ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – Γ#ΦΤΑΚΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΣΧΟΛΕΙΟ

    Αδιανόητες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας. Νέο θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στο Αιγάλεω.

    Χθες, Τρίτη, τρία παιδιά ηλικίας 5, 7 και 10 ετών μπήκαν σε σχολείο της δυτικής συνοικίας της Αττικής και, κρατώντας κουζινομάχαιρα, απείλησαν άλλα παιδιά, την ώρα της Γυμναστικής.

    Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στο σχολικό συγκρότημα.

    Σύμφωνα με τον Αντ1, ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, για παραμέληση.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά που έκαναν την επίθεση ήταν Ρομά και εξωσχολικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Τουρκόγυφτοι είναι…Δρόμο-σκούπα απο την χώρα…

    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,Η ΔΙΜΕΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛeΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.
      ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ “ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ”. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΑΒΑΡΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ???

    3. Το μπαχαλο και η διαλυση της Παιδειας αρχιζει χρονια πριν, οταν οι….δημοκρατες του κ@λου αλλαξαν τους κανονισμους στην λειτουργια των σχολειων και κατηργησαν τις ποδιες στις μαθητριες, να πηγαινει καθε μια ημιγυμνη στο σχολειο, μην ακουμπισεις κανενα βουτυροπαιδο, αφιστε τα ολα να κανουν οτι θελουν, καταληψεις απο μαθητες τουριστες που δεν ξερουν τι χρωμα εχει το βιβλιο, γονεις της πλακας, που αντι να μαλωσουν τα παιδια τους, μαλωνουν και βριζουν τους καθηγητες και πολλα αλλα που αφορουν την ατιμωρησια στα σχολεια απο …καθηγητες μαθητοπατερες που την ανικανοτητα τους πανε να την καλυψουν με υψηλες βαθμολογιες κοροιδευοντας τους εαυτους τους, τους μαθητες και τους γονεις τους και πολλα πολλα αλλα!!! Τωρα φτασαμε σε σημειο πληρους διαλυσεως και θα γινονται τα πραγματα χειροτερα τα επομενα χρονια, αν δεν αλλαξει η λειτουργια των σχολειων και δεν μπει φραγμος στην ατιμωρησια και στα καπριτσια της τσογλαναριας!!!!! Διοτι στα σχολεια εκτος απο πολυ καλα παιδια, υπαρχουν δεκαδες τσογλανια, τα οποια το συστημα χαιδευει!!!!

    4. Οι γονεις φταινε που δε μαθαινουν στα παιδια τους να ριχνουν φαπες στους πιθηκογυφτους

    5. Πού είναι ο Χίτλερ να τους κάνει σαπούνια;Τους πιάνουν και την άλλη μέρα είναι έξω,δικαιοσύνη του κώλου

    6. Από κεντρική Ασία Ινδία ήρθαν η γύφτοι και εκεί να επιστρέψουμε.

    7. ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕ …. ΡΟΜΑ!!!!!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΟΜΑ? ΑΗΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΑΓΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 99% ΑΥΤΩΝ ΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΕΤΣΙΣΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ………..

    8. Ρομα; ποικιλια κατωτερης ντοματας. Γυφτοι λεγονται.

    9. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ . ΟΣΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ (ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ – ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΛΠ) ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    10. Γυφτοι ειναι και οχι Ρομα! Μαθαμε την ορολογια που προερχεται απο την ΕΕ της πλακας! Ρομα ειν αυτοι οι τσιγγανοι που ζουνε πιο δυτικα απο εμας στις χωρες της “Δυσης” ! Καποιος εν πασει περιπτωσει πρεπει να τους μαζεψει, πολυ κακα γονιδια στη πλειονοτητα τους! ΕΛΑΣ ακους?

    11. γυφτακια λεγονται οχι ρομα.αμα πατε σε ενα καταυλισμο και τους πειτε ρομα θα σας κοιτανε περιεργα

    12. τι γίνεται με τους @ιασμούς που δεν καταγγέλονται………………………

    13. Οι γύφτοι είναι μιάσματα της κοινωνίας που ζουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων.
      Είχε δίκιο ο Χίτλερ που έδινε τους γύφτους στον Δρ Μένγκελε για πειραματόζωα.

      Υ/Γ: Δεν είναι Ρομά, είναι γύφτοι. Άλλωστε ο Κωστής Παλαμάς είχε γράψει τον Δωδεκάλογο του Γύφτου. Όχι του Ρομά που βρωμά

    14. ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ……….ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

      1. ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΒΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΝΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΙΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΝΤΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΝΤΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟ ΕΛΑΝΤΙΣΤΑΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

    Comments are closed.