τη Συρία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Καλό είναι να κόψουν κάποιοι τις μ@λακίες.
      α) ΣΑΦΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      β) Τα νησιά όμως δεν πρέπει να παραμένουν σε κίνδυνο με περιφερόμενους λαθρομετανάστες – πεμπτοφαλαγγήτες σε αριθμό μεγαλύτερο από αυτόν του νησιού !
      γ) Η ενδοχώρα επίσης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να καταστραφεί όπως κατέστρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα νησιά μας.
      δ) Άμεσα κατασκευή δομών φιλοξενίας σε ξερονήσια και μεταφορά εκεί ΟΛΩΝ των λάθρα ευρισκομένων στην Ελληνική επικράτεια, ώς φυλακισμένων. Η κατηγορία : Λαθραία είσοδος στην χώρα σύν ότι άλλο έχει ο φάκελος καθενός τους. Κανένας φυλακισμένος δεν μπορεί να εγείρει θέμα αυτονόμισης ή διοικητικής απόσχισης του χώρου της φυλακής από την χώρα στην οποία ανοίκει.
      ε) Εξέταση πιθανότητας παροχής ασύλου (ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ) σε ορισμένους με ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
      στ) ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ όλων όσων δεν πληρούν τα κριτήρια.
      ζ) Άμεση μεταφορά σε άλλες Ευρωπαικές χώρες όσων έχουν επίσημη πρόσκληση από τις χώρες αυτές για οικογενειακούς ή άλλους λόγους.
      η) Χρεώσεις σίτισης και στέγασης σε όλες τις χώρες προέλευσης με τιμή κατά κεφαλήν από κρατικό τιμοκατάλογο που θα θεσπιστεί. Η αποπληρωμή μέσω δεσμεύσεων κονδυλίων ΝΑΤΟ, ΔΝΤ & ΕΕ που προορίζονται για τις χώρες αυτές. (Τότε θα τους τσούξει ο κώλος τους να τους μαζέψουν).
      θ) Παγκόσμια προβολή κάθε αποδεικτικού στοιχείου για τον άθλιο ρόλο της Τουρκίας και των συνεργατών τους στην λαθρομετανάστευση και έγερση ζητήματος Εθνικών αποζημιώσεων από Τουρκία και εμπλεκόμενες ΜΚΟ.
      ι) Ξεσκόνισμα ΜΚΟ δρούντων εν Ελλάδι όλη αυτή την περίοδο. Persona non grata όλοι οι ξένοι και στο μικροσκόπιο – δικαιοσύνη όλοι οι δικοί μας συνεργοί τους.
      ια) Εξέταση του ρόλου του Σύριζα και όχι μόνον, στην διευκόλυνση εισρροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και υπονόμευσης του Έθνους.

    2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

    3. Η πρώτη λύση είναι η απέλαση με ναυλώσεις πλοίων,αεροπλάνων και επιστροφή από κει που ήρθαν. Η επόμενη λύση είναι η μεταφορά τους σε νησί ώστε να μη λειτουργήσουν ως δούρειος ίππος της χώρας μας. Είναι καθαρά θέμα ασφάλειας και τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω… Και πολύ αργήσανε να το πράξουν πριν είναι πολύ αργά και αρχίζουν να ξεσηκώνονται.

    4. Ο @@ρας υπουργός του σύριζα που ήταν στην συγκέντρωση των πακιστανών τους έλεγε ότι και γράμμα να είχαν στο όνομα τους ήταν αρκετό να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα .
      Τι τρέλα Θεέ μου
      Θέλουν κρέμασμα όλοι οι προδότες στον σύριζα του 3% που με ψέμματα έκλεψαν την ψήφο του λαού και έγιναν κυβέρνηση με το ΟΧΙ=ΝΑΙ .

    5. Να πάλι η μαγική λέξη των νουδούλων,αποσυμφόρηση.Θα πάνε σε ακατοίκητα νησιά και μετά τι?Τα χαρτιά τα έχουν πετάξει,οι χώρες τους δεν τους θέλουν,οι άλλοι στην ευρώπη δεν τους θέλουν.Δηλαδή,το φοβερό σχέδιο θα είναι,όποιος έρχεται παράνομα να μένει στις κλειστές δομές για 6 μήνες-1 χρόνο και μετά όλοι μέσα στην ελλάδα με ιθαγένεια?Τα 700 μύρια τα πήρε ο γκούλης για να πολεμήσει τον νατιβισμό??

    6. Εδω παιζεται το θεατρο του παραλογου!!!!!!! Ρε τι ειναι αυτα που διαβαζουμε;;;;;;; Οσοι λεει δικαιουνται ασυλο θα φευγουν απο τις δομες των νησιων και οσοι εισηλθαν παρανομα θα πηγαινουν σε νεες δομες για απελαση!!!!!!! Και ρωταω!!!!! Γιατι ειναι κανεις που εισηλθε στη χωρα νομιμα;;;;;;;; Ολοι παρανομα μπηκαν, τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;;;;; Κανενας δεν δικαιουται ασυλο!!!!!!! Μητσοτακη απελασε τους να σωθει η χωρα!!!!!!! Αυτοι οι ανθρωποι δεν αφομειωνονται σε μια Χριστιανικη κοινωνια!!!!!!!! Τι ιθαγενειες θα δοσετε σε επτα χρονια ρε καραγκιοζιδες;;;;;;;; Θα Ελληνοποιησετε τη Μιση Ασια και την Μιση Αφρικη;;;;;;;;; Ρε εισαστε στα καλα σας;;;;;;;;; Αυτες ολες τις μ@λακιες θα τις πληρωσετε!!!!!!!

    7. Διαβατήρια με μονομερή κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνο 2 ή 3 (δεν θυμάμαι ποια)….και καλό ταξίδι στην Ευρώπη…έχεις κότσια Κούλη;;; Απόδειξέ το!

    8. έπρεπε να ειχε γινει απο την αρχή , αλλα αυτα τα κάνουν καποιοι που βλεπουν μακρυά και οχι της μύτες τον ποδιών τους
      οσο για αυτο που λεει ο petros ο συριζεος ειναι ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ , ειδη αυτη την στιγμη σε δεκάδες μέρη στην Ελλάδα υπάρχουν μουσουλμανικες μειονότητες , την Γυαρο και την Μακρόνησο θα ζητησει ο Ερντογαν ? petros πες μας οτι θέλεις σύνορα ορθανοικτα να σε καταλάβουμε

      1. Είσαι τόσο γκάου;;; Ανοικτά τα σύνορα προς Δυσμάς, Λυβικο και ΟΧΙ προς Ανατολάς, XΩPIΣ ΔIABATHPIA KAI ΛOIΠEΣ BΛAKEIEΣ!!! ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!
        Aν εγώ είμαι Συριζαίος, τότε εσύ είσαι τομαρι παλιοκουμμούνας!
        Οταν θα εχεις 100% μουσουλμανους σε νησι, νομιζεις ο Ερντογαν θα σε ρωτησει;;; ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ!!!
        ΑΣΧΕΤΕ!

    9. Δεν θελουμε κανεναν λαθρο πουθενα στην ελλαδα να πανε ολοι απο εκει που ηρθαν.

    10. Ναι, κάντε και τις αρλούμπες που λένε κάποιοι άλλα αστέρια της πολιτικής μας… ο κ.Φαήλος και ο κηραλοιφάκιας ο Βελόπουλος… να έχουμε θέμα με μουσουλμανικές μειονότητες και ο Ερντογάν να αρχίσει τις διεκδικήσεις!!! ΛIΓO MYAΛO!!!!!!!
      Όποιοι τα λένε αυτά είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι και απλά στοχεύουν ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝσε ψηφαλάκια αδαών!
      ΛYΣEIΣ YΠAPXOYN!
      π.χ. να τελειώνουμε με το καταπτυστο ΔΟΥΒΛΙΝΟ II, που υπέγραψαν πρωτος ο ΓΑΠ και μετά ο Τσίπρας…

    11. Ναι, κάντε και τις αρλούμπες που λένε κάποιοι άλλα αστέρια της πολιτικής μας… ο κ.Φαήλος και ο κηραλοιφάκιας ο Βελόπουλος… να έχουμε θέμα με μουσουλμανικές μειονότητες και ο Ερντογάν να αρχίσει τις διεκδικήσεις!!! ΛIΓO MYAΛO!!!!!!!
      Όποιοι τα λένε αυτά είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι και απλά στοχεύουν σε ψηφαλάκια αδαών!
      ΛYΣEIΣ YΠAPXOYN!

    Comments are closed.