ΚΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ – ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΕΛΩΝΗ – ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ

    Κοινοποίηση:
    4936794

    Την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι προφανές ότι η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

    Όπως ανέφερε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη η παρέλαση θα τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση και «το θέαμα θα γεμίσει με υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες».

    ξεκαθάρισε πάντως ότι στο Σύνταγμα δεν θα βρεθεί κόσμος για να παρακολουθήσει την παρέλαση από κοντά, καθώς δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί συγχρωτισμός και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.«Δεν θα είναι κάλεσμα προς τον κόσμο να βρεθεί εκεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Πελώνη.

    Υπενθυμίζεται πως η κυβερνητική εκπρόσωπος μέσα στην εβδομάδα είχε δηλώσει πως αν το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθούν σε υψηλό επίπεδο. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει στείλει πρόσκληση στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και στον πρίγκιπα Κάρολο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Όλοι οι …Ελληναραδες στην εξέδρα και εμείς οι … τουρκαλβανοί μέσα.Ερε σανίδα βρεγμένη.

    2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΆΡΟΛΟΣ – “ΑΓΓΛΟΣ ” !! ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΠΆΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ?!!!! ΠΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕ ….@@@@!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ? (Η ΕΘΝΙΚΉ ΕΟΡΤΉ 25η ΜΑΡΤΊΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΙ ΜΌΝΟ !!! ΚΑΙ ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΧΏΡΑ !!! ) ΖΉΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΤΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ !!! ΤΗΣ ΨΕΦΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ !!! ΤΟΥΡΚΌΣΠΟΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ !! ΟΛΟΙ Η ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΆ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ !!!

    3. Την έντονη αποδοκιμασία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του από μεγάλα πλήθη λαού φοβούνται, τα συνθήματα και τα πλακάτ, την λα”ική κατακραυγή και όλα τ’ άλλα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… Φαντάζεστε χιλιάδες πολίτες από τη μια να ζητοκραυγάζουν του παρελαύνοντες στρατιώτες και αξιωματικούς και από την άλλη να φωνάζουν “Κούλη δεν σε θέλει ο λαός, παρ’ τους μπάτσους σου και μπρος” και πολλά άλλα ανάλογα και να αναγκαστούν να τα παίξουν όλα αυτά οπτικά και ηχητικά τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα μήντια ;;;
      Ξεφτίλα, πολιτικό όνειδος, λαϊκή απαίτηση για καθαίρεση του δικτάτορα και αποπομπή του ….

    4. Εδωσαν το αιμα τους και ζουμε εμεις σημερα! Οι Ελληνες του 2021 τι θα κανουν αραγε για τα παιδια και τα εγγονια τους…

    5. Νομίζουν…..

    6. θα βγουμε εκατομμυρια στους δρομους να γιορτασουμε

    7. τι εσαι εβραιος και μας απηλεις…κουμαντο στο ισαηλ να πας να κανεις οχι στην πατριδα μας. Η πατριδα μας δεν σου ανηκει…και θα την παρουμε πισω οπως την πηραμε καποτε απο εσας τα μιασματα…που δεν εχετε πατριδα….νομαδες του κουμραν ησαστα, νομαδες ειστε και τωρα..

    8. Print+Screen ολα τα σχολια για να σας τα τριψω στα μουτρα στις 25. Αντε ραγιαδες, ξεπουλησατε μακεδονια και θελετε παρελασεις. Ζητω το εθνος φωναζει ο μουλος απο κατω και τον εχει λιωσει στο Pornhub. χαχαχαχα Αντε ρε πατριωτικο μακελειο, καλεσε τον κοσμο στο συνταγμα!!! Θα σε παραδεχτω αν το κανεις.

    9. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!
      ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!!!!!

    10. Αρκετοί μαθητές σκέφτονται να κάνουν παρελάσεις σε τοπικό επίπεδο και ας στείλει ο Χαρδαλιας τα μάτ να χτυπήσουν τα παιδιά.

    11. Εδώ ρε παιδιά βάζουν τη σοβαντισμένη με δέκα κιλά στόκο στη μούρη υπεύθυνη για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821.Αυτό το φρώκαλο το μόνο που ξέρει είναι πόσα κιλά στόκο έβαλε στη σκατόφατσά της. Καραγκιόζηδες ε Καραγκιόζηδες.

    12. 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ

    13. Γιά μένα προσωπικά είναι βαριά προσβολή νά μού απαγορεύσει ό γκαβός ό ανισόρροπος καί κείνο τό σκιάχτρο ή αριστοτελία.νά δώ τήν παρέλαση.Ού νά χαθείς πρησμένη μπράσκα.Μαγάρισες τό ωραίο όνομα.
      Ολοι εξω στίς 25 Μαρτίου γά νά τιμήσουμε τούς ήρωες τού 1821 πού μάς απελευέρωσαν.Ποιός
      θέλει νά μάς μαντρώσει;Ο γουρλομάτης ό απόγονος δοσιλόγων καί συνεργατών τού Γερμανού κατακτητή.Ο σκατοψύχης ό πατέρας τού καί ό παπούς του Κυριάκος Μητσοτάκης τήν είχαν σκατώσει τήν φωλιά τους.Οί Γερμανόι σκότωναν γέρους. άντρες,γυναίκες καί παδιά καί τό βράδυ
      όταν τελείωναν τό φονικό τους έργο πήγαιναν στό σπίτι τού Μητσοτάκη στά Χανιά μέ ματωμένες στολές καί γλέντούσαν καί πίναν σαμπάνιες,Οί Γερμανοί γά νά ευχαριστήσουν τόν φίλο τους Κώστα Μητσοτάκη τού χάρισαν μί μερσεντές.Πιθανώς τό πρωτο ΙΧ στήν Κρήτη.
      Γιάννης Λάκων

    14. Ολοι στους δρομους. Το ψευτο ρωμεικο πεθαινει. Οι Ελληνες να γεμισουν το Συνταγμα.

    15. Ετσι και αλλιως οι κομμουνιστες ποτε δεν εκαναν παρελαση στην Ελλαδα…Ο κουλης τιμα την την αριστερα
      & τους αγωνες της…

    16. ΕΣΠΡΩΧΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ε; ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ…

      1. Ο Κούλης ποτέ δεν είπε ότι θα έσκιζε τη συμφωνία. Το μόνο που είπε τη μέρα που ψηφίστηκε η συμφωνία ήταν ότι θα προσπαθήσει να αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες που θα προκύψουν.

        1. Ναί, κι ενώ έλεγε ότι θά ασκήση veto γιά τήν ένταξη τών Σκοπίων, αυτός τούς έδωσε καί συγχαρητήρια. Έλα, δέν τόν σώζεις, άστο!!

    17. …..Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

    18. Ξεκιναμε, οργανωνομαστε και καλουμε απαντες στις 25.3 στο Συνταγμα και σε ολη την Αθηνα. Οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι κρισιμες για να κατεβασουμε 100.000 κοσμο στους δρομους της Αθηνας. Τα hastags ηδη ετοιμαζονται. Τρεμε Χρυσοαρχιδι, Κουλη μαλακα. Θα σας σκισουμε. Εμπρος Ελληνες πατριωτες. Τωρα ειναι η ωρα να ανατραπει η χουντα.

      1. Το θέμα είναι ότι ωραία βγαίνουμε οι πατριώτες όπως λες αλλά θα καπελοσουν την διαμαρτυρία τα κουμουνια και τσιριζαιοι

    19. Και οι εορτασμοί για τα 200 χρονια με τον Τουταγχαμών που έφαγε ένα καρό λεφτά για τους διοργανώσει , τι θα γίνουν ?

    20. καταλαβαμε θα ειναι μονο τα κουραδοπροδοτικα παρασιτα ο λαος μακρυα αλλα κυριοι σε περιπτωση πολεμου μην περιμενετε να στειλουμε εμεις τα παιδια μας αλλα να στειλετε εσεις τα δικα σας μαμοθρεφτα αηδια το καταντησατε μεσα σε τοσο λιγο καιρο τα κανατε παντου σκατα μια παραιτηση ολων σας δεν ειναι κακο ισα ισα θα πουν οτι εχετε φιλοτιμο αλλα εσεις πουυυυυυυυ ελα αλεκο

    21. Θα βγούμε χιλιάδες και θ’ αψηφήσουμε τα μέτρα, η χούντα για να πέσει θέλει αντίσταση.Η υποταγή τελείωσε

    Comments are closed.