ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟ@ΡΔΕΛ@!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ – ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kleisto-sxoleio

    Επεισοδιακά ξεκίνησε η μέρα για τη σχολική κοινότητα στον Εύοσμο, καθώς κατάληψη πραγματοποιούσαν από το πρωί της Πέμπτης μαθητές στο 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου.

    Όπως αναφέρει το thestival.gr αφορμή για την κατάληψη στάθηκε το χθεσινό περιστατικό και η ένταση μεταξύ μητέρας μαθητή και του διευθυντή για το γεγονός ότι ο γιος τους δεν γινόταν δεκτός στο σχολείο χωρίς αρνητικό self test.

    Οι μαθητές έβαλαν λουκέτα σε όλες τις εισόδους και δεν επέτρεπαν να μπει κανείς.

    Tην ίδια ώρα έξω από το Λύκειο συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών που επιθυμούσαν να ανοίξει το σχολείο, όπως και έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί.

    Πώς ξεκίνησε η ένταση

    Η ένταση ανάμεσα στον διευθυντή και την μητέρα του μαθητή της Α’ Λυκείου ξεκίνησε την Δευτέρα όταν ο μαθητής πήγε στο σχολείο χωρίς αποτέλεσμα self test.

    Σήμερα το πρωί, η μητέρα του μαθητή βρέθηκε έξω από το σχολείο και σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε «αναξιόπιστα» τα self test επικαλούμενη τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

    «Βάσει του νόμου Α/120 του Συντάγματος, δεν είναι υποχρεωμένος να υποστεί καμία ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεσή του» υποστήριξε η μητέρα του μαθητή.

    Όπως είπε υπέβαλε «μήνυση κατά της διοίκησης του σχολείου και κατά παντός υπευθύνου γιατί δεν μπορεί ένας μαθητής να μένει εκτός σχολείου και να κινδυνεύει να μείνει από απουσίες».

    «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα self test αντικρούονται με τα ιατρικά κέντρα», υποστήριξε η μητέρα και συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε τι ουσίες έχουν μέσα τα self tests ούτε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό κάθε παιδιού».

    Μάλιστα, είπε πως η ίδια έχει νοσήσει από κορονοϊό, με όλα τα συμπτώματα και «το έχω αντιμετωπίσει με σωστή αγωγή που μου υπέδειξε γιατρός»

    Το μεσημέρι της Τετάρτης, μάλιστα, μια ομάδα περίπου τριάντα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το σχολείο για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην μητέρα του μαθητή.

    Όταν είδαν να καταφτάνει έξω από το σχολείο ένα περιπολικό της Αστυνομίας το περικύκλωσαν και ζητούσαν από το πλήρωμά του να συλλάβει τον διευθυντή αγνοώντας ότι με προφορική εντολή του εισαγγελέα δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

    Ηλεία: Έξι σχολεία σε κατάληψη

    Μόλις τέταρτη ημέρα από την επιστροφή στα θρανία και οι μαθητές σε έξι λύκεια του νομού, ξεκίνησαν ή συνεχίζουν καταλήψεις.

    Στον Πύργο τα περισσότερα λύκεια βρίσκονται σε κατάληψη. Το 1ο ΓΕΛ ακολούθησαν το 2ο ΓΕΛ και το 4ο ΓΕΛ, ενώ και από τα ΕΠΑΛ και τα δύο 1ο και 1ο τελούν υπό κατάληψη.

    Αφορμή για τις καταλήψεις έχει αποτελέσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Δεν είναι έτσι φίλε μου, γιατί από το φαρμακείο το παιρνεις δίνοντας το ΑΜΚΑ σου.Οποτε περναει στο συστημα ότι το έχεις παραλαβει. Το αν θα το κάνεις και τι θα δηλώσεις, είναι δικό σου θέμα. Αυτοί αποποιούνται των ευθυνών. Το θέμα είναι ότι αυτό που βλέπουν, είναι ποσοι είναι αρνητές και αυριο-μεθαυριο, θα κάνουν τα ίδια με το εμβόλιο.

    2. Πολύ κακό γιά το τίποτα κατά τη γνώμη μού.
      1)κανείς δέν μπορεί να ξέρει εάν έχεις κάνει το self test,απλά δηλώνεις ότι το έκανες και όλα καλά.
      2)πηγαίνεις και το παιρνεις δωρεάν από το φαρμακείο,οπότε το παίρνεις να δείξεις ότι το πήρες και εάν θέλεις το κάνεις και εάν δεν θέλεις το πετάς ή το δίνεις σε έναν πού το θέλει.

    3. Άρθρο 120 :H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων

    4. μια φράση που ειπε ενας τυπος πολύ ωραία !!! ας δείξουμε κάποια στιγμη πριν να ειν αργα οτι δε βγάζουμε το παντελόνι απο το κεφαλι !!απο απ την σωστη μερια !! οποιος κατάλαβε κατάλαβε τον συνειρμο …………

    5. Και με εμβόλια το ίδιο θα γίνει. Καληνύχτα Δημοκρατία !

    6. καποιοι γονεις που προσπαθησαν να αντιδρασουν την κατσανε ασχημα γιατι διστυχως τα προβατακια ειναι χιλιαδες εκατομιρια κι αφιπνισμενοι σα μαυρα προβατα γυρνανε και το κοπαδι τα αποβαλει

    7. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ…..
      ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.
      Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…
      Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΑ
      ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

      1. πόλεμος μεταξύ λαού και κατοχικού κράτους και παρακράτους δεν είναι “εμφύλιος” αλλά υποχρέωση για την απελευθέρωση…..κατάλαβες πρακτοράκο;;;;;

    8. Μην περιμενετε να σας λυπηθει η Ευρωπη. Εαν δεν ξεσηκωθειτε μοναχοι σας δεν θα λυστε τα προβληματα που σας φερανε οι πληρωμενοι της ΝΤΠ. Οι τοποτηρητες των Ευρωπαιων σας εχουν για ραγιαδες, αχρηστους, δειλους. Καιρος να δειξετε στους Κουληδες οτι εδω υπαρχουν ανθρωποι με αρχιδια και αντιστεκωνται στην τυραννια. Και η τυραννια εξαλειφεται με θυσιες

    9. Μπράβο στα παιδιά, είναι αγωνιστές και σωστοί Έλληνες.
      Όσο δεχόμαστε τόσο βάζουν κι άλλα, αν δεν πει η πλειοψηφία των Ελλήνων φτάνει ως εδώ και μη παρέκει, θα συνεχίζουν επ’ άπειρον!!!!

    10. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να αποκλείεται να μπουν 300 παιδιά που έχουν κάνει το τεστ και επειδή κάποιο είναι αρνητής να μη μπορούν να μπουνε;
      Αυτό δεν είναι ρατσιστικό;
      Ξυπνάτε και βρείτε μια απάντηση και κόψτε τις μαγκιές και τις κλανιες.

    11. Αυτό δε το κατάλαβα, πως δηλαδη γινεται πειραματοζωο ένα παιδί κανοντας το τεστ. Εχει δηλαδή και το τεστ κανα τσιπάκι, όπως λετε για τα εμβολια. Και ποιος σας ειπε ότι εχετε το δικαιωμα να βαζετε σε κινδυνο τη ζωή των άλλων μαθητων και των συγγενών τους. Αν ενας από τους αρνητες μαθητες εχει κορονιο και κολλήσει το συμμαθητή του κι αυτος κολλησει με τη σειρά του τη γιαγια του, το παπου του, τον καρκινοπαθή πατέρα του, και φύγουν αδιάβαστοι σε καποια μεθ με σωληνα στο λαρυγγι, τι θα λέτε τότε. Εγώ δε κανω τεστ στο παιδί μου και στα αρχίδια μου η ζωή των άλλων?

      1. Φοράνε μάσκες ρε μεγάλε στην τάξη.
        Και ποιος σου είπε ότι όλοι κάνουν το τεστ στο σπίτι, δεν βλέπεις ότι είναι αρπαχτή το θεμάτων τεστ; Ποιος κονομάει; Όλη η κατάσταση με τα σελφ είναι κωμωδία ….

      2. Ναι, αυτο θα λέμε. Κουμάντο ο καθενας στο σωμα του. Κι ακομα κι ετσι οπως λετε, δε θα κάνει ο αλλος κάτι στο σωμα του που δε θέλει ή που μπορεί να του κάνει κακό, για την γιαγιά κ τον παππου του καθενός. Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο. Κανεις κάτι στο σωμα σου. Δεν είναι ότι πάρκαρες παράνομα και δε σέβεσαι τους γυρω σου. Διότι δε θα πάθεις και τίποτα να παρκάρεις πιο περα. Αυτο δε μπαίνει στο σωμα σου. Τ αλλα μπαίνουν. Τόσο καιρό επίσης που δεν κανουμε τεστ, είμαστε εγκληματίες.. Ε;

    12. ΑΔΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ …. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΟΟΟΟ…..ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ….ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    13. πόσοι καραγκιόζηδες θα βγουν να βρίζουν τα παιδιά που αντιστέκονται και να τα λένε “Συριζαίους”, τα ίδια που είχαμε με τους παπάδες, όσοι αντιστέκονταν τους έλεγαν σκοταδιστές

      1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΡΩΔΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ.

    14. ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

    15. ΟΜΑΔΙΚΈΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ,ΓΟΝΕΊΣ & ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ & ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ!

      Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο!

      1. Εισαι αφελης…οι δικαστικοι που θα εκδικασουν τις μυνησεις,ειναι υπαλληλοι της κυβερνησης.
        Ξεκαθαρα και το εχουν αποδειξει εκατονταδες φορες ολα αυτα τα χρονια.
        Η ταχα μου ανεξαρτησια της δικαιοσυνης ειναι ενα παραμυθακι για ηλιθιους,δεν υπαρχει δικαιοσυνη στο ελλαδισταν,ειναι υπαλληλοι της κυβερνησης,θα πανε εναντια στα αφεντικα τους ;

    Comments are closed.