ΚΑΤΑΡ – GATE: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΟ “ΝΤΟΥ” ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ! ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΕΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    strasbourg_building-1024x562

    Σε νέα έφοδο στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο αυτή τη φορά, προχώρησαν οι αρχές, στα πλαίσια της έρευνας για το Qatar Gate. Όπως μεταδίδει το Politico η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Mychelle Rieu, μιας αξιωματούχου που εργάζεται στην υποεπιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γραφείο της αξιωματούχου «σφραγίστηκε» από τους άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

    Σύμφωνα με πηγές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που μίλησαν στο Politico οι αρχές κατέσχεσαν έναν υπολογιστή σε σχέση με το έργο αυτής της επιτροπής. Ο ρόλος της επιτροπής είναι να «αυξήσει την ευαισθητοποίηση για συγκεκριμένες καταστάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων», μεταξύ άλλων και με εξωτερικούς παράγοντες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η λέξη “Ανθρώπινα δικαιώματα” έχει κακοποιηθεί πλέον γιατί αγορά λαθραία εισαγόμενα εγκληματικά στοιχεία για την αλλοίωση των πολιτισμών και εθνών, γυφταριά και λοιπά σιχάματα.

    2. Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι η Καϊλή είναι εβραία εκ Κωνσταντινούπολης, έτσι; Από αυτούς που άνοιξαν πρώτοι τις πύλες της Τροίας και της Κωνσταντινούπολης….Οι Ρωμά ήταν αυτοί που σούβλισαν τον Ρήγα Φεραίο…
      Και όλο αυτό το συφερτό, ξαναμαζεύτηκε και ξαναχρησιμοποιείται απλώς για να καταστρέψουν και να διαπομπεύσουν την Ελλάδα.
      Από αυτούς που μισούν τον νατιβισμό…

    3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΕΥΡΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ???

      1. Ακόμη και έτσι να είναι (που δεν είναι) πολύ καλά τους κανουν. Δηλαδή εσύ το θεωρείς φυσιολογικό η αντιπρόεδρος της Ευρωβουλης (δηλαδή η Καιλη) να παίρνει μαύρο χρήμα απο τους Ισλαμοφασιστες του Κατάρ. 25 χιλιάδες μισθό τον μήνα επερνε έλεος δηλαδή. Μιλάμε για τεράστιο ποσό. Στο τέλος φυσικά θα μας πουν ότι ήταν φτωχή και πεινούσε. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για όσους Ευρωβουλευτες λαδωνονται απο τους Καταριανους.

    4. Γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων σφράγισαν ε? Πάντως ο Σχοινας με τον Αβραμόπουλο πολύ μεγάλοι υπερασπιστες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολύ ψυχοπονιαρηδες με τους παράνομους μουσουλμάνους τώρα τελευταία. Άσε μας ρε λαμογιο μαργαριτάρι τώρα, τα έπαιρνες και κατέστρεφες την Ελλάδα αλήτη, έβαζες τον Μηταρακη να μετατρέπει σε κόλαση και νεκρή γη τα νησιά μας για να κάνεις τα χατήρια των πετρελαιαδων που στα έσκαγα. Έβαλες μεγάλα κεφάλια να σε προστατεύουν στην ΕΕ αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα!! Σας σιχαινετε όλη η ΕΕ, παλιοσκυλα.

    5. Να πούμε εδώ αυτά που βρήκανε στην καιλή δεν είναι ολα….. τα αλλά τα ψάχνουνε μην πιστεύουμε οτι για ένα τέτοιο πόσο 1εκ ευρό θα θυσίαζε την καριέρα της στην πολίτικη και να κινδυνεύεις να πας και φυλακή.
      Αυτα είναι αυτά που βρήκανε!!

    6. Αντε με το καλο σιγα σιγα σε ολο τον κοσμο να αρχισουν να ψαχνουν τα παντα

    Comments are closed.