ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ: ΕΝΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ! ΓΚΛΟΜΠΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΑΓΡΑΦΑ

    Ισχυρότατες ήταν οι  αστυνομικές δυνάμεις, που στάλθηκαν για να καταστείλουν διαδήλωση πολιτών που αγωνίζονται ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών  στα Άγραφα.

     Με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, χημικά, προσαγωγές και ξυλοδαρμούς διαδηλωτών μοναδική έννοια της  κυβέρνησης, την ώρα που καίγεται η χώρα είνμαι η καταστροφή του περιβάλλοντος  εγκαθιστώντας  όπου μπορεί ανεμογεννήτριες.

    Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ και δυνάμεις της ΟΠΚΕ(!) έκλεισαν την πρόσβαση προς τον Τύμπανο, όπου σχεδιάζεται το προχώρημα των εργασιών και είχαν θέσει ως στόχο πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και τα Αιολικά στα Άγραφα.

    Με 24 φορτηγά μεταφέρουν  τα τερατουργήματα στα Άγραφα

    Το λεωφορείο με τους διαδηλωτές εμποδίστηκε και ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία, ενώ απειλήθηκαν επεισόδια και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 προσαγωγές, σύμφωνα με το ertnews.gr.

    Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις (4) αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δυο (2) εξακολουθούν να κρατούνται, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

    Η κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης των τερατουργημάτων  στην οροσειρά των Αγράφων, έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Τροχαία από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, όπου γίνεται προγραμματισμένη διέλευση 24 βαρέων οχημάτων που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας- Τρικάλων – Μουζακίου.

    Η μεταφορά τμημάτων των ανεμογεννητριών έρχεται σαν συνέχεια των εργασιών υποδομής που πραγματοποιούνται εδώ και πάνω από έναν χρόνο στον Τύμπανο, αλλά και της διάνοιξης των δρόμων στην περιοχή του Μουζακίου που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. 40 αρχγοσχολοι κοιλαραδεσ συριζαιοι ματσουλαραιοι… που7 αμα βγει το συριζοπασοκ, θα ειναι υπερ

    2. Η λογική βγάζει το συμπέρασμα: ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!

    3. Υπάρχει λύση να οργανωθούν οι κάτοικοι με την προτροπή της Κούλας,αφού παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί για να προστατευτεί κάποιος με νόμιμο τρόπο!!!

    4. Ξύλο κάθε λυγουρια,
      Κουμουνο-τεμπεληδες
      Πράκτορες του ρωσσου
      Έτσι πόνος κ ξύλο
      Εμείς κονόμα, εσείς πασατέμπο.

    5. Τα δάση τα καίνε για δύο λόγους.. για τις ανεμουνογεννήτριες (που τσάμπα θα μπούν γιατί θα καούν) και για να μην μπορούν αυτοί που θα κυνηγηθούν (και που δεν θα υπακούσουν) να κρυφτούν πουθενά. Όταν όμως υα βγούν οι παλουκοπούτσες έξω (γιατί εκεί θα πάει) τότε θα σου δούμε ποιος έχει αρχίδια στα παντελόνια λυγνάδηδες…

    6. Το ξέρετε γαμημένοι πολιτικοί ότι ο Κύριος θα μας επισκεφθεί για τις πορνείες μας, τί κάνετε για να θωρακίσετε τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών; Πού είναι οι τράγοι να κηρύξουν κήρυγμα μετανοίας, πρώτα στα γουρούνια τους πολιτικούς; Θέλετε ο κόσμος να βρίζει τον Θεό, γι’ αυτό αφήνετε το κακό να γινγαντώνεται.

    7. Αν δέν κρεμάσουμε τήν κούλα ανάποδα από τά ποδιά στό Σύνταγμα, όπως κρέμασαν οί Ιταλοί τό 1943 στπ Μιλάνο τόν Μουσολίνι,δέν σώνεται ή πατρίδα.Η άθλια ή κούλα καίει ολή τήν Ελλάδα σκοπίμως γιά νά φυτέψει παντού ανεμογεννήτριες.Εχει υποχρεωθεί στού Γερμανούς,διότι ή Γερμανία κατασκευάζει ανεμογεννήτριες μόνο γιά τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΡΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ;

    8. Ακόμη να πάρετε χαμπάρι πως σας καίει ο Μητσοτάκης και στα μέρη που καίγονται στην Δαδια στην Λέσβο στην Μεσσηνία στα γρεβενα θα βάλουν άνεμογεννήτριες?? Ακόμη δεν αντιδράτε εναντίον του εμπρηστή σας?

    9. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ …

    10. ……το ειπαμε….οτι ”’αγρος ρωμαικος”’ η ελλας και οι εβραιοΣενεκες διαταζουν και εκτελουν…..

    Comments are closed.