ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    Κοινοποίηση:
    arvyla-exo

    Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το “χιουμοριστικό” βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που χλευάζουν τη Θεία Κοινωνία και τους χριστιανούς, ήρθε η ώρα να δούμε πόσο όντως βαριά είναι αυτά που κουβαλάνε στα παντελόνια τους…

    Σε μια εποχή δύσκολη, σε καιρούς που η κοινωνία και η Πίστη δοκιμάζονται όσο ποτέ κάποιοι επέλεξαν να κινηθούν με προκλητικό και χυδαίο τρόπο προσβάλλοντας τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Έθνους προσδοκώντας λίγη αναγνωρισιμότητα. Όπως ανακοινώνει ιστοσελίδα θρησκευτικού περιεχομένου, οι ιθύνοντες της υπέβαλαν μήνυση στους Ραδιο Αρβύλαώστε να αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα βάσει του Αντιρατσιστικού Νόμου.

    Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας, “η επίθεση στην Ορθοδοξία από αρκετές πλευρές είναι πλέον φανερή όμως κάθε τέτοια σκοτεινή προσπάθεια θα καταπέσει.

    Ως χριστιανοί, εμείς έχουμε την πίστη ότι η θεία Κοινωνία είναι η ίδια η ζωή. Άλλωστε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν είναι ούτε ανόητοι, ούτε φρενοβλαβείς, ούτε αμόρφωτοι για να βάλουν τη ζωή τους και τη ζωή των δικών τους σε κίνδυνο.

    Όλοι όσοι νοιάζονται για την δήθεν προστασία της ζωής των Χριστιανών, ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και ας προσπαθήσουν να περιορίσουν ή να κρύψουν το μίσος που τρέφουν για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

    Ό,τι και να κάνουν, όσο και να προσπαθούν, όσο και να ασθμαίνουν οι μεν και οι δε, είναι σίγουρο πως κάποτε θα έρθει η ευλογημένη ώρα, που η ύψιστη Σωτηριολογική σημασία αυτού του Μυστηρίου, θα αναδυθεί στην παγκόσμια επιφάνεια και θα θριαμβεύσει.”

    Θυμηθείτε το αισχρό βίντεο του… προοδευτικού Κανάκη και της παρέας του…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Προχθές το παιδάκι του Κανάκη έχασε την πιπίλα του και του έδωσα το πέος μου για να μην κλαίει το καημένο……. Όχι ρε παιδιά σατυρα κανω

    2. Πρόταση παιδιά……
      Εκατό εθελοντές Χριστιανοί να κοινωνήσουν η καλύτερα να βάλουν τα παιδιά τους να κοινωνήσουν μετά από έναν επιβεβαιωμενα μολυσμένο και αν δεν υπάρχει μετάδοση να αποδεχθούν οι άπιστοι την πλανη τους.

      1. μην λες μαλακιες, θα αρρωστησουν τα παιδακια!

      2. προταση…τραβα ψοφα (δε θα λειψεις σε κανεναν) και στον διαολο που θα πας ρωτα τον αν υπαρχει Θεος…αν σου πει οχι πες του να σε ξαναζωντανεψει και ελα να μας το πεις να γινουμε ολοι αθεοι….

      3. Πρόσεχε μην ρίξει κάνα κεραυνό ο Δίας και καεί ο κ@λος σου εσένα. Πόσο γραφικός είσαι..

    3. Ηλίθιοι μεσόκοποι που παριστάνουν τα τζόβενα και νομίζουν ότι μπορούν να απαξιώσουν κάτι τόσο ιερό. Ανάξια ανθρωπάκια που νομίζουν ότι σατυρίζουν χυδαιολογώντας ενώ στην πραγματικότητα γίνονται τόσο καραγκιόζηδες έτσι ώστε να γελάει ο κόσμος όχι για τα δήθεν αστεία τους αλλά για την κατάντια τους. Άνθρωποι που δεν έμαθαν να σέβονται τίποτα πέρα από την τσέπη τους. Ξεπεσμένοι δούλοι της ξετσιπωσιάς της αναίδειας και της καλοπέρασης τους. Μίζερα σκουλήκια που τολμούν να πιάνουν στα βρωμερά στόματα τους έννοιες που ποτέ δεν μπόρεσαν ούτε να σκεφτούν. Θρασύδειλα υποκείμενα που αν κάποτε σας πετύχουμε μπροστά μας θα κάνετε τις εκδιδόμενες. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είσαστε.

    4. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να σχολιάσουμε σχόλια που έχουν αναρτηθεί σε άλλο site αλλά θα το κάνουμε διότι μας προσβάλλει σαν Έθνος ρε φίλε τρελό κουνέλι Ποιος σου είπε ότι η Ελλάδα είναι πολλές εθνικότητες ναι είναι αλλά η κύρια όμως εθνικότητα είναι η Ελληνική και είναι οικοδεσπότης και έχει μόνο μία θρησκεία και δεν μπορούμε να την προβάλουμε κατά αυτό τον τρόπο κακώς ο Κανάκης έκανε αυτή την πράξη δεν είναι σωστό και λογικό δεν πάει σε λογική
      https://ilia-kalimera.blogspot.com/2020/05/site-makeleiogr.html

    5. Οσοι ειδατε το βιντεο πειτε μου σε ποια σημεια εθιξαν την θρησκεια ,και σε ποια σημεια ηταν χυδαίοι; από ποτε απαγορευσαν και την σατιρα και δεν το ξερω;

      1. Ο Θεός εμφανίζεται και αποκαλεί μ@λακα κάποιον? Εάν τώρα φτιάξουνε βίντεο που θα δείχνει τον πατέρα του Κανάκη μέσα στα σύννεφα να λέει μ@λακα κάποιον πιστεύω ότι ο Κανάκης δεν θα έχει πρόβλημα.! Σάτιρα κάνεις με πολλά θέματα που συμβαίνουν γύρω σου, πολιτική αθλητικά κουτσομπολιά κτλ. Με θεματα πίστης δεν κάνεις σάτιρα, αυτό ονομάζεται ρατσισμός. Πρέπει τον κ@ριολη να τον πάνε με τον αντιρατσιστικο. Εάν η δικαιοσύνη σεβαστεί τον αντιρατσιστικο νόμο πάει μέσα 2 χρονάκια το μ@υνοπανο. Ήταν ρατσιστική επίθεση με βάση το θρησκευμα , ήταν χλευασμός και διακωμωδηση της πίστης των Ελλήνων. Τι θα έλεγες λοιπόν να γίνει σάτιρα με τους νεκρούς συγγενείς των ανθρώπων? Σάτιρα είναι! Μην τα γ@ματε όλα, σεβασμός.

      2. Θα σου απαντήσω όταν κάνουν σάτυρα και με το ραμαζάνι, τρώγοντας χοιρινό και κάνοντας διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες

    6. Ρε πουστρινια αν εχετε κοτσια χλεβαστε τον μουσουλμανισμο κοτουλες ανθελληνες αντιχριστοι…μπρος βριστε τον μωαμεθ να σας γαμησουν οι λαθροπιθικοι….πουσταραδεςς αθεα σκουπιδια..

      1. ΣΙγα ρε Παυλαρα βαρυμαγκα να ουμε…ποιον εβρισαν οι ραδιο αρβυλα ; κανεναν δεν εβρισαν ουτε τον χριστο ουτε τον αλλαχ ,ηρεμησε γιατι θα σε παρει χαμπαρει η κυρα σου και θα σε αρχισει στην παντοφλα παλι …μαγκα βαρυ και ασηκωτε….τσσσσ..

      2. Σε ζηλεύω , πάντα θα ήθελα να ήμουν καλός άνθρωπος σαν και σένα , ακόμα δεν το έχω καταφέρει.
        Πρόσεξε μόνο μην δαγκωθεις.

    7. Το σιχαμερο λεσι κακανακης τοτε που μαγγιζε στην αλυσιδα πηγε να κανει τον ζωηρο σε εναν τυπο Ελα ομως που ο τυπος τον σαουλιασε και ο αντωνουλης εσκουζε οπως τον εβγαζε απο την μητρα της η μανουλα του μπινε Τωρα το σκουπιδι μεγαλωσε και ηθελε να ξαναδοκιμαση την εμπειρια του στα μπινελικια

    8. Για χίλια πεντακόσια χρόνια οι όροι Έλληνας και Ελλάδα ήταν απαγορευμένοι και ο λόγος είναι ένας , ο χριστιανισμός.
      Μια όχι ιδιαίτερα αναλυτική ανάγνωση της
      Καινής Διαθήκης το αποδεικνύει , αλλά που καιρός για διάβασμα.
      Αν βρείτε καιρό και κουράγιο για διάβασμα ,
      μετά κάντε την επιλογή σας ….. Έλληνες η Χριστιανοί γιατί και τα δύο δεν ταιριάζουν.

      1. Ο συμφωνώ απόλυτα με το ότι ο ελληνισμός και ο χριστιανισμός δεν είναι συμβατά. ο πιο μεγάλος εχθρός της Ελληνικής θρησκείας είναι η χριστιανική θρησκεία.. Όμως το σχόλιο σου στο συγκεκριμένο άρθρο είναι εντελώς ατυχές γιατί αυτοί οι ανεκδιήγητοι γελοίοι άνθρωποι του ΚΟΥράδιο αρβύλα δεν χλευάζουν τον χριστιανισμό αλλά χλευάζουν την Ελλάδα και με τον οποιονδήποτε τρόπο μέμφονται το οτιδήποτε είναι ελληνικό και εθνικό.
        Τώρα έχουμε ραμαζάνι δεν θα τους δεις ποτέ να λοιδορούν ή να χλευάζουν τους μουσουλμάνους…η τους λαθροεισβολείς και τις ΜΚΟ. Τυχαίο??

        1. Έχεις δίκιο , το σχόλιο μου δεν έχει καμία σχέση με τους αρβύλα αλλά με την σάλατα που έχουν κάποιοι μέσα στο κεφάλι τους.

      2. Είμαστε καί Χριστιανοί καί Έλληνες!!
        Γιατί? Γιατί αυτά τα δύο ταιριάζουν απόλυτα, συμπορεύονται εδώ και 2000 χρόνια και σε τελική ανάλυση… σε όποιον αρέσει.
        Σε όποιον δεν αρέσει, να πάει να ζήσει στους Δελφούς και να βόσκει γίδια δίπλα στο μαντείο…

        1. Αγαπητέ πράγματι είναι δύο έννοιες ασύμβατες
          Από τις αρχές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας αν ισχυριζοταν κάποιος ότι είναι Έλληνας είχε δήμευση περιουσίας και διώξεις , έως και θάνατο.
          Μετά την επανάσταση μας βάφτισαν οι Ευρωπαίοι ξανά Έλληνες.
          Όποτε τα 2000 χρόνια δεν προκύπτουν
          με τίποτα ,200 και αυτά σκάρτα.
          Παρ ότι δέχομαι τους χριστιανούς , αν κάποιοι Σόνυ και καλά έπρεπε να μετακομίσουν , θα έπρεπε να ήταν αυτοί.

      3. Ξαναδιαβάσετε την Καινή διαθήκη όπου όταν πήγαν Έλληνες να προσκυνήσουν τον Χριστό είπε ιδού ελυληθε ηδοξα τουβανθρωπου ο όρος Έλλην στημεταβαση στον Χριστιανισμό για λίγο καιρό δεν χρησιμοποιήθηκε διότι ήταν συνώνυμο του ειδωλολάτρης η πρώτη φορά που ξαναχρησιμοποιηθεί ήταν σε ένα λόγο του Παλαιολόγου αυτοκράτορα του Βυζαντίου που απευθυνόταν στο λαό μετά την άλωση των Φράγκων αν θυμάμαι καλά δεν έχω συγκρατήσει τις λεπτομέρειες χρειάζεται πολύ μελέτη για να έχουμε ασφαλή συμπερασματα

      4. Ο Θεός εμφανίζεται και αποκαλεί μ@λακα κάποιον? Εάν τώρα φτιάξουνε βίντεο που θα δείχνει τον πατέρα του Κανάκη μέσα στα σύννεφα να λέει μ@λακα κάποιον πιστεύω ότι ο Κανάκης δεν θα έχει πρόβλημα.! Σάτιρα κάνεις με πολλά θέματα που συμβαίνουν γύρω σου, πολιτική αθλητικά κουτσομπολιά κτλ. Με θεματα πίστης δεν κάνεις σάτιρα, αυτό ονομάζεται ρατσισμός. Πρέπει τον κ@ριολη να τον πάνε με τον αντιρατσιστικο. Εάν η δικαιοσύνη σεβαστεί τον αντιρατσιστικο νόμο πάει μέσα 2 χρονάκια το μ@υνοπανο. Ήταν ρατσιστική επίθεση με βάση το θρησκευμα , ήταν χλευασμός και διακωμωδηση της πίστης των Ελλήνων. Τι θα έλεγες λοιπόν να γίνει σάτιρα με τους νεκρούς συγγενείς των ανθρώπων? Σάτιρα είναι! Μην τα γ@ματε όλα, σεβασμός.

    9. Δεν είναι ελεύθερη έκφραση ούτε δικαίωμα να επιτιθεσαι με ρατσιστικά βίντεο και χλευασμό στην πίστη και στην θρησκεία. Πρέπει να τους πάνε με τον αντιρατσιστικο. Πλάκα να κάνει με τον πατέρα του ο Κανάκης.

    10. Βγάλανε πολύ μίσος και κακία με αυτό το μισος, μιλάμε για μίσος. Τέτοια μ@υνοπανα έχουν σήμερα επιτυχία που έχουν ανοίξει την κ@λοτρυπιδα τους στην κοινωνία των πολιτών και την πολυπολιτισμικοτητα. Χλευαζουν πίστη και πατρίδα και βγάζουν λεφτά γιατί είναι αρεστοί στο σύστημα. Μεγάλα μ@υνοπανα τελικά οι τύποι.

    11. Ήρθε και η απάντηση από το τρελό κουνέλι που θέλει τρελό γ@@@@

    12. Μπράβο στους μπροστάρη δες. Να δω οι αρβυλαιοι πως θα δικαιολογησουν την προσβολή στα θεία, στα δικά μας θεία, γιατί αν μιλάμε για τα δικά τους…. Μόνο μην αρχίσουν παπαριες τ. Ελεύθερη έκφραση, καλλιτεχνική άδεια και άλλες τέτοιες αηδιες

    13. Οι πλούσιοι αυτοί “κύριοι” (που έγιναν λεφτάδες κατηγορώντας τον πλούτο) έχουν άπειρα χρήματα για να εξαγοράσουν την οποιαδήποτε ποινή. Την οποία θα θεωρήσουν μέρος της διαφημιστικής προβολής τους.Εκτός και εάν αυτή είναι ΜΗ εξαγοράσιμη. Η δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει. Εμείς απλά θα είμαστε θεατές..

    14. Η Ορθοδοξία δεν είναι τα “ιερά και τα όσια αυτού του έθνους”. Υπάρχουν πολλές θρησκείες σε αυτό το έθνος.

      Επίσης υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης. Το βίντεο αυτό δε προσέβαλε κανέναν. Δεν έβρισε, ούτε συκοφάντησε. Το να μη πιστεύει κανείς πως αυτή η τελετή δίνει στους ανθρώπους να φάνε κυριολεκτικά τον Θεό, δε τον κάνει εγκληματία ή παράνομο ούτε ρατσιστή.

      Όποιος Ορθόδοξος θεωρεί πως αυτό το βίντεο είναι βλάσφημο, μπορεί να μη το βλέπει. Δε τον έβαλε κανείς να το δει με το ζόρι.

      Δε θα γυρίσουμε στο Μεσαίωνα με τους Ταλιμπάν που θα χτυπάνε θα βασανίζουν και θα σκοτώνουν κάθε έναν που δεν υποκύπτει στο ιερατείο. Η μήνυση αυτή δε θα πάει πουθενά, θα το δείτε. Καταπατάει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

      1. ρε πουτανας γιε εκτος και απο τσουτσεκι του μαρινακη μας προεκυψες και εχθρος της Ορθοδοξιας….τωρα δικαιωνομαι οταν ελεγα οτι οι μεγαλυτεροι εχθροι αυτου του εθνους ειναι τα τσιρακια του μαρινακη, οι νεοφιλελεδες ψηφοφοροι της κουλας και τα αθεα τσουτσεκια….αντε γαμησου παλιολουγκρα….

      2. Για γράψε μας ένα παράδειγμα ρε κονικλα…
        από την ορθόδοξη εκκλησία που πέρασε ιερά εξέταση η τον έκαψαν???
        Αμορφωτε και πρόβατο….αυτά τα έκαναν οι ρωμαιοκαθολικοί του Πάπα…

      3. Τι λες ρε μ@λακα,σοβαρα μιλάς? Εάν φτιάξω βίντεο με την μανούλα σου και την λέω π@υτανα θα θυμώσεις? Εξαλου στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές μάνες, έτσι δεν είναι? Η προσβολή ο χλευασμός και η ειρωνεία προς την θεία κοινωνία δικαίωμα? Ο χριστιανός θεωρεί ιερή την θεία κοινωνία και κάποιο μ@υνοπανο την πρόσβαλε. Ο Κανάκης θεωρεί ιερό το όνομα του πατέρα του, σωστά? Εάν τώρα αρχίζουμε τα μπινελίκια την ειρωνεία και τον χλευασμό στον πατέρα του, αυτό θα είναι δικαίωμα μας? Για να λειτουργεί μια κοινωνία πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Σεβασμό ειδικά σε θέματα θρησκείας. Δεν σεβάστηκε λαό τώρα τα ακούει δικαίως το μ@υνοπανο. Η λύση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις σαν απάντηση σε όποιον δεν σέβεται είναι οι επιθέσεις εναντίον σε αυτόν και τα συγγενικά του πρόσωπα με βίντεο με κολάζ κτλ. Τελείωσε το παραμύθι.

    15. Κανάκη, σου αρέσει χιουμοριστικο βίντεο με τον πατερουλη σου? Δηλαδή ρε φίλε ένα βιντεακι που θα χλευαζε και θα ξεφτιλιζε τον πατέρα σου όχι τίποτα ιδιαίτερο. Θα γούσταρες, τι λες? Μάλλον δεν θα σου άρεσε, προφανώς γιατί πολύ απλά ο μπαμπάς σου είναι κάτι ιερό και πολύτιμο για σένα σωστά? Για σκέψου λοιπόν τι συναισθήματα δημιούργησες στους πιστούς, σε πολλούς ανθρώπους που τα έχουν χάσει όλα και είναι η μόνη τους ελπίδα. Η ύβρις η ειρωνεία και ο χλευασμός σε κάτι ιερό φυσικά και δεν είναι δικαίωμα ούτε το αγγίζουμε. Κατάλαβες καραγιοζακο? Αυτό είναι αδίκημα που διώκεται με τον αντιρατσιστικο νόμο, γιατί έκανες ρατσιστικη επίθεση σε ανθρώπους με βάση την πίστη τους.

    16. θα είχαν χάσει το κεφάλι τους πριν σκεφτούν το σκετσάκι.

    Comments are closed.