ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! – ΣΤΟ 50% Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΦΙΜΩΤΡΟ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    mi

    Σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης έξι στους δέκα πολίτες πιέζονται ακόμα περισσότερο οικονομικά τους τελευταίους μήνες και ένας στους δύο θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στους χειρισμούς της στην οικονομία για την πανδημία.

    Διχασμένος είναι ο κόσμος αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων καθώς ένας στους δύο θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων.

    Παράλληλα μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τα ελληνοτουρκικά, καθώς έξι στους δέκα θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος θερμού επεισοδίου.

    Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας της opinion poll:

    oikonomiki_krisi

    thermos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. …στα σχολεία εμφανίζονται σιγά-σιγά κρούσματα και το υπουργείο αντί να δώσουν το 1.000.000€ για τεστ, το έκαναν παγούρια αλουμινίου χωρίς προδιαγραφές για την υγεία…το υπουργείο τηλεφωνεί στους δντες και τους κάνει σύσταση/παρατήρηση για την ανακοίνωση των κρουσμάτων στον εοδυ…αντίθετα με τις οδηγίες…το παραπάνω είναι αληθές σε σχολείο των νοτίων προαστίων από την γγ του υπουργείου…

    2. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
      ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
      ΌΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    3. Μα καλα σωνει και καλα πρεπει να ψηφισουμε τσιπρα? Κανενα κομμα απο αυτα που υπαρχουν στη βουλη
      να μην ψηφισουμε. Γιατι ειναι συστημικα και προδοτες και οι 300.Αλλα κομματα δεν υπαχουν μικρα?Πατριωτες που να αγαπουν την Ελλαδα?

    4. Σαββατο 12 Σεπτεμβριου 18:30-Λευκος Πυργος-Θεσσαλονικη….Εναντια στο ξεπουλημα της Ελλαδας…Εναντια στην επιβολη αντιδημοκρατικων μετρων με προσχημα το ‘καλο’ της υγειας μας….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να σεβαστουμε την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ λαθραιους στην χωρα μας….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ συνεκμετάλλευση του ορυκτου μας πλουτου με τους δολοφονους και καταπατητες της ενδοξης ιστοριας μας….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ….

    5. Τι περιμένουν με αυτήν την κατάσταση. Στις επόμενες εκλογές δεν θα βγει κανένας

      1. Στις επόμενες εκλογές μόνο λιάκος…

        1. Δεν πας καλά μου φαίνεται που θα ψηφίσω χρυσαυγίτες! Μόνο νεκρός παίρνουν οι χρυσαυγίτες ψήφο από μένα! Και μακάρι να μην μπει ξανά κανένας χρυσαυγίτης στην ελληνική βουλή! Κανέναν δεν θα ψηφίσω! Αποχή! Και να σαι σίγουρος ότι αρκετοί θα προτιμήσουν να πανε μια βόλτα από το να πάνε να ψηφίσουν. Κανέναν δεν θέλω να κυβερνήσει από αυτούς αλλά από μένα χρυσαυγίτης ψήφο δεν παίρνει!

    6. Τον Οκτώβριο μετά τις 20 του μηνα θα έχουμε ανακοίνωση για εκλογές.. Το γράφω 2 μήνες εδώ και δεν με πιστεύετε, κοντά ήμαστε.. Θυμηθείτε με τον Οκτώβριο!
      Ο Ελληνικός λαός θα μιλήσει επιτέλους με πατριωτισμό! Δώστε δύναμη στον Κασι.

      1. Να δώσουμε δύναμη στον Μισραήλ είπες; Ή δεν διάβασα καλά; Πάλι περιούσιοι θα κυβερνήσουν βρε πατριώτη, δεν το βλέπεις; Πάλι θα μας δουλέψουν, πάλι και πάλι. Τι δεν βλέπεις;
        Όσοι κατεβαίνουν στην πολιτική είναι βαλτοί. Βαλτοί διότι έχουν άπλυτα και με αυτά τους εκβιάζουν. Πάλι ο Χίτλερ θα κυβερνήσει μωρε. Πόσο ρομαντικοί και ευκολόπιστοι είστε.

    7. Μην έχετε αυταπάτες
      είναι ανήθικοι και αδίστακτοι λομπίστες,
      εχθροί του πολίτη
      που ενεργούν προς όφελος μιας παρασιτικής ελίτ
      Η ομίχλη της εικονικής πραγματικότητας θα διαλυθεί
      όταν οι πολίτες θα κλαίνε πάνω από τα ερείπια.
      (οικονομίας, υγείας, παιδείας, πολιτισμού, περιβάλλοντος, έθνους)

    8. 10 ΕΚΑΤΟΜ ΜΑΜΑΚΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΧΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ

    9. Μη περιμενουμε τις δημοσκοπησεις για να αντιδρασουμε! Εδω και τωρα το λαβαρο της επαναστασεως για την λευτερια της πατριδος μας! Ουτε οι Τουρκοι, ουτε οι Γερμανοι ωχριουν μπροστα στη δημοκρατικη δικτατορια
      που μας εχουν επιβαλει τα σιχαμερα σκουλικια της ΝΤΠ!

    10. ο πατερας του κρατησε την εξουσια για 3 χρονια με εναν επιπλεον βουλευτη και τωρα περιμενετε να την αφησει ο Κουλης και η ΝΔ οταν εχουν πλειοψηφια και το ΚΙΝΑΛ και το Βελοπουλο για εφεδρια..καλα κρασια…αλλα 3 χρονακια μεχρι να σας παρουν τα σπιτια και να ζειτε με λυχναρια και μετα ΝΔ + επαναστατικη αριστερα + ΚΙΝΑΛ για το καλο της χωρας κατα διαταγη του 4ου Ραιχ

    11. .. τον Henry Kissinger να κυβερνήσει!
      😂

    12. αντε βρωμοτσιπρα ετοιμασου να ξανακυβερνησεις…

    13. Οκ να πέσει. καμία αντίρρηση, άλλωστε δεν την ψήφισα. Και να έρθει ποιος; Ο Τσίπρας κι η γνωστή παρέα του; Για να μπάσει άλλο ένα εκατομμύριο Αφροασιάτες; Για να τους στέλνε να λιάζονται η Τασία στην Ομόνοια; Η χώρα είναι τελειωμένη κι είναι θέμα κάποιων χρόνων να αλλάξει και ταμπέλα.

    14. Σας το είπαν από την αρχή ότι το μεταναστευτικό θα σας ρίξει. Πέρα βρέχει εσείς. Δεν μπορείτε ρε παλληκάρια είσαστε πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσετε μεγάλα θέματα. Μόνο για τροχονόμοι κάνετε για να οδηγείτε στη χώρα τους νέους πολυαγαπημένους σας υπηκόους. Ποιος σας έδωσε ρε σεις το δικαίωμα να μας λέτε πως ήρθαν για να μείνουν και ότι θέλουμε δεν θέλουμε θα ζήσουμε μαζί τους; Το γυρίσατε στο νταβατζιλίκι παλιοαδερφούλες;

    15. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ….. Ο ΧΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ……

      1. ακριβως φιλε οπως τα λες αλλα ακομη στο ελλαδισταν ο κοσμος εχει σπασει το ξυπνητηρι.

      2. Το Μάρτιο ήταν το τέλος της κανονικότητας που ξέραμε. Έγινε το reset, η επανεκκίνηση. Τα μάτια μας ανοιχτά γιατί αυτά που ζούμε είναι μάλλον μόνο η αρχή. Το σίγουρο είναι ότι γράφουμε ιστορία…

    16. εάν βγάζουν οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις τέτοια αποτελέσματα,φανταστείτε η πραγματικότητα ποσό χειρότερη είναι

    17. Ακομα γραφετε για πανδημια ρε ; Ποσα παιρνεται για αυτη τη προπαγανδα;
      Εν τω μεταξυ 6 ηλιθιοι στους 10, ανησυχουν για θερμο επεισοδειο, τη στιγμη που ο Τουρκος ειναι μεσα στην Ελλαδα γεννοβολαει, τη καιει και τη καταστρεφει. Κανει ερευνες και πληρωνει το κρατος να του προωθει το Σουλτανικο ονειρο μεσα απο τα καναλια και απο κυβερνητικα μετρα!

    18. Σε όλους τους τομείς τα έχει κάνει σκατά. Βγήκα τώρα 2 κωλόπαιδα το παίζουν πρωθυπουργοί και δεν γνωρίζουν να χωρίσουν δυο γαιδουριών άχυρα, Το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν καλά την δουλειά του κτηματομεσήτη,να ξεπουλάνε την Ελλάδα τσεπώνοντας δις ευρώ την μεσητική αμοιβή λες και είναι τσιφλικι του πατέρα τους.

    19. Δεν σε θέλει ο λαός, μας πούλησες στους Τούρκους και πεινάσαμε.

      1. Σε ποιον λαό αναφέρεσαι;; Σε αυτόν, που από το 1973 και μετά ψηφίζει Εβραίους για να διορίσουν τον ίδιο και την οικογένειά του κάπου ώστε να πληρώνονται κάνοντας τίποτα πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες;;;;;;;; Τώρα είναι αργά για δάκρυα……!

        1. Αντρεα ζεις εσυ μας οδηγεις …1000000+ διορισμοι σε Δημοσιο και ΔΕΚΟ και πληθος πλαστων πτυχιων για προαγωγες πρασινοφρουρων αγραμματων
          Οι Πασοκοι δινουν αμα παιρνουν…λεφτα υπαρχουν 40+% ενω οταν δεν υπαρχουν 5%
          Αντιθετα οι ΝΔ 20% του εκλογικου σωματος και να τους βασανιζουνε με μαστιγωματα καθε μερα και να τους φτυνουνε παλι ΝΔ ψηφιζουνε.

        2. Εσύ τι ψήφιζες τόσα χρόνια που είσαι καλύτερος και οι άλλοι οι σκάρτοι; Όσοι κατηγορείτε τον κόσμο μπορείτε να μου πείτε αν ποτέ εσείς ζητήσατε από κάποιον γνωστό σας διάφορα; Σας έχω λίστα ερωτήσεων. 1) Έχετε βάλει ποτέ βύσμα για δουλειά είτε εσείς είτε πρώτου βαθμού συγγενικό σας πρόσωπο 2) Έχετε κάνει ποτέ κάποια παρανομία για να βολευτείτε; 3) Έχετε ζητήσει ποτέ από γνωστό σας να σας σβήσει για παράδειγμα κλήσεις ; Γιατί όλα αυτά τα έχουν κάνει άτομα που έλεγαν τα ίδια με εσάς. Να βρίζουν αυτούς που ψηφίζουν ότι ψηφίζουν. Γιατί εσείς που το παίζετε άψογοι Έλληνες και πολίτες δεν μιλάτε ποτέ για τις δικές σας ζωές λίγο για να σας θαυμάσουμε και εμείς οι κακοί Έλληνες που έχουμε καταστρέψει την Ελλάδα

    Comments are closed.