ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ! “ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ” ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    moria_1

    Σε δηλώσεις που δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για τις περιοχές στις οποίες επιβάλει σκληρό lockdown η κυβέρνηση προχώρησε το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων Αθηνά Λινού, καθώς δήλωσε πως δεν υπάρχουν επιδημιολογικά στοιχεία!

    Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της δήλωσε ότι η χώρα «υπολείπεται στα θέματα διαφάνεια της πανδημίας» αφού κλείνουν περιοχές χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τα κρούσματα!

    «Με προβληματίζει ότι κλείνουν περιοχές χωρίς να έχουμε τα στοιχεία των κρουσμάτων» είπε.

    Οι δήλωση αυτή της κ.Λινού δημιουργεί ερωτήματα κυρίως ως προς την σκοπιμότητα του lockdown στις συγκεκριμένες περιοχές, καθώς εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε πως κλείνουν με απόφαση της κυβέρνησης κι όχι των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν στοιχεία που να δικαιολογεί το «κλείδωμά» τους, αλλά καθόλου στοιχεία.

    Αυτό την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές των κατοίκων των περιοχών αυτών πως οι λόγοι που  κυβέρνηση διατάζει τον εγκλεισμό τους σχετίζεται με τη μεταφορά παράνομων μεταναστών.

    Σημειώνεται ότι σε σκληρό lockdown βρίσκονται:

    Βοιωτία
    Δήμοι Ασπροπύργου, Ελευσίνας της ΠΕ Αττικής
    Δήμοι Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης,
    Οι ΤΚ Στροφής, Νέδας, Αγιοχωρίου και Ήπιου του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης
    Νήσος Κάλυμνος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.
    Η Σπερχειάδα Φωκίδας
    Λέσβος
    Σπάρτη
    Αργολίδα
    Τοπική Κοινότητα Ανθήλης Δήμου Λαμιέων Φθιώτιδας
    Από αυτές τις περιοχές οι Λέσβος, Αργολίδα, Ελευσίνα, Σπάρτη και Βοιωτία έχουν δομές παράνομων μεταναστών, με πολλούς από τους κατοίκους να υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το lockdown μπήκε για να μεταφέρουν εκεί «εν κρυπτώ» περισσότερους αλλοδαπούς, ενώ οι κάτοικοι είναι «κλειδωμένοι» ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

    Μάλιστα υπήρξε έντονη φημολογία ότι και στην Κοζάνη θα δημιουργηθεί νέα δομή αλλοδαπών, η οποία δεν φαίνεται προς το παρόν να επιβεβαιώνεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

      Mία ΧΟΥΝΤΑ να κλείσει στις δομές (που φτιάχνουν στις περιοχές που θέτουν σε απαγόρευση) όλους τους ξεπουλημένους λαδοπολιτικούς του συνταγματικού τόξου, πότε θα γίνει;;;;
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

    2. Για ακούστε ρε λοιμοξιολόγοι και πείτε την αλήθεια ότι οι λαθρομετανάστες και οι δομές λαθρομεταναστών σκορπούν αρρώστιες και αρρώστιες που δημιουργούν κρούσματα σε όλη την Ελλάδα και μολύνθηκε όλη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός και να πείτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας εμποδίζει να πείτε την αλήθεια και να πείτε ότι διακινεί λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα μαζί με όλους τους νουδούληδες της χούντας ΝΔ ΑΕ!!!

    3. για αλο λογο το κανουν ας ξυπνήσουν πια τα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    4. Η Σπερχειάδα είναι Φθιώτιδος και όχι Φωκίδος. Ο αρχικός εγκλεισμός αποφασίστηκε για παιδιά τεσσάρων μόνο οικογενειών μετά από προτροπή του δημάρχου και 4 θετικά στα 300 ταχυ-τεστ. Η συνέχισή του αποτελεί εντολή άνωθεν εκ της Πολιτικής Προστασίας. Θετικά κρούσματα σε χθεσινά γρήγορα τεστ: 0 στα 139!!!
      Αν έχετε συγκεκριμένες πληροφορίες για μεταφορά λαθραίων στην Σπερχειάδα, να μας το πείτε, διότι εκεί ο κόσμος δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικό. Ευχαριστώ

    5. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ.
      Πώς καταντησε η ζωή μας έτσι;;;;
      Θέλω να βασανίζω το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      Τους ερπετοειδεις και τους εντομοειδεις δε τους βλέπω αλλά αυτόν ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    6. Τι πιο πιθανόν είναι να τον καταστρέψανε στο νοσοκομείο. Τον τάραξαν Στ’ αντιβιοτικά και τον διασωληνωσανε. Τα υπόλοιπα γνωστά.
      Αυτός τον κατέστρεψε που του είπε να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν πήγαινε μπορεί να υπέφερε λίγο (αν ήταν κορωνοϊος) αλλά κάποια στιγμή θα το ξεπερνούσε.

    7. Τους φέρνουν από τα νησιά με τα καράβια στο Λαύριο η τη Ραφήνα και απο εκεί τους σκορπίζουν νύχτα με πούλμαν στους διάφορους καταυλισμούς . Αυτό γινόταν πριν τις γιορτές και φαντάζομαι συνεχίζετε και τώρα. Άλλωστε βλέπουμε πόσο έχουν αδειάσει τα νησιά, αλλά σήμερα ανακοινώσανε ότι θα στείλουν πίσω στην Τουρκία 1450 που δεν παίρνουν άσυλο. Και αναρωτιέται κάποιος όλοι οι υπόλοιποι πήραν άσυλο ;;; Το λαθρομεταναστευτικό είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας, αλλά πρέπει να γίνει η ταφόπλακα και της ΝΔούλας

    8. Η κα Λινού μιλάει τώρα γιατί δεν την έκανε Υπουργό Υγείας; Γιατί πριν κάποιες εβδομάδες ή και μήνες η εμπλεκόμενοι δεν μας δούλευαν ως προς τα στοιχεία; Αφού είναι τόσο καλή στη δουλειά της που ο ΣΥΡΙΖΑ την ήθελε υπουργό γιατί δεν μας λέει έστω και τώρα, πόσοι εκ των διαγνωσμένων είναι αλλοδαποί, τσιγγάνοι, εργάτες γης, πόσοι εξ αυτών είναι στην ΜΕΘ ή πέθαναν, σε πόσους έγινε διαφορική διάγνωση, δηλαδή διερευνήθηκε η ύπαρξη και άλλων παθογόνων με παρόμοια κλινική εικόνα, πχ ιοί γρίπης και συναχιών, σε πόσους έγινε νεκροψία για επιβεβαίωση της αιτίας θανάτου κτλ. Αν δεν έχεις τέτοια επιδημιολογικά στοιχεία δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σωστά μια επιδημία!! Αλλά τι να περιμένεις από επιστήμονες που πάνω από την επιστήμη βάζουν την τσέπη και τους τίτλους. Αν η κα Λινού ήταν σήμερα υπουργός σίγουρα θα μας έλεγε άλλα!!!!

    9. αυτο το ξερουμε οτι κλεινουν περιοχες μονο και μονο για να μεταφερουν ανετα λαθροπιθικια δεν τρωμε κουτοχορτο στις περιοχες που κλεινουν μετα εμφανιζονται λαθροεισβολεις ειναι φνωστο αυτο το σχεδιο του προδοτη απο κληρονομια

    10. τα παλικάρια στο μετρό έδειξαν το παράδειγμα για το τι πρέπει να πράξει ο λαός εναντίον της κυβέρνησης και των πραιτωριανών της, μπάτσων, υγειονομικών και λοιπών….αν είστε έξυπνοι θα πράξετε πριν έρθει η δομή στην πόλη σας….

    11. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Π.Χ. ΣΤΟ ΗΡΑΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ ΜΕ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    12. Προς όποιον Σεβαστό Εισαγγελεα ακούει

      Η μητέρα μου είναι 91 χρονών και έλαβε μήνυμα να πάει απο τον Άλιμο που ζούμε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο στο Χαϊδαρι για το εμβόλιο.

      1) Πιο μεγάλη πιθανότητα έχει να αρρωστήσει στον δρόμο μέσα στα λεωφορεία.
      2) Η ταλαιπωρία για ένα μεγάλο άνθρωπο είναι απίστευτη.

      Προς την Ελληνική Δικαιοσύνη

      Ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του (ΚΙκίλιας, Τσιόδρας, Σύψας, Μόσιαλος, κλπ) έπρεπε να έχουν συλληφθεί και να είναι στην φυλακή. Σέβεστε το Ευαγγέλιο στο οποίο ορκιστήκατε να τιμάτε την Διακαιοσύνη;

    13. η marc ποιανου ειναι και δινει 38,6% στην ν.δ. ολοι βριζουν στην βορεια ελλαδα κανενας δεν θελει τον μητσοτακη αυτοι διχνουν τα δικα τους οπως τους βολευει .

    14. Δομες παράνομων μεταναστών που μπήκαν μέσω δουλεμπόρων.

    Comments are closed.