ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΕ ΑΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ – ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    aliveri

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Ξυλαγανή Ροδόπης. Οι φλόγες αποτεφρώνουν αγροτοδασική έκταση, ενώ για την κατάσβεσή τους επιχειρούν τόσο επίγεια όσο και εναέρια μέσα.

    Στη μάχη με τη μεγάλη φωτιά στην Ξυλαγανή Ροδόπης συμμετέχουν συγκεκριμένα 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και δύο αεροπλάνα. Στην περιοχή της φωτιάς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

    Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και στο Αλιβέρι, όπως γράψαμε νωρίτερα

    Σε εξέλιξη φωτιά στην Περαία κοντά σε οικισμό

    Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον οικισμό των Ρομά στην Περαία, πίσω από όπου βρισκόταν σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας.

    Η πυρκαγιά που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καίει απορρίμματα και ξερά χόρτα.

    Επί τόπου βρίσκονται επτά υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με είκοσι πυροσβέστες. Από αέρος επιχειρεί ελικόπτερο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    2. Να φέρουν οι ά(χ)ριστοι τους Ρουμάνους στη θέση τους, γιατί με δαύτους δεν φαίνεται άσπρη μέρα…

    3. τοσα χρονια καινε την Ελλαδα αλλα δεν αγοραζουν και αλλα αεροπλανα.για τις λαμογιες ομως λεφτα υπαρχουν.ουστ πουλημενα τομαρια και εσεις που τους ψηφιζετε !!!

    4. Η Ρωξανη λένε τα χαρτιά η γυναίκα του .μεγαλου Αλεξάνδρου ήταν 16 χρον όταν την παντρεύτηκε ήταν η ποιο όμορφη γυναίκα της Ασίας ξεπερνούσε σε ομορφιά και την γυναίκα του Δαρειου ,εν μια νύχτα έγινε η βασιλισα της μεγαλύτερης αυτοκρατοριας που είχε δει ο πλανήτη και των μακεδονικων δυναστειων ο πατέρας της λεγόταν Οξυριανος ,,, δεν ήταν μόνο η ομορφιά αλλά και η καλλιέργεια πνεύματος που είχε Αφγανή γυναίκα

    5. δεν φταίει ο γουρλομπαστ, αλλά Η. ΚΛΙΜΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΠΟΥ ΒΈΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΑ ΕΡΠΕΤΆ, ΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ.
      ΧΟΛΕΡΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΕ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ ΕΧΙΔΝΩΝ. ΚΑΊΝΕ Κ. ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΣΚΌΠΙΜΑ ΜΕ ΦΩΤΙΆ Η’ ΧΑΛΆΖΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΈΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΏΝ, ΤΗΝ ΦΤΏΧΕΙΑ Κ. ΠΕΊΝΑ.
      ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ ΕΧΙΔΝΩΝ ΑΠΌ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΈΝΗ ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Κ. ΔΊΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΕΛΛΆΔΑΣ Κ. ΕΛΛΉΝΩΝ.
      ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΕ, ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Κ. ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΝ ΧΡΉΜΑ ΣΠΊΤΙ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ.
      το γουρλομπαστ ποτε θα κλάψει με μαύρο δάκρυ όπως όλοι οι ελληνοφρονες Έλληνες;;; ;;;

    Comments are closed.