ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟ – “ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    w12-12582323416893 (1)

    Πλήρης επιβεβαίωση του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ δια στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μοντέλο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες μέχρι να μας καταστρέψει τελειώς..

    Τί δήλωσε ακριβώς πριν λίγο ο Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή

     

    Σήμερα, από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για lockdown «ακορντεόν» επιβεβαιώνοντας πλήρως το site.

    «Το εμβόλιο θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα αφήσουμε πίσω μας αυτήν την περιπέτεια. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να αντέξουμε. Σε όσους μας κατηγορούν για το μοντέλο του ακορντεόν σχετικά με το lockdown, θα τους ζητήσω να μας καταθέσουν εναλλακτικές προτάσεις. Να μην ξανακάνουμε το λάθος του εφησυχασμού, όταν θα ξανανοίξουμε. Τις γιορτές να τις περάσουμε μόνο με τους αγαπημένους μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και θυμίζοντας τον στίχο του Leonard Cohen «Υπάρχει μία ρωγμή, μία ρωγμή στα πάντα. Έτσι μπαίνει το φως» τόνισε «Έτσι θα βγούμε κερδισμένοι από την αυτήν την μάχη. Με συστράτευση.»

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΗ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ , ΠΕΦΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ , ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ Ο ΛΑΟΣ ,
      ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΤΩΡΑ
      ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ , ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΙΣΜΟΝΙ , ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ,ΥΠΟΜΟΝΗ

    2. Μητσοτάκη δεν θέλατε?
      Πάρτε τον τώρα μέχρι να πεθάνετε!
      Δεν σας άρεσε ο Τσίπρας, εσάς της εστίασης, της παραοικονομίας, της αρπαχτής, της αισχροκέρδειας, οι παραδόπιστοι που βγάλατε τον άχρηστο, γιατί με το που φαινόταν ότι βγαίναμε από την κρίση θεωρήσατε ότι θα έπρεπε να ρεφάρετε τις απώλειες των μνημονίων σ’ ένα δίμηνο!!!
      Σπιτάκι τώρα, με lockdown για πάντα και Netflix στα τούρκικα!
      Γίδια!

      1. Ρε γιδι ο τσιπρας θα σε εξοντωνε απο τον αυγουστο,αλλα μην ανυσηχεις οσονουπω θα γινει συμπραξη με εντολες μερκελ μητσοτακη-τσιπρα αφου ετσι κι αλλιως πανω κατω τα ιδια αφεντικα υπηρετουνε

    3. ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΣΚΥΦΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ
      ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ
      ΧΩΡΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Σ’ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.
      ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ
      ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    4. Τα εμβόλια θα έχουν αποτυχία στην αρχή …
      Απλα θα φάνε πολύ χρήμα
      Ο υιός μεταλλάσσεται η μάλλον μεταλλάχθηκε
      Προσβάλλει ζωα,ίσως κυκλοφορεί και στον αέρα … μάσκες.

      1. Προσβαλλει τα ζωα ειπες ; κολλησες ε κακομοιρο ;

        1. Ναι, ρε ηλίθιε. Τόσα προσβεβλημένα μινκ αφάνισαν οι άχρηστοι οι δανοί… Αλλά εσύ δεν αναγνωρίζεις άλλο είδος απ’ το δικό σου, 🐐…

    5. Αυτός ο τύπος που λέγεται πρωθυπουργός έλεγε πρίν λίγο καιρό ότι θέλει να κάνει πρώτος το εμβόλιο της astrazeneca. Ορκίζονταν ότι είναι ασφαλές. Τι έγινε τελικά δεν είναι ασφαλές? Έχασε εντελώς την αξιοπιστία του μετά από αυτό. Βγήκε μετά ο μπουρλά και ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο της pfizer έχει 90% αποτελεσματικότητα και αμέσως πούλησε ο ξεδιάντροπος τις μετοχές του στην ψηλότερη δυνατή τιμή για να κονομήσει. Θα το κάνει και αυτό το εμβόλιο ο κούλης? Εγώ αμφιβάλλω αν μπορεί να βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο για τον κορονοιό αλλά και να βρεθεί για να μου το κάνουν πρέπει να με σκοτώσουν πρώτα.

      1. και εγώ το ίδιο αν θέλουν με το ζόρι να μας τα κάνουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μου

    6. Όλα για το εβραϊκό εμβόλιο.Πέφτει η μάσκα της “πανδημίας”.Πλέον και οι τυφλοί βλέπουν για ποιο λόγο γίνονται όλα(φυσικά και δεν είναι ο μοναδικός).

      1. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί τυφλοί ακόμα. Δε μπορώ να καταλάβω, ψεκασμενοι είναι;

      2. Δεν είναι εβραϊκό (μόνο). Είναι κυρίως 💩τούρκικο…

    7. ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ !!!!! ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΆΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ !!

    8. Δε μας χέζει λέω εγώ το βρωμοσκυλο!
      Οι άνθρωποι σε λίγο κιχ δε θα βγάζουμε ακόμα και οι σκέψεις μας θα παρακολουθούνται.Τελείωσε η ζωή μας περισυ δε το κατάλαβες ακόμα?? Τι μπορούν να μας κάνουν άλλο ???
      Να μας πάρουν τη ζωή μας?? Ποια ζωη!!???
      Ζωή μισή θα ζούμε πια! Ας έρθουν να μας τα κλάσουν.Οσο μπορώ θα τους πολεμάω ακόμα και μέσα από τέσσερις τοίχους!!!!!!

    9. Με την οικονομική και ηθική εξαθλίωση που φέρνει το καθεστώς Μητσοτάκη θα ετοιμάσει πολλούς για “διαμαρτυρία” και αν βρεθεί και ο κατάλληλος ηγέτης τότε δεν θα ξέρουν απο που να φύγουν.

    10. ΚΟΥΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ!!!
      ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΕΣΑΕΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ.

    11. Αντε @αμ@σου μακακα! Σουρ@ελο του @ερατα! Εχεις το θρασος και συνεχιζεις να κοροιδευεις τον ΕλληνικοΛαο! Ειναι πολλα τα λεφτα του εμβολιου ετσι ? Μη στεναχωρεθει ο φιλος σου ο Εβραιος, εσυ ξερεις
      ποιος!!! Με τα ιμιτασιον τεστ τα οποια δηθεν ανιχνευουν τον COVID 19 ! Αφου τα τεστ αυτα αβιχνευουν 9 διαφορετικους κορονοιους και οχι τον COVID 19! Aυτο το γνωριζεται παρα πολυ καλα, αλλα αυτες τις εντολες εχετε παρει απο τα αφεντικα σας! Ειστε Αθεοι, Ανθελληνες και προδοτες!!!!

    12. Ο κορονοιος νίκησε τον καρκίνο την γρίπη τις καρδιοπάθειες !!!! Κανείς δεν έχει γρίπη !!!! Πάει ο καρκίνος !!! Όλες οι καρδιές δουλεύουν ρολόι !!!!! Μέσα ρε !!!! Μέσα !!!!

    13. Αυτή η Μητσοτεικη κακοφτιαγμένη μούρη καί φων’η τού γουρλομάτη προξενούν εμετικά αισθήματα καί ταυτόχρονα τήν επιθυμία για τήν κατοχήν ενός καλάσνικοφ.
      Γιάννης Λάκων

      1. Γεια σου ψεκασμενο αρχιδι Μητσοτάκη!!

    14. ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΛΗ, ΑΚΟΥ….. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ….. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΟΣ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ΕΠΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ…? ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

    15. Να φύγουνε? Ναι αλλά με τα μυαλά που έχουν οι Έλληνες θα ξανακάνουν το Τσίπρα πρωθυπουργό νομίζοντας ότι θα τους σώσει (!!!). Εντέλει εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

      1. Ο κακός είναι αυτοδίκαια χειρότερος και ο ηλίθιος είναι κακός…

    16. Δηλ. θέλουν να τους εκλιπαρούμε να τρυπηθούμε για να μας βγάλουν έξω.Ωστόσο αυτοί να πλουτίζουν, εμείς να φτωχαίνουμε, να πεθαίνουμε και να λιγοστεύουμε.Μιά ”δρασκελιά” χωρίζει την τρέλα απο τη λογική και τότε θα πάρει πολλούς ο χάρος.

    17. θα ξηπνισει το προβατακι ο ελληνας ???η μπα ?? οταν πεινασει ναι κι οταν τον πιδηξουν οι λαθρεοι που σουλατσαρουν οπου κι οσο γουσταρουν

    18. Ποιο λάθος του εφησυχασμού να μην ξανακάνουΜΕ;;;; Πάλι σε άλλους τα φορτώνεις ρε τούβλο που άμα δεν πλήρωνε ο πατέρας σου ούτε το λύκειο δεν θα έβγαζες αποτυχημένε μαθητή του 13 που τόσο έγραψες στις πανελλήνιες εξετάσεις. Εσύ δεν άνοιξες τα σύνορα ρε ανεκδιήγητε το καλοκαίρι και έλεγες ελάτε όπως είστε χωρίς τεστ χωρίς τίποτα;;; Τι περίμενες να γίνει δηλαδή το φθινόπωρο που όλοι θα γυρνούσαν απ΄τα νησιά στις πόλεις τους και ειδικά η Θεσσαλονίκη που είναι φοιτητούπολη και την κάνατε ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ.

    19. θα ξεκανουν τον αρχιεπισκοπο αλβανιας για να τα βαλουν με την εκκλησια….

      1. 91 τοσο χρονων ειναι ο αρχιτραγος αλβανιας ποσο θελεις να ζησει ακομα ρε ψεκασμενε-καημενε;;;!!!

    Comments are closed.