ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ – «ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ» ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4000 «ΠΕΡΙ ΤΕΝΤΙΜΠΟΪΣΜΟΥ» ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    prytanis-asoee-epithesi2

    Εικόνα ντροπής που αποτυπώνει τη φανατική και φασιστική νοοτροπία των αναρχοάπλυτων που έχουν καταλάβει τη χώρα. Εισβολή στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, τρομοκρατία, εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    Οι καταληψίες των πανεπιστημίων, εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Δημήτρη Μπουραντώνη. Στη φωτογραφία που ανέβασαν δείχνουν τον πρύτανη περικυκλωμένο από αναρχικούς που του περνούν στο λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». Ειρωνεύονται μάλιστα τον κ. Μπουραντώνη λέγοντας το εξής απίστευτο: «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

    Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες χρήστες να καταδικάζουν την πράξη αλητείας εντός πανεπιστημιακού χώρου. Οι περισσότεροι μιλούν για μια κίνηση που όχι μόνο δείχνει ασέβεια αλλά και σκοταδισμό.

    Τέτοιες εικόνες δεν είχαν δει φως της δημοσιότητας ούτε την εποχή (1958) που εφαρμόστηκε ο νόμος 4000 «Περί τεντιμποϊσμού». Η αστυνομία, τότε, συνελάμβανε όσους νεαρούς θεωρούσε ότι διέπρατταν εξύβριση, και τους οδηγούσε στο κρατητήριο, όπου γινόταν σε αυτούς κούρεμα με την ψιλή, τους έσκιζαν τα παντελόνια και εν συνεχεία τους περιέφεραν στο δρόμο εξευτελίζοντάς τους.

    Στην εμπρηστική ανακοίνωσή τους οι αναρχικοί που εσέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ γράφουν, μεταξύ άλλων, ότι επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο πρύτανη επειδή «οραματίζεται εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων».

    Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι όπως παραδέχθηκαν οι ίδιοι οι καταληψίες, επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο πρύτανη, γιατί «φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ»(!) καθώς και γιατί «οραματίζεται έναν εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων»…

    «Ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων» έγραψαν , ακόμη στην ανακοίνωσή τους οι αναρχικοί.

    Στις αρχές του μήνα, σκηνές βίας, εντός ακαδημαϊκού χώρου, που προκάλεσαν κατακραυγή, εκτυλίχθηκαν στο ΕΜΠ. Άγνωστοι μπήκαν στο γραφείο του πρύτανη, έριξαν μπογιές και πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από το κτίριο Γκίνη και το κάτω Πολυτεχνείο».

    Κεραμέως μετά την εικόνα-σοκ στην ΑΣΟΕΕ: Ο τραμπουκισμός και ο φασισμός δεν θα μείνουν ατιμώρητοι

    Μήνυμα μηδενικής ανοχής σε φαινόμενα βίας εντός ακαδημαϊκού χώρου έστειλε η υπουργός Παιδείας. «Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση βίας θα τρομοκρατήσουν τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνη οικτρά», το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως, με το οποίο καταδικάζει την εισβολή από αναρχικούς στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και την αποτρόπαια κίνηση να κρεμάσουν ταμπέλα στο λαιμό του.

    «Η εικόνα του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που κυκλοφόρησε σήμερα από την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο του είναι αποτρόπαια. Η κυβέρνησή μας αποκατέστησε το άσυλο στην πραγματική του έννοια, προβλέποντας την αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών για κάθε αξιόποινη πράξη που λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο. Και ο νόμος θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται μέχρι και οι τελευταίες φασιστικές ομάδες να εκδιωχθούν από τα πανεπιστήμιά μας», τόνισε η κ. Κεραμώς μετά την επαίσχυντη επίθεση σε βάρος του Δημήτρη Μπουραντώνη.

    «Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση βίας θα τρομοκρατήσουν τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνη οικτρά. Και όσοι από τον ακαδημαϊκό χώρο επιδεικνύουν ανοχή στην παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου και την καταπάτηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τον προπηλακισμό του Πρύτανη. Η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει το καθήκον της, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας πανεπιστήμια ελεύθερα, ασφαλή, σύγχρονα, εξωστρεφή, μακριά από νοσηρά φαινόμενα που δεν έχουν καμία θέση στον ακαδημαϊκό χώρο», τόνισε ακόμη η υπουργός Παιδείας.

    Το θέμα σχολίασε μέσω Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι αν αποδειχτεί πως είναι φοιτητές οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να διαγραφούν διά παντός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ) ΧΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥΣ (ΛΑΟΣ, ΧΑ, ΑΝΕΛ, ΣΩΡΡΑΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΦΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ, ΕΣΑ, ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΛΠ), ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,
      ΠΑΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ “ΧΟΥΝΤΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

    2. Πρυτανης, Μητσοτακης, Κεραμεως και Χρυσοχοιδης επρεπε να εχουν παραιτηθει. Δεν ειναι αξιοι να ηγουνται!
      Ντροπη και αισχος για τους δηθεν ηγετες μας.

    3. Χούντα ή Κασιδιάρη με αυξημένες εξουσίες. Όλα τ’ άλλα είναι περιττά και αναποτελεσματικά.
      Κανείς πια δεν ενοχλεί του ανθελληνικούς φορείς της ΝΤΠ όποιοι κι αν είναι αυτοί.
      Στην προκείμενη περίπτωση, μόνο ευθανασία είναι ανθρωπιστικά ενδεδειγμένη μετά από οπισθογεμές σεξ. Θα πάνε και ευχαριστημένοι.
      Έξω η “δημοκρατία” της μεταπολίτευσης από την Ελλάδα.

    4. Να το ξαναπούμε ότι ο μεγαλύτερος προδότης της Ελλάδας είναι ο “Εθνάρχης”. Παρέδωσε την Ελλάδα στους αριστερούς αντί να τους στείλει όλους στον Καιάδα και να τα αποτελέσματα.-
      Εδώ που φτάσαμε η εθνοκάθαρση είναι επιβεβλημένη και να σταματήσουν κάποιοι να λένε όχι άλλος εμφύλιος.
      Οι Χριστιανοί δεν μπορούν να συμβιώσουν με τη θρησκεία του Σατανά, το ισλάμ και τους αντίΧριστους.
      Τα γεγονότα είναι κοντά και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.-

    5. τριτοκοσμικη χωρα…..και μετα περιμενουμε να ερθουν εταιρειες και εργοστασια για να βρει δουλεια ο κοσμος…..

    6. Αν ήταν πραγματικοί αναρχικοί ή/και αριστεροί, θα πήγαιναν να τα κάνουν αυτά… στα Υποθηκοφυλακεία, όχι στο Πανεπιστήμιο. Κι’ όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Τα άλλα όλα είναι συριζοτρολλιές και ψευτοϊδεολογοχαζοκουλτουροαλητοαντάρτικο του κ/λου.

    7. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΜΑΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΩΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    8. Τα κοπροσκυλα αυτα δεν συλλαμβανονται ποτε!!!!!!!!Δεν γνωριζει η αστυνομια ποιοι ειναι τοσα χρονια;;;;;;;;; Το θεαμα αυτο με τον πρυτανη ειναι απαραδεκτο, αυτα δεν γινονται ουτε στην Ζιμπαμπουε, οχι σε Ευρωπαικη χωρα!!!!!! Καταντησαν την χωρα Τσιπρας και Μητσοτακης Μπανανια, οτι θελει κανει ο καθενας, πορεια οι λαθροισλαμιστες, ριμαδιο το γραφειο του Πρυτανη και διαπομπευση του ιδιου και συλληψη καμια!!!!!!!! Αντε ξευτιλισμενοι παψτε να χαιδευετε τους αναρχοαπλυτους!!!!!!!!!!

    9. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝEΣ ΟΔΗΓΟΙ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    10. Εάν εξαιρέσουμε τα κρατικοδίαιτα κομματοκοπρόσκυλα κάθε χρώματος, που κονομάνε 14 μισθούς βρέξει χιονίσει, επιδόματα, ξύνοντας τα ολημερίς της Ανθελληνικής Συμμορίας 300+1 και μια ψηφίζουν τσίπρα την άλλη κουτσουμπα, την άλλη κουλη, την άλλη βελοπουλο κλπ.είναι λυπηρό να βλέπεις ανόητους να λένε «ποτέ πια ΝΔ» ή «ποτέ πια ΣΥΡΙΖΑ» κλπ.

      Δηλαδή ρε γίδια ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι οι Βοϊδοεκλογές που μας έχουν περάσει στο λαιμό οι Διεθνείς Τοκογλύφοι ΠΑΝΤΟΤΕ, ότι και να ψηφίσουμε, θα βγάζει δικούς τους Πράκτορες και Εντολοδόχους;;;

      Ρε γίδια, ακόμα δεν έχετε καταλαβει ότι το προβλήμα δεν είναι ο εκάστοτε δεξιός, αριστερός,κεντρώος, εθνικιστής, κομμουνιστής ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ τους, αλλά οι Σ Τ Η Μ Ε Ν Ε Σ Βοϊδοεκλογές;;;;;

    11. Βρε υποκριτες, τι κανετε τους εκπληκτους; οταν η …δεξια κυβερνηση συλλαμβανει ελληνες την 28η Οκτωβριου γιατι ηθελαν να σηκωσουν την σημαια, τι περιμενετε;

    12. από το 74 και μετά συνιστώσες και κομμουνισμός κυβερνάνε την Πατρίδα!!

    13. δεν ειναι φασιστικη η συμπεριφορα, κομουνιστικη ειναι
      αν ηταν φασιστες θα τους ειχαν ηδη κλεισει μεσα ισοβια
      αναρχοκομουνιστες ειναι, μαθετε επιτελους τις εννοιες…

    14. Καλά ρε μάγκες δεν υπάρχει security στο πανεπιστήμιο για φύλαξη και ασφάλεια,δεν υπάρχει alarm συναγερμοσ για ώρα ανάγκης οπωσ και καμερεσ ασφαλείας?Ο πρύτανης δεν οπλοφορεί να αμυνθεί σε ώρα αναγκησ ,πως γίνονται όλα αυτά ο καθένας μπαίνει όπου θέλει κάποια κομπίνα υπάρχει εκεί από μέσα από το πανεπιστήμιο σίγουρα Μπάχαλο η Ελλάδα του χαβαλε και της ξεγνοιασιάς

    15. ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ….. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
      ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟ-ΚΟΡΦΑ.

    16. Πρέπει επιτέλους αυτό το παραμύθι με το φασισμό να τελειώνει κύριοι. Και αυτό επειδή επί φασιστικών καθεστώτων ουδέποτε συνέβαιναν τέτοια περιστατικά ευτελισμού του κράτους και των θεσμών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δημοκρατίας με τά άσυλα και τα ανθρώπινα ατομικά δικαιώματα που θεωρούν ακτιβισμό κάθε πράξη ασυδοσίας και ανωμαλίας. Είναι εύκολο για όλα τα στραβά να κατηγορείται ο φασισμός που έχει πεθάνει εδώ και 75 χρόνια. Αγαπητοί αντιφασίστες κοιταχειτε στον καθρέφτη και θαυμάστε τον κόσμο που φτιάξατε με τόσο κόπο και προπαγάνδα 75 χρόνια τώρα και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας γιατί ο χρόνος κάποτε τελειώνει, όπως και τα ψέματα.

    17. στέφανε χίο …
      ΔΕΝ ξέρω αν τα εμαθες τα νέα σχετικά με την ακρόπολη …
      βάλτο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στο μακελιό την δευτέρα…
      ΕΡΙΞΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ πάνω στην ακρόπολη φτιάχνοντας δρόμοοοοοοοοοο …
      για να εχουν πιο ευκολη δήθεν πρόσβαση 10-50 αμεα που πάνε εκεί τον χρόνο …
      ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ την ιστορία μας κ την ακρόπολη ο κούλης κ η υπουργός μενδώνη …
      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ….
      ΑΚΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ?????????????????
      πάτα ρε ΜΑΛΑ@Α κίμ επιτέλους το κουμπί ……

    18. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στην χώρα μας, από πολλές απόψεις

    19. Άσχετα τι ήταν ο δάσκαλος, η σκηνή αυτή θυμίζει τσιχαντιστες, φανατικούς ηλίθιους… και δίκιο να είχαν Τώρα το έχασαν.. ας σκεφτούν την μάνα τους και τον πατέρα τους σε αυτή την θέση με ένα Χατζάρα στο λαιμό… αίσχος μεσαίωνας..

    20. ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ

    21. καμμια λυπηση για καθηγητες οπου εστρωσαν ασ κοιμηθουν(αν δεν ειναι στημενο) Αν δεν εισαι μασωνος δεν γινεσαι καθηγητης

    22. Αν και σιχαινομε αφανταστα τους κρατικοδιαιτους αναρχοκατσαπλιαδες παρακρατικους σαν αεργα αχριστα αντιχριστα ανθελληνικα και νεοταξικα σκουλικια στον συγκεκριμενο καλα κανανε.. αλλωστε εδω και 45 χρονια τα ελληνικα πανεπιστιμια ειναι κωλοχανεια και μαγαζακια εγληματικοτητας αριστερων κουμουνιστων κατσαπλιαδων και φιλελλε μασονο φιλελε εθνομηδενιστων αχριστων πρυτανεων και καθηγηταδων!!Τελος κι αυτος ανικει στην ποιο σαπια αχρηστη γενια του πολυτεχνειου!!Δεν λυπαμε καθολου!!Αυτα σας αξιζουν ραγιαδες!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!

    23. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΣ!!

      1. μπα μαλον χρυσαυγιτες ηταν!!Οτι και ναναι καλα κανανε στον διεθνιστη πρυτανη!!

    24. ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ…. ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ…. ΗΤΕ ΔΕΞΙΟΣ/ΚΟ-ΜΟΥΝΙ/ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ/ΕΘΝΙΚΙ..ΚΤΛΠ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ;;;; ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ;;;
      ΜΟΝΟ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ!!

    25. Καμία λύπηση. Να φωνάξουν τον ρουβικωνα για βοήθεια. Και τους μαλακες του πάμε, ερχόμαστε, κλπ… Όλοι να βοηθήσουν.. Μπεεεε

    26. Μήπως έχει βάλει στο μάτι τα βουλευτικά έδρανα και αυτός ο πρύτανης;

    27. Ποσο το χαρηκα. Αμεσως μετα το 1974 η χωρα εχει αφεθει στα χερθα των κομμουνιστων, αναρχο φασιστων, μισελληνων και τραμπουκων. Δυο γενιες ‘γαλουθηκαν’ και εκπαιδευθηκαν χωρις ΠΟΤΕ να αντιμετωπιζουν τις επιπτωσεις του νομου για τις πραξεις τους. Η σημερινη ελληνοφωνη κυβερνηση δεν θελει μια ευρωπαικη ελλαδα γιατι απλα μισει καθε ελληνικο. Οι ακαδημαικοι για δεκαετιες ειναι συνοδοιποροι τρομοκρατων και τραμπουκων. Καμμια λυπηση για τον εμφανως τρομοκρατημενο πρυτανη. Καλα να παθη.

    28. Μόνο στο Ελλαντα του δημοκρατικού τόξου γίνονται αυτά… Πάρτε τα όλοι σας…

    29. Ο πρυτανης αυτα τα αισχη που συνεχως γινονταν μεσα και περιξ τη; σχολής δεν τα έβλεπε ;;;;διοτι αν τα εβλεπε και δεν τα κατήγγειλε σημαινει οτι ηταν ενας σαν και αυτους τους αναρχοαπλυτους , αν τα έβλεπε και μιλαγε στους αρμοδιους και δεν ειδε αποτλεσμα τοτε να μην παρεμενε πρυτανης και να εβγαινε στα καναλια να το κατηγγειλε που απο οσο ξερουμε δεν το εκανε για να παραμεινει πρυτανης …ε τοτε ηθελεστα και παθεστα …..αυτη ειναι η δημοκρατικη κοινωνια μας …

    30. Προσοχή κάθονται οι μπράβοι φυλακές των πανεπιστημίων στους άναρχες.
      Γιατί άραγε;

    31. Ο κακομοίρης γιατί τους φοβάται, πόσο άλλο μπορούν να το ξεφτιλίσουν? Γιατί κρατά πειθήνια την καρτέλα που του κρέμασαν, γιατί τους εξυπηρετεί ?ΥΓ.1. Θα τους είχα δαγκώσει το αυτί, θρασύδειλα όντα είναι, θα το είχαν βάλει στα πόδια. 2. Όφειλες να αντιδράσεις κ. Πρύτανη, το άρθρο 120 στο επέβαλε.

    32. Μια αχρηστη κυβερνηση που εχει παραδωσει τα παντα σε εκατο υποκειμενα,που κανουν οτι γουσταρουν ατιμωρητα.Ντροπη ρε μητσοτακη χρυσοχοιδη και κεραμεως.Αυτη ειναι η δημοκρατια σας??? .

    33. Ο φορολογούμενος προσδοκά το κράτος του να το αγαπούν, αλλά και να το φοβούνται οι γείτονες. Η εικόνα αυτή, φανερώνει ξεχαρβάλωμα του κράτους δικαίου, έλλειψη αξιών και τρομακτικές αδυναμίες στην άμυνα. Να γιατί όλοι οι γείτονες μας τσιμπολογάνε ελληνική εθνική κυριαρχία, τα σλαβικά Σκόπια, λέγονται πλέον Βόρεια Μακεδονία, η Αλβανία συμμαχεί με την εχθρική Τουρκία και αθετεί υπογεγραμμένες συνθήκες, η Βουλγαρία συμμαχεί και αυτή με τους Τούρκους με αντάλλαγμα την μη προώθηση λαθρομεταναστών. Τέλος, η σύμμαχος μας στο ΝΑΤΟ Τουρκία, αμφισβητεί το σύνολο της κυριαρχίας μας και έφτασε να κάνει έρευνες στα ελληνικά ύδατα Αιγαίου, σχεδόν, μέχρι την Αττική.

    34. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΕΤΣΙ. Δέστε την διαφορά. Αν έβλεπα πατριώτη να κάνει τέτοια πράγματα θα άλλαζα και ιδέες και θα γινόμουν και πούστης. Οι πατριώτες είναι φιλάνθρωποι, φιλόζωοι, και έχουν ευαισθησίες. Και είναι και άνδρες ή οικογενιάρχισσες γυναίκες σε αντίθεση με τα “γουρούνια” αυτά και προσβάλλω και το συμπαθέστατο ζωάκι αυτό, που μόνο στο πιάτο τους ξέρουν να το βάζουν.

      1. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ….
        ΓΙΝΕ,ΛΟΥΣΤΗΣ,ΦΙΛΕ.

    35. Εκτός των σχολίων που βρίζονται μεταξύ τους δεν υπάρχουν άνθρωποι που τα παιδιά τους βρίσκονται στο λύκειο ή ήδη σε κάποια σχολή να αναρωτηθούν που στο διάολο θα στείλουν αυτά τα παιδιά;;;;Δηλαδή έχει γίνει το μυαλό σας κουρελοχαρτο και ασχοληστε με τους αναρχικούς και δεν ξεσηκωνεστε ούτε για το μέλλον των παιδιών σας;;;; πρέπει να είσαι Αϊνστάιν μάλλον για να καταλάβεις ότι όλα έγιναν ένα τεράστιο μπουρδέλο πλέον,τι να πω;

    36. Έλληνες ξυπνάτε.
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ;;;;;
      Αν ναι, η Ελλάς τελείωσε.

    37. η κυρια λεπενιωτη τα βλεπει ντροπη και αισχος

    38. η κοινωνια που εχετε φτιαξει ειναι καλυτερα αμα ισλαμοποιηθει και παραδοθει στον τουρκο για να σας φτιαξει…. φτουυυ που ουτε για φτυσιμο ειστε….. ελληνοειδη βδελυγματα……. τιποτα μα τιποτα δεν σωζει την ελλαδα…. μονο ο ερντογαν………… σας αξιζει πιο πολυ απο τον τακουλα. ο τακουλας σας χαιδευει…. φτουυυυυυυυ και παλι φτουυυυ…..

    39. Φορούσαν άραγε μασκούλα και είχαν πλύνει τα χεράκια τους με αντισηπτικό; Επίσης δε βλέπω να τηρούσαν τις αποστάσεις των 2 μέτρων και της απαγόρευσης συναθροίσεων πάνω από τα 9 άτομα σαν καλά παιδάκια. Τι, όχι;

    40. Αυτοί οι άναρχο άπλυτοι δεν είναι εγκληματική ομάδα κύριε Μητσοτάκη;

    41. Δεν φταινε μονον οι Αναρχικοι..Φταιει και ο ανεθνιστος και αρνησιπατρης Μπουραντωνης!
      Δεν τον κατηγορουν οι Αναρχοκομμουνισταραιοι για “Εθνικισμο η Φασισμο”.. Τον κατηγορουν γιατι το σκεπτικο του,ειναι αυτο του…Κουμουτσακου!!!
      Συνεπως,τεκμαιρεται οτι οι “μοντερνοι κατσαπλιαδες” ειναι αποτοκο παρασιτο μιας ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ,κοινωνιας.
      Τι δεν καταλαβατε??
      Μου κανει εντυπωση η σταση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ,της ΚΕΡΑΜΕΩΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΠΛΑΣΙΕ… που βλεπουν μονο τους κατσαπλιαδες της ΟΠΛΑ!Πολυ σωστα το εθεσε ο ετερος φελλος: ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ!!!

    42. ….οι ηροστρατοι και οι ρουβηκωνες δεν τελειωνουν ….απο την αρχαιοτητα εως σημερα οι ιδιοι ….οι ασιατες εκατομυρια διποδα σαν καταστροφεις και σαν κυβερνητες σφαγεις……μια απο τα ιδια οι ΑΣΙΑΤΕΣ σε ολα τα ”ποστα”.

    43. Μοσχαροκεφαλε εύχομαι να έχεις ίδια κατάληξη, αλλά εσύ προστατευεσαι από τη συνοδεία σου….

    44. Όταν αποφασίσετε να συλλάβετε κάποιους από αυτούς την άλλη μέρα τους αφήνετε ελεύθερους επομένως γιατί να μη συνεχίσουν τη δράση τους. Όταν οι πίθηκες ή εν πάσει περιπτώσει οι υπερδραστήριοι εισέρχονται στη χώρα ή μάλλον στον χώρο γιατί για χώρα μάλλον δεν, τους κάνετε επίθεση αγάπης με επιδόματα και άλλα αγαπητιλίκια γιατί να μην έρθουν και άλλοι. Ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό μήπως είσαστε μαλάκες ή παριστάνετε τους μαλάκες;

    45. Μόνο οι Ελληνες Πατριώτες διώκονται στην παρτίδα μας…

    46. Να ποιο είναι το πανεπιστημιακό άσυλο της αριστεράς, το άσυλο εδώ κολλά μόνο στην προβληματικότατα των ατόμων. Δεν φταίνε αυτοί, η κυβέρνηση φταίει που ανέχεται αυτήν την άθλια και φασιστική κατάσταση. Να ποιοι πήγαν έξω από το εφετείο, να ποιοι δεν σέβονται θεσμούς, αξίες και ανθρώπους. Όσο για τον Πρύτανη, καλά του κάνουν, μόνο και μόνο γιατί θα αρνηθεί να αναγνωρίσει τους φασίστες αριστερούς. Κατά τα άλλα, σας έφταιξε η Χρυσή Αυγή, εκεί είδατε εγκληματίες και συμμορία. Ενώ εδώ, υπάρχει μόνο δημοκρατικός παράδεισος. Φτού σας κύριοι της εξουσίας, εμετική και αποκρουστική είναι η εικόνα, όπως ακριβώς είναι οι ιδέες και οι αξίες σας.

    47. Ο Πρύτανης μοιάζει εκπληκτικά με Χαρδαλια…

    48. Εκτιμάται ότι η ανοχή προς τα “παιδιά των Εξαρχείων” και τους “ελεύθερους φοιτητές” έχει λάβει την απαραίτητη νομιμοποίηση στις εκλογές της μεταπολίτευσης. Αντισταθείτε στην ασυνείδητη παρόρμηση της Κυριακής να χαζεύετε κwλαράκια στα όμορφα ακρογιάλια και να πάτε ενσυνειδήτως να ψηφίσετε την αποπομπή τους από την κοινωνία. Αλλιώς, άσπρο πάτο…

    49. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΑΑ

      ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝ-ΔΕΝΤΡΟ…….
      ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ……………

      1. ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΒΛΑΚΑ.

        1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ……….. ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ……………………..
          ΟΥΤΕ 500 ΣΕ ΜΥΓΑ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ.
          ΓΙΑΥΤΟ, ΑΣΤΟ…. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ Κ ΧΟΡΟ-ΠΗΔΑΝΕ

          1. Ενώ εσύ ΜΑΡΕ δεν είσαι φασίστας που γεμησες την χώρα ισλαμοφασιστες…προδότης αναρχοαριστερος πολέμιος της ίδιας σου της πατρίδας….αυτοί είστε….σπορά των ηττημενων και οι μεν και οι δε…..

          2. εσεις ειστε χειροτεροι και απο υπονομο α ρε ΜΑΡΕ κουκουναρε

          3. ΜΑΡΕ
            Είχατε πραγματικά για λύπηση. Προςωπικα πιςτευω πως πρεπει να σας δει ψυχίατρος, γιατι ειστε ανώμαλες και διεστραμμένες ψυχές. Ειναι ανωμαλια και διαστροφή να μισείς το ιδιο σου το αιμα, το σπιτι σου (την πατριδα σου) τους προγόνους σου (γονεις) και τους απογόνους σου ( τα παιδια σου). Να κανεις ηθελημένα κακό στον ιδιο σου τον εαυτο, χωρις ουσιαστικά κανεναν λογο. Να υπηρετείς τοσο τυφλά την ελιτ και να …νομιζεις….πως της αντιστέκεσαι. Η ελιτ, οι τραπεζιτες π ειναι αυτοι που θελουν ακριβως τα ιδια πραγματα με εσάς. Την διάλυση των εθνών, την ανάμιξη των λαών κλπ κλπ. Σκέψου λοιπον λιγο Λογικα. Θα δεις πως ειστε υπηρετες αυτής της ελιτ. Σας χρησιμοποιούν σαν χαρτομάντιλα και οταν τελειώσει η δουλεια σας, θα σας περιποιηθούν και εσάς.
            Η χρησιμότητα σας θα εχει τελειώσει.

      2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        Και οι πολιτικοι γλεντανε ολουσ τουσ υπολοιπουσ Ελληνες δυστηχως

    50. “πανεπιστήμια ελεύθερα, Και ασφαλή,” Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    51. Είναι τα ίδια άτομα που τις προάλλες είχαν μαζευτεί έξω από το Εφετείο και ολόκληρη η Κυβέρνηση τους απένειμε τα εύσημα λέγοντας ότι ήταν για ένα καλό σκοπό αν και απαγορεύονταν επειδή ήταν για τη Χ.Α..
      Τώρα τους ξύνισε επειδή το έκαναν σε κάποιο δικό τους παιδί ;;;;;

    Comments are closed.