ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ Ο ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ! ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    16xronos-1280x720

    “Καίει” τον 16χρονο τσιγγανόγυφτο το βίντεο από τις κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας του βενζινάδικου, αφού φαίνεται ακριβώς η στιγμή που ο ανήλικος φεύγει από το βενζινάδικο, ενώ δεν έχει πληρώσει.

    Στη συνέχεια, ο υπάλληλος ειδοποιεί τους αστυνομικούς που επίσης φαίνεται ότι βρίσκονται εντός του χώρου του βενζινάδικου, οι οποίοι αμέσως κινητοποιούνται για να ξεκινήσει η καταδίωξη.

    Δείτε το βίντεο:

    Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή ο νοικοκύρης βενζινοπώλης που πλέον η ζωή του διατρέχει κίνδυνο κι ας έκανε το σωστό. Όπως και να έχει, άλλος ένας άνθρωπος πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικού, όποια κι αν είναι η καταγωγή του. Αποκλειστικός υπεύθυνος για να αποδώσει ευθύνες, αν υπάρχουν είναι μόνο η Δικαιοσύνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Ναι αμέ, όπως και δήποτε, DE κατηγορία – Άδεια Οδήγησης Νταλίκας Λεωφορείου ( συρμοί ή αρθρωτά οχήματα)

    2. ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.

    3. ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ???ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ……

    4. Παρακαλουνται οι βενζινάδες να έχουν στημένη επί της αντλίας καραμπίνα με σκάγια για αγριογούρουνα και γύφτους.

    5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
      ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ. ΓΕΙΆ ΚΑΙ ΧΑΡΆ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    6. Περαν απο κλοπες, διακινηση, καμια δεκαρια επιδοματα, εμποριο οπλων κτλ, τί αλλο ειχε να προσφερει στη χωρα ο 16χρονος κοπριτης;

      1. Επαγγελματικό ! Ε κατηγοριας ! Μα καλά, μαλάκας είσαι ? Τι ρωτάς ?

    7. Αχρηστοι πολιτικοι, ανθρωπακια! Ο Κουλης θα επρεπε ηδη να εχει βγει να προστατευσει με δηλωσεις του το βενζινά. Και να απειλησει τους γυφτους οτι σε περιπτωση αντιποίνων, θα τους κυνηγησει με μανια. Αλλα ολοι προσκυνουν τους γυφτους εδω και χρονια, τί λεω τωρα; Μην τυχον και τους πουνε ρατσιστες. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ρε καθικια, ειναι θεμα νομιμοτητας! Κασιδιαρη και παλι Κασιδιαρη, θα εκπλαγειτε την ημερα των εκλογων!

    8. Εσύ ρε κ@@@φτε αν σου έκλεβαν τι θα έκανες;
      Θα σκοτώνες;
      Θα επερνες το όπλο;
      Θα επερνες τα τσαποστιλιαρα;
      Θα έκεγες;
      Τι έκανε ο βενζινοπωλης;
      Κάλεσε την Αστυνομία!
      ΤΙ να έκανε;
      Να έλεγε και ευχαριστώ που με έκλεψες!
      Ευχαριστώ πολύ να ξαναρχεστστε οπότε θέλετε;
      Τι ανομία κυριαρχεί σε τούτο το κράτος!
      Ένα σωστό δεν υπάρχει πλέον σε τούτο τον κόσμο. Μόνο φτώχεια, μίσος, έγκλημα, θάνατος. Αίσχος. Και οι 301 να φύγουν ΤΏΡΑ. Αρκετά τους ανέχεται ο υποτακτικος λαουτζικος της ρεμούλας.

    9. Σε ξερονησι ολοι οι γυφτοι αναρχοκομμουνιστες μολις διαπρατουν το παραμικρο αδικημα και κοψιμο τα επιδοματα .Αυτοι δεν ειναι Ελληνες και μισουν το Εθνος

      1. Στα τσακίδια ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ φασιστάκο. Τράβα στην ΜΠΟΥΖΟΥ να σου ρίχνουν το σαπούνι οι αράπηδες.

    10. Για 1 Γυφτο βρηκαν τον μπελα τους 3 Ανθρωποι… Οι ΔΙΑΣ και ο Πρατηριουχος…
      Δε φτανει που εκλεψε, που πηγε να εμβολισει αστυνομικους, κσι δε σταματησει στο σημσ αστυνομικων, σπειλουν τωρα και τον πρατηριουχο οι Γυφτοι… (Και οχι Ρομά και Βρωμά)
      Ευχαριστω. Καλη Εβδομσδα σε ολους.

      1. οταν τους βριζεις τους κανεις μαγκες, σε τυπους σαν εσενα πατανε αυτοι

      2. ΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΑΓΕ;

    11. Ου μπλέξεις. Όσο για τον φίλη τον άκουσα. Τραγικός ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μια φορά. Άμα εκλεγούν να καταργήσουν την αστυνομία. Αφού δεν κάνει καλά την δουλειά της. Όσο για τον αστυνομικό να ζητήσει συγγνώμη που δεν ζήτησε ταυτότητα. Και γενικά ζήτω η τρέλα.

    12. Οι κολογυφτοι σαν πολυ αερα δεν πηρανε;
      Σπαστε τους τα παϊδια

    13. ανυπαρκτο κρατος για τους ανυπαρκτους “πολιτες”. μονο κατοικιδια του κουλισταν υπαρχουν και φωτοδοτουν. αμα ερθω σαν τουριστρια ολα οκ αμα βαλω βενζινη και δεν πληρωσω??? ετσι για την ελλαδιστανικοτατη φιλοξενια…… αι σιχτιρ επιτελους…… με την αναρχια και για την επετειο του ταχα μου ντε ηρωα που γινεται χαμος σχεδον καθε χρονο……….. απιστευτη η 4ο κοσμικοτητα των φωτοδοτων και φωστηρων της υφηλιου

    14. Ο βενζινας εκανε αυτο που επρεπε, το οτι ο αστυνομικος τον πυροβολησε στο κεφαλι κατ εντολη Κουλη για αυτο μονο ο βενζινοπωλης δεν φταιει. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι οι γυφτοι ουροβολουνται εν ψυχρω κατ εντολη Κουλη Μητσοτακη προκειμενου να ποιασει εν οψη εκλογων το ακροατηριο των Κασιδιαρη, Βελοπουλου.

      1. Λάθος ορθογραφία. ΚΛΑΣΙΑΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι.

    15. Καμία ανοχή στην παραβατικότητα των αθίγγανων. Ετσι κάνουν παντα. Κλεβουν όποιον θέλουν, οπως θέλουν και αν θέλουν. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να βάζουν δωρεάν βενζίνη; Να τους δίνονται δωρεάν τσιγάρα απο τα περίπτερα; Να κλέβουν ανα πάσα στιγμή και να τους λένε και ευχαριστώ; Μόνο με βαριά καταστολή αντιμετοπίζεται αυτή η φάρα, η οποία είναι η αιώνια πληγή της Ελλάδας.

    16. Σε πρωινή εκπομπή αυτό το βόδι ο Φίλης έλεγε ότι δεν είναι δημοκρατία να κυνηγάς για 20 ευρώ ένα παιδί.

      1. ΣΥΡΙΖΑ = Η υποστήριξη της γυφτιάς και των αλλοδαπών

    17. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ, ΜΙΖΟΤΑΚΕΪΚΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΩΝ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

      1. Οταν ψηφισουμε και βγαλουμε μια πατριωτικη κυβερνηση.

    18. Συγνώμη η αστυνομία καθόταν στο ίδιο βενζινάδικο και επινε φραπέ?? Ωρε τι συμπτώσεις είναι αυτες…..

      1. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ;

    19. Εξεγέρθηκαν επειδή υπερασπιζόμασταν τον γύφτο κλέφτη κράτος μπ0ρντ3λο
      Μπράβο θα τους πουν μόνο οι συριζαίοι.

    20. Τι διαφορετικό θα μπορούσε να είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος? Είπε στην αστυνομία ότι τον έκλεψαν. Δηλαδή οι γύφτοι θέλουν να μας κλέβουν όποτε θέλουν και να μη μιλάμε? Και εμφανίστηκε σήμερα ο σιχαμένος γουρλομάτης να ανακοινώσει επίδομα 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς μπας και πάνε να τον ψηφίσουν.

    21. Τουρκόγυφτος μουσουλμάνος που κάνει το σύμβολο των “Γκρίζων Λύκων” και όχι δεν είναι μεταλάς ο τσαντιρόγυφτος…

    Comments are closed.