ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    ιυ

    Μια νέα περίπτωση πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού από την Κιβωτό του Κόσμου, τρίτη που τίθεται στο επίκεντρο των ερευνών, εξετάζουν εξονυχιστικά οι εισαγγελείς Ανηλίκων.

    Η υπόθεση, που αφορά ανήλικο φερόμενο ως θύμα, φαίνεται να προέκυψε από κατάθεση πρώην εργαζόμενου σε δομή της Κιβωτού και έχει ήδη ενεργοποιήσει την Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να διασταυρωθεί η καταγγελία και να εντοπιστεί και να πειστεί να προσέλθει στην Δικαιοσύνη το παιδί για το οποίο έγινε συγκεκριμένη αναφορά.

    Οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν λάβει καταθέσεις από αρκετούς μάρτυρες, περίπου 12, συλλέγοντας κάθε στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί και να ξεκλειδώσει τις επόμενες κινήσεις τους για την γρήγορη διερεύνηση της υπόθεσης της ΜΚΟ.

    Σήμερα στην πόρτα της Εισαγγελίας Ανηλίκων πέρασαν προκειμένου να καταθέσουν δύο πρώην εργαζόμενοι ως παιδαγωγοί σε δομές της οργάνωσης, την ίδια ώρα που οι δύο εισαγγελείς ενημερώθηκαν από πρόσωπα από το περιβάλλον του πατρός Αντώνιου ότι ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ΜΚΟ είναι στην διάθεση της Δικαιοσύνης.

    Ο πατέρας Αντώνιος έχει ήδη προχωρήσει σε διορισμό συνηγόρων, δίνοντας ήδη εντολή εκπροσώπησής του στους ποινικολόγους Θρασύβουλο Κονταξή, Αναστάσιο Τριανταφύλλου και Γιάννη Κώτσο.

    Οι επόμενες κινήσεις των δύο εισαγγελικών λειτουργών φαίνεται ότι κατευθύνονται στην αναζήτηση φακέλων παιδιών που φιλοξενήθηκαν σε δομές της ΜΚΟ. Έτσι θα δώσουν άμεσα εντολή να τους διαβιβαστούν απόρρητοι φάκελοι παιδιών που έχουν καταγγείλει κακοποίησή τους, αλλά και για όσους δημιουργούνται υποψίες ότι έχουν υποστεί κακοποίηση, ώστε μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών να εντοπίσει στοιχεία αλλά και παιδιά που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην έρευνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ρε παίδες,πείτε στο Χιο να πει στον Αντωνιάδη….τι σκατά ζόρι τραβάει ο τελευταιος με τα γεγονότα που τρέχουν(Κιβωτός του Πάπαρδου) και φοβάται μην χάσει την επικαιρότητα.
      Πείτε στο Χιο να του πει ότι δεν χωράει άλλη αναβολή ή διακοπή της περιβόητης δίκης και έχει παρακουρασει η όλη υπόθεση για το έγκλημα του αιώνα, άσε που και σαράντα δίκια να χει ο συνάδελφος….τελειώνουν τα ψωμιά πια.

    2. Τι τραβαει ο παπα Αντωνης? Αρον αρον σταυρωσον αυτον ! Βαλτε τα κεφαλια κατω, ο κοσμακης δεν εχει να φαει, να πληρωσει το ρευμα του, χανει το σπιτι του κι εδω ασχολουμαστε με τις επικοινωνιακες μπουρδες και μπιζνες του καθε Μητσοτακη του αρχιμαγαρα της Νεας Δημοκρατιας του σταλινισκου επιδοματια που παιρνει τρεις και μοιραζει μια!

      1. Τι τραβαει ρε ελληναρα για πες μας εσυ τον πονο του,να του σταθουμε κ αυτουνου!Ετσι σου φαινεται εσενα;Αρον αρον σου φαινεται σοβαρα τωρα;Συμπασχουμε με ολους πατριωτη Ελληνα κ οχι επιλεγμενα,και βοηθαμε ολους οπως μπορουμε αλλα προτεραιοτητα μας εμας ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ και παντα θα ειναι!Για πες μας εσυ λοιπον ποιος ευθυνεται για ολη αυτη την ανεχεια;Αααα δεν κολλανε εδω οι μπιζνες;Γιατι δεν εχουμε να φαμε ποιος μας τα τρωει;Γιατι ξεσπιτωνεται κοσμος εδω κ τοσα χρονια;Κ τελος ριξε μας κ την προταση σου.Τι προτεινεις να κανουμε για ολα αυτα;Εσυ τι κανεις για ολα αυτα πατριωτη;Να σου πω εγω τι γνωμη μου;Θα προτιμουσα να βλεπω να πεινανε κ να βοηθαμε ολοι μαζι για ενα πιατο φαι,να ξεσπιτωνονται κ να βοηθαμε με φιλοξενειες και ευρεση εργασιας μεχρι να ορθοποδησουν ξανα,παρα να ξερω οτι σε αυτον τον κοσμο γεννιουνται καποια παιδια ατυχα,κ βιαζονται απο μωρα,ξυλοφορτωνονται χωρις να φταινε,πεινανε εξαθλιωνονται,πωλουνται για οργανα,δολοφονουνται,χωρις να εχουν καν ενηλικιωθει,ωριμασει,σκληραγωγηθει..Η επιδειξη δυναμης σε παιδια ειναι η χειροτερη π…τια.Ααα κ κατι αλλο δεν παιρνει 3 κ μοιραζει μια φιλε μου,παιρνει 100 κ σου παιρνει κ εσενα ολα σου τα υπαρχονται κ βρωμιζει κ την ψυχη κ το μυαλο σου καθε μερα.Αυτα!

        1. Τζάμπα ζορίζεσαι να τα εξηγήσεις αυτά στον ταμμένο νουδούλο από πάνω. Διαστρεβλωμένη αντίληψη του κόσμου έχει, με μόνη πρεμούρα τη διάσωση του 💩κόμματος του “εθνόρχη”.

    Comments are closed.