ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΩΣ 4 ΜΑΪΟΥ – ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ….ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    1

    Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας και κλειστά μαγαζιά για μια εβδομάδα ακόμα! Την παράταση των μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Αρχές της εβδομάδας το διάγγελμα Μητσοτάκη.

    “Μένουμε σπίτι”, με κλειστά μαγαζιά και απαγόρευση κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

    “Παρατείνονται μέχρι τις 4 Μαΐου όταν τα περιοριστικά μέτρα που έληγαν στις 27 Απριλίου” είπε ο Στέλιος Πέτσας. Που σημαίνει ότι μέχρι την 4η μέρα του Μαΐου, σχεδόν δυο μήνες απ’ όταν πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν θα ανοίξει καμία επιχείρηση.

    Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 4 Μαΐου. Και θα το μάθουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, όταν με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα άρσης των περιοριστικών μέτρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Είπανε στην γριά να χέσει, η γριά ξεπατώθηκε. Έλεος ρε παιδιά. Σταματήστε τις μαλακίες. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ανοίξανε τα μαγαζιά και ο κόσμος κυκλοφορεί πάλι στους δρόμους. Μέχρι και η Ιταλία βγήκε από την καραντίνα. Εσείς το παρακάνετε. Εχτές ήταν 0 νεκροί. Κάθε μέρα που περνάει με τα μαγαζιά κλειστά και τον κόσμο στα σπίτια βουλιάζουμε όλο και περισσότερο στην φτώχεια και στην ανεργία.

    2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
      ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1936.
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1946
      ΠΑΝΑΔΡΕΟΥ ΓΕΡΟΣΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 1923
      ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1964
      ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
      ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1961
      ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 1943/1944
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΥΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1950
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΟΥ.
      ΥΓ.ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

    3. mpraμπραβο 21 απριλιου σωστο σχολιο στην επανασταση το 1967 το χρημα ερεε τα δανεια χαριστικαν εγιναν δρομοι σχολεια μεχρι και στο κομμουνιστονησι μυτιληνη εγινε κολυμβιτηριο γυμνασια ολ.οι οι νοικοκιραιοι ανθροπι ζουσαν με αξιοπρεπεια και ασφαλεια τωρα ειναι η πραγματικη χουντα περαστικα μας

    4. Ρε παιδιά τι έγινε ο Αλί.Μηπως τον βάλανε
      σε καραντίνα???

    5. ΛΗΞΤΕ ΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!
      ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ Η ΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΑΑΑΑ

    6. Είναι βρωμόσκυλα,ανθρωπιστές.δημοκράτες,ραγιάδες ψηφοφόροι που το μόνο που ήθελαν είναι να μπούν όλοι οικογενειακώς στο δημόσιο.Όταν ρίχναμε ματσούκι και κάναμε πάρτι στα στενά πριν 20 χρόνια μας λέγανε φασίστες.Πραγματικά δεν λυπάμαι κανένα γραικύλο όσο και αν κλαίγεται και φωνάζει βοήθεια.
      Συνηθισμένοι χρόνια τώρα στην ταλαιπωρία και την αφραγκία δεα μασάμε και δεν παιρνουμε και χαμπάρι.
      Όταν έρθει η στραβή ξέρουμε τι θα κάνουμε και πως θα παίξουμε,εσείς που γεμίσατε τζίπ και καλοπέραση από το πουθενά λες και είστε βιομήχανοι θα σας κλαίνε οι ρέγγες γραικύλοι

    7. ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ [ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ CRISTOS] ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ Χ 1000 ΦΟΡΕΣ!!!!!
      ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ!!!Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΥΠΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ Α–ΧΡΗΣΤΑ!!!!ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ!!!!

    8. Ραμαζάνι έως 23 Μαίου. Άρα τα μέτρα αίρονται για τα ισλάμια.

    9. μέσα ραγιάδες προσκυνημένοι αυτό σας αξίζει

    10. Έτσι είναι η μεταποΛηστευση μαλακες.
      Σας ισλαμοποιησαν, σας χρεωκοπησαν, σας έκαναν γενιτσαρους, σας έμαθαν την ιστορία οπως την έβλεπαν οι Νενεκοι, σας υποθηκευσαν το μέλλον, σας κουνάνε το δάχτυλο και σας κλείνουν μέσα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
      Ψάχνω χρόνια για Έλληνες με αρχιδια και δεν βρίσκω είστε όλοι πουστηδες.

      1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ.
        ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,
        ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΕ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΚΑΘΛΟΥ.

        1. ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ESM ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    11. ρε σεις δεν πατε να φ@μηθειτε αει στο διαολο χαμενοι φαφλαταδες. ακομα δεν μοιρασατε τα λαθροσκουπιδια και παρατεινετε τις μ@λ@κιες σας ερχεται πολεμος σιγα σιγα

    Comments are closed.