ΚΑΡΠΑΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ! ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ- ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Απίστευτο καρπάζωμα σε ζωντανή σύνδεση στο αποψινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος – ανταποκριτής της Κρατικής Τηλεόρασης Σταύρος Πανούσης ενώ μετέδιδε τα νέα μέτρα για το lockdown της συμπρωτεύουσας, πολίτες διέκοψαν τη σύνδεση φωνάζοντας “Δεν υπάρχει κορονοϊός” και “είναι απάτη”. Φυσικά η παρουσιάστρια με το καναρινί φόρεμα έκανε καλά τη δουλειά των εργοδοτών της και διέκοψε άρον άρον τη σύνδεση.

    Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Πολύ μουν%ρα πάντως αυτή με το κίντρινο, έέέ;

    2. Ασχολούμαστε με τον κορονοιο και οι λαθρο αλωνίζουν, δεν μας υπολογίζουν μας έχουν γραμμένους, περνάει ο Αλβανός και χωρίς φόβο μπροστά στην κάμερα κάνει το σήμα της μεγάλης Αλβανίας, και κατα πάσα πιθανότητα θα έχει γεννηθεί εδώ και θα έχει πάρει και την ιθαγένεια !

    3. Γιατίο μοναδικός είναι ο Αυτιάς, ο Χατζηνικολάου κλπ κλπ δεν κάνουν καθημερινή προπαγάνδα για την εφαρμογή του lockdown υπερβάλοντας μάλιστα ότι θα έπρεπε τα μέτρα να είναι και σκληρότερα;
      Ας ξεκινήσουμε αντίσταση, κλείστε τις τηλεοράσεις και μην δίνεται συνεντεύξεις στο δρόμο, ενημέρωση μόνο από επιλεγμένες εφημερίδες και σελίδες στο διαδίκτυο, για αρχή.

    4. κρεμάστε πολιτικά …
      τον γουρλομάτη …
      τον ΜΕΓΑ …ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟ

    5. Θα μαντρώσουν και την Αθήνα μετά τις αμερικάνικες εκλογές. Είναι θέμα μεγέθους, μισός και πλεόν πληθυσμός εκεί. Όσο γι αυτούς που έσπευσαν να κάνουν το τεστ στην Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι είναι οι ίδιοι που χρόνια τώρα μας πρήζουν με το μένουμε ευρώπη όπως το μένουμε σπίτι. Και τα όπλα να πάρει κάποιος θα τους έχει αυτούς απέναντί του. Τα γερόντια είναι αυτά που επηρεάζονται από την TV γιατί δεν έχουν εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης και παρασύρουν τους γύρω τους. Όπως είχε πει ο Στέφανος σε προηγούμενες εκλογές κλειδώστε τους μέσα και πετάξτε το κλειδί.

    6. Φοβάμαι μην ριξουν δεύτερο ιό με θνησιμότητα 30% αφού ο κόσμος κατάλαβε την απάτη.Ετσι το κοπάδι τρομοκρατημένο θα δεχτεί ο,τιδήποτε του πουν για το καλό της υγείας του

    7. Ενα δευτερόλεπτο πριν μηπως προσεξατε τον πουστοαλβανο που εκανε το σημα της μεγαλης αλβανιας????

    8. Οι αντιρρησίες κοροναιού έκαναν διαδικτυακό κάλεσμα και τελικά μαζεύτηκαν 100 άτομα.
      Πιο γραφικοί πεθαίνεις :)))

    9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ, ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ, ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
      ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.

    10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…..ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΤΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ…..Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ…………. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ,Πλεον.

    11. Διακρίνει και κάποιος εκτός απο μένα την ηδονή στο μάτι του εκτρώματος με το καναρινί φόρεμα
      όταν μιλά για νέα lockdown ;

    12. μαλακες Θεσσαλονικεις πέσατε στη παγίδα του νεοταξιτη Χαρδαλια σιψα και τσιοδρα κάνατε τα δωρεάν τεστ και τωρα σας κρατανε απο τα @@##δια!!!

    13. Ρε καλοπαιδα “Μακελλαρηδες”,γιατι δεν δημοσιευεται τα σχολια μου;;;επειδη υπενθυμιζω συνεχως στους θλιβερους ελλαδιτες το συνθημα της θρυλικης ΕΟΚΑ “ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!” κατα της τοτε αγγλοκρατιας και καθε επαρατου ξενοκρατιας στην Ελλαδα και απανταχου ελληνισμου;;;Μαλλον φοβαστε μη κατηγορηθητε για σταση εναντι του Καθεστωτος που μαλλον ειναι πανισχυρο!!!

      1. Αδελφέ, πολλές φορές κόβουν σχόλια σαν το δικό σου όπως και δικά μου, για τον λόγο που είπες. Μην ξεχνάς ότι είναι μαγαζί που δραστηριοποιείται νόμιμα στον χώρο του τύπου και έχει έσοδα. Φυσικά και ο ιδιοκτήτης του δεν το δημιούργησε από χόμπι. Εάν καταλαβαίνεις και εσύ ότι η μόνη λύση είναι τα όπλα τότε, πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να οργανωθούμε και όχι μέσα από εφημερίδες…….

        Ένα τελευταίο θα σου αναφέρω. Κοιτά γύρω σου το απίστευτο χάλι των προβάτων που κυκλοφορούν γενικά και θα καταλάβεις ότι είμαστε λίγοι αυτοί που έχουν τα αρχίδια να σηκώσουν όπλα…….

    14. αυτη ειναι σαν να βγαινει απο φερετρο σαν τον δρακουλα οτι δεν υπαρχει ιος ειναι γνωστο και το ξερουν ολοι

    15. ο αλλος απο πισω κανει τον γυφτοαλμπανικο κουτσαετο,εχουμε γεμισει φασιστες τετραγωνοκεφαλους κυβους

    16. Αέρα!Πάρτε κυνήγου τά λαμόγια τού γουρλομάτη.Είναι όλη ψευτες καί πληρωμένοι τρομοκράτες.Ο κορωνοιός είναι ιός γρίπης.Δέν υπάρχει λόγος γιά λοκνταουν.Οι λεγόμενοι λοιμωξιολόγοι είναι παπαγαλάκια τού εξόφθαλμου.
      Γιάννης Λάκων

    17. Μιας και νίκησε η δημοκρατία, ας μαντωθούμε τώρα

    18. Οι Ιταλοι πιο μαγκες. Τους πηραν στο κυνηγι τους πολιτικους. Εδω ευχολογια.

    19. Κανονικα με τοση απατη που μας εχουν ριξει δεν θα επρεπε να υπαρχει καναλι αλλα ουτε και αστυνομια στις πολεις.
      Η ανοχη ολων αυτων δειχνει την καταντια μας.
      Ποιος θα το πιστευε οτι θα κυβερνουσαν την ελλαδα ο κουλης ο τσιπρας ο σημιτης το πανηλιθιο ο ΓΑΠ κτλ κτλ.
      Να ηταν και ελληνες ρε γαμωτο….

    20. ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ…ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ…ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ STAR ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!!! ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ

    Comments are closed.