ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ: ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ – ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΤΑ

    Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε σήμερα (11/4) η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Δραμινή γη, εδώ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, τον υποδέχτηκε στα σπλάχνα της μέσα σε κλίμα οδύνης και πένθους.

    Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

    Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

    Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

    Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Και είναι σίγουρο ότι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα ήταν παρόν κυριολεκτικά όλο το χωριό.

    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και τους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Δραμινής γης που τον σκεπάζει…

                              

    ergasia-press.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Η Ελλάδα έχει γίνει η χειρότερη χώρα στην Ευρώπη και οδεύει για παγκόσμιες πρωτιες.Έπιασε πάτο. Μπράβο στους σημερινούς νεοέλληνες. Τα κατάφεραν τέλεια. Λαός για φαπες.

    2. Καλο παραδεισο Γιώργο, έχουμε μαζέψει τη Σαρα και τη μέρα, δεν υπάρχουν νόμοι και φυλακή να μπουν 3χρονια έξω να είναι, έφυγε άδικα Ελλάς το μεγαλείο σου…

    3. Έτσι καταλήγουν όσοι πειράζουν το σύστημα….και από τις κομματικές μάζες αλλά και από τους κυβερνώντες…το φίδι πολλαπλασιάστηκε και έχει αφήσει χιλιάδες αυγά εκολαπτωμενα..και όποιος κατάλαβε….κατάλαβε….καλό ταξίδι στον άνθρωπο…άφησε πίσω γυναίκα και παιδί….αυτή είναι η Ελλάδα…..

    4. Για τους πρίγκηπες και τους δυο εφοπλιστές, απ΄αυτούς δηλαδή που τρώει ψωμάκι έβγαλε ανακοίνωση σε πέντε λεπτά μέσα. Για τον δημοσιογράφο πέρασαν 24 ώρες για να ψελλίσει κάτι με το ζόρι. Μέχρι και οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών βγάλαν ανακοίνωση πριν απ΄αυτόν. Ρε τον σκατόψυχο

    5. Σε μια χωρα 10 εκ εχετε γινει χειροτεροι απο την Κολομβια. Δολοφονιες, αυτοκοτονιες, εισροη αλλοφυλων, ληστειε, κατα ηλικιωμενων, Φονοι για 170 ευρω λογαριασμοι, παιδεραστιες, ομοφυλοφιλοι που κερδιζουν παντα δικες, βιασμοι, λαθρομεταναστες απο την Αλγερια μεχρι την Σομαλια, δολοφονιες και αποπειρες κατα δημοσιογραφω, ασκοπα και επικυνδυνα εμβολια, παπαδες με μασκες μεταλαβαινουν πιστους, διεφθαρμενα ΜΜΕ, αστεγοι στους δρομους, σεισμοπληκτοι χωρις κατοικια, λαθρο κλεβουν τα αρνια του φτωχου μεροκαματιαρη, το Μενιδι μεσα στις φλογες απο πυροβολισμους με νεκρα παιδια, συνταξεις ακομα στο ραφι, νεολαια που σκιζει την εικονα της Παναγιας, παρελασεις χωρις κοσμο, τυραννια των λοιμοξολογων, λεωφορεια γεματα χωρις τελειωμο, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ

    6. Καλό παράδεισο και να βρεθούν οι υπάνθρωποι και οι εντολεις τους!!! Έχεις δίκιο συνάνθρωπε…Πρεπει οι νέοι να πάρουμε τα μάτια μας και να φύγουμε… Καλύτερα το μαραζι της ξενιτιάς παρά η αδικία και το σκοτάδι..

    7. Να είναι ελαφρύ το χώμα του.
      Το παρακράτος του Μαξίμου τον έφαγε.
      Και ο κοτζαμπάσης Μητσοτάκης.
      Η δικαιοσύνη των κοτζαμπάσηδων θα λειτουργήσει πάλι ως πλυντήριο.
      Ατέλειωτες δικογραφίες με χιλιάδες σελίδες και άλλα στρέμματα θα καταστραφούν του Αμαζονίου και στο τέλος θα μπει στα συρτάρια.
      Ως συνήθως.
      Εδώ έχουν καλύψει άλλα πολύ σοβαρότερα.
      ΕΥΠ – ΕΛΑΣ σε συνεργασία με το παρακράτος και την εγκληματικότητα.
      Είναι πολλά τα φράγκα και όλοι παίρνουν το μερτικό τους.
      Πολιτικοί, δικαστές, αστυνομία και εγκληματικές οργανώσεις το ένα και το αυτό.
      Η Ελλάδα δυστυχώς είναι τελειωμένη χώρα.
      Όσοι είστε νέοι και έχετε την ευκαρία φύγετε να σωθείτε.
      Η Ελλάδα με αυτούς τους κοτζαμπάσηδες στην εξουσία είναι μόνο για τα κομματόσκυλα τους ημέτερους και τους απατεώνες.
      Και μόνο που χρεοκόπησε αυτός ο ευλιγημένος τόπος δείχνει ξεκάθαρα τη σήψη που επικρατεί παντού.
      Μητσοτάκη κάθαρμα παραιτήσου.

    8. Οί φονιάδες του κρύβονται στήν φιδοφωλιά στό μέγαρο Μαξίμου.
      Γιάννης Λάκων

    9. o Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του.
      πρεπει να τα βρουν οπωσδηποτε τα παλιοσκυλα και τους φυσικους και του ηθικους αυτουργους αν θελουν να λεγονται οραγανωμενο κρατος δικαιου.

    Comments are closed.