“ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ”. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ, ΜΠΟΥΛΗ ΤΣΟΥ-ΤΣΟΥΝΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    gaza-2

    Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», είπε πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας πρέπει να γίνονται Έλληνες!

    Όπως βλέπετε η εφημερίδα Μακελειό δικαιώνεται για μια ακόμα φορά! 

    1.indd

    «Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

    Και συνέχισε λέγοντας πως από τους παράνομους αλλοδαπούς, μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος (προφανώς ο Αμερικανός πρέσβης έχει στην συνείδησή του πολύ ψηλά τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα).

    «Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”.

    Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.

    Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

    Ξεσπάει ο κόσμος κατά του Τσούνη 

    Μετά τη πρωτοφανή δήλωση του Αμερικανού πρέσβη αρκετοί έχουν εξαγριωθεί: “Αυτό το “παλιογέλαδο”, ονόματι Τσούνης που παριστάνει τον Πρέσβυ της Αμερικής, Ε Χ Ω την απαίτηση να σέβεται την Πατρίδα μου την Ελλάδα. Ήρθε από μιά Ήπειρο, όπου Δολοφόνησαν τους κατοίκους της – τους Ινδιάνους – και θέλει να μας δώσει μυαλό. Αυτός ο Βλάκας, θα πρέπει κάποιος να του πεί, ότι Ε Λ Λ Η Ν Α Σ γεννιέσαι, δεν Βαπτίζεσαι. Να βγάλει τον σκασμό, και να εκτελεί τα καθήκοντά του. Εάν όχι, να τα μαζέψει και να πάει από εκεί που μας φορτώθηκε. Δηλαδή, Να Ξεκουμπισθεί – να μας αδειάσει την γωνιά” είναι ένα απο τα μηνύματα που έχουμε λάβει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ρε τσουνη προσεχε τι ζητας γιατί οι Παλαιστίνιοι (η χαμας) τους loatki τους πετάνε από τον τρίτο όροφο … με το κεφάλι προς τα κατω

    2. Ο Τσούνης (Τσούνη= Çuni= το παιδί στα αρβανίτικα, το μικρό αρσενικό κοινός) είναι ένας σωστός Αρβανίτης γόνος αρβανίτικης οικογένειας.
      Είναι ένας πολύ πράος και εξαιρετικός άνθρωπος, και δεν νομίζω ότι μπορείτε εύκολα να τον φτάσετε όλοι οι σχολιαστές εδώ μέσα.

      1. Ίσα ρε ηλίθιε. Σιγά μη θέλουμε να τον φθάσουμε……. παιδί μικρό όπως λες. Εμείς είμαστε άντρες και πατριώτες Έλληνες.

    3. Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε Πλήρη Εξέλιξη…

    4. Έλληνας γεννιέσαι δε γίνεσαι.
      Βέβαια μαλάκας Έλληνας γίνεσαι δε γεννιέσαι.
      Θα έρθει η ώρα, όπως ερχόταν πάντα. Το λέει η ιστορία μας και πολλοί δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δε γνωρίζουν την Ελληνική ιστορία. Γιατί περίμεναν οι Τούρκοι 400 χρόνια ότι θα υπάρξει ένας Θοδωρής; Περίμεναν το ’40 ότι θα υπάρξει ένας Μεταξάς; Περίμεναν ότι την 21 Απριλίου του ’67 θα κυκλώσει το τετράγωνο ο Γιώργης; Έτσι και τώρα δεν θα το περιμένουν.

    5. Τσούνη γμσιε εθνοπροδότη.
      Αυτά που είπες σήμερα έχουν σταλεί ήδη στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Κογκρέσου που σε έχει βάλει στο μάτι ήδη λεχρίτη.

    6. φερτε τους … απο εδω θα ξεκινησουν και θα διασκορπιστουν στην ευρωπη .. οταν θα σας γαμανε ομως μην ζητησετε ρεστα… εμας δεν θα μας πειραξουν … βλακες ειναι να μεινουν σε τριτοκοσμικη χωρα ?

    7. Αρε Κισσιγκερ εισαι ιδιοφυης τελικα. Σχεδιο εξοντωσης των Ελληνων χωεις καμια διαμαρτυρια εκ των εσω . Ουτε σφαιρα δε θα πεσει. Αλλα καλα να παθουμε οι πιο βλακες του πλανητη. Και το χειροτερο νομιζουμε οτι ειμαστε και οι πιο ευφυης. Δεν υπαρχει κανενα οριο πλεον . Στεφανε μας κοροιδευουν και οι απλητοι πλεον . Αφου αρχισα να πιστευω οτι οι Αλβανοι και οι Σκοπιανοι ειναι απιαστης ευφυιας πλεον. Καλα για τους Τουρκους δε μιλαμε και τους υπολοιπυς Ευρωπαιους.. Αυτοι ειναι σε αλλα επιπεδα. Και ξεχωριστη οπως παντα κατηγορια οι Εβραιοι. Απορω πως δεν διδασκονται στα σχολια τα Πακιστανικα σαν δευτερη γλωσσα για να μη πω επισημη γιατι θα κονταροκτυπηθουν με τους αραβες και τους μαυρους. Αντε βρε και Σουαχιλι θα μαθετε . Πολυγλωσσος ο ΕΛΛΗΝ χα χα χα .

    8. καντε κι εσεις τους μεξικανους αμερικανους χα χα εξυπνακια μπουλη…..

    9. Δυστυχώς για όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν εμείς και μόνο εμείς ήμαστε υπεύθυνη, γιατί χωρίς εμάς τα 300 πολιτικά κοπρόσκυλα δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε ένα βήμα? Εφόσον εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα με την ψήφο μας ε τότε ήμαστε άξιοι της μοίρας μας ( ο καθένας μας το μόνο πού κοιτάζει είναι το σήμερα και το προσωπικό του συμφέρον) όχι μόνο αυτούς θα φέρουν αλλά και όλοι την υπόλοιπη σαβούρα από όλο τον κόσμο: Οπότε ραγιάδες από αύριο να πάμε στην σειρά περιμένοντας την καινούργια συσκευή τηλεφώνου που μας πασάρουν, και αφήστε την κακόμοιρη ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ στα χέρια των 300 πολιτικών απατεώνων? Ελλάδα καληνύχτα Εφόσον εμείς η υποτίθεται Έλληνες δεν μας νοιάζει να μην κατηγορούμε τους 300 που ήρθαν απο το 74 και μετα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο δηλαδή την εξαφάνιση των ΕΛΛΉΝΩΝ!!!???

    10. Καλοι μου ανθρωποι οχι τετοιους χαρακτηρισμους παρακαλω για τον “αμερικανο” πρεσβυ! Κεραστε τον.καμμια γουρνοπουλα να στανιαρει, μπορει και να αναθεωρησει τις εντολες του στη Κουλαρα μια πως λεμε Μαντονα μια!

    11. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ………………………………….ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΠΟΤΕ Ο ΚΑΣΗΔΙΑΡΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…………..DAVID HARIS ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

    12. Ποια δημοκρατία ρε ζώον, την δημοκρατία των ΗΠΑ, φάε δημοκρατία ρε κουραμπιέ, ένα κατασκεύασμα κράτος για τα συμφέροντα του παγκόσμιου σιωνισμού.

    13. Ξετσουτσουνισε ο Τσουνης, αυτοί νομίζουν ότι επειδή πήγαν στην Αμερική έγιναν κάτι, άρε κακομοίρη, όπως έλεγε στην ταινία θα σε κάνω βασίλισσα” ο Βέγγος.

    14. Γη και ύδωρ στους Αμερικάνους, φτάνει! Έχουν κάνει κατάληψη με βάσεις όλη την Ελλάδα.Κοψτε το βήχα σε αυτό τον ανθύπατο αρμοστή που νομίζει πως η Ελλάδα είναι λατινική μπανανία

    15. Οι οβραιοι δημιουργούν το πρόβλημα εμείς θα τους φορτωθουμε.. άιντε γ@μ@ τον κ@λ@ τους,αϊ στο διάολο εμάς θα μας ρωτήσει κανείς? Δεν τους θέλουμε,κανένα! Να τσακιστουν να φύγουν από την πατρίδα μας..

    16. σε 5-10 χρονια θα ειναι ολοι κρεμασμενοι στο συνταγμα

    17. Η Αμερική χωράει εκατομμύρια Παλαιστίνιους .

    18. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!!!
      ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΒΕΛ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!!!!
      ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ!!!!!
      ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!!

    19. ΤΟ ΤΡΟΜΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!!

    20. Δυστυχώς είναι σχέδιο του Μπάιντεν και του Μπιμπι και τον Μητσοτάκη τον ενημέρωσαν και βέβαια δέχθηκε. Αυτός ακούει τη φωνή των αφεντικών. Τα θέλουν όλα δικά τους. Να διώξουν τους Παλαιστίνιους. Να καταγγείλουν οι Παλαιστίνιοι τη Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση, εκπροσώπους της οποίας έχει δεχθεί ο Πούτιν και εμείς εδώ να βολοδέρνουμε με το Ισλαμ, αρκεί να μην έχουμε επαφή με τους Ρώσους και ο Νετανιάχου να φάει όλο το φυσικό αέριο της Γάζας. Στο κάτω της γραφής μήπως ο κ. Τσούνης θα μείνει για πάντα εδώ. Κάποια στιγμή θα φύγει. Έκλεισε και το Προξενείο το δικό μας στη Μόσχα. Μια χαρά όλα. Σε όλο αυτό ξέχασαν να ρωτήσουν το Θεό, που έχει άλλη γνώμη

    21. Είπε πως θα γίνουν οι καζαμπούμπου Gera-Pedrit και Beniz-Selon…δηλαδή μας είπε για δύο ελληνοποιημένους εβραίους, που ο ένας ήθελε την Ελλάδα μέχρι τον Όλυμπο και ήθελε να παραδώσει την Θεσσαλονίκη στου Εβραίους συγγενείς του αλλά τον απέτρεψε ο Βασιλέας, και ο άλλος είναι ένας μεγάλος μοντέρνος ανθέλληνας που θέλει να αντικαταστήσει τους γηγενείς Έλληνες με αλβανούς, άραβες, πακιστανούς και φυσικά παλαιστινίους ώστε να αδειάσει ο χώρος για το Ισραήλ…

    22. οι ντόπιοι δεν έχουν πρόβλημα με την αντικατάστασή τους, θέλουν απλά όσο ζήσουν να περάσουν καλά με Μύκονο, λοάτκι και φεμινισμό, πάντα τέτοιου είδους κοινωνίες αφανίζονται και αντικαθίστανται αργά ή γρήγορα, και να μην τους φέρει ο Μητσοτάκης θα μπουκάρουν κάποια στιγμή νομοτελειακά αφού δεν θα υπάρχει κανείς να αμυνθεί, ήδη οι Ελληνίδες κάνουν παιδιά με αφροασιάτες

    23. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ?ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ!ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ!

    24. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ-ΒΛΕΠΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ! .ΜΠΡΑΒΟ! ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    25. Αισχος με αυτά που λέει ο πρέσβης, δεν βλέπει τα χάλια μας που έχουμε εδώ στις ΗΠΑ τώρα που λιγοστεουμε εμεις οι λευκοί.

    26. Καλώς να έρθουν στο…..Τσουτσουνισταν….αλλά όχι στην Ελλάδα μας….που ανήκει στους Έλληνες !!
      Ας τους πάρει ο πρέσβης μαζί στις ΗΠΑ ….που εξάλλου είναι υπεύθυνη για κάθε ξεριζωμό….

    27. συνεχίζουμε να ξεσκίζουμε τον Έλληνα στην ακρίβεια, σουπερ μαρκετ, βενζίνη, πετρέλαιο, φάρμακα, ηλ.ρεύμα, αέριο, στους φόρους πρωταθλητές ,ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος,τέλη, ΦΠΑ 24% και…και…και…στους μισθούς τελευταίοι στον πάτο της ευρώπης, παιδιά δεν κάνουν πολλά… οπότε ποια είναι λύση? φέρτε ξένους… παγκοσμιοποιημένη αποικία του θείου σαμ 2.0

    28. ( καταπληκτική ομοιότητα), των Η.Π.Α μίλησε

    Comments are closed.