ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ… ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    lockdown-stin-athina4

    Σχεδόν δύο μήνες μετά τις αρχές Νοεμβρίου όπου επιβλήθηκε το lockdown εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο ερώτημα αν στις 7 Ιανουαρίου θα γίνει άρση του lockdown, αν θα ανοίξουν δηλαδή τα σχολεία, κανονικά τα καταστήματα και η εστίαση.

    Οι πρώτες αλλαγές στην καθημερινότητά μας θα γίνουν μέσα στον Ιανουάριο και την αρχή θα κάνουν τα σχολεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν δύο εισηγήσεις από τους επιδημιολόγους. Η πρώτη είναι να ανοίξουν μόνο τα δημοτικά σχολεία την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και η δεύτερη να ανοίξουν όλα τα σχολεία μαζί δέκα ημέρες μετά, δηλαδή τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

    Η εισήγηση αυτή γίνεται γιατί τα παιδιά αλλά και οι μετακινήσεις των γονέων λόγω σχολείων επιβαρύνουν επιδημιολογικά την κατάσταση, όπως υποστηρίζουν οι “φωστήρες”.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θέλει οπωσδήποτε να ανοίξουν μέσα στον Ιανουάριο τα σχολεία γιατί αυτό θα σηματοδοτήσει τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

    Η άρση του lockdown στις 7 Ιανουαρίου για λιανεμπόριο και μετακινήσεις φαίνεται πως δεν είναι εφικτή. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όλος ο Ιανουάριος θα είναι «κλειστός».

    Το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με click away ενώ θα παραμείνουν οι μετακινήσεις μας με SMS. Ημερομηνία – κλειδί θεωρείται η 15η Φεβρουαρίου. Εκεί θα αρχίσει να γίνεται η σταδιακή άρση του lockdown καθώς θα προχωράει παράλληλα και ο εμβολιασμός. Απόλυτη επιστροφή στην κανονικότητα προβλέπεται μετά το Πάσχα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..

    2. ΕΩς ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑς ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΟΛΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΙΣΗς ??? ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ??? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΤΕΛΟς !! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΩΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΞΥΛΟ ΤΕΛΟς !!!!!!

    3. Από Κύπριο βουλευτή: έχει πέσει γραμμή από τίς Βρυξέλλες, μετά τίς 7 Ιανουαρίου θά αυξήσουν τά κρούσματα καί θά κλείσουν τά supermarkets. Η διανομή θά γίνεται πόρτα – πόρτα.

      1. αν και αυτο θα γινει ??? καποιοι λενε οτι θα υπαρξει ελιψη στα αγαθα ??? για να μας αναγκα;σουν να υποκιψουμε στα δικα τους !!

    4. μέσα στις πόλεις του σατανά όποιος δεν θα είναι εμβολιασμένος δεν θα κυκλοφορεί!!! η μόνη λύση είναι η επαρχία και τα βουνά

      1. ουτε εκει θασε οκ η αστυνομια κυνηγά μάσκες ακόμα και στα βουνά να γραφει αν βρει κοσμο δε ειναι αστείο συμβαίνει!!!!!!!

    5. τα καναλια που χορεουν 30 ατομα δεν εχει κορωνοιο μπουζουκια εγιναν τα μπουρδελα τους .

    6. Όπως το πάνε το λοκντάουν θα κρατήσει μέχρι τον Μάιο. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μένουν μόνιμα στην Αθήνα αλλά έχουν εξοχικά σε γειτονικούς νομούς και μέσα στο κτήμα έχουν δέντρα που θέλουν κλάδεμα, λιπάσματα, περιποίηση. Όταν εσύ τους κλείνεις στην Αθήνα για 7 μήνες ποιος θα περιποιηθεί τα δεντράκια? Και πώς θα πάει να δει το σπίτι του αν έπαθε κάτι ή αν του το κλέψανε? Τι μ@λακίες είναι αυτές? 7 μήνες να μη μπορείς να πας στο σπίτι σου να δεις τι γίνεται? Ας δώσουν εξαίρεση μετακίνησης για όσους έχουν δηλώσει το εξοχικό σαν δευτερεύουσα κατοικία στο Ε1.

    7. Τα μέτρα για τον κορονοιο τα ΜΜΕ έχουν ασυλία από το κράτος και δεν τα τηρεί κανένας; έειναι οι μάγκες αυτοί και τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια; αν δει κανείς τώρα τα πρωινά είναι όλες οι καρακαλντακες χωρίς μάσκα δίπλα δίπλα πιασμένοι χέρι χερι χορεύουν και πίνουν στην υγεία των κοροιδων και των ηλιθιων που τους βλέπουν προκλητικά μας κουνάνε όλοι αυτοί το δάχτυλο μαζί με τους λεγόμενους ειδικούς μας έχουν κλεισμένος κατεστραμενους άφραγκους για να πουλάνε αυτοί να θυσαυριζουν. Βάλτε τώρα το μεγκα να δείτε τι γίνεται και τον κοσμάκη τον κυνηγάνε ο εισαγγελατος και η παρέα του βλέπεις μαρινακης είναι αυτος δεν τον κουνάει κανένας το αφεντικό. Σιχαμαρα αηδία και μπόχα.

    8. Είναι δυνατόν, η εκπαίδευση και τα δικαστήρια να είναι κλειστα;;;; Που θα πάει φτάσει ο εφιάλτης; Ο κόσμος πως θα επιβιώσει

    9. …δυστυχώς το facebook και τα παράγωγά του έχουν κάνει τον περισσότερο κόσμο επαναστάτη του καναπέ πια…θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ “χοντρό” για να φύγει το λίπος από τον εγκέφαλο και να βγει ο κόσμος έξω για να τους στείλει από και που’ρθαν….

    10. Το έχουν σίγουρο ότι ο κόσμος θα τρέξει για το έμβολιο; χα, χα!

    11. Ο θα πατάξω το νατιβισμό, ο καλλιτέχνης του ψεύδους, ο μέγας αφορισμένος, το χρυσό αυτό παιδί ο κουλης, έχει πει έστω μια αλήθεια; Σε μια δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας θα έκανε ένας μόνιμες διακοπές σε κανένα ξερονήσι. Εδώ ετοιμάζεται το πόπολο να τον βγάλει ξανά κυβερνήτη. Ευτυχώς που θα κάνουν τα εμβόλια όλοι οι μενουμεσπιτάκηδες και θα κόψει η πελατεία.

    12. Δεν κανετε κανα αφιερωμα στον ΜΑΗ του ’68 εκει στο μακελειο , μηπως και αρχιζουν να ξυπνουν καποιοι και βγουν μαζικα στους δρομους ? Μεχρι τις 15 φεβρουαριου θα ειμαστε ολοι στα ναρκωτικα, να μην παιρνουμε χαμπαρι τι γινεται απ’εξω.
      Ποιος μαγαζατορας στην εσταιαση θα αντεξει για εναμιση μηνα ακομα ?

    13. Ανίκανοι και εγκληματίες μας κυβερνανε. Αν υπήρχε δικαιοσύνη έπρεπε να τους έχει δικάσει όλους για τα εγκλήματα που γίνονται.

      1. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς. Όλα είναι στημένα για να τα παίρνουν οι λίγοι, οι βολεμένοι του Δημοσίου. Τι σκοπεύεις να κανείς λοιπόν, εσύ και οι υπόλοιποι που δήθεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει;;; Χαμπάρι δεν έχετε πάρει τι σας ετοιμάζουν. Καθήστε στον καναπέ και τα καλύτερα έρχονται λείανση προσεχώς!

    14. Ε καλά περιμένατε κάτι διαφορετικό; Και που στε ακόμα, δεν έχει καμία “κανονικότητα” μετά το Πάσχα…. Ναι μεν θα ανοίξει η αγορά, έτσι κι αλλιώς είναι καλοκαίρι και δε μπορούν να παριστάνουν πως γριπώνεται ο κοσμάκης καλοκαιριάτικα. Αλλά θα μας πλασάρουν διαβατήρια κόβιντ και εμβολιασμό κάθε λίγους μήνες για να μπορούμε να ταξιδεύουμε και να εργαζόμαστε κλπ κλπ. Θα τα δείτε.

      1. αφου ψηφισανε τροπολογια τα μασανυχτα υποχρεωτικο το εμβολιο απο 18 και ανω ψαξτε και λιγο μην κοιτατε τα πορνοκαναλα που το μονο που τους νοιαζει ειναι ποσοι μαζευτηκαν στο συνταγμα και αλλου πουλημενα ανδρικελα ειναι

    Comments are closed.