“ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” – ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Παρακάτω δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που έφτασε πριν λίγο στα γραφεία μας από κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού προχώρησαν εν κρυπτώ στην «αξιοποίηση» τριών πολυκατοικιών στην οδό Λιοσίων και Αχαρνών, έκτασης 4000 τ.μ.. Σκοπός τους να δημιουργήσουν άλλη μία δομή με λαθρομετανάστες στην ήδη βεβαρυμένη περιοχή.

    Οι εκ του πονηρού προφάσεις ότι πρόκειται περί κοινωνικών κατοικιών και περί προστασίας κατά του κορωνοϊού το μόνο που αποδεικνύουν είναι το θράσος των δημοτικών και των κυβερνητικών αρχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται μία άνευ προηγουμένου κατάσταση, για να υποβαθμίσουν περαιτέρω τις ζωές μας. Εμείς στα γκέτο της Αθήνας, με ή χωρίς κορωνοϊό είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Οι κ.κ. Μηταράκης και Μπακογιάννης με τους συνεργάτες τους έχουν αποφασίσει ότι η ζωή μας θα πρέπει να είναι μία κόλαση εγκαθιστώντας τους μουσαφιραίους τους κατά χιλιάδες μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν τους φτάνουν τα δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα του εποικιστικού προγράμματος ESTIA, που ήδη υπάρχουν, θέλουν να τα πολλαπλασιάσουν. Μας διώχνουν από τα σπίτια μας οι κύριοι αυτοί για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η αλήθεια.

    Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη και την κυβέρνηση για τις εκ του πονηρού και εν κρυπτώ κινήσεις τους να φτιάξουν μία τεράστια δομή στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να συνεχίσουν τον εποικισμό της.

    Απαιτούμε να ΜΗΝ λειτουργήσει αυτή η τεράστια δομή των 55 διαμερισμάτων, έκτασης 4000 τ.μ., για να στεγαστούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες, που ο κ. Μηταράκης μεταφέρει ανεύθυνα από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού. Είναι απαράδεκτο, ενώ η κυβέρνηση απαγορεύει την μετακίνηση από τόπο σε τόπο για τους Έλληνες, να επιτρέπει στον κ. Μηταράκη να μετακινεί και να εγκαθιστά παντού στην επικράτεια λαθρομετανάστες.

    Απαιτούμε από την δημοτική αρχή, η οποία για μία ακόμη φορά δείχνει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το ευ ζην των λαθρομεταναστών από αυτό των Αθηναίων, να σταματήσει επιτέλους να βιάζει τις ζωές μας.

    Απαιτούμε η δομή λαθρομεταναστών Αχαρνών και Λιοσίων ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

     

    Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλ. Βικτωρίας

    Επιτροπή Κατοίκων Πλ. Αμερικής

    Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Τι ξέρει και τι προσόντα έχει αυτή η ηλιθιοφατσα να είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας; ειλικρινά πιο γελοία φάτσα δεν έχω ξαναδεί. Αλήθεια τι επαγγέλλεται και πόσα ένσημα έχει κολλήσει τση σύντομη ζωή του;

    2. Μάλλον είναι αυτές που έχει επισκευάσει ο ΔΟΜ, και ήταν έτοιμος να της ανοίξει. Είχε προσλάβει και τα άτομα και όλα. Και τότε άλλαξε η δημαρχία και είπε γιοκ. Και κλάμα και στενοχώρια στο ΔΟΜ, για τα χαμένα λεφτά. Και ήταν πολλά.
      Τώρα όμως και τα γαλάζια παιδιά που κατάλαβαν το παραδάκι που παίζεται στην μπίζνα αυτή, σκεφτήκαν γιατί να μη διορίσουμε τα τριτοτεταρτοξαδερφια να μασήσουμε και εμείς. Εδώ τα κατάφεραν τα ροζουλί παιδιά. Τα γαλάζια που είναι και ιντερπρενερς σπουδαγμένοι στας ευρώπας, θα ήταν βλακεία να μείνουν έξω. Η χώρα στα @@.

      Απαράδεκτο από ένα δήμαρχο να κάνει εν γνώση του γκέτο την πόλη του.

      Μέχρι και τα φυντάνια του ΔΟΜ ήξεραν ότι θα γινόταν γκέτο και άβατο το συγκεκριμένο όταν θα άνοιγε.

      Οι όποιοι έχουν νομικές γνώσεις να αρχίσουν τις προσφυγές και τις μηνύσεις. Αυτά δεν πρέπει να ανοίγουν σε πόλεις. Σε βουνά και σε νησιά. Αν θέλουν οι ΜΚΟ ας μεταφέρουν τις δραστηρίοτητες τους εκεί μακρυά από πόλεις.
      Άλλοι σταματάνε γήπεδα για κορμοράνους. Αυτό είναι θέμα δημόσιας τάξης.

    3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ….. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΕΟΝ……..

    4. Γιατι κλαιγεστε τωρα;
      Εσεις τους ψηφισατε στις δημοτικες εκλογες.
      Δε σας αρεσε ο Κασιδιαρης θελατε το σοι Μητσοτακη και ολα τα λαμογια.
      Ωραια,λουστητε τα τωρα.

    5. Ανέκαθεν είχε πρόβλημα η Αθήνα με λαθρομετανάστες αλλά η ψήφος ψήφος ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΓΚΈΙ και ανθέλληνες φουλ!
      Είπε ο Μπακογιαννης όλοι μαζί μία αγκαλιά!

    6. AYTO TO ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ….ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ……..ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΣΣΟΝΟΒΛΑΚΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η SINGULAR LOGIK ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ…………

    7. Ο ελληνας αντεχει να ταιζει το σιχαμερο σοι των μητσοτακηδων Αυτα τα λεσια μονο την κονομα εχουν στο μυαλο τους .

    8. Αυτό το μαλακισμένο είναι πιό άχρηστο κι απ’τον Καμίνη. Απ’τη λουγκρα πέσαμε στον κλαρινογαμπρό μπούλη γιο της Ντόρας με τα πολλά επίθετα και τις ΜΚΟ

    9. Ήλλαξαν οι καιροί,ήλλαξαν καί τά …..προσόντα καί αντικαθεστάθησαν μέ ……όντα!!!!!! Εις τήν σημερινή ……Ελληνική !!!!!!πολιτεία ,ουδείς ευσεβής Χριστιανός Πατριώτης θά έφθανε ποτέ έστω καί εις τό…..αξίωμα !!!!!!τού κλητήρος (εις δικαστικό), δεκανέως (εις στρατιωτικόν), κανδηλανάφτη (εις εκκλησιαστικό), καθαριστή (εις πολιτικό) καί γενικώς ως κατώτερος υπάλληλος εις οιονδήποτε τομέα ‘ή υπηρεσία.Βασική προϋπόθεση τών θέσεων αυτών εστί νά είναι ……προδότης Πίστεως καί Πατρίδος, φιλοπαναιρετικός οικουμενιστής, μασώνος, ροταριανός, άθεος, άπατρις, αιρετικός, άσπονδος εχθρός τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου, ως οι κομμουνισταράδες μέ ……πλούσιο καί βεβαρυμένο εγκληματικό καί προδοτικό παρελθόν καί μητρώον !!!!!!! πουλημένο τομάρι ‘ή τό ολιγότερον ……. επιπλέων φελλός καί καρπαζοεισπράκτωρ !!!!!!!! αποδεχόμενος άνευ αντιρρήσεων ‘ή αντιλογιών ότι ……..ο γάϊδαρος πετάει !!!!!! καί νά συμπλέει μέ κάθε παρανομία, λοβιτούρα καί αντιχριστότητα τών ανωτέρων του. Μόνον τοιαύτα …….αξιοκρατικά !!!!!!! κριτήρια διαθέτει σήμερον η λίαν ξεπεσμένη Ελληνική (ακριβέστερα ελληνόφων καί ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ) πολιτεία.Επακριβές αντίτυπον ενός ξεμωραμένου, διεφθαρμένου καί αποστάτη λαού.

    10. Έχετε ό,τι σας αξίζει. Ας προσέχατε την ψήφο σας.

    11. EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ:
      “AYTOYΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ,ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.”

    12. Υπομονη θα τους σπελασουν,σε καμια διακοσαρια χρονια δηλαδη.Αυτοι νομιζαν οτι η ν.δ. ειναι καλυτερη και θα τους σωσει.Η πολιτικη τους ειναι ιδια,το χρωμα αλλαζει.την χωρα κυβερνουν αλλοι,αυτοι ειναι μια επιτροπη για τα ματια του κοσμου που εκτελει εντολες ανωτερων.

    13. Τι ψήφισε η Αθήνα στις τελευταίες δημοτικές και εθνικές εκλογές; Ψάξτε το. Κούλη και Μπακογιάννη και την άλλη τη σουρλουλού του ΣΥΡΙΖΑ δε θυμάμαι και πως τη λένε… Κασιδιάρη και Χρυσή Αυγή 9 και 3%… Μαλάκες μου θα σας ξεσκίσουν το κωλαράκι τα μαυριδερά. Ας προσέχατε. Θα λέτε που είσαι Χρυσή Αυγή και θα κλαίτε μαλάκες μου.

    14. Ο Κασιδιάρης ήταν κακός φασίστας ναζί κτλ. Φάτε τους ισλαμότουρκους συριζονουδούλες στη μάπα και καλά 400 χρόνια σκλαβιάς…

    15. ΚΑΘΙΚΙΑΑΑΑ ΓΙ’ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ; ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ… ΔΕ ΛΕΩ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ. ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΝΩΡΙΣ ΌΜΩΣ.

    16. ο σοφός Αθηναικός “λα(γ)ός” είπαμε?

    17. AYTOYΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ,ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΠΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ….

    18. Κοιτάξτε φάτσα που ξενοπηδαει κιόλας…. Του λοντον εκονομιστ και αυτός;

    19. Τον Οκτώβριο στις πρόωρες εκλογές που έρχονται Χ.Α,
      μονόδρομος πλέον.

    20. ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΘΑΜ ΣΙΤΙ…

    21. Οι ΔΗΜΟΙ εχουν γινει οι σύγχρονοι δυναστες.Απλως επί τουρκοκρατίας τους φόρους τους μάζευαν οι κοτζαμπάσηδες.Ας ρίξουμε μια ματιά στους λογαριασμούς ΔΕΗ τι πληρώνουμε για τον δήμο Αθήνας.Απο τα χρήματα αυτά χτίζουν τα σπίτια για τους λαθρεους.Σε λίγο να περιμένουμε να μπουκαρουν εκατομμύρια. Με τέτοιες παροχές που θα βρούνε αλλού τέτοιους μα@@κές!

    22. αυτος ο Δημαρχος ρε παιδια που ειναι;;; τι κανει στην πανδημια;;; ειναι κρυμμενος καπου;;;
      Ετσι για να μαθαινουνε ας βγει εδω κανενας ψηφοφορος του και να μας πει με ποια λογικη τον ψηφισε;;;;
      Τι πσοσοντα εχει αυτος ο ανθρωπος για να ειναι δημαρχος μιας μεγαλουπολης;;;
      Η Μανα του και αυτος περασαν γρηγορα απο την περιοχη του μακαριτη και αμεσως μπουκαρανε στο επομενο σκαλοπατι. Η μανα του βεβαια εκανε ατελειωτους διορισμους πριν την κανει με μικεα πηδηματακια..αυτος λογω κρισης δεν μπορεσε αλλα βασιστηκε στην ευγνωμοσυνη των ηδη διορισμενων απο την μανα του.

    23. Δεν φταίει αυτός, οι ψηφοφόροι γνώριζαν τις σχέσεις του Μητσοτακαίικου με τον Σόρος. Τους ψήφισαν οι πολίτες, αυτοί ξεκίνησαν την αποδόμηση της κοινωνίας και τελικά θα καταστρέψουν τη χώρα.

    24. Είναι τρελοί, παρανοϊκοί οι άνθρωποι…. Κουβαλάνε λαθρομετανάστες εδώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα ενώ η χώρα δε μπορεί να ταΐσει το δικό της πληθυσμό καλά καλά και θα αντιμετωπίσει απίστευτα προβλήματα πολύ σύντομα… Εντωμεταξύ οι κρετίνοι, γιατί είναι όντως κρετίνοι, έχουν γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με τεράστιους πληθυσμούς λαθρομεταναστών, οι οποίοι πληθυσμοί θα αφηνιάσουν όταν κοπεί το χρήμα…. Ειρωνικά, θα τους σφάξουν οι λαθρομετανάστες τους πολιτικούς. Από αυτούς που βοηθάνε εις βάρος των πολιτών τους θα βρουν τη Νέμεση….

    Comments are closed.