ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ» ΚΑΙ 3 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: «ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ». ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΑΣΚΗΤΗ: «ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    βιτριολι

    Στη φάση του «ξεσκαρταρίσµατος» των υπόπτων βρίσκονται οι αστυνοµικοί!

    Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας και το «Σύνδρομο του καθρέφτη»
    Το προφίλ της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα σκιαγραφεί ο νευρολόγος και Διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Ασκητής, μιλώντας στη Μαρία Αλεβιζοπουλου.

    ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ “ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ” | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Υπερπροσπάθεια για να ανασύρει από τη µνήµη της πρόσφατα αλλά και παλιά περιστατικά της προσωπικής και της επαγγελµατικής της ζωής, τα οποία θα µπορούσαν να την έχουν στοχοποιήσει, καταβάλλει τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα, η οποία δέχτηκε φρικτή επίθεση µε βιτριόλι έξω από το κτίριο όπου εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Αστυνοµικοί που ερευνούν τη σκοτεινή αυτή υπόθεση διαπιστώνουν µια αλλαγή στάσης από την άτυχη κοπέλα, η οποία, παρά τα σοβαρά προβλήµατα υγείας που αντιµετωπίζει, προσπαθεί µε ειλικρίνεια να βοηθήσει την έρευνα των Αρχών.

    Οσο περνούν οι ηµέρες αρχίζει και συνειδητοποιεί το µέγεθος της βλάβης που της προκάλεσε η δράστις και επιθυµεί µε κάθε τρόπο να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι πρώτες επαφές των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. µαζί της ήταν άκαρπες, καθώς το θύµα ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει. Το σκηνικό, ωστόσο, σταδιακά άλλαξε και σε συνδυασµό µε την πρόοδο των ερευνών από την ανάλυση των βίντεο στα εγκληµατολογικά εργαστήρια και τη «σάρωση» των τηλεφώνων, γεννά αισιοδοξία στις Αρχές.

    Οι αρχικές επιφυλάξεις, ότι µπορεί η 33χρονη να µην επιθυµεί -για δικούς της και καθαρά προσωπικούς λόγους- να µιλήσει ανοιχτά στους αστυνοµικούς, έχουν «ξεθωριάσει». Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εξηγούν ότι η Ιωάννα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά χάρη στο «τσαγανό» της βοηθάει τους αστυνοµικούς. Οι τελευταίοι έχουν βρεθεί πολλάκις το τελευταίο διάστηµα σε αδιέξοδο, γεγονός που τους ανάγκασε να ανοίξουν τον κύκλο των ερευνών.

    Συνολικά, έχουν πάρει 30 καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελµατικό περιβάλλον του θύµατος. Εχουν σχηµατίσει έναν κύκλο πέντε υπόπτων και πλέον βρίσκονται στη φάση του «ξεσκαρταρίσµατος». ∆ηλαδή, προσπαθούν να εστιάσουν στις καταθέσεις και στα στοιχεία που είναι αξιόπιστα και διαφωτιστικά. Παράλληλα, αφήνουν στην άκρη καταθέσεις που βασίζονταν σε φήµες ή ακόµα και σε κουτσοµπολιά, όπως τουλάχιστον προέκυψε από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

    Ισχυρό άλλοθι
    «Τα µέτωπα του παρελθόντος του θύµατος, από τα οποία θα µπορούσε θεωρητικά να υπάρξει ένας εκδικητής, είναι αρκετά. Οπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και η 33χρονη είχε στο παρελθόν κάποιες κόντρες µε άτοµα του περιβάλλοντός της. ∆εν µπορεί, ωστόσο, η ίδια να ξεχωρίσει κάποιο περιστατικό από αυτά ως το πιο κρίσιµο. Ορισµένες γυναίκες που ήταν εν δυνάµει ύποπτες βρέθηκαν µε ισχυρό άλλοθι και βγήκαν εκτός κάδρου. Εκτιµάµε ότι διά της ατόπου απαγωγής θα καταλήξουµε τελικά στη δράστιδα, η οποία αποδεικνύεται τυχερή που κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητη και ταυτόχρονα καλά οργανωµένη» εξηγεί αστυνοµική πηγή.

    Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του ΤµΗ αισιοδοξία που εκφράζεται ότι σύντοµα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση εδράζεται στα επικείµενα αποτελέσµατα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ο «υπερκοριός» της ΕΛ.ΑΣ. «σάρωσε» τα σήµατα από τα τηλέφωνα που βρίσκονταν το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου στο σηµείο της επίθεσης στην οδό Θησέως και αναµένεται να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει ή όχι ταυτοποίηση µε κάποιο από τα τηλέφωνα των γυναικών που έχουν µπει στο µικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. ως εν δυνάµει ύποπτες.ήµατος Ασφαλείας Καλλιθέας προσπαθούν να κερδίσουν την εµπιστοσύνη της Ιωάννας, η οποία από την πρώτη στιγµή ήταν δεκτική στην παραχώρηση του κινητού της τηλεφώνου για την πρόοδο των ερευνών.

    «Η οργάνωση και η ψυχραιµία της δράστιδος µας κάνουν να πιστεύουµε ότι πρόκειται για άτοµο που δεν θα παραδεχόταν την πράξη του, παρά µόνο εάν καταλάβαινε ότι έχει στριµωχτεί από τη συλλογή σοβαρών στοιχείων σε βάρος του. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι, παρά την έκταση που έχει πάρει το θέµα, δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές. Συνεπώς, ακόµα και εάν η δράστις είναι µία από τις υπόπτους που έχουµε στις λίστες µας, αυτό δεν αρκεί. Εάν, όµως, έχουµε στα χέρια µας ένα χειροπιαστό στοιχείο, όπως µία τυχόν ταυτοποίηση από τα αποτελέσµατα της σάρωσης των κινητών τηλεφώνων, τότε θα µιλήσουµε µε την ύποπτη σε άλλη βάση. Θα είναι ένα στοιχείο που θα επιταχύνει σηµαντικά τις έρευνες» προσθέτει αστυνοµική πηγή.

    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει τουλάχιστον τρεις µάρτυρες-κλειδιά, που έχουν δώσει ώθηση στις έρευνες µέσα από στοιχεία που ήταν µέχρι πρότινος άγνωστα. Κατάθεση έχουν δώσει πρώην σύντροφοι της 33χρονης, συνάδελφοί της, φίλοι και φίλες της, συγγενείς, αλλά και αυτόπτες µάρτυρες της επίθεσης. Κάποιοι εξ αυτών έχουν δώσει στους αστυνοµικούς µία «πυξίδα» για την κατεύθυνση των ερευνών. Οι αστυνοµικοί έχουν καταλήξει στο συµπέρασµα ότι η δράστις προέρχεται από το στενό, προσωπικό ή επαγγελµατικό, περιβάλλον της 33χρονης.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, εκφράζει την αισιοδοξία ότι η δράστις θα οδηγηθεί στη ∆ικαιοσύνη: «Από τα µέχρι τώρα στοιχεία δεν έχει προκύψει ποια είναι η δράστις του αποτρόπαιου εγκλήµατος. Γνωρίζω, όµως, ότι η Αστυνοµία συνεχίζει τις έρευνες και εξετάζει µάρτυρες και οπτικό υλικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξει στα ίχνη της και η δράστις θα οδηγηθεί στη ∆ικαιοσύνη».

    Υλικό από κάμερες
    Οι αστυνοµικοί, οι οποίοι έχουν αφιερώσει τουλάχιστον 50 ώρες για να παρακολουθήσουν το υλικό που έχει συλλεχθεί από κάµερες ασφαλείας στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, έχουν καταλήξει σε συγκεκριµένα καρέ, στα οποία εκτιµούν ότι απεικονίζεται η δράστις. Το πρόσωπό της δεν φαίνεται ευκρινώς και έτσι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία «καθαρίσµατος» της εικόνας στα εγκληµατολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

    Από τη σκιαγράφηση της υπόπτου προκύπτει ότι η γυναίκα που εκτόξευσε το βιτριόλι στην Ιωάννα είναι ηλικίας από 30 έως 40 ετών, αδύνατη µε ξανθά µαλλιά και χαµηλού ή µετρίου αναστήµατος. Φορούσε τσάντα πλάτης και έφυγε από την περιοχή αρχικά πεζή µε γρήγορο βηµατισµό και ακολούθως µε αυτοκίνητο. Οι αστυνοµικοί εκτιµούν ότι είχε µεταµφιεστεί είτε ολοκληρωτικά, αλλοιώνοντας ακόµα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, είτε µερικώς.

    Το σενάριο ο ηθικός αυτουργός να είναι άλλος από τον φυσικό έχει αποκλειστεί, σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, όπως και η εκδοχή να υπήρχε συνεργός στο σηµείο της επίθεσης. Αυτό που εξετάζεται σοβαρά -και θα απασχολήσει τις Αρχές και το επόµενο διάστηµα- είναι κατά πόσο υπήρξε συνέργεια όσον αφορά στην προµήθεια του καυστικού υγρού που χρησιµοποιήθηκε. Το βιτριόλι, γνωστό και ως «υγρό της αντιζηλίας», είναι πιθανό να παρασκευάστηκε είτε από την ίδια τη δράστιδα είτε από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός της. Μπορεί να µη χρειάζονται εξαιρετικά εξειδικευµένες γνώσεις για την παρασκευή του, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν µέσο πολίτη να το φτιάξει.

    Ετσι, οι αστυνοµικοί θεωρούν πιθανότερο η δράστις να το προµηθεύτηκε από κάπου. Η γυναίκα που αναζητείται κατάφερε να εκτοξεύσει µεγάλη ποσότητα από αυτό µε δοχείο που είχε στα χέρια της, χωρίς να τραυµατιστεί η ίδια. Το υγρό ήταν τόσο δολοφονικό που ακόµα και πολίτης που προσπάθησε να βοηθήσει την 33χρονη Ιωάννα, την ώρα που καιγόταν και καλούσε σε βοήθεια, υπέστη ελαφριά εγκαύµατα στα χέρια. Κανένας αυτόπτης µάρτυρας δεν κατάφερε, πάντως, να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της µαυροντυµένης γυναίκας µε το µοντέρνο ντύσιµο και τη χειρουργική µάσκα στο πρόσωπο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Όλη η Ελλάδα αν είναι έτσι όπως λέει κάποιος εδώ και όλη η Ελλάδα είναι μέσα στην υποκρισία και κρυβεται σε ένα ψευτικο προφιλ οικογένειας και θρησκείας τότε αυτές οι πράξεις είναι οι συνέπειες των Ελλήνων που είναι υποκριτές. Και δεν είναι όλη η Ελλάδα έτσι. Χωρίς εάν λεω εάν!

    2. Δεν μπορώ να καταλάβω με τόσους άντρες που τραβιόταν τι ήθελε να αποδείξει;Πόσο δυστυχισμένο και ανώριμο πλάσμα ήταν στην ουσία ούτε η ίδια δεν ξερει,το επίπεδο της κάτω από τα πατωματα.Τώρα εγώ αυτή την τσουλα θα πρέπει να την λυπηθώ;για ποιο λόγο;αφού η ίδια δεν σεβόταν τον εαυτό της και κυλιοταν στο βούρκο εγώ θα την σεβαστώ;

    3. Όταν έχεις χορηγό/ους και παιφτεί το παραδακι γίνεσαι αρχηγοπουλο,να και τα σπίτια,να και τα ταξιδακια,να και τα ρουχαλακια και έχεις τη δουλειά σου για ξεκαρφωμα και ξένοιασες γιατί να καθήσεις να σκάσεις χαζή είσαι; γιατί να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ τετράωρο για τριακόσια ευρώ να μην φτάνουν ούτε για το ενοίκιο και να σε τρώει η μιζέρια αφού τα πράγματα είναι απλά χωρίς κανένα κόπο;Γεια σου ρε Ιωάννα με τα ωραία σου…………

    4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΟΚ ΕΚΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙ ΑΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΟΛΓΟΘΑ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.
      ΥΓ ΚΟΥΛΗ ΑΥΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ.
      ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΡΙΟΙΛΟΥ.
      ΒΑΛΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΣΕΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!

      1. @RAMBO,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΚ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ . ΟΚ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΝΤΡΑ /ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ,ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΤΛ . ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ .

    5. ”Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω” είπε ο Ιησούς Χριστός…Υποκρίταροι ….

    6. Εκείνο που με τρελαίνει εμένα είναι ότι,εάν αληθεύει ότι είχε γκόμενο τον σύζυγό της ξαδέρφης της και χώρισε το ζευγάρι,εάν ισχύει αυτό τότε καλά να πάθει και λίγα της έκανε,εάν λέμε εάν έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλη αμαρτία και αυτό πληρωνει..Τωρα ποιος της φταίει;δηλαδή ήθελε να κάνει ότι κάνει και να μείνει ατιμώρητη;δεν γίνονται αυτά κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου,ότι δίνεις σε αυτή τη ζωή παίρνεις,Τι σκατοκοριτσα υπάρχουν ρε παιδί μου πουθενά αξιοπρέπεια,πουθενά σεβασμός,ασυδοσια παντού;

      1. Τι έγινε, για τον μούλο σύζυγο της ξαδέρφης δεν έχουμε να καταδικάσουμε τίποτα; Μόκο ο τόσο εύκολος κολασμός;

    7. Δεν αμφιβάλλει κανένας πως υπάρχει περίπτωση και ενδεχόμενο να μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι η να χώρισαν παράδειγμα εξαιτίας της ή το ένα ή το άλλο.Όμως αλίμονο αν ο κάθε ένας λύνει τις διαφορές του με αυτό τον τρόπο Ότι και αν έκανε η επίθεση αυτή είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.

    8. ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
      ΟΛΑ TO ΨΗΣΤΗΡΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
      Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ .ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ
      Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
      Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ
      Η ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΝΩ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ
      ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΙΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
      Η ΞΑΔΑΛΦΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΘΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
      ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΣ 2020. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.

      1. ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.

    9. Καλά ρε παιδιά αυτή η κοπέλα άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα;Δεν της έφταναν οι άλλοι ήθελε και τον άντρα της ξαδέρφης της;Το άτομο αυτό τώρα ζει…Ιχνος τσίπας,όλα ισωμα;Αυτό πραγματικά με ξεπερναει..Οι γονείς της τώρα τι έχουν να πουν που τους έκανε ρόμπα;Καμαρώνουν για το παιδί τους;

      1. Αυτο με τον ανδρα της ξαδερφης της καινουργιο ειναι??Εχει ακουστει κατι τετοιο??

        1. @ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ . ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ .

    10. Συνηθισμένες αντεκδικησεις μεταξύ του υποκόσμου,δεν μας αφορουν

    11. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΝ ΄΄ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ΄΄ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΩ ΤΑ, ΤΟΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΖΩΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΛΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ…..

    12. ΦΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ….ΗΤΑΝ ΦΙΔΙΑ
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ…

    13. Χωρίς μάρτυρες και ταυτοποίηση… Μόνο με ενδείξεις… Χαιρετά μας τον πλάτανο…. Εδώ δεν πιάσανε τους δολοφόνους της μαρφιν και της Ηρακλείου με τόσες κάμερες που φαίνονταν τα πρόσωπα τους… Θα πιάσουν αυτή…; ;;…. Αστυνομία και δικαιοσύνη κατώτερη των περιστάσεων…

      1. Οι κάμερες είναι να πιάσουν κανένα μπατιροκλέφτη. Αν ο άλλος είναι οργανωμένος οι κάμερες δεν βοηθούν καθόλου. Απο τότε που μπήκαν οι κάμερες η εγκληματικότητα εκατονταπλασιάστηκε. Ας μην είχες λάθρο στη χώρα και δεν θα είχες εγκληματικότητα χωρίς καμία κάμερα.

    14. Πολύ αργήσανε να την βρούνε. Τι περιμένουν; Την Scotland yard να λύσει το μυστήριο; Μάλλον θα μείνουμε με την απορία και η τρελή θα αράζει στην παραλία τρίβοντας τα χέρια της. Αν δεν την βρούνε πολλές γκόμενες παντρεμένων θα εξαφανιστούνε απο την ζωή τους, γιατί θα πάρουν αέρα και οι άλλες κερατωμένες και θα κάνουν ντού με βιτριόλια. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία δεν υπάρχει φόβος και ο καθένας ξεσαλώνει, όπως οι λαθρό.

    15. ακόμη δεν έχει κατηγορήσει κανείς την πατριαρχία, τις βρίσκω απροετοίμαστες τις γενοβέζοι να εκμεταλλευθούν τα γεγονότα.

    16. Το να παίρνεις το νόμο στα χέρια σου δεν είναι λύση. Ο νόμος υπάρχει για να προστατεύει και να απονέμει δικαιοσύνη, γιατί διαφορετικά γυρίζουμε σε μία κοινωνία ζούγκλας. Με την ίδια νοοτροπία και η δράστης απένειμε τη δική της ” δικαιοσύνη ” απέναντι στο θύμα. Επίσης η θύτης ειναι ένα διαταραγμένο ψυχικά άτομο, το οποίο ψυχολογικά έχει ευνουχιστεί, προφανώς από τα παιδικά της χρόνια, από οποιοδηποτε συναίσθημα λύπης και αυτοσυγκράτησης. Δηλαδή ό,τι έλαβε στη ζωή της, έδωσε και εκείνη, με αυτή τη φριχτή της πράξη. Οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί έχουν το λόγο. Ο Νόμος όμως στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου είναι απίστευτα ελαστικός. Το σωφρονιστικό σύστημα επρεπε να είναι αυστηρότερο και οι ποινές που επιβάλονται να ειναι πραγματικές και όχι “περιληπτικές”. Επίσης, δική μου προσωπική άποψη, είναι ότι οι καταδικασμένοι, τουλάχιστον για αδικήματα τα οποία δεν είναι “τρομακτικά” να προσφέρουν κοινωνική εργασία και όχι να τους τρέφει ο έλληνας φορολογούμενος, ειδικά σε χαλεπούς καιρούς όπως αντιμετωπίζει η χώρα μας εδώ και χρόνια

    17. “Mέτωπα του παρελθόντος” ικανά να κάνουν τέτοιο κακό? Έχουμε αλλάξει πόσες δουλειές, έχουμε δει κόντρες και κόντρες, απολύσεις και ρουσφέτια αλλά οχι και βιτριόλι..

    18. Παιδια μην τρελαθουμε και τελείως, δεν ειναι η μονη κοπελα που παει ταξίδια και ανεβαζει φωτος στα σοσιαλ
      για την ζωη που κανει, δηλαδη θα επρεπε ο καθενας να τρεχει να ρίχνει βιτριολι σε οποιον κανει τετοια ζωη?
      σορρυ αλλα δεν στεκουν αυτα που λεει ο Κυριος Ασκητης για μενα τουλαχιστον, και δεν ειναι και καμια υπερκαλονη να την ζηλευουν ολοι ,δηλαδη τα τοπ μοντελ τι θα επρεπε να λενε?

    19. “Τα µέτωπα του παρελθόντος του θύµατος, από τα οποία θα µπορούσε θεωρητικά να υπάρξει ένας εκδικητής, είναι αρκετά” Αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται και μια απλή, νεαρή βοηθός λογιστή σε μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να έχει τόσους και τέτοιους εχθρούς, ικανούς για το πιο αποτρόπαιο έγκλημα. Εκεί κατάντησαν οι φιλίες και οι σχέσεις των ανθρώπων; Να σου κάνει ο άλλος τον καλό φίλο και συνάδελφο και να σου ετοιμάζει την καταστροφή σου; Όπως και να ‘χει, να βρεθεί σήμερα κιόλας αυτός/αυτή που το έκανε και να τιμωρηθεί παραδειγματικά, με την αυστηρότερη των ποινών.

      1. Και με όλους τους πρώην της μαλλιοτραβιοταν στην αστυνομία… Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα της 34χρονης. Δεν γίνεται πάντα οι άλλοι να είναι προβληματικοι!

    20. Αυτό το κτήνος μόλις συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή θέλει ξύλο και βασανιστήρια ώσπου να αυτοκτονήσει το τέρας
      Κατάστρεψε μια ώραια κοπέλα και διέλυσε μια οικογένεια ας πάρουν οι δικοί της το νόμο στα χέρια τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

      1. Κράτα μικρό καλάθι… Ουδείς αθώος.. Η πράξη σίγουρα καταδικαστέα αλλά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…

      2. Οι διαρκείς, διαχρονικές και επαναλαμβανόμενες ευκαιριακές συμπεριφορές του θύματος δημιούργησαν αμέτρητους εν δυνάμει υπόπτους. Περισσεύει και λίγη κατανόηση για όλους αυτού που τώρα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες αλλιώς μπλέκουν με την αστυνομία ως βασικοί ύποπτοι. Κι αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ενδεχόμενα με συζύγους και παιδιά που η ζωή τους θα διαταραχθεί άνευ λόγου και αιτίας. Πως φαίνεται η απαίτηση από την αστυνομία να βρεθεί ο ένοχος δια αποκλεισμού των αθώων?

    Comments are closed.