ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ “ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ” ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ – ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    7-1

    Με μία αισχρή ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ κοκορεύεται για την… μεγάλη επιτυχία της να μοιράσει πρόστιμα για μη τήρηση των χουντομέτρων του Μητσοτάκη στους Έλληνες που απλά ήθελαν να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από όλη αυτή τη μιζέρια. Ορθώς έκαναν σε περιπτώσεις που έμπαινε σε κίνδυνο η δημόσια υγεία λόγω κάποιων λίγων ανεγκέφαλων.

    Το ζήτημα που προκύπτει όμως είναι το εξής: Γιατί αυτή η διάκριση στους Έλληνες ενώ οι λ@θραίοι χθες έκαναν Καμπούλ το Σύνταγμα; Εκεί γιατί η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ; Λέει καμία μελέτη ότι οι αλλοδαποί είναι θηρία και δεν κολλάνε τίποτα;;;

    Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί κάνουν τσάμπα μαγκιές μόνο στον ελληνικό πληθυσμό ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται μια διαρκής ασυλία στους “κατατρεγμένους” πρόσφυγες και μετανάστες;; Για ποιο λόγο, οι Έλληνες έχουν καταλήξει να νιώθουν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα και πολίτες β’ κατηγορίας;

    Η φωτογραφία του κειμένου είναι από την χθεσινή… μουσουλμανική συναυλία στο Σύνταγμα. Κανένας δεν φοράει μάσκες. Μήπως τα πρωτόκολλα του Τσιόδρα δεν παραβιάζονται τώρα; Μήπως αυτά ισχύουν μόνο για τους Έλληνες; Αυτοί οι Πακιστανοί που γλεντοκοπούσαν, δεν θα μεταφέρουν τον κορονοϊό στους Έλληνες; Θα μας προστατεύσει κανένας επιτέλους;;

    Για ποιο λόγο λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ έχει το θράσος να κοκορεύεται για την επιτυχία της με το να κυνηγάει το γηγενή πληθυσμό και όχι αυτούς που εισέβαλαν στη χώρα;

    Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν ποτέ ή θα δοθεί η απάντηση στις εκλογές που κοντοζυγώνουν;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

    2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΛΑΘΡΟΠΗΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    3. αυτοι και οι γυφτοι γυρνανε ετσι ουτε μασκα οχι συνοστισμος ,, χαμος γινοταν απο γλεντια σε τσαντηρια πηγε κανεις ; ΟΧΙ .

    4. Έχουν το χουγι οι ποδιτσες να εκφράζονται αμμεσα και επιθετικά.
      Κατέβασαν τους λάθρο στο Σύνταγμα για να μας μεταδώσουν πολλά μηνύματα.
      Αυτοί ειναι,μας λένε ξεκάθαρα,οι αντικαταστάτες σας,μελαχρινοί,νταυραντισμενοι έτοιμοι να τεκνοποιήσουν με τις κόρες σας γιατί εσάς σας έχουμε καταστήσει ηλίθιους ανίκανους και δειλούς.
      Παραδωστε όλο σας το είναι και όλη σας τη περιουσία στη γενιά που βλέπετε και αδειαστε το μέρος που διαμενετε,αναχωρήσετε για άλλους τόπους αν δεν επικροτείτε τη πολιτική ορθοτητας που σας επιδεικνύουμε.
      Αυτοί είναι το ετοιμοπολεμο στράτευμα μας που μας προστατεύει,που μπορεί να σας εκμηδενίσει και σε περίπτωση που αποπειραθειτε να σηκώσετε κεφαλι θα σας κοπεί από τους μέτρ του είδους.
      Πάρτε το απόφαση,η Ελληνική σας κοσμοκρατορία έφθασε στο τέλος της.Ειναι θέμα πολύ λίγου χρονου να νιώσετε τη καυτή τους ανάσα στο σβερκο σας και αυτό επειδή μας μισουσατε και μας λιδωρουσατε εκατοντάδες χρόνια.

    5. Όλοι αυτοί οι μαλάκες τουλάχιστον το 99% πέρασαν μέσα από τις ειδικές Δυνάμεις και φυσικά κόπηκαν διότι μιλάμε για την εποχή τη βαρβάτη των ειδικών δυνάμεων 1996 με 1997.Πήγαν στη συνέχεια με ένα και μόνο χαρτί λυκείου γλυψανε καυλιά βουλευτών μπήκανε συνοριοφύλακες αορίστου χρόνου γίνανε μόνιμοι και μετά από κει άρχισαν να μοιράζονται στην ασφάλεια στο τμήμα και ούτω καθεξής.Με λίγα λόγια γίνανε γνήσιοι μπάτσοι.

    6. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

      ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ

      ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

      ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΥΛΑΚΗ …

      ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    7. Όλους αυτούς τους κατσαριδόχρωμους, τους ελληνοποιούν με νόμους – παρωδία, να έχουν (τάχα) φοιτήσει 12 χρόνια σε ελληνικό σχολείο. Ξεχνάνε όμως ότι μοιράζοντας αφειδώς την ιθαγένεια (μια μάτια στο «Διαύγεια» του υπουργείου εσωτερικών θα σας πείσει) οι αραπάδες αυτοί αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Κοινώς, σε λίγα χρόνια, θα μπορούν να εκλέξουν πάκι δήμαρχο (όπως έχει ήδη γίνει στο Λονδίνο), πάκι βουλευτή και γιατί όχι και πάκι αρχηγό ΓΕΣ (αφού σαν «Έλληνες» πολίτες, θα έχουν δικαίωνα εισαγωγής στη σχολή Ευελπίδων). Κοντολογίς, τα πολιτικά ανδρείκελα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ εξωτερικού,νυχτα25, ΠΑΣΟΚ, εξωκοινοβουλευτικοί τύπου Ανταρσύα & κεερφάδες, παρέα με μκο ανθρωπιστές, έχουν εφαρμόσει το προδοτικό τους σχέδιο. Οι δε επόμενες κάλπες, αντί να αναδείξουν πατριωτικά κόμματα, θα είναι γεμάτες από ψηφοδέλτια θολοκουλτουριάρηδων ψευτοαριστερών, αντάμα με γαλάζιους Συριζαίους, κουνιστούς λοάτκι, που τους τον «φοράνε» νταβραντισμένοι μελαμψοί επιβήτορες και ψευτοέλληνες τύπου Οδυσσέα τσενάϊ (δεν ξεχνάω κι εκείνο το αλβανέζικο φρούτο, που τον σπουδάζει το αλβαναριό στο αμέρικα).

    8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ !!!

    9. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει!
      Μαζευονται από τα τριγύρω παραμάγαζα στην Αθηνάς, στην Αχαρνών και στα άλλα μικορμάγαζα που έχουν στήσει στο κέντρο με καθοδηγούμενη έξωθεν χρηματοδότηση και κάνουνε ντού κατά τα πρότυπα άλλων κομματικών συγκεντρώσεων που έχουν δώσει το υπόδειγμα δράσης!
      Υπόδειγμα παραδείγματος χάριν , ο “πρόεδρος” με την πλάτη γυρισμένη στο φακό (δηλαδή προς το εντεύθεν Ελληνικό παρεό) αγκαλιασμένος με μετανάστες γιορτάζει!
      Χαλάνδρι: Δώρα σε ανήλικα προσφυγόπουλα μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας
      Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με κομματικές πηγές βρέθηκε νωρίς το πρωί στη δομή στο Χαλάνδρι

      Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/xalandri-dora-se-anilika-prosfygopoula-moirase-o-aleksis-tsipras

      Απλά τους μπλοκάρεις ηλεκτρονικά όλα τα κινητά στην πλατεία και κυκλώνεις την πλατεία με τα ΜΑΤ και μετά ένα ένα σε λεωφορείο και κατευθείαν στο αεροδρόμιο για Καράτσι και σε απευθείας μετάδοση!

    10. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    11. Ανεξαρτησία σημαίνει να έχεις το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου και συ να του λες… Αντε γ@μησου.

    12. Πάνω από 500.000 Έλληνες νέοι, οι πιο εκπαιδευμένοι, και οι πιο ικανοί και έξυπνοι, έφυγαν τα τελευταία χρόνια για το εξωτερικό.

      Αυτοί που έφυγαν αντικαταστάθηκαν, από αμόρφωτους και απολίτιστους ως επί το πλείστον νέους που ήρθανε από την Κεντρική Ασία και την Αφρική.

      Αυτοί, θα πρέπει να κάνουν αυτό που είχε πει πριν από 15 περίπου χρόνια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Διαμαντοπούλου. “Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα θα λυθεί με το σπέρμα του Χασάν”.

    13. επί 2 χρόνια οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ κάνουν κατά μέτωπο επιθέσεις με ύβρεις και άγριο μπούλινγκ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΧΘΕΣ που έγινε ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΧΩΡΙς ΜΑΣΚΕΣ, ΧΩΡΙς ΕΜΒΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, δεν ακούγονται ούτε η ανάσες τους. Όπως είπε και η Διαμαντοπούλου του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ του Χασάν θα σώσει την Ελλάδα. Αλίμονο στις Ελληνίδες …

    14. αυτή τη στιγμή μέχρι και το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ αναγκάστηκε να κάνει θέμα τη συγκέντρωση των πακιστανών στο Σύνταγμα, αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, έκαναν επίδειξη δύναμης τα πακις, χωρίς μάσκες, χωρίς εμβόλια, χωρίς κανόνες, τα μέτρα είναι για τον λαλάκα τον έλληνα

    15. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Λάθρο. Ο Θεός μαζί μας.

      1. Έχει υπερπληθυσμο 200 εκατομμύριων!!! Να φτάσουμε και εμείς τα 200 εκατομμύρια είναι λιγάκι δύσκολο δεν νομίζεις??? Αυτό που ρεαλιστικά μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος και να μην επιτρέπουμε να ερχόνται όλοι αυτοί οι Λαθρο με το έτσι θέλω στην χώρα μας.

        1. Όλα προσχεδιασμένα ήταν κ είναι από τις στοές, δεν έρχονται από μόνοι τους στην Ελλάδα κ τυχαία, πολύ φοβάμαι ότι όποιο κόμμα κ να βγει δεν θα αλλάξει τίποτα, η Ελλάδα είναι υπό κατοχή

    16. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται ότι ο Οζαλ είχε πει στα τέλη της δεκαετίας του 80′ ότι δεν υπάρχει λόγος η Τουρκία να κάνει κανένα πόλεμο με την Ελλάδα. Απλά θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες και θα λυθεί το “πρόβλημα” που λέγεται Ελλάδα. Δυστυχώς η ρήση του επαληθεύετε αφού πλέον πραγματικά δεν ξέρουμε πόσα εκατομμύρια Λαθρο βρίσκονται παράνομα και με το έτσι θέλω στην χώρα μας. Ο εχθρός πλέον βρίσκεται εντός των τειχών και εμείς πανηγυρίζουμε που κλείσαμε τις πανάκριβες Belhara και τα πανάκριβα Rafale.

    17. Ρωτάτε λέει γιατί αφήνουν τους Πακιστανους να κάνουν ότι γουστάρουνε. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί τους γ@μ@νε, για αυτό. Και ο Λιγναδης πηδιοτανε με αλλοδαπους, τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον πηδαγανε αλλοδαποι,όλοι αυτοι επιλογή Μητσοτάκη είναι. Μέχρι υπουργό έκανε κάποιον επειδή τον πηδαει ένας αλλοδαπός. Οι Έλληνες δεν τους πηδανε και τον τιμωρουν με αυτό τον τρόπο. Ενώ υπάρχει λύση να βάλουν στην εργανη προκυρηξη πρόσληψης νέων Ελλήνων με τίτλο, ζητούνται νέοι Έλληνες για να πηδανε δικαστές πολιτικούς και υφυπουργους της κυβέρνησης. Έτσι και την ανεργία θα λύσουν και τον ρατσισμό θα καταπολεμήσουν.

    18. Ενώ ο μπάτσος της Θεσσαλονίκης , θυμάμαι είχε πει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να είναι αυστηρός, ενω ο ίδιος δεν φορούσε μάσκα… Εδω στην περίπτωση του συντάγματος δεν πρέπει να είναι αυστηροί η αστυνομία ;;; Πολύ σωστά το θέσατε, δεν είναι αστυνομία αυτό, αλλά στρατός κατοχής !

    19. Την ίδια ώρα ο Κασιδιάρης είναι φυλακή.

    20. Όλοι αυτοί είναι οργανωμένοι κινούνται και λειτουργούν με εντολές και έχουν ομάδες

    21. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ….ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ25….ΤΟ “ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”….ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ….!!!! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ….ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…!!!

    22. Με rapid τεστ στα ρεβεγιον και με iq τεστ στις καλπες…….

      1. Και που είναι ο Χριστός να τους διώξει? Κρύβεται?

    23. Στους Έλληνες πρόστιμα και στους λάθρο,φίφες,αυτοί είναι οι μπάτσοι σήμερα,εμβολιαστείτε όλοι και άντε να χαθείτε,δεν θα μας λείψετε,κότες

    24. Ο/Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ; λέει:

      Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Ούτε μάσκες ούτε ΦΥΣΙΚΑ εμβολιασμένοι ή να τους ζητήσει κανείς οποιοδήποτε αποδεικτικό εμβολιασμού ή τέστ αν ειναι δυνατόν,περπατάω στο δρόμο με την μάσκα κοντεύοντας να πάθω ασφυξία και τους βλεπω να στεκονται διπλα μου ή έξω απο καταστήματα χωρις μάσκα και με κοιτανε κιολας με ύφος τύπου”δέν φταντάζομαι να θες να μου πείς τιποτα!!” ενώ καποιοι οτι αποπειρώνται κιόλας να μπούν καί στα Μέσα Μεταφοράς χωρίς μάσκα ακόμα και τώρα που υποτίθεται ειναι πιο αυστηρά τα πράγματα…για μάς όχι για αυτούς.προκλήτικό αυτό από τον Δήμαρχο καί αυτό καί η φιέστα με το”πουλέν”του ΣΚΑΙ πλέον,Σάκη Ρουβά πανταχού παρών μέσα σε όλα,εκπομπές,συναυλίες,παντού μήν τυχόν και μείνει άνεργος και”πεινάσει”και με ένα κόστος πραγματικά τεράστιο όταν οι πολίτες αυτής της Χώρας συνεχώς μία μόνο λέξη γνωρίζουν”περιορισμός”ακόμα καί μία τέτοια μέρα όπως η Πρωτοχρονιά!!ΝΤΡΟΠΗ!

    25. Δεν ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται. Η επίσημη ΕΛΑΣ λέει τις κυβερνητικές αηδίες αλλά οι αστυνομικοί είναι με τους πολίτες. Και δεν στέκονται άπραγοι στους λαθρο γιατί φοβουνται αλλά γιατί αυτές είναι οι διαταγές. Και μην σβήσεις το σχόλιο μου παρακαλώ…

      1. Στέκονται δίπλα στους Έλληνες πολίτες δίνοντας τους πρόστιμα.

      2. Κι αν οι επόμενες διαταγές είναι να μας πυροβολήσουν? …. Όχι, αυτές είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

    26. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πολύς κόσμος λέει πως εκτελούν εντολές και σωστά. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Εάν εκτελουσαν εντολές των ναζι το 40 που είχαν καταλάβει την Ελλάδα, θα λέγατε δεν φταίνε μωρέ οι αστυνομικοί, εντολές εκτελούν?? Ελάτε τώρα. Δυνάμεις κατοχής της Ελλάδας, πάντα απέναντι σε κάθε Ελληνικο, πάντα απέναντι στον λαό να στηρίζουν μνημόνια πρεσπες και σήμερα να απαγορεύουν μέχρι και να πηγαίνουμε στην εκκλησία ή να εορτάσουμε την πρωτοχρονιά. Στο σύνταγμα που ήταν μαζεμένοι οι Πακιστανοί, εκεί δεν είχαν εντολές?? Για αυτό τέλος τα περί αστυνομίας, δυστυχώς πρέπει να θεωρούνται ως εσωτερικός εχθρός.

      1. Όχι μόνο εσωτερικος εχθρος ..αλλά κατοχικός εχθρός που συνεργάζεται με εχθρικές κατοχικές δυνάμεις εναντίον της Ελλάδας και του λαού της.

    27. Γιατί αν κάνουν κάτι τέτοιο, θα γίνει επανάσταση πακιστανική, θα ξεκινήσουν σφαγές, που η αστυνομία δεν θα μπορεί να σταματήσει. Και τότε θα φανούν οι αμαρτίες των κυβερνήσεων, χώρια που ταράζει την αριστερή συνείδηση του χουντοκούλη, τσιπράκου και τη δεξιά σοσιαλιστική συνείδηση των ανδρουλοπασόκων. Για αυτό. Για αυτό θα τους γλείφουμε μέχρι να ξυπνήσουν και να μας πηδήξουν, πριν μας αντικαταστήσουν. Και φυσικά υπάρχουν οι επιστημονικές μελέτες βασιβλακόπουλου και σια που υποστηρίζουν ότι δεν κολλάνε οι αλλοδαποί. Κολλάνε μόνο οι αρνητές, ανεμβολίαστοι, ακροδεξιοί, φασίστες, ρατσιστές χρυσαυγίτες που απαρτίζουν το ένα τρίτο του ελληνικού πληθυσμού. Ένα κόμμα πρέπει να βγει, συγνώμη Στέφανε, κόμμα Μαρινάκη, είναι η μόνη περίπτωση να ψηφίσουν έναν όλοι οι γαύροι και μετά να τους ανασκολοπίσουν. Εκτός, αν κάνεις Στέφανε κόμμα πατριωτικό και καταφέρεις να συγκεντρώσεις εκεί όλους τους αγνούς έλληνες πατριώτες. Στο εύχομαι ολόψυχα, καλή χρονιά και καλό αγώνα.

    28. Η Ελλάδα τέλειωσε το ’90 όταν μπούκαραν οι Ρωσοπόντιοι , οι Αλβανοί. Τούτοι εδώ οι Αφροασιάτες είναι η ταφόπλακα.

    29. σκατόμπατσοι θέλετε και αυξήσεις. άχρηστοι. μόνο μαγκές στους έλληνες.

    30. Ο Σύψας είχε πει πως οι λάθρο είναι νέοι και δεν έχουν πρόβλημα κορονοϊού. Ο Μηταράκης είχε πει πως δεν είχαν κανέναν θάνατο αλλοδαπών. Άρα, τι ψάχνετε; Οι Έλληνες παρ ότι νέοι και αυτοι, έχουν μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊο.
      Εκτός αν εμάς μας αγαπάνε τοοοοσο πολύ και θέλουν να μας σώσουν, ενώ δεν αγαπάνε καθόλου τους λάθρο. Στην περίπτωση αυτή, είναι φοβερά ρατσιστές. Τι τους έκαναν οι κακόμοιροι λάθρο και δεν θέλουν να τους σωσο6ν αυτούς; Όποτε η μας δουλεύουν ψιλό γαζί η είναι φοβερά ρατσιστές εναντίον των λάθρο. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να σκεφτώ.

    31. Επειδή τα τσοντοκάναλα του κούλη τον είπανε …ορθολογιστή, ρωτάω αν πήγε να δει αν φοράνε οι αλλοδαποί μάσκες και αν έφερε την αστυνομία για να βάλει πρόστιμο που βάζει σε έλληνες πολίτες; Επειδή είναι …ορθολογιστής, ρωτάω έστω αν έκανε κανένα σχόλιο για τον μωάμεθ ή μόνο με την Παναγία μας ασχολείται ο πρώην πασοκτζής; Εμβόλια υπάρχουν μόσιαλε, για να σου θυμίσω το λεφτά υπάρχουν που λέγατε στο πασόκ που ήσουνα!

    32. …..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΚΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ….ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!…..ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΦΕΓΚΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΣΑΣ!!!…..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ
      ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ…..

    33. Ολα αυτα θα μπουν στην ζυγαρια
      οταν θα ρθουν οι εκλογιες
      απο τις οποιες θα βγουν ολοι τους
      μουνζουρομενοι και οσο ποιο ανθελληνικα
      φεροντε ακομη ποιο μουνζουρωμενοι θα βγουνε.
      ακομη λιγο καρο θα χαρουνε μετα θα χαρουμε εμεις

    34. Γιατι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ οι σαταναδες σιωνιστες εβραιοι,λογω μισους προς τους ελληνες,την ελλαδα και την ορθοδοξια.θελουν να διαλυσουν καθε τι ελληνορθοδοξο στον πλανητη.τους καιει παρα πολυ Ο Χριστος.αραγε ομολογουν την υπαρξη Του.δεν κυνηγας κατι που δεν υπαρχει.δεν εχω κυνηγησει ποτε μου,τον μωαμεθανισμο ή ινδουισμο.μου ειναι αδιαφορο γιατι δεν υπαρχει.ας χανουν τον χρονο τους εκεινοι που πιστευουν εκει νομιζοντας οτι υπαρχει.ετσι και οι μασονοι,δεν κυνηγανε τους ισλαμιστες γιατι δεν νιωθουν κινδυνο απο αυτους.

    35. Μιλάμε η Αθήνα(και όχι μόνο) έχει καταληφθεί κι εμείς βάλαμε τον Κασιδιάρη φυλακή!!!

    36. Πληρώνουμε τις αμαρτίες μας που ξεχάσαμε τον Θεό και κάναμε το Θεό ευρώ .
      Άξιοι της μοίρας μας .

      1. Πληρώνουμε τις αμαρτίες μας που ξεχάσαμε τον Θεό και κάναμε το ευρώ Θεό.
        Άξιοι της μοίρας μας .

    37. Τον Έλληνα μισούνε …ιδίως τους άντρες Έλληνες ,τις Ελληνίδες δεν τους ενδιαφέρει …άμα είσαι ντόπιος, άντρας και Έλληνας την έχεις γαμησει από τους μασόνους . Μόνο με όπλα την βγάζεις καθαρή.

      1. Δεν έχουν μείνει και πολλοί άντρες … μέσα στα σχέδια που εκτελούν χρόνια ήταν να προωθήσουν κ την ομοφυλοφιλία και ότι προωθούν που καταστρέφει την Ελλάδα και την κοινωνία το στηρίζουν

    38. Στην γειτονιά μου ούτε περνάει ποτέ αστυνομία. Tώρα με τα μέτρα, πέρασε και δημοτική αστυνομία και αστυνομία ένα περιπολικό και δύο μοτοσυκλέτες περιπολία. Μόνο και μόνο για τα πρόστιμα.

    39. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ……ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…………..

    40. Και ολοι τους με κινητά ε;
      Που να τους ακουμπησει 🚓 αυτους;
      Οι χεστηδες που μονο εκει που τους παιρνει κανουν τους τσαμπουκαδες…

    Comments are closed.