ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ; Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. “ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ” – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2-tsapalhs-apergia-peinas-780x405

    Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Λαρισαίος αντιπρόεδρος των τραυματιοφορέων Λάμπρος Τσάπαλης, υπερασπιζόμενος αιτήματα όλων των συναδέλφων του όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του.


    Συγκεντρώνονται υπογραφές από δεκάδες συναδέλφους του στο ΠΓΝΛ, ενώ στη Λάρισα και στο πλευρό του βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος ο οποίος δήλωσε στο onlarissa.gr ότι στηρίζει την προσπάθεια του Τσάπαλη, αλλά θεωρεί ότι το μήνυμα εστάλη και τον κάλεσε να σταματήσει την απεργία πείνας.

    Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Θεώρησα χρέος μου να επισκεφθώ τον Λάμπρο, είναι δίκαιος ο αγώνας του και η αγανάκτηση του τον οδήγησε εδώ. Το μήνυμα εστάλη πιστεύω και πρέπει να σταματήσει την απεργία πείνας. Εμείς ως συνδικαλιστικό όργανο θα δώσουμε τον αγώνα μας, δεν ζητάμε ρουσφέτια και φακελάκι ζητάμε τα βαρέα και το επίδομα Χριστουγέννων. Ο Λάμπρος καταγγέλλει τραγικά πράγματα, όπως το ότι στην κλινική κορωνοϊού είδε μια ασθενή νεότατη η οποία ήταν νεκρή αρκετή ώρα και κλήθηκε ο ίδιος από τις νοσηλεύτριες που δεν προλαβαίνουν, προκειμένου να την διακομίσει από την κλινική».

    Ωστόσο ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας, με την σειρά του δήλωσε ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα δεν πρόκειται να κάνει πίσω συνεχίζοντας την απεργία πείνας.

    Συγκεκριμένα τόνισε στο onlarissa.gr: «Να αναλάβουν τις ευθύνες όλοι τους. Να μας απαντήσουν με ειλικρίνεια για όλα όσα μας έχουν τάξει και τα απλά που δικαιούμαστε. Να βρουν τα χρήματα. Εγώ δεν θα κάνω πίσω. Να προστατευόσουν τους υγειονομικούς, σε λίγες ημέρες μαθαίνω δεν θα έχουμε ούτε στολές».

    Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαρίση, μέλους του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΛ  ο οποίος αναφέρει: «Έστω την τελευταία ώρα πρέπει να γίνουν κινήσεις από την ε διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και την περιφέρεια Θεσσαλίας, με προτάσεις να μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ζητάμε ενίσχυση χθες, έχουμε μείνει μόνοι μας. Από την κυβέρνηση δεν πήραν τις αποφάσεις για να βοηθήσει ο ιδιωτικός τομέας όπως έπρεπε. Καταρρέουμε καθημερινά, θα αντέξουμε οριακά».

    Δείτε φωτογραφίες:

    Ρεπορτάζ: Λένα Χρήστου Γκουσιάρη / ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Κάποιο άλλοι ΚΑΝΕΝΑΝ. Πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως, αχ είναι λίγος… ο μισθός…!

    2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ,ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ Κ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ Κ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ?ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ .ΔΕΜ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    3. Να σκάσει ο Βατόπουλος από τη τσέπη του ένα χιλιάρικο να τους πάρει στολές, αφού τόσο τον νοιάζει η προστασία των υγειονομικών. Όλα υποκρισία από Μητσοτάκη έως Λινού έως Χατζηνικολάου όλα ΝΤΠ. Τουλάχιστον να ανοίξει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ!

    4. ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
      ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ! ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ: ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

    5. Πώς είναι έτσι ο κακομοίρης?? Τον λυπάμαι πολύ!! Λες και ήρθε με καμιά εξωγήινη αποστολή στη γη από τον Άρη και τον ξεχάσανε στη Γη!!

      1. Τώρα μάλιστα !! Αυτό δηλώνει ότι είστε πολύ παιχνιδιαρηδες …. Το όργανο είναι τέλειο!!!

    6. Ο Κουλης τα εκατομυρια τα δινει στα ΜΜΕ για να κανουν πλυση εγκεφαλου το λαο για τον κορονοιο.
      για τους τραυματιοφορεις και το ιατρικο προσωπικο δεν εχει χρηματα,αυτοι θα εξασκουν αφιλοκερδος το επαγγελμα τους για το κοινο καλο.
      Αν δεν εχει ο Κουλης λεφτα να τους πληρωσει ,να παει να παρει τα εκατομυρια απο τα ανεγγεφαλα παπαγαλακια των ΜΜΕ που μας κουνανε και το χερι και μας διχνουν και τα μνηματα των νεκρων απο κορονοιο,βεβυλονοντας τη μνημη των νεκρων που κακαριζουν ολη την ημερα ενα σωρο βλακειες χωρις να διακινδυνευει η ζωουλα τους
      και νμα τα δωσει στο ιατρικο προσωπικο που καταναλισκεται ολη την ημερα και διακινδυνευει η ζωη του καθε δευτερολεπτο.
      Αυτο το αισχος της αυθαιρετης κατασπαταλης του δημοσιου χρηματος απο τον Κουλη σε οποιους γουσταρη ,πρεπει να σταματησει μια για παντα.
      Καποιος πρεπει να βαλει φρενο στον ξεφρενιασμενο Κουλη

    7. ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    8. Δεν πιστεύω να είναι απεργία πείνας όπως του Συριζαίου φαλακρού ιατρού που έτρωγε μπισκότα μετά από τα σουβλάκια…

    9. Βάλτε δίπλα και τη φωτογραφία του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα με τα ποδήλατα για τις μηχανές

    10. Mπλα….μπλα…μπλα….μπλα……. οταν δεν υπαρχει κρατος διοτι δεν υπαρχουν πολιτες για να το στησουν με την εκλεγμενη διοικηση και οταν οι κανονες για την λειτουργια του κρατους δεν εφαρμοζοντε, για ποιο πραγμα στηνεται καθε λιγο και λιγακι θεατρακι με φωτος και ποζες καρδιναλιων και ταχα μου ντε υποστηριξης και αλληλεγγυης;;;;

    Comments are closed.