ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 10.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ – ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ

    Κοινοποίηση:
    γερμανια νοσοκομειο

    Με ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ κάνει γνωστό πως από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, περί τους 10.000 υγειονομικούς θα βγουν σε αναστολή εργασίας, καθώς ολοκληρώνεται το επτάμηνο χωρίς να έχουν κάνει αναμνηστικη δόση.

    «Γιατί λοιπόν επιμένει η Κυβέρνηση στην αδιέξοδο πολιτική που δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος και διαλύει τα Νοσοκομεία;» διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.

    Αναλυτικά αναφέρει:

    «Η Κυβέρνηση δείχνει εγκλωβισμένη στην επιλογή της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού του Υγειονομικού Προσωπικού και βρίσκεται πια σε πλήρη αδιέξοδο.

    Από Τρίτη 1/2/2022 εφαρμόζεται η διάταξη για τη χρονική διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού που είναι 7 μήνες. Οι Υγειονομικοί εμβολιάστηκαν πρώτοι και η συντριπτική πλειονότητα ξεπέρασε το επτάμηνο.

    Πάνω από 10.000 συνάδελφοι δεν έχουν εμβολιασθεί με την αναμνηστική δόση. Ως εκ τούτω θα πρέπει να βγουν σε αναστολή με βάση το Νόμο.

    Διοικήσεις Νοσοκομείων ήδη συγκεντρώνουν πιστοποιητικά εμβολιασμού των υπαλλήλων για να εφαρμόσουν το νόμο και να θέσουν σε αναστολή όσους υπερέβησαν το επτάμηνο και δεν εμβολιάσθηκαν με την αναμνηστική δόση.

    Πως θα δουλεύουν τα Νοσοκομεία από Τρίτη 1/2/2022 με 10.000 ακόμη αποχωρήσεις συναδέλφων; Θα βουλιάξουμε!!!

    Οι εν λόγω συνάδελφοι θα προστεθούν στους 4.700 συναδέλφους που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Επίσης συνάδελφοι που τώρα εργάζονται με πιστοποιητικά νόσησης μετά το τρίμηνο τίθονται σε αναστολή.

    Τι θα κάνει τώρα η Κυβέρνηση; Θα εφαρμόσει το Νόμο και θα θέσει ακόμη 10.000 συναδέλφους σε αναστολή με την λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή θα σιωπήσει;

    Και εάν σιωπήσει γιατί οι 4.700 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμη σε αναστολή; Γιατί συνάδελφοι που εργάζονται με πιστοποιητικά νόσησης μετά το τρίμηνο τίθονται σε αναστολή; Η Κυβέρνηση έπεσε στην παγίδα της αδιέξοδης πολιτικής που εφάρμοσε με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μόνο στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας που είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 97% το μεγαλύτερο από κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα.

    Τη σκληρότητα την εφάρμοσε και εξάντλησε στο Υγειονομικό προσωπικό. Δεν τόλμησε να την επεκτείνει σε άλλα επαγγέλματα, λόγω πολιτικού κόστους.

    Έγκριτοι Επιστήμονες διατυπώνουν πια επιστημονικές απόψεις, μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι αποφεύγουν τη βαριά νόσηση, όχι όμως την ελαφριά νόσηση και την μετάδοση. Με τις επικίνδυνες οδηγίες του ΕΟΔΥ (επιστροφή συναδέλφων στην εργασία την 5η μέρα με θετικό τεστ και ήπια συμπτώματα, κατάργηση της προληπτικής καραντίνας συναδέλφων που είναι επαφές κρουσμάτων, την μη διενέργεια προληπτικών τεστ), υπάρχει μεγάλη Νοσοκομειακή διασπορά του ιού και 3.000 συνάδελφοι νοσούν κάθε φορά και βρίσκονται σε καραντίνα.

    Γιατί λοιπόν επιμένει η Κυβέρνηση στην αδιέξοδο πολιτική που δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος και διαλύει τα Νοσοκομεία;

    Να άρθουν οι αναστολές με προληπτικά τεστ. Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να μην επιμείνει στην υποχρεωτικότητα και θέσει ακόμη 10.000 συναδέλφους σε αναστολή.

    Μην διαλύετε το Ε.Σ.Υ.. Μην διαλύετε τα Νοσοκομεία έχοντας κατά νου τις ιδιωτικοποιήσεις, την κατάργηση, συγχώνευση Υγειονομικών Μονάδων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Η στάση αυτή δείχνει πως υπάρχει πιθανότητα για ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας. Μ’ αρέσει που κάποιοι κάφροι εδώ μέσα χαρακτήριζαν το Μητσοτάκη κομμουνιστή, ενώ στα κομμουνιστικά καθεστώτα τα συστήματα υγείας ήταν ισχυρά και όχι διαλυμένα.

    2. Με αυτούς που μπλέξαμε σιγά σιγά θα πάρουν σειρά και άλλοι του δημοσίου τομέα .. υπάλληλοι δήμων .. δάσκαλοι καθηγητές .. εφορίες ..κτλ όλα στους ιδιώτες … Και ο πολίτης δεν θα μπορεί λόγω της ακρίβειας δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί …και στο τέλος θα χάσει τα πάντα θα λέει σε Όλα ναι αυτό θα γίνει αν τους ακούμε ακόμη και δεν τους πετάξουμε με τις κλωτσιές στα μπουντρούμια

    3. αγοράσετ ιδιωτική ασφάλεια να απικτήσετε αξιοπρέπεια

    4. Διώχνουν τους υγειονομικούς για να ξεπουλήσουν το σύστημα υγείας, εμάς τους πολίτες μας προετοιμάζουν για τον Καιάδα. Χωρίς λεφτά, δίχως δημόσια υγεία, ο γόνος Μητσοτάκης μας οδηγεί στο θάνατο. Τους ενοχλεί ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε, τον πούλησαν και αυτόν για να εισπράξουν τη μίζα.

    5. Γράψτε το να το θυμάστε.
      Κυβέρνηση εθνικής ομοψυχίας με Καραμανλη-Τσιπρα-Βελοπουλο-Ανδρεουλακη για να ξεπουληθούν τα εμβόλια;

    6. Για βαλ’ τους να πληρώσουν τα έξοδα νοσηλείας τους οι ανεμβολίαστοι αν νοσήσουν για να δεις τότε πως κόβουν μαχαίρι τις τρολλιές. Ξέρουν οι ανεμβολίαστοι. Εμείς οι εμβολιασμένοι δηλαδή δεν ξέρουμε; Εμείς δεν σπουδάσαμε; Μόνο οι “αντί” σπούδασαν και έχουν άποψη; Δεν κατάλαβα. Παραπήγε… αυτή η καραμέλα με τους αντιεμβολιαστές ιλουμινάτι…

      1. Ρέ ξεστραβώσου νά ακούσης καί κανέναν σοβαρό επιστήμονα, που τούς έχετε βάλει όλους στήν άκρη κι ακούτε τούς κομπογιαννίτες δοσίλογους. Άκου καί κανέναν νομπελίστα. Εδώ ακόμα κι οι καραγκιοζοειδικοί παραδέτηκαν ότι κι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κι ο Κούλης θέλει νά εμβολιαστούν οι υγειονομικοί τάχα γιά νά μήν μεταδίδουν. ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ;;;

      2. Οι εμβολιασμένοι να τα πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας ή μόνο οι ανεμβολίαστοι; Ή θα απαλλαγούν από ασφαλιστικές εισφορές και θα τους επιστραφούν και τα λεφτά που έδωσαν ως τώρα;

      3. Εμβολιάστηκες εν τέλη για να έχεις προτεραιότητα στη νοσηλεία σου?

      4. Βάλε τους λαθρομετανάστες να πληρώσουν που δεν έχουν πληρώσει τίποτα και ο κούλης σου τους δίνει και σπίτια και επιδόματα. Κσι άσε εμάς τους ανεμβολίαστους που πληρώνουμε εφκα και δεν τολμάμε να πάμε στα νοσοκομεία μην κολλήσουμε καμιά ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και πείτε ότι πεθάναμε από κοροιδοιό! Και από τη μετάλλαξη Ο που δεν έχει πεθάνει κανένας και εδώ οι πληρωμένοι λοιμοξιολόγοι φοβούνται μην πεθάνουμε όλοι και λένε ότι μόνο το μπόλι του μπουρλά θα μας σώσει! Όντως φίλε παραπήγε η καραμέλα με τη μετάλλαξη Ο που κολλάνε όλοι και 5 μέρες μετά οι ίδιοι οι ακαταδίωκτοι λένε να γυρίσουν και στις δουλειές τους!

      5. Καλού, κακού ας διαβάσεις μορφωμένε τις παρενέργειες του σκευάσματος που έκανες και να προσεχείς. Ενδέχεται το σκεύασμα που έκανες να αποδειχθεί σωστό και να περάσει την τρίτη φάση αδειοδότησης του. Αν δεν πάρει την τελική άδεια, μπορεί να μη σε στεναχωρήσει, ενδέχεται όταν θα συμβεί να μην μπορείς να το μάθεις.

      6. Θα σου έλεγα να πληρώνετε τα δικά σας εσείς οι μπολιασμένοι, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Δεν θα προλάβετε. Τους βλέπεις τους δικούς πώς σωριάζονται; Ούτε «Μητσοτάκη, γαμοπη@διέσαι» δεν προλαβαίνουν να φωνάξουν.

        Επίσης, τί εννοείς «γνώση» και «σπουδές»; Τα πτυχία της οκάς που παίρνουν οι τέως απόφοιτοι των Λυκείων όπου με έρευνες και στοιχεία κάνει θραύση ο λειτουργικός αναλφαβητισμός; Από τον οποίο εννοείται ότι πάσχεις και εσύ, αλλιώς δεν θα τρυπιόσουν.

      7. Ακομα αυτες τις πιπες λες;Ενα χρονο τωρα με τον μισο πληθυσμο τα κρουσματα πανω….ακομα το λες εμβολιο αυτο το πραμα;;Λες οτι ξερεις,κοιμασαι ορθιος,αλλωστε εσυ νοσεις και μεταδιδεις ρε κακομοιρη και σου φταινε οι ανεμβολιαστοι,που γεμισατε τον κοσμο ;;;

      8. την εχεις κανει την διαθηκη σου?ηδη εδω χανουμε πολλους μπολιασμενους απο ξαφνικιτιδα

    7. Εάν οι υγειονομικοί αυτοί βγουν σε αναστολή, θα υπάρχει ασφάλεια για όσους νοσηλεύονται ; Εάν πάθει κάτι νοσηλευόμενος ασθενής από έλλειψη προσωπικού, θα επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας ; Πολύ παίζει η κυβέρνηση με την υγεία του κοσμάκη, είτε με τα εμβόλια, είτε ξεσπώντας πάνω σ αυτούς που μέχρι χθες χειροκροτούσε. Για προσέξτε γαλάζια παλληκάρια, μη σαλτάρει κανένας παλαβός και ψάχνετε να αλλάξετε πλανήτη.

    8. Ναι κράξτε τώρα πολεμιστές του πληκτρολόγιου αλλά αν αρρώστησετε να δω που θα πάτε για να γίνεται καλά όταν δεν θα υπάρχει το ΕΣΎ, Αντί να τους πάρουμε με τις κλωτσιές βγάζετε χολή… Αλλά όταν μπει το αγγούρι τότε στον δικός σας κωλο τότε να δούμε, γιατί δεν είναι μόνο ο κοβιντ είναι και άλλα πράγματα που πας στο νοσοκομείο…περαστικά μας…

    9. Έλα μωρέ και τι έγινε….!Χάθηκε ο κόσμος θα προσλάβουν άλλους κ υμετερους.

    10. Δουλίτσες κάνει με τις ιδιωτικές κλινικές, μέγα πάθος του Μητσοτάκη να απολύσει τους νοσηλευτές και γιατρούς. Όσων αφορά αυτούς που σκύβουν το κεφάλι και υποκυπτουν στις απειλές Μητσοτάκη, τώρα να δουλέψετε 24 ώρες, με μισθό πεινας μέχρι να πέσετε κάτω
      Είσαστε τόσο βλακες που επειδή ήξερε ο Μητσοτάκης πως νοιαζεστε για την παρτουλα σας και όχι για τον συνάδερφο, θα τους πουλούσατε. Και αμά σας πει ο κουλης βάλτε φελο στον κ@λο σας, είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε. Πουληταρεια.

    11. Τους κάνατε κυβερνηση καλά να παθετε 🤣🤣

    12. Ας πρόσεχαν και αυτοί και ας στήριζαν τους συναδέλφους τους όταν έπρεπε. Αντίθετα δεν νοιάστηκαν εαν έμειναν οικογένειες στο δρόμο και τρέξανε να κάνουν τα εμβόλια να “πάρουν τη ζωή τους πίσω”…. Ας μας πουν λοιπόν τι έχουν δει τα μάτια τους όσο έμειναν στο ΕΣΥ και γιατί δεν κάνουν την τρίτη δόση. Έχουν βάλει και αυτοί το χεράκι τους στο έγκλημα που συντελείται.

      1. Ακριβώς έτσι είναι,ας δούνε κι αυτοί την γλύκα της αναστολής…..

      2. Μπράβο,σωστός! Δυστυχώς γι αυτούς, έπεσαν στο λάκκο που έσκαψαν,νομίζοντας οτι αυτοί θα ξεφύγουν . Ελλειψη ενδιαφεροντος για να ψάξουν λιγο άλλες πηγες πληροφόρησης εκτος απο τις επίσημες (εξ ορισμου ψευδείς),και πολλά άλλα. Διδαγμα , καμμιά βλακεία δε μενει ποτε ΑΠΛΗΡΩΤΗ.[ ακομα και τωρα εξακολουθούν να βαυκαλιζονται οτι “θα την περασουν ελαφρα” κλπ ,ουτε καν τολμουν να μιλησουν για τις φοβερες παρενεργειες,που αρχισαν να εκδηλωνονται- κανουν πως δεν τις βλεπουν,αλλα προδιδονται απο την αρνηση για την τριτη – χαριστικη βολη. Ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και ως επιστημονες εντελώς ανεπαρκείς.

    13. Και καλα το κανουνε . Να βαρανε οσο το δυνατον περισσοτερο. Μονο ετσι θα ξυπνησει ο ραγιας Ελληνας με πονο δωστε πονο μπας και ξυπνησουν και καταλαβουν με τι αλητες πολιτικους εχουνε ψηφισει. μονο με πονο πολυ πονο

    14. Και που δεν ητανε σε αναστολη τι? Ασε κ.Χιο εχω ιδιαιτερη εμπειρια απ αυτους κατα τη διαρκεια σοβαρωτατου προβληματος της υγειας μου και περεταιρω νοσηλειας μου! Αμα θελουνε τις δουλειες τους ας σοβαρευτουνε λιγακι! Απο παλια ο κοσμακης με σοβαρο προβλημα υγειας απευθυνοτανε στα ιδιωτικα νοσοκομεια! Υγεια και δημοσιουπαλληλικι δεν συμβαδιζουνε! Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα που οπλιζει τα χερια του καθε Πλευρη και του καθε Μητσοτακη!
      Αμα θες το δημοσιευεις!

    15. Ο άπληστος Εβραίος ό Μπουρλά τό έχει δηλώσει κατηγορηματικά.Ενα μπόλι τό χρόνο καί τρείς αναμνηστικές,δηλαδή τέσσερα μπόλια τό χρόνο.Αν ό γουρλομάτης καί τά τσουλάκια του οί λοιμωξιολόγοι δέν κάνουν αρκετά μπόλια ελαττώνεται ή κόβεται ή μίζα.Χωρίς μίζα δέν χτίζεις βίλα στό Σούνιο.
      Γιάννης Λάκων

    16. Μας έβρισε κι όλας μας έστειλε και στο διάολο επειδή δε γουστάρουμε να ψηφίσουμε ένα εμβολιολαγνο ζόμπι mRNA σκευασμάτων
      Τζους ρε!!

    17. Πηγαίνετε με τα νερά του θηρίου και περιμένετε να ικανοποιηθεί το θηρίο. Όσο περισσότερο αίμα και υποταγή βλέπει το θηρίο,τόσο περισσότερο λυσσάει και εκστασιάζεται.

    18. Κι πός θα σπρώξει το κόσμο στους ιδιώτες…
      Μακελειό για ψάξτε τον την Κουλά….

    Comments are closed.