ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ. ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ. ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ΔΕΔΔΗΕ

    Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ξέρουν. Οι πολίτες όμως έχουν και το δικαίωμα να ζητήσουν τον λόγο. Από τους φόρους τους, πληρώνονται όλοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν  τους ικανούς τεχνοκράτες οι οποίοι όμως δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Οι πολίτες λοιπόν έχουν κάθε δικαίωμα  όχι μόνο να ζητήσουν τον λόγο αλλά και να απαιτήσουν να καταλογιστούν ευθύνες.

    Ο κάθε πολίτης μπορεί να γίνει κατήγορος και μηνυτής. Η κάθε κοινωνική συλλογικότητα μπορεί να αναλάβει την πρωτοβουλία προσφυγής στη δικαιοσύνη διότι δεν είναι δυνατόν οργανισμοί οι οποίοι ευθύνονται για την απρόσκοπτη λειτουργία παροχής των κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η ενέργεια, να αφήνουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο έλεος της θεομηνίας. Χωρίς θέρμανση, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας, χωρίς δυνατότητες μετακίνησης, χωρίς νερό μέσα στο καταχείμωνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. απαρχαιωμένο Συστημα !!! δε τα αντικαθιστούν ποτε !!

    2. ΝΤΟΥ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ Κ. ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΏΝ, ΑΛΛΆ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. όχι προδότης κ βουλιμικος αργυριων κ. εξουσιας.

    3. Δικηγορικο γραφειο Σουφια στελνει απειλιτικες επιστολες σε σπιτια με κομμενα ρευματα ψαξτε το με εντολη ΔΕΗ χωρις φεκ αναθεσης και πληρεξουσια εισπρκτικη στυλ..δεν ντρεπονται εν μεσω κορονοιου ειναι φονιαδες ….τρωνε μυρια εις βαρος των καταναλωτων 3600 μικτα ο μισθος γραφειανθρωπου εκει μεσα…στην ΔΕΗ.
      Μυνησεις στην χαγη για οικονομικη γενεοκτονια και στο Μητσοτακη και τον Τσιπρα στηριξαν την οικονομικη γενεοκτονια της ΔΕΗ και οι δυο τους.

    4. Πατουληδες, Κουληδες και ολο το κακό συναπάντημα, πόσο θα τους ανεχομαστε;

    5. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Πριν από κάποια χρόνια εξαιτίας της διακοπής της Δ.Ε.Η μου κάηκαν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι και η απάντηση της Δ.Ε.Η ήταν: “Δεν ευθυνόμαστε εμείς γιατί φταίνε οι καιρικές συνθήκες”.

    6. Τσάκισε τους κυριολεκτικά, όχι με αγωγες. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

    7. ΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΙΣ ΔΕΔΔΗΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΑΛΙΡΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ??

      1. Πλήρωνε κοροιδο
        Άργησες αλλά κατάφερες να τερματισεις

    8. Να κάνουμε αγωγές να κλαίμε και τα λεφτά μας. Εδώ μας έχουν ταράξει στα πρόστιμα για δήθεν ρευματοκλοπές και δίκιο δεν βρίσκουμε. Η χώρα απόπατος της Ευρώπης. Κυριλίκι υφάκι χιλίων καρδιναλίων και βάλε και αν λέμε αν βρεθεί κανένας χριστιανός να σέβεται τον πόνο του μεροκάματου των άλλων τον έφαγαν λάχανο. Το μπουρδέλο δεν μαζεύεται πλέον. Γι’ αυτό φέρνουν και τους πίθηκους για μια νέα αρχή.

    9. Για ποια δικαιοσυνη μιλας ρε πατριωτη?????????

    10. Όλος ο ελληνικός λαός να κάνει αγωγές κατά ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ να πληρώσουν αποζημιώσεις προς τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές χαραμοφάηδες κομματόσκυλα καλοπληρωμένοι της φαρσοκωμωδία ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ που κάνουν αίσχη κατά του ελληνικού λαού και τον σκοτώνουν με μίσος και δίνουν δωρεάν ρεύμα στα εθνομηδενιστικά κόμματα, δωρεάν ρεύμα στους εθνομηδενιστές πολιτικούς, δωρεάν ρεύμα στα εθνομηδενιστικά λαμόγια, δωρεάν ρεύμα στους λαθρομετανάστες, επίσης χαρίζουν χρέη εκατομμυρίων ευρώ στα εθνομηδενιστικά λαμόγια που χρωστούν ενώ στον ελληνικό λαό για χρέος 50 ευρώ, για χρέος 100 ευρώ και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ στέλνουν εξώδικα, μηνύματα αυτά τα εθνομηδενιστικά τομάρια γομσρια εγκληματίες ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ που σκοτώνουν χρόνια τον ελληνικό λαό με εντολές νεοταξικών φασιστικών χουντικών εθνομηδενιστικά κυβερνήσεων!!!
      Όλοι στην χουντική φαρσοκωμωδία ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ να πάνε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!
      Πρέπει να τσακίσουν, να ξεσκίσουν ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ γιατί είναι εχθροί της Ελλάδος και του ελληνικού λαού αυτοί οι κτηνάνθρωποι εθνομηδενιστές ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ γιατί μισούν Ελλάδα και ελληνικό λαό, σκοτώνουν με μίσος Ελλάδα και ελληνικό λαό!!!

    11. Γμηστε τα τσογλανια του ρευματος που παιζουν με τον κοσμο

    12. κάντε αγωγές,τσακίστε τους,λιώστε τους…θα βοηθήσετε τη κυβέρνηση γενικά και τον Χατζιδάκη ειδικά να ξεπουλήσουν ακόμα πιο εύκολα τη ΔΕΗ και το δίκτυο διανομής …

    13. ……..ta ” afentika” αυτης της εταιρειας γιατι με θυμιζουν την τουρκοκρατια τα τελευταια χρονια με τα χαρτια ρευματος που στελνουν σαν ”’Γεφυραιοι”’ ασιατες αρπαχτες ?

    Comments are closed.