ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” – ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    σκοπια κερκιδα

    Τα Σκόπια συνεχίζουν τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας στο Euro 2020, ακόμη και από κρατικά μέσα ενημέρωσης, αφού η χρήση του ονόματος «Μακεδονία» καπηλεύτηκε και στη μετάδοση του αγώνα με την Εθνική Αυστρίας.

    Το παιχνίδι καλύφθηκε τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση«MRT», η οποία έχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων όλων των αγώνων του EURO 2020 στη χώρα και σε όλη τη διάρκεια του ματς γινόταν λόγος για «εθνική της Μακεδονίας», ενώ αποκαλούσαν «Μακεδονία» την πατρίδα τους.

    Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η «MRT» χρηματοδοτείται απευθείας από τον κρατικό προϋπολογισμό των Σκοπίων – όχι από ανταποδοτικό τέλος – και ως εκ τούτου, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, οφείλει να χρησιμοποιεί την επίσημη ονομασία της χώρας, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

    Και όλα αυτά, παρά τις ελληνικές διαμαρτυρίες για μη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων αγωνίστηκε στο Βουκουρέστι, φορώντας φανέλες με το όνομα «Μακεδονία», καθώς το ίδιο όνομα διατηρεί ακόμα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας.

    Επιπλέον, και οι οπαδοί στις κερκίδες κρατούσαν κασκόλ με το όνομα «Μακεδονία», αυξάνοντας τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας και σε διεθνές επίπεδο, αφού οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Όποιος θέλει σβερκώνει το λαθροελλαδιστάν στα 4.
      Για ποιά εξωτερική πολιτική μιλάμε
      όταν είμαστε ανυπόληπτοι στο εσωτερικό
      και τα εκατομμύρια των ανεξέλεγκτων λάθρων κάνουν ότι τους καπνίσει ?

    2. Γιατί δεν Μας λέγατε ότι ό πατριώτης Τσίπρας έδωσε σκέτο Μακεδονία για όλα τά προϊόντα τούς, γιατί ΔΕΝ αλλάζουν σημαία όπως λέει η συμφωνία,,, αλλά μόνο τά δικά τους προβάλουμε και για την Ελλάδα τίποτα,, Τουρκοσποροι…….

    3. Οι σκοπιανοι οπως και οι τουρκοι μονο με βια καταλαβαινουν αν εμεις εχουμε ηττοπαθεια αυτοι αποθρασυνονται. Οικονομικο και ηλεκτρονικο πολεμο και Ντου, τωρα.

    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
      ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    5. Μα μετενομασουμε κι εμείς την χώρα ελληνικό βασίλειο του μεγάλου Αλεξάνδρου να πάθουν εγκεφαλικό τα Σκόπια.

    6. η συνθετη ονομασια ειναι προδοσια….οριστε τα αποτελεσματα………

      ” δεν ειναι προδοτες οσοι ψηφισαν την συμφωνια των Πρεσπων”
      ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ χρειαζομαστε

    7. Με όλους αυτούς του προδότες που βγάζουμε για κυβερνήσεις καλά να πάθουμε, μια με τα Σκόπια, μια με την Θράκη μας και το Τουρκικό προξενείο, όλο μας γλεντάνε και εμείς ακόμη ψηφίζουμε τους αρχιπροδοτες από όποιον χώρο και αν προέρχονται. Να δω μυαλό πότε θα βάλουμε!

    8. οταν ΠΡΑΤΕΙΣ χωρις να υπολογιζεις τιποτα ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

      1. Μωρε όλα υπολογισμένα ήταν..
        Δεν είναι ανίκανοι, προδότες είναι!

    9. Οι Σκοπιανοί στα κανάλια τους λένε την χώρα τους Μακεδονία ενώ οι Έλληνες στα δικά τους μέσα μιλάνε για χώρα Βόρεια Μακεδονία.! Εντάξει δεν είναι κάτι καινούριο πως οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα κάνουν προπαγάνδα υποταγής και δουλοπρεπειας στον ελληνικό λαό. Μια ζωή αυτό κάνουνε. Οι άλλοι προκαλούν και αυτοί μια ζωή π@υτανες. Δεν σέβονται την οποία συμφωνία οι Σκοπιανοί? Γιατί ρε μ@λακες να την σεβαστούμε εμείς? Έχετε την εντύπωση πως μας περνάνε οι άλλοι για πολιτισμενους ή για μ@λακες που δεχόμαστε τα πάντα. Στην επόμενη μετάδοση αγώνα των Σκοπιανών εάν συνεχίσουν να αποκαλουν τα Σκόπια όπως χθες μαζικά τηλέφωνα στον αντ1. Πρέπει να σταματήσουμε την ξεφτίλα τους. Σέβεσαι όταν σε σέβονται, εάν δεν σε σέβονται αυτοί μια δεν τους σέβεσαι εσύ 10.

    10. Μην ανυσηχειτε ο κουλης θα σας σώσει όλους εξαλου τέτοιοι πατριώτες και λεοντοκαρδοι που είναι οι ελληνες μόνο ο κουλης η ο αλεξης θα μπορούσαν να τους αντιπροσωπεύσουν. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί εάν χρειαστεί για την πατρίδα ο γιανης για παράδειγμα η ο κουτσουμπας,μεγάλη η ποικιλία των ένδοξων Ελλήνων αρχηγών εξαλου πίσω από αυτούς υπάρχει και ο ένδοξος λαός .

    Comments are closed.