ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! “ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ…ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ” – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η 35ΧΡΟΝΗ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ: “ΦΟΒΑΜΑΙ Ο,ΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ” – ΤΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΜΜΟΝΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ioanna-prosagogi-vitrioli-arthro

    Τρομοκρατημένη είναι φίλη της 35χρονης η οποία έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, καθώς σύμφωνα με τα χειρόγραφα σημειώματα μάλλον ήταν η επόμενη «στη λίστα».

    Φίλη της 35χρονης που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, τρομοκρατημένη αποκάλυψε ότι φοβάται ότι ήταν υποψήφιο «θύμα» της. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.
    Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρό της.

    Μάλιστα, όπως υποστηρίζει άνθρωπος που είναι κοντά στην κοπέλα και μίλησε στο Mega, έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.
    «Της ζήτησε γιατρό για να της γράψει αναρρωτική. Την ρώτησα, μου λέει, τι έχει και μου απάντησε ότι ήθελε να λείψει από τη δουλειά. Δεν είναι κάτι. Της είχε πει ότι πάει σε χαρτορίχτρες» αποκάλυψε για όσα έγιναν πριν περίπου ένα μήνα.

     

    Συγκεκριμένα 11 φορές. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλες με πρωτοβουλία της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι. Και όλες με το ίδιο θέμα συζήτησης: Τον 40χρονο άνδρα ο οποίος όλα δείχνουν πως άθελά του έγινε η πέτρα του σκανδάλου, καθώς η 35χρονη θεωρούσε πως η Ιωάννα αποτελούσε κάποιου είδους εμπόδιο στην σχέση που είχαν. Σχέση η οποία όπως είπε εξαρχής ο 40χρονος ήταν “ελεύθερη”.

    Οι διάλογοι σοκ

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018, μέσω Messenger και με πρωτοβουλία της κατηγορουμένης. Αντικείμενο της συζήτησής ήταν -τι άλλο;- αν τρέχει κάτι με τον 40χρονο Νώντα…

    Μολονότι η απάντηση της Ιωάννας ήταν αρνητική, πέντε ημέρες μετά, η Έφη έστειλε ξανά μήνυμα, για να την ρωτήσει και πάλι το ίδιο πράγμα:

    – 35χρονη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;

    – Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς… «Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια… Δε ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά… Ξεκόλλα από αυτόν κ……ζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα, δεν ξαναέστειλα.

    – 35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου που έκλεισε η συνομιλία σας.

    – Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

    Η 35χρονη, ωστόσο, που φαίνεται ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα και τον Νώντα, ανησυχεί ακόμα περισσότερο και εμφανίζεται και πάλι στις 8 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

    – 35χρονη: Έλα κορίτσι καλησπέρα. Είσαι καλά;

    – Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου, μία χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.

    – 35χρονη: Καλά και εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;

    – Ιωάννα: Όχι, όχι θα στο έλεγα αν ήταν…

    – 35χρονη: Εντάξει, ξέρεις πως σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.

    – Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά φιλάκια.

    – 35χρονη: Φιλάκια.

    Οι δύο γυναίκες επικοινωνήσαν συνολικά 11 φορές μέσω Messenger, πάντα με πρωτοβουλία της 35χρονης και με ένα και μόνο σκοπό: α ρωτήσει αν υπάρχει κάτι με τον 40χρονο. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ανημέρα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας.

    Μάλιστα, της ευχήθηκε και χρόνια πολλά, όσο η Ιωάννα αγνοούσε ότι την παρακολουθούσε ήδη μέσω GPS, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό της.

    – 35χρονη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.

    – Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.

    – 35χρονη: Επίσης, φιλιά.

    Ο 40χρονος παρακολουθεί σαστισμένος και δηλώνει ψυχολογικά διαλυμένος με τα όσα έχουν γίνει. Με την Ιωάννα είχε μόλις τρεις επικοινωνίες μέσω Messenger: η 1η επικοινωνία είναι στις 26 Νοεμβρίου του 2018, η δεύτερη στις 18 Ιουλίου του 2019 και η τελευταία στις 19 Ιουλίου του 2019.

    Μάλιστα, στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην Ιωάννα, αναφέρει τα εξής: «Καλημέρα σας με χαμόγελο και υγεία. Καλή δουλειά», ενώ η 34χρονη δεν του απάντησε ποτέ. Εξάλλου η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει σε προηγουμένη συνομιλία τους, στις 18 Ιουλίου.

    – 40χρονος: Καλημέρα, που χάθηκες; Πως είσαι; Όλα καλά εύχομαι.

    – Ιωάννα: Όπα! Όλα καλά, εσύ; Η Ε… τι κάνει;

    – 40χρονος: Όπα όπα, καλά είναι. Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πως είναι. Δεν είχαμε ποτέ κάποια σχέση με την έννοια που μπορεί να έχεις καταλάβει, καθώς λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία 1-2 χρόνια δε μπορώ τις δεσμεύσεις, γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής, οπότε δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί, αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω αλλά οκ. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια…

    To μεγάλο θέμα όμως παραμένει για την κατηγορούμενη – Δρούσε μόνη της ή είχε και βοηθό ή βοηθούς;;

    Το σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Μακελειό

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Τόσο σοβαρό αμάρτημα είναι ότι έκανε δεκτό το αίτημα φιλίας τη δεύτερη φορά δηλαδή; Αφού ούτως ή άλλως του έκοψε την καλημέρα. Μπορεί και να το έκανε απλώς για να μη φανεί αγενής, όταν μάλιστα ο λεγάμενος την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε πλέον σχέση
      με την άλλη. Υπάρχει κάποιο πραγματικό γεγονός που να καθιστά την Ιωάννα κατακριτέα για κάτι;

      1. Ναι υπαρχει. Η λεγαμενη ήταν σε σχέση με άλλον και “έπαιζε” ταυτόχρονα με τον Νωντα τη στιγμή που είχε καθησυχασει την… φιλενάδα της ότι μαζί του δεν έτρεχε τίποτα.. Διπροσωπη και πτανα… Όχι ότι η άλλη ήταν καλύτερη… Έχει ευθύνες η κυρά Ιωάννα… Τους ήθελε όλους…

    2. Σκέφτειται επαρχιοτοπουλα έρχεται Αθήνα αγοράζει σπίτι αγοράζει αμάξι Ταξίδια ακριβά δουλεύει σαν Γραμματέας άντε 700€ η σαν ασφαλιστικός σύμβουλος πόσο % να βγάζει τέτοιες εποχές άντε κ δουλεύει κ ταμίας part time 400€ σιλικόνη στο στήθος 1.500 € τουλάχιστον
      προβλήματα από παλιά με άνθρωπο της νύχτας
      χωρισμένη πρόσφατα επειδή ο τέως βρήκε γυμνές φωτογραφίες πρωην γκομενου
      Καλά είπε ο κατερινοπουλος στη Νικολουλη ανοιχτε τους λογαριασμούς κ από τις δύο γυναίκες να βρεθεί η άκρη
      Σιγά μην ήταν ο νωντας ο μπατηρης το μήλον τής έριδος το κερασάκι στην τούρτα ηταν

    3. βιζιτουδες κα ιοι δυο ειναι το ολο εγινε για καποιον φραγκατο που τον κρυβει η πολιτεια εδω ο κοσμος καιγεται και οι αλλες μαλωνουν για ενα αντρα

    4. Το πρωτοσέλιδο ότι είχε μάλλον συνεργό μεγάλο λάθος αυτού του είδους μυαλαδεν παραδέχονται ούτε στον εαυτό τους το κακό που κάνουν,και δεύτερον δεν μοιράζονται ποτέ τα μυστικά τους με κανένα εξ ου και όλοι εξαπατήθηκαν και έπεσαν από τα σύννεφα.Παιρνουν λόγια από παντού,ρωτούν αδιάκοπα να μαθουν.και για τον εαυτό τους σφίγγες άκρως μοναχικά άτομα μέσα τους

    5. Με τη δολοφονία του φίλαθλου του ΑΡΗ τον Ιανουάριο στο Ποσειδώνειο Θεσσαλονίκης υπάρχει κάποια εξέλιξη;;;; Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία;;;;

    6. Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως η Ιωάννα ήταν μια χαρά κοπέλα. Ούτε με παντρεμένους πηγαινε, ούτε με συγγενείς της, ούτε μάδαγε άντρες, ούτε είχε διαλύσει οικογένειες. Και τα ταξίδια, το αμάξι και το σπίτι τα απέκτησε λόγω καλής οικονομικής διαχείρισης. Ούτε τα είχε με 2 και 3 άντρες ταυτόχρονα.

      1. …ούτε έκανε αποδοχή φιλίας σε κάποιον που είχε διαγράψει ήδη μία φορά κ είχε υποσχεθεί στην παιδική της γνωστή ότι δεν την ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος… Ούτε του απαντούσε καθόλου στο msgr όπως κάνουν όλες οι ντίβες στο fb που δε θέλουν καθόλου πάρε δώσε…

      2. Ναι μωρέ η αβγαλτη χωριατοπουλα που δεν είδε τίποτα δεν ήξερε τίποτα δεν προκαλούσε ποτέ κανέναν δεν πήγαινε με παντρεμένους.. Πολύ πιθανόν να ήταν και παρθένα ακόμα.. Αυτό με τον Τοτο το ξέρεις?

      3. Στα 34 με 800€ πες.της να μας πει κ εμάς πώς με καλή διαχείριση χρημάτων πήρε σπίτι αμάξι Ταξίδια λούσα
        Γιατί η γενιά των 40+ έχουν κάνει το σκατο τούς παξιμάδι και ούτε αυτό βγαίνει από πίσω
        Τράβα δες αν κουνιούνται οι βάρκες ρε φιλαράκι

    7. Στο παζλ ξεχνάτε όλοι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στοιχείο, το οποίο είναι και αυτό που έκανε την άλλη έξαλλη σε σημείο να της ρίξει βιτριόλι. Και αυτό είναι ότι η Ιωάννα τελικά δέχτηκε το αίτημα φιλίας!!
      Αυτό ήταν που εξόργισε την άλλη ήταν ότι ενώ επί μήνες έδινε στην Ιωάννα να καταλάβει ότι είναι άρρωστη με τον Ν., αυτή τελικά την έγραψε και αποδέχτηκε τη φιλία. Στα μηνύματα η Ιωάννα όχι μόνο την διαβεβαίωνε ότι δεν τρέχει τίποτα, αλλά τον κατηγορούσε κιόλας ως πέφτουλα αλλά στο τέλος δέχτηκε και μάλιστα χωρίς να πει το οτιδήποτε στην βαρεμένη, γράφοντάς την τελείως, καμία επικοινωνία, ενώ ήξερε την καψούρα της. ΑΥΤΟ αποτρέλλανε την άλλη. Ενδεχομένως να υπήρξαν μετά και συναντήσεις, κρυφή σχέση ή ξεπέτες μεταξύ τους τις οποίες να ανακάλυψε η βαρεμένη και φυσικά οι άλλοι 2 δεν θα παραδεχτούν ποτέ (η Ιωάννα ήταν εξάλλου σε σχέση) και αυτό να ήταν το κερασάκι. Βασικά η τρελλή ήξερε καλά ότι ο άλλος την είχε πάγκο αλλά όπως συμβαίνει σε τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις ήλπιζε ότι δε θα βρει κάτι καλύτερο και θα γυρίζει πάντα σ αυτήν όπως κι έκανε. Όποια ήταν γύρω του και την θεωρούσε απειλή έπρεπε να του κόβει επικοινωνία. Στην Ιωάννα της είπε πρόσεχε μην τον πλησιάζεις. Στο μυαλό της βαρεμένης η Ιωάννα της το παιξε έντιμη φίλη αλλά στο τέλος την κορόιδεψε μεσ τα μούτρα της και την “πούλησε” (και ίσως να της τον “έφαγε” κιόλας κανονικά αλλά μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ εκτός αν δώσει τα στοιχεία η βιτριολίστρια)

      1. Πες τα ρε Νίκο. Αυτό ακριβώς. Γιατί έκανε αποδοχή τη δεύτερη φορά? Η τύπισσα δεν περίμενε ότι η τρελή παρακολουθούσε τους λογαριασμούς. Επειδή άκουγε γλυκόλογα από αυτήν, νόμισε πως θα την κοροιδέψει. Όσο για αυτά που του έλεγε, γνωστό τέχνασμα Ελληνίδων. Του έκανε τη δύσκολη για να τον κολλήσει.

      2. Νικο εισαι σωστος.Επισης να προσθεσω πως οταν καποιοι εχουν την οποια σχεση, δεν κατηγορεις το ταιρι του αλλου παιζοντας το ειδικη στις σχεσεις. Της ειπε το θυμα οτι αυτος καυλαντιζει με πολλες και να ξεκολλησει . Δεν βαζουμε φυτιλιες σ αυτα, τους αφηνουμε να τα βρουν μονοι τους, εστω κι αν η σχεση αυτη ηταν στην φαντασια της φονισσας.Επισης τεραστιο λαθος του θυματος που δεχτηκε ξανα και ξανα το ιατημα του Νωντα.Δεν μπλεκεις μ αυτα, δεν κανεις τον ξερολα και δεν κρινεις το ταιρι του αλλου και με μια ψυχροτητα να λες .Δεν τα ΄λες αυτα

      3. Δεν ήταν φίλες αλλά γνωστές. Όλα αυτά είναι υποθέσεις δικές σου. Ότι έκρινε πως ήταν πέφτουλας δείχνει ειλικρίνεια απέναντι στην άλλη. Για την ανασφάλεια που είχε η κατηγορουμενη δεν έφταιγε το θυμα. Από την στιγμή που είδε η κατηγορουμενη την στάση του θυματος θα μπορουσε να την κάνει με ελαφρά και να μην την εμπιστευεται τόσο πολυ και να φυγει και από τους δυο. Ένα αίτημα φιλίας σε εικονική ζωή ήταν δεν παντρευτηκε το θυμα για να το χάσει τελείως. Οι άνθρωποι έχουν και επιλογές. Σε όσους δεν αρεσει η ζωή του Facebook και του Instagram δεν ακολουθουμε. Αρκετοί δεν έχουμε Facebook.

    8. Είναι αδιανόητο ότι αυτή η καριόλα η βιτριολού θα είναι το πολύ σε 5 χρόνια ελεύθερη. Ο νομοθέτης τον παίρνει πατόκορφα.

    9. ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΚ? ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΓΕΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!! ΕΡΕΥΝΑ ΠΛΕΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΓΕΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΙΝΕΙ

      1. σιγά ρε μεγάλε… υπεράνω και πάνω τούρλα…τη γνώμη μας γράφουμε…γιαυτό είναι τα σχόλια. Αν δεν γουστάρεις μην διαβάζεις και μην γράφεις κι εσύ τις πατάτες σου. Εσύ είσαι δηλαδή καλύτερος που θα υποδείξεις για το που και ποιες έρευνες πρέπει να γίνουν.. Πουαρό από τα Lidl…Εσένα περίμενε η Αστυνομία

      2. Γινει*** Μαθε να το γραφεις σωστα τουλαχιστον και κλεισε το caps lock γιατι ειναι σαν να ουρλιαζεις αντι να εκφραζεσαι ηρεμα

    10. πριν απο λιγο διαβαζα οτι ο δικηγορος του λεγαμενου ειπε πως τα αιτηματα φιλιας εγιναν οκτωβρη και νοεμβρη του 2019 κ οτι πριν δεν γνωριζε το θυμα. ρεπως τα μπλεκει ετσι; καλυτερα μη μιαλει ο δικηγορος και ο μπουλης γιατι τα κανει σκατυτερα

    11. Για τι έπαθλο πρόκειται, δεν θα μάθουμε; Τα βρωμόμουτρα του μούλου δεν θα τα καμαρώσουμε; Αν και λέγεται ότι έχουν κυκλοφορήσει, άγνωστο πού!

    12. Τράβα να ζητήσεις τα ρεστα από το μ… ακακο το Νώντα που φανηκε περιτρανα ότι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΙΑ, κανεις κακό σε άλλους ανθρώπους βλαχαρα

      1. Και εσυ βλαχαρα εισαι με αυτά που γραφεις. Δεν φαινεσαι καλυτερη

    13. Πόσο παρανοϊκή μαλακω η δραστις!!! Να δω τώρα τι θα λένε όλοι οι ασοβαροι κακεντρεχεστατοι που σκυλοβριζατε και καταριοσαστε το θύμα.

      1. Τράβα να παίξεις με το κουβαδακι σου αλλού… Είσαι μικρούλης και χαζούλης….

      2. Προς Θέμης: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Υπάρχουν όμως άτομα, πιθανόν από το περιβάλλον της βιτριολίστριας, που γράφουν υποστηρικτικά σχόλια για αυτήν.

    14. Απολύομαι ψαρούκλες τα μυαλά μου κάνω μπούκλες

    15. Στέφανε τα πράγματα είναι απλά πλέον.
      Η αστυνομία έκανε τόσο καλά την δουλειά της που είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τι έχει γίνει.Η Ιωάννα ήξερε την 35χρονη στα πλαίσια του γνωστού και ΟΧΙ της αληθινής φιλίας.Μετα το αίτημα του 40χρονου η γυναίκα βιτριολι ζήλεψε εκνευρίστηκε και πήρε γνώμη και άποψη από χαρτιά και σατανιστικες τράπουλες που υπήρχαν κάποτε στην Αίγυπτο.Μέσα από αυτές τις αηδίες κοινώς τις μαλακίες των καρώ και τον μέντιουμ θα είδε ότι κινδυνεύει να χάσει την καψούρα της από την Ιωάννα.Και έτσι πιστεύοντας στις Αιγυπτιακές παπαριες πήγε χωρίς κανένα λόγο και έκανε στο κορίτσι αυτό το κακό.Ισόβια στην τρελή και παρανοϊκή.Ειναι άκρως επικίνδυνη για την κοινωνία.

      1. Τα απλοποιησες… Η Ιωάννα δεν ειναι αθώα περιστέρα επειδή απλά έφαγε το βιτριολι… Βρωμάει πολύ η υπόθεση, ένα μπουρδελο είναι όλοι!

        1. ένοχη όσο η κοινωνιοπαθής αποκλείεται να ήταν και δεν γίνεται να εξισώνεις βούρτσες με π…τσες ανάμεσα σε εγκληματίες και θύματα.

      2. Τη δεύτερη αποδοχή φιλίας της αθώας Ιωάννας προς τον πρώην μπαρόβιο Νώντα την κάνεις γαργάρα βλέπω…

    Comments are closed.