ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;;; ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ 80 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΖΑΕΦ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    Capture-1

    Σε συμβιβαστική λύση κατέληξαν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με τον επικεφαλής του αλβανόφωνου κόμματος Besa, Μπιλιάλ Κασάμι, που διαθέτει δύο βουλευτές, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την τελική έγκριση της συνταγματικής τροποποίησης και του εφαρμοστικού νόμου του Συντάγματος.

    Η συνάντηση Ζάεφ – Κασάμι έγινε σήμερα και οι δυο τους κατέληξαν σε λύση σε ζητήματα που αφορούν στη διατύπωση της υπηκοότητας.

    Όπως έχει διευκρινίσει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, «αυτό που ζητά το “BESA” είναι μέσα από τη διατύπωση για την υπηκοότητα, “μακεδονική/πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας”, να μην δημιουργείται η εντύπωση πως οι Αλβανοί, οι Τούρκοι, οι Σέρβοι, οι Βλάχοι, οι Ρομά και οι άλλοι στη χώρα θα γίνουν Μακεδόνες. Αυτή είναι η ουσία. Εξετάζονται οι τεχνικές πτυχές για την εξεύρεση λύσης», ανέφερε χθες ο Ζόραν Ζάεφ.

    Η συμφωνία οδηγεί στην εξασφάλιση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 80 βουλευτών, για να περάσουν οι συνταγματικές τροπολογίες.

    «Το BESA είναι ισχυρά δεσμευμένο στην υιοθέτηση των συνταγματικών αλλαγών»

    Ο πρόεδρος του Besa, Μπιλιάλ Κασάμι τόνισε σε δηλώσεις του ότι το κόμμα του «παραμένει ισχυρά δεσμευμένο στην υιοθέτηση των συνταγματικών αλλαγών καθώς επίσης και στη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ, καθώς έχουν πειστεί πως είναι προς το συμφέρον των Αλβανών στη Μακεδονία».

    Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, που επιβεβαιώνουν υψηλόβαθμες πηγές από την κυβέρνηση, θεωρείται θέμα χρόνου να ξεκινήσει η τελική ψηφοφορία στην Βουλή, με τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, με την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, να μπαίνει στην τελική ευθεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τι θα κανει ο Καμμενος τωρα??Το πολυ πολυ να σκισει καμια καλτσοδετα η αχρηστη παλιοκουραδα του κερατα..Ενα σιχαμενο πουληταρι της Γερμανιας ,παλιοτομαρο ειναι η μπουχεσα κ τα καθηκια του..

    2. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΓΕΛΑΔΙ . ΑΝΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ , ΜΕΤΑ ΚΥΡ ΜΠΟΥΛΗ ΤΙ ??? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΔΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΛΕΝΕ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ .

      1. Μην ανησυχείς, την εχει κανει την καβάτζα του, οποτε και στην αλλοδαπή να μετακομίσει θα ειναι εντάξει. Δεν θα πεινάσει. Αν ομως τον αφηςουμε να την κανει, ε τοτε τι να πω!!

    3. ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ.

      ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,.

    4. Τον τσιπρα και το παρεακι του τους ξεραμε θα πανε παλι στο 4% εκει που ανηκουν.Ο καμενος θα παραμεινει ως ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ της ιστοριας οτι και να κανει απο εδω και περα.

    5. Ο Καμμένος θα κάνει κωλοτούμπα και θα ανοίξει τον δρόμο για την επικύρωση της προδοσίας. Μόνο Χρυσή Αυγή!

    6. Πανο Καμμενο παραιτησου και ριχτους να σε γραψει η ιστορια ως ο υπουργος που εριξε την κυβερνηση της προδοσιας και καταστροφης των Ελληνων. Δεν εχεις αναγκη ουτε τα χρηματα ουτε τις θεσεις..
      Παραιτησου και οι Ελληνες θα σε συνχωρησουν μεθαυριο σε μελλοντικα και ισως και λαικα δικαστηρια…
      Αρκετα πια με την κοροιδια…Δεν ψηφησε ο ελληνικος λαος Συριζα για να κοπη η Ελλαδα στα δυο…
      Σας ψηφισε για να καταργησετε τα μνημονια και τον ΕΝΦΙΑ…αλλα λεγατε αλλα κανατε…ε λοιπον παραιτησου
      και δοξα και τιμη σου….

    7. Ρε την Μακεδονια μας….την ιστορια μας οι ξεφτυλες την πουλανε για να κονομισουν οι σκατομασονοι της ευρωπης που τα τρωνε με τις πορνες ρε….ρε στους δρομους να τους λιωσουμε…απεργιες…πληρωνοημε φορους στους πουτανας γιους της Αθηνας για να μας ξεπουλανε ρεεεεε οι σκατομασονοι με τις πορνες τους….

    8. Δεν βλέπεις μωρη μπουχεσα ποσα κιλά εγινες???Τι τρως ρε κτήνος τι περιδρομιαζεις???Αλλα ενδιαφέροντα δεν έχεις μωρη χλαπατσα???Φαι χεσιμο και κους κους???Τσακισου και πλενε κανα πιάτο που το παίζεις και Μπουμπουλίνα!!!!Καμμενα μυαλά έχεις με σφηνωμένα πιτόγυρα στον λάρυγγα!!!!Μου θελεις και μεγαλεία τουιτερ ινσταγκραμ σάιτ και λογοπαίγνια!!!!Δεν ξαναβλέπεις χαρά στα σκέλια σου και θα το πληρώσει ο λαος??? ΟΥΣΤ

      1. Άσε άσε και στο fb που βλέπω φωτο σαν ταυρί είναι η φαγκλάνα…φαΐ φαΐ φαΐ δήθεν πατριωτικά θέματα η σαπιοκοιλια!

    9. Τώρα θα βάλει το κολάν, θα κάνει ένα τόλουμ, ένα σάλχο, ένα λούπ, ένα λουτς, ένα φλιπ και ένα τριπλό άξελ και θα προσγειωθεί στα γόνατα του Αλέξις ζητώντας ταπεινά συγγνώμη και προσφέροντας ταπεινά την υποταγή του τυλιγμένη σε ροζ χαρτί με πουά κορδέλα.

    10. Ρε οι Αλβανοι και οι γιουφτοι…οι γιουφτοι Μακεδονες….που κοιμουνται σε σκηνες με βελεντζες ρε μαλακα μου θα τρελαθω….ολα για το χρημα και την κονομα τους να κανουν δουλιτσες…θα δειται οι δουλιτσες τι θα γινουν….

    Comments are closed.