ΚΑΙ ΚΕΡΑΤ@ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!!! “ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ…” – ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ

    Κοινοποίηση:
    attiki-odos

    Ιδιαίτερη αίσθηση αλλά και οργή προκαλεί η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Στέφανου Μάνου, αναφορικά με την αποζημίωση των 2.000 ευρώ στα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.
    Σε ανάρτησή του στα social media, ο κ. Μάνος εξέφρασε την εκτίμησή του πως τα οχήματα «είχαν φθαρμένα ελαστικά» ενώ είπε πως πρέπει να ελεγχθεί εάν είχαν περάσει ΚΤΕΟ.

    «Επειδή με ρώτησαν πώς μπορεί πρακτικά να γίνει ο έλεγχος των ελαστικών, θυμίζω ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο κ. Πιερρακάκης ανακοίνωσε νέα εφαρμογή με την οποία εντοπίζονται τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Τα ΚΤΕΟ ελέγχουν μεταξύ άλλων την κατάσταση των ελαστικών και διατηρούν τις πληροφορίες κάθε αυτοκινήτου για τρία χρόνια τουλάχιστον» σημείωσε, αρχικά, σε ανάρτησή του στο Facebook.

    Δηλαδή για τον κ. Μάνο, για το μπάχαλο στην Αττική Οδό δεν ευθύνεται το Κράτος και η Αττική Οδός Α.Ε αλλά οι πολίτες που δεν άλλαξαν λάστιχα εγκαίρως…

    Η σχετική εφαρμογή του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κάνει τον έλεγχο σχετικά με το ΚΤΕΟ «εύκολο» επεσήμανε και διερωτήθηκε: «Τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό και θα αποζημιωθούν με απόφαση του πρωθυπουργού με 2.000 ευρώ είχαν περάσει ΚΤΕΟ; Και αν ναι, το ΚΤΕΟ είχε συστήσει αντικατάσταση ελαστικών; Και αν πάλι ναι, αντικαταστάθηκαν;»

    «Διότι αν το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και δεν είχε αντικαταστήσει φθαρμένα ελαστικά παρά τη σχετική υπόδειξη, τότε δεν πρέπει να λάβει αποζημίωση 2.000 ευρώ αλλά ενδεχομένως να πληρώσει αποζημίωση για όσα προβλήματα προκάλεσε στους άλλους» κατέληξε.

    Διαβάστε την επίμαχη ανάρτηση του κ. Μάνου όπως και τα σχόλια των πολιτών που είναι “πύρινα” πραγματικά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Νεοέλληνες, ο Μητσοτάκης,
      ο «κατ’ ανάγκην εμφανιζόμενος» και «καθ’ έξιν κρυπτόμενος»,
      είναι η προσωποποίηση τής ψήφου σας.
      Να τον χαίρεστε και να τον ξαναψηφίσετε· τέτοιος «εθνοσωτήρας» σάς αξίζει.

    2. Ο ΜΑΝΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!! ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    3. …..ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ…..

    4. Γεια σας. θελω να απαντησω στον χρηστη(καλα να τους κανουν). Θα το καναμε αυτο που λες αγαπητε φιλε δηλαδη να τους δειρουμε αλλα ειδαμε εσας τους μπουγατσοβορειους να μη δερνετε αυτους που προδοσαν την Μακεδονια μας στους γυφτοσκοπιανους Γιατι προφανως το προβλημα σας ειναι να μη λεμε το σουβλακι καλαμακι και γιατι δεν τρωμε την μπουγατσα με…φυλλο!! Κοιταξτε πρωτα τα χάλια σας αγαπητε και μετα των αλλων.

    5. Κοπριτη Μανο, ας τους αφησουν κανενα ευρω στην τσεπη για να μπορουν να αλλαξουν τα λαστιχα.
      Βγηκε τωρα ο καραξεφτιλας να κουνησει το δαχτυλο. ΟΥΣΤ βρωμιαρη !!!

    6. Πώς φαίνεται οτι ο Μάνος δεν κάνει για ζητήματα οικονομικών… Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΝ να μην περάσουν ΚΤΕΟ γιατί θα τα έπιαναν σε χρόνο μηδέν… Δεν έχουν επαφή με την κοινωνία. Να δώσουμε τη διαχείριση στο Μάνο να τα φτιάξει καλά όπως την Αλατίνη. Α,χα,χα,χα!

    7. Εχει αποψη ο Μανος. Που η μονη δουλεια που εχει κανει στη ζωη του ειναι να φτιαξει καφε σπιτι, και ζητησε μιζα απο τον εαυτο του, για να το κανει.

    8. ΡΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΜΑΝΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ KI ΑΛΛΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    9. Μιλάει ο κ. Μάνος, αυτός μέσα σε μια νύχτα διόρισε στον ΟΤΕ επτά χιλιάδες βύσματα. Πρωθυπουργός τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπάρχει καταγράφει σε βιβλίο του Δ. Μπουραντά. Ήταν και οι δυο σε πάνελ εκδήλωσης για το μνημόνια στα Ιωάννινα το 2014. Μύδρους εκτόξευσε στην εκδήλωση ο κ. Μάνος για το δημόσιο και τους τεμπέληδες υπαλλήλους του, αυτούς που μόνο να κοπριζουν ξέρουν. Τότε σηκώθηκα και τον ρώτησα αν γνωρίζει γιατί ο κύριος Μπουραντάς, ο διπλανός του στο πάνελ, έγραψε πως σε μια νύχτα διόρισε τους επτά χιλιάδες στο δημόσιο. Τι έκανε ? Σηκώθηκε και ξεκουμπίστηκε από την εκδήλωση. Τέτοιος ήταν ….

    10. Ψοφατε λαμογιαααα..εκυελεσηηη..παρτε τα όπλα ρεεεεε..ξυπνατε επιτελους

    11. Όταν ήσουν χωρίς ρεύμα πέρυσι ,εσκουζες παλιότερες..

    12. Η πιό σωστή απόφαση είναι α) ή τιμωρία τής Αττικής οδού για τά ανύπαρκτα μέτρα καί β) τό πρόστιμο σε όσους δεν είχαν μαζί τους αλυσσίδες με τέτοιο χιονιά. Η Αττική οδός διακλαδώνει τοποθεσίες πού τραβάνε πολύ χιόνι! Όλες!!!
      Γιατί τούς χαϊδεύετε τ’ αυτιά? Γιατί τούς λέτε ότι θέλουν νά ακούσουν??
      Η πρόταση τού Μάνου, κρύβει αλήθειες αλλά είναι μονομερής, εκτός σωστού χρόνου, καί δεν λύνει το πρόβλημα! Πέραν τούτου, είναι πανάκριβα στην γαμοχωρα τού Μάνου με τούς ανύπαρκτους μισθούς!! Πόσο ΦΠΑ ,ρε ηλίθιε , είχε ένα λάστιχο-που σώζει ζωές…- επί τών ημερών σου?
      Μετά διαμαρτύρεται ό “Μάνος” γιατί έτρωγε ξύλο επί Χούντας!!! Έτρωγε ξύλο γιατί έκανε ηλίθιες παρεμβάσεις! Επί Πινοτσέτ, θά είχε βουτήξει από ελικόπτερο να κάνει παρέα στα ψάρια😁😁 Οπότε θά είχαμε γλυτώσει τίς ηλίθιες παρεμβάσεις😁
      Σοφός άνδρας ό Πινοτσέτ🤔
      Παράδειγμα είναι τά λάστιχα βροχής στους αγώνες. Τόσο η φόρμουλα όσο καί τό μότοgp, όταν βρέχει αλλάζουν λάστιχα αλλοιώς χαίρετε!!!…
      Κανένα λάστιχο δεν πιάνει σε πυκνό χιόνι.
      Μήν χαϊδεύετε τά αυτιά τών πολιτών!
      Βέβαια τέτοιο μπουρδέλο, πού αδερφές καί παλλουκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια, πού νά βρείς άκρη?..

    13. Μην δίνετε βήμα στον παπάρα που έριξε έξω μια κερδοφόρα επιχείρηση! Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς που πήραν το δαχτυλίδι της εξουσίας λόγω του ότι ήταν μέλη της εγχώριας ή ξένης ελίτ! Πρέπει να έρθουν το συντομότερο ΜΟΝΟ πατριώτες και μάλιστα “καθαροί” για να διώξουν όλους τους λαθρό προτού γίνουμε τουρκοπακιστανική και αφγανική αποικία και να δώσουν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν οικογένεια και να δημιουργήσουν σοβαρές επιχειρήσεις (όχι άλλα σουβλατζίδικα, καφετέριες και νυχάδικα) που θα δώσουν έμφαση στην εγχώρια παραγωγή!

    14. Ας μας πουν και για τα φθαρμένα ελαστικά των τρόλεϊ και λεωφορείων που κυκλοφορούν με κόσμο μέσα………

    15. Ο κρατικοδίαιτος μάνος, που όλο για ιδιώτες μίλαγε, αλλά πληρωνόταν ως υπουργός και βουλευτής πλουσιοπάροχα από το χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος δεν βρήκε να πει τίποτα για τον ιδιώτη που του δώσανε την αττική οδό και είναι υποχρεωμένος να την έχει ανοιχτή! Και δεν είπε πάλι μία κουβέντα ότι το κράτος έστειλε τον στρατό αντί ο ιδιώτης να πληρώσει συνεργεία να την ανοίξει. Και του φταίνε τα ελαστικά των αυτοκινήτων με 1 μέτρο χιόνι και τα διόδια ανοιχτά να μπαίνουν και άλλα αυτοκίνητα και να εγκλωβίζονται! Αυτοί μας κυβέρνησαν και βρίζουν τον λαό και δικαιολογούν αυτούς που κάποτε το κόμμα τους, τους έλεγε νταβατζήδες. Αίσχος, αν έχει φιλότιμο και είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, να δώσει πίσω τα λεφτά που πήρε από το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος. Δώσε ρε πίσω τα λεφτά υπέρμαχε της ιδιωτικής πρωτοβουλίας!

    16. Μή τόν παίρνετε στά σοβαρά γέρο άνθρωπο.. Κάτι ή άνοια κάτι τό altzheimer λέει αυτά πού λέει… Μ@Κ@ΚΙΕΣ 😠😠

    17. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
      ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
      ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

      1. Σε λίγο θα μας πεις να πληρώσουμε τα διόδια και να πάμε με τα πόδια. Τους είπε η αττική οδός για αλυσίδες ή τους πήρε τα λεφτά;. Αθήνα πήγανε, όχι αράχωβα! Ρε ουστ, τράβα γρήγορα για την πέμπτη δόση και πήγαινε να την κάνεις με τα πόδια!

    18. Από απόψε ο άνεμος γυρίζει σε νοτιά με βροχες στα πεδινα και χιονια στα βουνα με απότομο λιώσιμο των χιονιών και πάγων.
      Τα περισσότερα φρεάτια στην Αθήνα είναι σίγουρα φραγμένα με χιόνι και παγωμένο χιόνι.
      Το νερό που θα ρίξει,στην αρχή τουλαχιστον ,που θα πάει;;; Οεο;;
      ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
      Υ.Γ. Όσο για τα χιονολαστιχα και τις άλλες εξυπνάδες που πετάνε οι καρεκλ🤬κ🤬ληδες και τηλεμαιντανοι ,ερώτηση:
      Αφήσατε ρε ένα ευρώ στη τσέπη του Έλληνα για να έχει την οικονομική δυνατότητα να βάλει χιονολαστιχα;;;;Ε;;; Αφήσατε;;;
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Αντε γεια τώρα.
      Οι οδοί, όπως η Αττική οδός όμως τους γδερνει κάθε μέρα, και είχε την οικονομική δυνατότητα και δεν έκανε και τίποτα.
      🥴Άντε να πούμε που νομίζουν ότι επειδή παίρνουν αυτοί το δεκαχιλιαρο κάθε μήνα ,το παίρνουν και όλοι οι άλλοι.
      Άστε και χωθειτε μέσα στις στοές σας τώρα.Καλα είσαστε χωμένοι τόσες μέρες μέσα με τη χιονοθύελλα, που ήταν ο κόσμος αποκλεισμένος και αβοήθητος,τι πεταγοσαστε τώρα έξω ,να πουλήσετε εξυπνάδες;;;
      ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ,ΑΛΛΟΥ.

    19. Κατ αρχάς αυτός πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για κακοδιαχείριση της οικονομίας επί υπουργείας του που ουσιαστικά ήταν ο πρόδρομος της έλευσης των μνημονίων στην χώρα μας. Τώρα έχει και άποψη για τα ελαστικά και μάλιστα ζητάει και αποζημίωση από τον κόσμο… Φτού σου μπάσταρδε

    20. Ειστε για γελια ρε εκει κατω που δεν τους δερνετε

      1. Ενώ εδώ πάνω τους έχουν σαπίσει στο ξύλο. Γεμίσανε τα επείγοντα δαρμένους πολιτικούς

      2. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    21. Κάτι ανάλογο έγραψε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο τουιτερ. Το ερώτημα είναι εαν ο Χίος κατάλαβε τι σόι κουμάσια είναι ο Φαήλος και ο Τζίμερος.

    22. αντε παιξε με το fakebook εσυ και αν το πιστευεις αυτο που λες πες το δημοσια με την φατσα σου

    23. Γιατί εξακολουθούν και δίνουν βήμα στο μασονικό ξεκουτιασμενο απολίθωμα δε μπορώ να καταλάβω.Τοσο πολύ τους κρατάει από τα μπομπολια?

    Comments are closed.