ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: “ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” – ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ – ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΚΑΤΙ Π$@ΣΤΑΡ@Σ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ, ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

    Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

    Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

    «Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα.

    Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

    Υπόμπνηση: Η δήλωση είναι παρελθούσης περιόδου. Κάποιοι όμως θεώρησαν σκόπιμο να την ανακυκλώσουν στο διαδίκτυο και στα social media, εσκεμμένα. Πιθανολογείται ότι αυτοί που την επαναπροβάλλουν είναι του περιβάλλοντος του ομιλούντος. Το γιατί το ξέρουν οι ίδιοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    81 Σχόλια

    1. Αφου ασχολειστε με τα σκατα μπραβο σας τι παρουσιαζετε βρωμιες αντι νατους αγνοειτε

    2. Τι βαζεις ρε Στεφανε Τωρα?

      Εκανες με αποψη την Λουγκρα.

      Σκουπιδια

    3. Εκμεταλλεύεται την θέση του, για να κάνει ανθελληνική προπαγάνδα. Εκτός απο τους ομοίους του, βλέπουν και μικρά παιδιά που δηλητηριάζονται απο την διασπορά ψευδών πληροφοριών. Στα σχολεία θα αναλάβουν την θολή προπαγάνδα της Ελληνο-φοβίας οι δάσκαλοί τους. Συμπαραστάτες τους, οι αριστεροί που έχουν φωλιάσει σε όλα τα κόμματα λίγο ή πολύ. Έρχεται ο Κασιδιάρης και θα τα φτιάξει ΟΛΑ..

      1. ναι, με το τατου της σβαστικας, χα χα χα

    4. Χαμούρα λούγκρα σιχαμερέ ανιστόρητε Καπουτσίδη στήν αρχαία Σπάρτη θά σέ είχαν μέ τήν νόμοθεσία τού Λυκούργου καταδικάσει σέ θάνατο.
      “Ο Ξενοφών πού γνωρίζει πολύ καλά τήν Σπάρτη,λέει ότι ό μέγας νομοθέτης Λυκούργος είχε ορίσει ώς αισχρό τό “νά δούν ότι επιδιώκεις νά αγγίξεις τό σώμα ενός αγοριού”.
      “Στήν αρχαία Ελλάδα υπήρχαν ρητοί νόμοι,από τόν Σόλωνα στήν Αθήνα ώς καί τόν Λυκούργο στήν Σπάρτη πού προστάτευαν τά νεαρά αγόρια (παίδες) από τίς όποιες σεξουαλικές ορέξεις τών ενηλίκων.Καί στίς περισσότερες περιπτώσεις οί κυρώσεις τού νομοθέτη ήταν βαρύτατες”.
      Μολών λαβέ παθητική θηλυκή λούγκρα
      Γιάννης Λάκων

    5. 1. Το εν λόγω άτομο δε δικαιούται να πιάνει στο στόμα του τους Σπαρτιάτες και μάλιστα για κάτι εντελώς άσχετο…..2. Ξεχνάει η εν λόγω ” κυρία ” ότι οι Σπαρτιάτες δεν είχαν μόνο το Μολών Λαβέ……..Είχαν – καλώς ή κακώς – τον Καιάδα και την Κρυπτεία για τους εχθρούς της πόλης…..Και όποιος κατάλαβε……

    6. Ολο το Σιδηρόκαστρο είναι υπερήφανο για σένα.
      Εύγε κοριτσαρα μας εύγε.

    7. Για θέμα ηθικής Πατριωτικής τιμής πρέπει να κρεμαστεί από μόνος του πριν τον κρεμάσουν εκεί στην Αθήνα.

      1. Μην ανησυχείς κι αυτόν τον βλέπω κομματιασμενο από κανέναν αράπη σαν την άλλη την αδερφαρα. Μόνον που εκείνος δεν ήταν τόσο προκλητικη σαν αυτή την ξεφωνιμενη

    8. Αυτή τη λουγκρα σίγουρα την προορίζει για βουλευτή η Κουλα. Δεν είναι τυχαίες οι συνεχείς τοποθετήσεις που κάνει τελευταία.

      Να περιμένεις λουγκρες στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Εντολή των Αμερικάνων εντολοδοχων τους.

    9. Εαν υπηρχε σωστο κρατος αυτο το πραγμα θα επρεπε να απαγορευεται να μιλαει και ιδιαιτερα δημοσια ωραια μηνηματα για την νεολαια ντροπη και εμετος Αλλα δεν φταιει αυτο το πραγμα αλα αυτοι που μας το επιβαλλουνΑΝΤΕ………….

    10. Πόντια αδερφάρα από τις Σέρρες που λατρεύει τα μαύρα λουκάνικα…

    11. ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!

    12. Ο καπουτσιδης είναι βαμμένος Ν.Δ.
      Γιαυτό εγκρίνονται τα σήριαλ του.

    13. ισα μωρη χαμενη αδελφαρα θελεις λαθρομεταναστες ετσι? να βρωμανε και βαρβατιλα

    14. Παιδιά η λέξη Π@@στης, Μ@@λος και Π@@τάνα δεν είναι τυχαίες..
      Ο Π@@στης – με Π – είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με άτομο σκατόψυχο, άνευ ηθικών φραγμών, γεμάτο πονηριά δλδ Π@@στιά, κενό και σάπιο σε συναισθήματα και τιμιότητα
      Είναι εύλογο λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος κι όσοι ανήκουν στην κατηγορία των Π@@στηδων, να ισοπεδώνουν την Οικογένεια, τον φυσιολογικό δεσμό ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, την Θρησκεία μας, την Ιστορία μας, τον Πατριωτισμό μας, τον Πολιτισμό μας!
      Είναι απλά Ανθέλληνες κι όπως πολύ σωστά είπε ο σχολιαστής πιο πάνω, προφανώς Μούλος βάσει καταγωγής..
      Το θεμα είναι, ΠΩΣ και δεν έχουν συνταχθεί ομάδες Πατριωτών να ρεύουν στο ξύλο τις ξεφωνημενες Π@@στρες που προκαλούν συνέχεια;; Μόνο για το ποδόσφαιρο ξέρουν να ρημάζονται στο ξύλο;;;

    15. Οι Σπαρτιατες κατι τετοιους του επερναν το κεφαλι.Μερα με νυχτα,ανατολη με δυση.Συγκρινονται ;;;

    16. Καπουτζίδη και παρόμοιοι, έχει ο καιρός γυρίσματα…Τα πάντα ρεί…

    17. γιατί ο Θεός έστειλε άγγελο να θανατώσει πριν γεννηθεί όσους είχαν αυτό το πάθος..???εκπουστευση της κοινωνίας σε όλα θέλουν…κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά που δικαιούνται να έχουν μητέρα και πατέρα…

    18. Άνθρωπος που διαφημίζει και είναι περήφανος για την κ@λ@τρ@π@δ@ του,μέχρι εκεί φτάνει και ο νους του.

    19. Κλέψου με έναν νιγηριανό λοιπόν και δρόμο για τη Νιγηρία! Αγράμματε και ασεβή βρωμιάρη και άσε την προπαγάνδα. Όχι μόνο ομοφυλόφιλος αλλά και πονηρός παραχαράκτης της Ιστορίας.

    20. Οι μ@λ@κες που των χειροκροτούν τι ρόλο παίζουν….ανθελληνες και αυτοί.Μαζι τού στον Καιάδα

    21. ΚΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΗ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!

    22. Όπως όλες τους παίρνει εντολές απο τα γερμανα

    23. ΠΡΟΦΑΝΩΣ…Η ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΝ #ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ# ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ

    24. Μάλλον γουστάρει να τον γ@@άνε Νιγηριανοί! Δεν εξηγείται αλλιώς..

    25. “..στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγήρια…”

      Δεν είναι Έλληνες. Είναι Έλληνες πολίτες. Άλλο το ‘Έλληνας” και άλλο το “Έλληνας πολίτης”.

    26. Τι λε ρε τελεμε,ρε μην βλεπετε τετοιους ανθελληνες μαυρο στο π@λιοπο@στα

    27. Απελάστε τον κιτρινόχρωμο τουρκομογγόλο σχιστομάτη που έλαβε επώνυμο με κατάλληξη -ίδης! Δεν είναι Έλληνας και θα πρέπει να φύγει κλοτσηδόν η παλιοαδερφή, πίσω στην Τουρκία!!!

    28. Τώρα, έρχεται το Ισλαμ και θα τα ”φτιάξει” ολα… the Hard way! Θα περάσετε καλά διεθνιστικά σκουπίδια της ΝΤΠ, θα το βρείτε από όλους αυτούς που κουβαλήσατε εδώ ψευτο-ευαίσθητοι και αλληλέγγυοι… απο τις ταράτσες θα σας πετούν όπως σας αξίζει!

    29. ΟΥΣΤ ΒΡΟΜΙΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    30. Στην Σπάρτη θα καλοπερνούσες ερμαφρόδιτο σίχαμα!!
      Καπουτσιδη κούνα τον κώλο σου να πέσουν οι καπότες μωρή βρώμα!!

    31. …….μην ασχολειστε με αυτον …..ενας δουλος της ρωμαικης σημερινης εποχης ειναι αυτος που ο ΣΕΝΕΚΑΣ ο ΕΒΡΑΙΟΣ τον χρησιμοποιει εξω απο το ΚΩΛΟ σαιο για να διαφημιζουν του κωλου τα εννιαμερα τους …..ΑΤΟΦΙΟΣ ΒΑΓΩΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ

    32. Ζητώ η νέα γενιά Ελλήνων η νέα πατριωτική κίνηση θα φέρει αλλαγή στο τόπο

    33. Αφού μας διοικούν αθεοι κιναιδοι παιδεραστες προδοτες και λαθρολάγνοι τι περιμένατε να πει ο Καπουτζίδης? Δικός τους άνθρωπος είναι…

    34. Ο/Η Σταμάτα να μιλάς σα γυναικόπαιδο προδοτρα ινφλουενσερ λέει:

      Ελα τώρα ρε ρυπαρέ παπούστη, που θα πιάσεις στο στόμα σου και τους Σπαρτιάτες…
      Την πιο πολύτιμη κληρονομιά της χώρας. Αυτοί ήταν γκουρού στο να τιθασεύουν τα πάθη και την απληστία τους, ενώ εσύ είσαι ένας πουλημένος αδικοπληρωμένος Φ10 (σε κατάσταση ηρεμίας).

    35. Καλά τά είπε! Οί Έλληνες πού πιστεύουν ακόμη στό ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, είναι ελάχιστοι!
      Όι περισσότεροι Έλληνες, είναι για κλωτσιές!!
      Πολλές κλωτσιές!!!
      Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ένα καλό παράδειγμα😁 Αφού μάς ζαλίζαν τά αρχίδια με το *ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ* κ τό *ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ*, παραδίνονταν μόνοι στην ΓΑΔΑ με ταξί!!!
      Δεν γαμ..ευθηκατε ποτέ κ σεις??
      ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ😁🤭😝😉

    36. Ούτε αυτοί ούτε εσυ και οι όμοιοι σου δεν είστε και δεν θα γίνετε ποτέ Έλληνες,ελληνόφωνα όντα μπορεί.όσο ανθελληνικές αντιχριστιανικές φωνές και να υπάρχουν παντα θα είναι μειοψηφια.ευχομαι ο ρατσισμός εναντιων του έθνους να σταματήσει με το καλο αλλιώς ο καπουστριδης και οι ομοϊδεάτες του θα πλερωσουν τα σπασμένα πολλών ετών

    37. απο το πολυ γρασαρισμα δεν ξερεις τι λες κακομοιρη

    38. Οταν δεν εχει μεροκαματο στα καναλια εχει απο τις πρεσβειες.Ρε καπουτζιδη γιατι δεν μπαινεις στην ομαδα του Νετφλιξ εκει το πουστριλικη πληρωνεται αδρα .

      1. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ “NIGGERFLIX” “LGBTQ-FLIX” KAI ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑ

    39. Έλληνες δεν είναι.
      Έλληνες υπήκοοι είναι και αυτό κατά παράβαση πολλών νόμων, αφού ήρθαν στην χώρα μας παράνομα. Αν όχι αυτοι, οι γονεις τους, που είναι σχεδόν το ίδιο. Και εγώ μπορεί να πάω στην Κίνα και να γεννήσω εκεί ένα παιδί, το παιδί μου μπορεί να γίνει Κινεζος υπήκοος, αν βέβαια πάω νόμιμα στην Κίνα, αλλιώς θα με πετάξουν έξω κλωτσηδόν οι Κινέζοι και καλά θα κάνουν. Εν παση περίπτωση το παιδί μου Κινεζος δεν θα γίνει ποτε, ουτε το παιδί του παιδιού μου, ούτε σε εκατό χρόνια και σε δέκα γενεές. Έλληνες θα παραμείνουν, ότι κι αν γίνει. Κινέζοι δεν θα γίνουν ποτέ. Πως να το κανουμε, η φύση έτσι διέταξε. Δεν θα αλλάξουμε εμείς τους νόμους της. Αν και κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τα πάντα γύρω μας. Όχι μόνο τους νόμους της φύσης, αλλά και την ίδια την φύση. Και οποίος πάει κόντρα στην φύση, ξέρουμε τι παθαίνει. Η φύση πάντα εκδικείται. Νόμος.

    40. Βρήκες και τα λες λούγκρα αλλά τελειώνουν τα ψωμιά σας.

      Πολύ σύντομα θα πέσει φωτιά καθίκια να καθαρίσει ο τόπος

    41. Όταν έχεις δώσει δικαιώματα στην ομοφυλοφιλία και στους αλλοδαπούς, αυτά γίνονται. Οι Σπαρτιάτες δεν ήξεραν ούτε ξένους, ούτε π@@@@@@@ς

    42. . ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΑΘΗΝΑ ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΝ.
      . ΚΙΝΩ +ΑΙΔΩΣ = ΠΕΡΙΦΕΡΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΖΩΉ. ΦΑΊΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ. ΟΠΟΤΕ Κ. ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΝ. με αυτό που ξεστόμισες καλή παλιοπουστρα, ΒΡΩΚΙΝΑΙΔΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΤΑΦΌΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. αν ικανοποιειται με μελαμψες σάρκες ο οπισθογεμης κίναιδος είναι δικό του θέμα. όχι όμως να προσβάλλει την ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. αν πει ότι εμείς είμαστε απάνθρωποι τότε ΑΥΤΌ ΤΟ πράμα είναι όχι μόνον λουγκροκιναιδος, αλλά και ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ. ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΛΛΆ ΟΥΣΤ

    43. Το να βαζει ένας μορταδελα στον Π@το του αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ. Όξω οι @δελφ@ρες σε ενα ξερονήσι όλες να ξεβρωμισει ο τόπος.

    44. Τέτοιες αποφάσεις δεν μπορούν να βγούνε και πρέπει να σταματήσουν να λέγονται καθώς η δικαιοσύνη πρέπει να λάβει θέση .
      Δεν μπορούσα μερικοί εκλεκτοί του ΣΚΑΪ να αλλάζουν τον πληθυσμό της χώρας και να προκαλέσουν ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗ

    45. Α ΡΕ ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΈΜΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21

    46. η απέλαση των λαθρολάγνων στις χώρες προέλευσης των λαθραίων νομίζω είναι μια καλή λύση που θα συμφωνούσαμε όλοι

    47. Ο υβριδικός βιολογικός πόλεμος διεξάγεται μέσω των μεταναστευτικών ροών που εισρέουν αθρόα στην Ευρώπη. Μήτε συνομωσιολογοι, μήτε τίποτα. Pure facts! Αν θέλετε ένα καλύτερο μέλλον κλείστε τα σύνορα!

    48. Τη να κάνουμε Στέφανε αυτούς προωθούν μέρα νύχτα τώρα τους βάλανε και στις διαφημίσεις να βλέπουν τα παιδάκια τα σημερινά πρότυπα..Τη Σπαρτιάτες τώρα και πράσινα άλογα λουγκρες αδελφαρες πουσταργια ξεφωνημενες αυτές είναι τα πρότυπα μας σήμερα . Εύγε ελληνικε λαέ

    49. Κερνούσε ο πατέρας του όταν τού είπαν πως έκανε το γιο…….

    50. Και πολύ καλά κάνει. Όταν όλη η Ελλάδα στηνόταν κάθε βράδυ για να παρακολουθεί εκείνο το Παρά Πέντε που ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο αντοχής νοήμονος ανθρώπου, σου λέει ο άλλος, “ηλίθιοι είναι, ό,τι κι αν τους πω θα με ακολουθήσουν”. Λέω πως ώρα είναι να τον κάνουμε βουλευτή, πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας, γκουρού, φιλόσοφο και όλοι μαζί να τον χειροκροτούμε που είναι καλή αδελφή. Όχι αδελφή, δικαίωμά του να είναι ό,τι θέλει, αλλά καλή αδελφή όπως ο ίδιος ομολόγησε στην εκπομπή της εκλεκτής γιουροβίζιον.

    51. αν θες κουκλίτσα μου νιγηριανή μπανάνα, άντε, ἀπερχόμενος λαβέ ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Νιγηρία και να μη μας γράφεις

    52. 1.O καπουντζιδης εχει εξασφαλισει τα καυσιμα ολης της ζωης του και σε καλη ποιοτητα.Ας ειναι καλα η Αφρικη.
      2.Θα ηθελα να γνωριζω ,αν η ΑΑΔΕ εχει κανει ελεγχο στις πασης φυσεως φανερες και μη φανερες εισπραξεις του.
      3. Επειδη πληρωνουμε ολοι στο προπαγανδιστικο καταστημα της ΕΡΤ , ποσα εισεπραξε για την παρουσιαση της eurovision 2022?Μαλιστα μας δηλωσε οτι ειναι καλη π@@@@@.Πως το εννοει?Εχει δωρεαν προσφορα?
      4. Εδω εχουμε σοβαρα προβληματα επιβιωσης.Η πυγη του καπουτζιδη μας απασχολει?

    53. Παιδιά μην φοβάστε. Μόδα είναι και θα περάσει όλη αυτή η Καπουτζιάδα. Ξέρετε κάτι τέτοιοι απαξιώνονται μόνοι τους με το πέρασμα του καιρού. Όπως τα σκουπίδια που τα έχουμε στα σπίτια μας και μετά τα πετάμε. Έτσι και εδώ. Ο χρόνος θα τους οδηγήσει στον κάδο. Απλά αυτόν τον καιρό τα απορριμματοφόρα ( Εκκλησία, κράτος, φορείς, σχολείο) απεργούν και μαζεύτηκαν πολλά σκουπίδια. Αλλά Έσσεται ήμαρ οτερ φοιβος ελευσεται κ ες αει εσσεται. Κοντά είμαστε……….

    54. Απ’ ότι φαίνεται η “Καλή αδερφή”, μόνη, ψάχνει ταίρι, να τον έχει μεγάλο….τον ενθουσιασμό!!!Τί έρχεται σε τούτη την έρμη χώρα…

    55. ρε καπουτσιδη πολυ αγαπας τους λαθραιους και επειδη εχεις βημα το πλασαρεις το θεμα μια χαρα να γινει δημο ψηφισμα να δουμε τι θελει ο κοσμος και φυγε στην τουρκια σε αγαπανε εκει πολυ

    56. Μπραβο στην στραπου… Οντος δεν εχει αδικο, το μελον ειναι οι λαθρομεταναστες, οι λοατκι, οι αλληλεγγυοι ,τα λαμογια… Πραγματικα δεν καταλαβενω πως ο Ερντογαν δεν μπουκαρει να παρει την μιση Ελλαδα? Δεν τα βλεπει αυτα?

    57. …ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ!
      ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

    58. Ο ΚΑΠΟΥΣΤΙΔΗΣ είναι ο εκφραστής του αφανισμου του ελληνισμού…
      Προτιμά τους νεγρους για Έλληνες για να έχει φτηνό κ@&λι ….και δεν τον νοιάζει που οι Έλληνες εξαφανιζονται λόγω φτώχειας και φυγής στο εξωτερικο…Θέλει μια Ελλάδα του π@@τσου και του κ@λου….άνευ γνησιων Ελλήνων…

    59. Εχεις πολλες α@αμιες γλυκεια μου και ψαχνεσαι στα μαυρα?Βγες εξω στο δρομο και ξαναπεστα ολα αυτα που
      ειπες στο στουντιο,Να δω ποσο μαγκας εισαι ήμαλλον μαγκιωρα αδερ@ή εισαι….

    60. ΒΡΩΜ@Π@ΥΣΤΑ σύντομα θα καταλάβεις τι εστί ΈΛΛΗΝΑΣ.
      Να εύχεσαι στην καλύτερη να σε φιλοξενήσουν όλοι αυτοί οι ανθρωποφάγοι ‘Ελληνες” που ήρθαν από τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας και να σε διδάξουν τον πολιτισμό τους.
      Σύντομα θα πάρετε όλες οι λούγκρες και όλοι οι προδότες την απάντηση που σας αξίζει.

    61. «Έλληνας» εννοούν ότι έχει ένα κρατικό χαρτί υπηκοότητας.

    62. Τι περιμένεις να ακουσεις από μια παλιομπετούγια.

    63. Ειδικα αμα ειναι … προικισμενοι

    64. ….ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗ@@ΣΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ…ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡ@ΠΑ ΒΟΛΑΝ……

    65. Έχει τους λόγους του να τους θέλει τόσο πολύ!!!

    66. Τι λέει η φτερού; Οι μπολσεβίκοι και τα π@@σταριά είναι οι σύγχρονες κερκόπορτες της πατρίδας μας. Τον μπούλο από την Ελλάδα ελληνόφωνη ξεφωνημένη.

    67. Πλύνε το στόμα σου πρώτα με κεζαπ, ξέπλυνε τα δόντια σου, γιατί…..,.και μετά αν μπορείς νά μιλάς για τούς Σπαρτιάτες,, ούτε για αστείο χλεπονιαρη.

    68. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΙ

    69. Με προλάβατε με το σχόλιο που αφήνετε στο άρθρο…το ίδιο θα έλεγα και εγώ…για τον Καιάδα

    Comments are closed.