ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ: ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΤΑΖΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! «ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ» – «ΠΑΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ»

    Κοινοποίηση:
    1

    Αποφασισμένος να κάνει το hot spot στον Καραβόμυλο δήλωσε ο Υπουργός στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα – Ετοιμάζονται για πόλεμο οι κάτοικοι οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα το επιτρέψουν και ότι «θα χυθεί αίμα» – Νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στη Στυλίδα.

    Στην  σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον  κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποκλειστικό θέμα την προσωρινή εγκατάσταση προσφύγων στον Καραβόμυλο, συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς και η Δήμαρχος Στυλίδας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει στην δημιουργία του hot spot στο στρατόπεδο του Καραβομύλου, χωρίς να συζητήσει άλλες προτάσεις που του έγιναν. Για να “χρυσώσει το χάπι” είπε ότι θα είναι μόνο 312 άτομα της ίδιας εθνικότητας. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν δημιουργήσουν προβλήματα θα τους πάρει ο ίδιος στο σπίτι του.

    Έτοιμοι γα “πόλεμο” οι κάτοικοι

    «Καλύτερα να τους πάρει από τώρα στο σπίτι του. Δεν κάνουμε πίσω. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα. Θα χυθεί αίμα…», είναι η αντίδραση των κάτοικων του Καραβόμυλου αμέσως μόλις έγινε γνωστή η θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στον υπουργό για τα όσα σχεδιάστηκαν ερήμην της τοπικής κοινωνίας και  θα γίνει νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στη Στυλίδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Κούλη μη ξεχάσεις να φτιάξεις και 5 – 6 hot spot στα βόρεια και νότια χλιδάτα προάστια που ζούνε εκεί οι λαθρολάγνοι αλληλέγγυοι. Όταν θα ζήσουν μαζί με τα λαθροπίθηκα μαζί θα καταλάβουν καλύτερα… Έτσι θα ξυπνήσουν οι μαλάκες αυτοί. Προχώρα Κούλη!

    2. Μπράβο Κούλη. Γάμησε τα όλα να μάθουν οι ψοφοδεξιούληδες ψευτοπατριώτες που σε ψήφισαν πόσο μαλάκες είναι. Γέμισε την Ελλάδα σε κάθε γωνιά με λαθρεποίκους να στανιάρουμε και εμείς που ζούσαμε τόσα χρόνια στην γκετοποιημένη τριτοκοσμική Αθήνα και μας έγραφαν στα παπάρια τους οι “επαρχιώτες” γιατί το πρόβλημα ήταν “μακριά” από αυτούς… Γουστάρω Κούληηηηηηηηηηηη

    3. Γιατι ΜΟΝΟ 312??????
      Να τους πανε 2312 απο διαφορες φυλες.
      Εξαλλου αυτο δεν ψήφισαν στης εκλογες????
      Τωρα γιατι σκούζουν???
      ΤΩΡΑ βγαλτε το σκασμο και κλειδωθειτε σπιτια σας.
      Τσιγκινα σωβρακα να φοράτε ολοι ανεξάρτητα φυλου ηλικία.
      Μέχρι της επόμενες εκλογες έχουμε μελλον,Αλλα τι λεω η συριζα η πασοκ θα ψηφίσετε οποτε ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.

    4. >ο κουλης στην ‘γνωστη’ λεσχη ελαβε οδηγιες και τις εφαρμοζει…

    5. Προσπαθησε και ο συριζα να παει λαθρεποικους στον καραβομυλο και δεν το εκανε.Τελικα τους φορτωνει στους ψηφοφορους της η νουδουλα.Με γεια και καλοφορεμενη που λενε.

    6. Και θα τους δεχτούν και δεν θα κάνουν τίποτα. Μόνο παχιά λόγια, τα οποία είναι τζάμπα.

    7. Αλλάχ μπιλαλαχ αχ αμάν τι τραβαν όσοι τους ψήφισαν στο παραβαν.

    8. Αφού οι Ευρωπαικές χώρες σφυρίζουν αδιάφορα και καλά κάνουν η κυβέρνηση θα πρέπει να κυρήξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να φύγει από τη σενγκεν.Η φροντεξ το μόνο που κάνει είναι να μην αφήνει τους λαθραίους να περάσουν προς τα Σκόπια και τη βόρεια ευρώπη. Άρα μόνοι μας είμαστε στο λαθρομεταναστευτικό και μόνοι μας θα πρέπει να το λύσουμε. Ο χρυσοχοίδης καλά θα κάνει να ακούει τις τοπικές κοινωνίες γιατί αυτές θα αντιμετωπίσουν τις παραβατικές συμπεριφορές των λαθραίων και όχι αυτός. Με τα μυαλά που κουβαλάνε θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε απέραντο τσαντήρι. Ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί δεν πάει άλλο.

      1. Έξω χθές από την συνθηκη σεγκεν έτσι και αλλιώς μόνοι μας ειμασταν μόνοι μας είμαστε μόνοι μας θα παραμείνουμε …. Άκου συνθήκη σεγκεν!!!! Για αυτό μας έβαλαν μέσα ήταν προσχεδιασμένο το λαθρομεταναστευτικο και έπρεπε να υπάρξουν και οι κατάλληλοι νόμοι ώστε η Ελλάδα να γίνει ο τόπος μη Ελλήνων , έβγαλαν και τον αντιρατσιστικό νόμο εδώ στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι Ελληνες να μην μπορούμε να μιλήσουμε γιατί θα βγαίνουν οι διαφορές ΜΚΟ και οι αριστεροστοκοι να φωνάζουν είσαστε ρατσιστές φασίστες… Καλό το παραμύθι τούς …όμως πρέπει να ξεφορτωθούμε τους λάθρο χθές…

    9. Η λογική της κυβέρνησης είναι όλες οι ευρωπαικές χώρες να μοιράζονται τους λαθραίους. Οι ευρωπαικές χώρες όμως πήραν όσους ήθελαν και έκλεισαν τα σύνορα. Τώρα η κυβέρνηση άμα είναι ανίκανη να κλείσει τα σύνορα και να προστατέψει τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα ας παραιτηθεί. Το έχω ξαναγράψει το νούμερο 1 πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό αλλά το λαθρομεταναστευτικό. Δεν μπορεί όσοι λαθραίοι μπαίνουν να προωθούνται στην ενδοχώρα και να έχει προβλήματα ο Έλληνας για να βρει καλύτερο μέλλον ο αφγανός. Έλεος. Μαζέψτε τους στην Μακρόνησο και εκεί να αποφασίζεται πιός δικαιούται άσυλο και οι υπόλοιποι απέλαση. Μόνο αν τους μαζεύουν σε κλειστά κέντρα κράτησης και με γρήγορες διαδικασίες επιστροφής μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και φυσικά φύλαξη των συνόρων.

    10. Μη δεχθητε με τιποτα να γινει Hot Spot στην περιοχη σας, για να καταλαβουν επι τελους οι πολιτικαντηδες οτι οι λαθρο δεν ειναι επιθυμιτοι απο τους πολιτες και να κλεισουν τα συνορα, θαλασσια και χερσαια, διοτι αν συνεχισουν να δεχονται τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων, οι οποιοι θησαυριζουν, το προβλημα θα γινει τεραστιο!!!!!!!!! Ηδη ειναι!!!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στην αφιξη των βαρκων!!!!!!!! Ολη η Ευρωπη εχει κλεισει τα συνορα της!!!!!!!! Εδω τι παριστανουν καποιοι;;;;;;;;;;

    11. Οι γνωστοί ελαφρόμυαλοι παλικαράδες της φακής ελληναράδες. Θα τους τακτοποιήσουμε την κατάλληλη ώρα.

      1. Αυτό πού λες είναι σίγουρο, μόνο που θα πάρουμε και εσάς μαζί μας.. άναρχες.

        1. Έλα μωρε λουλου από τα εξαρχεια για να σε γαμησω μια και καλη για να ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

      2. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟ ΑΝΑΡΧΙΔΙ,ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    12. Καλα ποσο μεγαλο σπιτι εχει σοσιαλιστης ανθρωπος;;;

    13. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ………

    14. Εκλογές 2019-δημος Στυλιδας: ΝΔ =44.5%, Συριζα = 30%, αντε και εις ανωτερα

    15. ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΛΑ ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ?
      ΙΔΩΜΕΝ !! ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΗΔΗ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…….. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΙΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!

      ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟΥ EVER ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΧΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ…………………………….. ΙΔΩΜΕΝ……………………………………..

    16. Αποφασίζουμε και διστάσουμε είναι η υπουργαρα αλλά δε λέει υπέρ ποιών.Του ψηφησατε μαλακές θα τους λουστητε τώρα όσοι δε τον ψηφησαμε ξέραμε τι κουμάσι είναι χειρότερος από τον άλλον το είχαμε εμπεδώσει και είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά τουλάχιστον για τα αγγούρια που έρχονται και θα μας μπουν στον κωλο για τα ζώα που ψηφησανε Κούλη δαγκωτο να τους μπει στο κωλο και ασαλιωτο

    17. Μαζί σας αδέλφια, μην τους αφήσετε, θα σας διαλήσουν ολο το Δήμο και όχι μόνο…
      είμαστε μαζί σας!!

    18. Να πάμε να βοηθήσουμε τους κατοίκους που κινδυνεύουν από τους ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΈΙΣ μας αφορά όλους μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν από τους εντολοδόχους πολιτικούς να καταστρέψουν την Ελλάδα, και το έθνος μας, με το να εκτελούν τα ξένα συμφέροντα διαλύοντας την Ελλάδα μας. Επειδή δεν τους θέλουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο Ηοτ Σποτ. Η αυτοί η εμείς, ΔΙΑΛΈΞΤΕ Μια ΕΛΛΆΔΑ χριστιανική Η μια ΕΛΛΆΔΑ μουσουλμανική?

    19. γουσταρετε μνημονια ετσι θα σας κανουν να γουστατετε μουσουλμανιά! κανετε και τους δυσκολους! Σο προηγουμενο ημιχορνο δενακουμπησατε μπαλα, . τωρα θα βαλετε και γκολλ!! βαλε μυαλο ντενεκε ελληνα!!! θα στερψουν τα ΑΤΜ και θα δεις πραγματικοτητα άλλη!

      1. Ετσι ακριβως , δεν ηξεραν δεν γνωριζαν; Τωρα τσιμουδια νεοραγιαδες οτι δινετε θα παιρνετε αυτο θελατε στην καλπη αυτο θα παρετε

    Comments are closed.