ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ – ΜΑΦΙΟΖΟΙ Ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια να ελέγχει τα όσα γράφει ο Τύπος για την κυβέρνησή του, αλλά μάλλον δεν του φτάνει. Ο πρωθυπουργός μας έβαλε στο στόχαστρο τα social media για ακόμα μία φορά. Ζητάει μάλιστα να ελεγχθεί ο διαδικτυακός διάλογος με πρόσχημα την γνωστή «καραμέλα» της «ρητορικής μίσους».

    Γενικά η διεθνιστική Ελίτ θέλει τον έλεγχο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί γνωρίζει πως οι λέξεις ενεργοποιούν εγκεφάλους.

    Χθες έθεσε το θέμα από το Νταβός σε συζήτηση με τον πρόεδρο του Οικονομικού Φόρουμ Μπόργκε Μπρέντε, ενώ παρόμοιες απόψεις είχε εκφράσει και στην πρόσφατη ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο.

    «Χρειάζεται να δούμε τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση στη δημόσια σφαίρα. Πώς θα μειώσουμε την τοξικότητα» είπε και πρόσθεσε:

    «Εχουμε ηγετικό ρόλο στη ρύθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος, αλλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να συνεργαστούμε και με τις μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε ότι η ρητορική μίσους και η διαστρέβλωση, η παραπληροφόρηση, δεν θα καθίστανται τμήμα του διαδικτυακού διαλόγου».

    Επίσης τον Μάρτιο του 2021 στη Βουλή είχε πει για τα social media ότι «δημιουργούν στεγανά έντασης, τα οποία ανατροφοδοτούν τα στερεότυπα τα οποία ήδη έχουν, κι αυτό είναι κακό για τη δημοκρατία μας, είναι κακό για το επίπεδο του διαλόγου μας».

    Σημειώνεται ότι μία παρόμοια επίθεση ο Κ.Μητσοτάκης την είχε κάνει τον Μάρτιο του 2021 κατά των social media διότι είχαν αναρτηθεί εικόνες βίας από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

    «Έτσι όπως λειτουργούν σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αλγόριθμοι των μεγάλων πλατφορμών που χρησιμοποιούν στην ουσία αναπαράγουν και επιβραβεύουν τις όποιες απόψεις μπορεί να ήδη έχουν, δημιουργούν στεγανά, στεγανά έντασης, όχι διαλόγου, στεγανά οπού ανατροφοδοτούνται τα στερεότυπα τα οποία έχουμε και αυτό είναι καλό για την Δημοκρατία μας, είναι κακό για το επίπεδο του διαλόγου μας, διότι εγκλωβίζονται με αυτό τον τρόπο οι νέοι στις απόψεις τους χωρίς να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη, χωρίς να αμφισβητούν αυτό το οποίο βλέπουν, αυτό το οποίο οποιοσδήποτε μπορεί αν τους σερβίρει», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης, θυμίζοντας Ρ.Τ.Ερντογάν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εδω γελαμε με ολα αυτα που θελει για τους αλλους.Τον εαυτο του τον κοιταξε που πρωτος και καλυτερος με πληρωμες απο τσεπες Ελληνων διδαξε ολο αυτο το ψευτο θεατρο ; Αυτος ηταν ο διδακτωρ του ψευδους τωρα γιατι ενοχλειται ;;; Τα δικα του ψεματα καλα και καμωμενα ;;; Οι αληθειες τον πειραζουν και θελει να βουλωσει στοματα ; Η αληθεια παει μπροστα και δεν βουλωνεται!

    2. Φασιστοκομμουνιστής είναι.
      Τι περιμένετε?

    3. O άνθρωπος που μοίρασε λεφτά με το τσουβάλι στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) για να κάνουν παραπληροφόρηση, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό θέλει, λέει, να βάλει τάξη(!) στα social media για να μην παραπληροφορούν!!! Με άλλα λόγια, θέλει τον έλεγχο και των social media, επειδή δυσκολεύεται να τα χειραγωγήσει, παρά τη φασιστική νομοθεσία που έχει θεσπίσει και παρά τα πολυπληθή τρολ που έχει εξαπολύσει. Ξεδιάντροπε Κούλη, κοίτα καλύτερα να διορθώσεις την θέση της χώρας μας, όσον αφορά την ελευθερία του Τύπου, που βρίσκεται στα τάρταρα και άσε τα φτηνά απατεωνίστικα κόλπα.

    4. Έλληνες και Ουκρανοί ΝΑΖΙ είναι μόνο στην Βουλή!

      Δεν κατάλαβα γιατί δεν περνάει το σχόλιο; Ο άλλος τον βρίζει με τα χειρότερα λόγια του δρόμου και το περνάτε. Εγώ τι τον είπα; ΝΑΖΙ αφού με αυτά που κάνει και με αυτούς που φέρνει λίγα του λέω κιόλας… Σβήστε αυτά και αφήστε την πρώτη γραμμή μόνο

    5. Ρε άντε μου στο δι@ολο…

    6. Ο Λιακος ο Κασιδιαρης, ο μέγας δημοκράτης, τι γνώμη έχει, Στεφανακο ;

    7. Σκετος Εμετος! Καλυτερα να βαλει ενισχυμενες μασκες στο κωλο του να ελεγχει τη μολυνση του περιβαλλοντος!
      Ενας νεοδημοκρατης!

    8. Ο ίδιος είναι η κύρια πηγή παραπληροφόρησης και τοξικότητας στην Ελλάδα.

      1. Πηγή, φορέας και εκτελεστικό όργανο προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και λογιών τοξικοτήτων το καντέμικο σίχαμα…

    9. …το πολύ πολύ, να τους πετάξουμε στη μούρη τα ρούτερ και ό,τι έχει να κάνει με το διαδίκτυο…να χρεωκοπήσουν οι εταιρείες-ρουφιανάκια τους και να βγούμε (επιτέλους) όλοι στον δρόμο…άντε και να δούμε μετά ποιός θα βγει χαμένος….ο λαός πάντως όχι…

    10. καθικι γουρλοματη σατανιστη.
      ΟΙ δικές του αλήθειες είναι οι 30000 δολοφονημενοι στα νοσοκομεία, αυτοκτονίες, ΚΛΟΠΕΣ ΜΙΣΘΏΝ ΕΙΣΟΔΗΜΆΤΩΝ ΜΕ ΛΟΓ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, πληρωμενοι κάφροι σε όλα τα θεματα για να επαινουν ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΌ ΠΑΡΆΦΡΟΝΑ.
      Πώς κουνάει, κρατάει χέρια, γουρλωνει ματια, χιλιάδες μορφασμους, κ. το ρουφηχτο σ, μαπανω απολα αυτά που λέει το ΑΞΕΣΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ, ΔΕΝ ΧΡΉΖΟΥΝ ΨΥΧΊΑΤΡΟ;;;

    Comments are closed.