ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ! ΙΔΟΥ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ: “ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ” [ΕΓΓΡΑΦΑ]

    Κοινοποίηση:
    anwgeia-foniko11

    Συγκλονίζουν τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Παρακάτω αναφέρεται όλη η δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

    Με λεκτική και σωματική αντιπαράθεση μεταξύ του θανόντα κτηνοτρόφου, Γιώργου Ξυλούρη και του γιού του έτερου θανόντα, Μανώλη Καλομοίρη, η οποία διακόπηκε προσωρινά όταν ο κτηνοτρόφος αποχώρισε από το σημείο, φέρεται να ξεκίνησε το περιστατικό στα Ανώγεια, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν το διπλό φονικό.

    VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
    «Σεισμός» με τη Λίτσα Πατέρα – Η προφητεία της για τον κορωνοϊό που επιβεβαιώθηκε απόλυτα

    Ο Ξυλούρης επέστρεψε λίγο αργότερα οπλισμένος και τότε παρενέβη στην αντιπαράθεση ο Λευτέρης Καλομοίρης, ο οποίος στην προσπάθεια του να προστατέψει τον γιο του, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ακολούθως, ο Μανώλης Καλομοίρης, με άλλο όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του ή προμηθεύτηκε εκείνη τη στιγμή, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Γιώργο Ξυλούρη. Επιπλέον, απο την ένοπλη αντιπαράθεση, τραυματίστηκε στο πόδι ο Εμμανουήλ Νταγιάντας, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο σημείο τυχαία και προσπάθησε να εμποδίσει τη σύγκρουση των δυο ανδρών.

    Στην κατάθεση του ο τραυματίας, αναφέρει ότι είδε μια αναμπουμπούλα καθώς προχωρούσε με το αυτοκίνητο του και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε, άκουσε πυροβολισμό και ένιωσε έναν πόνο στο αριστερό του πόδι, κάτω απο το γόνατο. “Κατευθείαν μάτωσε το πόδι μου και έπεσα κάτω” αναφέρει χαρακτηριστικά. “Μετά απο μια ώρα ξύπνησα σε φορείο στο Κέντρο Υγείας” προσθέτει.

    Ο Εμμανουήλ Νταγιάντας, ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται ποιος ήταν στο περιστατικό, ούτε ποιος πυροβόλησε. Στο σημείο βρίσκονταν περίπου 20-30 άτομα χωρίς να διακρίνει, όπως λέει, ποιος έκανε τι.

    Ο Μανώλης Καλομοίρης μετά την παράδοση του στις Αστυνομικές Αρχές, ανέφερε ότι το επίμαχο βράδυ, βγήκε από την πατρική του οικεία, από τις φωνές της μητέρας του. Βγαίνοντας έξω, είδε ξαπλωμένο στο έδαφος τον πατέρα του, με μια τρύπα στο στήθος του και σε κοντινή απόσταση, τον Μανώλη Ξυλούρη να κρατάει όπλο. Ο πατέρας του Καλομοίρη ήταν ακούνητος, με ανοιχτό το στόμα και ο ίδιος συμπέρανε ότι ήταν ήδη νεκρός. Αμέσως επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε το πιστόλι που είχε φυλαγμένο ο πατέρας του, επέστρεψε στο σημείο της αντιπαράθεσης και με αυτό το πιστόλι πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο μέχρι που τελείωσαν τα φυσίγγια. Στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές, μέχρι που άλλα άτομα τον σταμάτησαν και τον απομάκρυναν.

    Επεσήμανε δε στην κατάθεση του, ότι ο ίδιος δεν είχε οποιαδήποτε μορφής αντιπαράθεση με τον Ξυλούρη, πριν αντιληφθεί τον θανάσιμο τραυματισμό του πατέρα του.

    Διαβάστε την καθηλωτική ομολογία του:

    diko1

    diko2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Στην αρχή φαινόταν ο μόνος υπεύθυνος ο Ξυλούρης. Tελικά ο Καλομοίρης όμως τον έκανε από ότι φαίνεται “μαύρο” στο ξύλο και πήγε και πήρε το όπλο. Άστα βράστα…

    2. Μπορούσες να του ρίξεις καμία μπουνιά να ξεσπάσεις ,όχι να τον σκοτώσεις ,το να πας να παρης όπλο σημαίνει ότι θέλεις να σκοτωσεις.

    3. αυτό το διαολοκόπελο ο καλομοιρης εφαε τον πατερα του εχουν βουιξει τα ανωγεια
      οταν ητανε μικρο το κοπελι του χανε ριξει τα μάγια για να κουνιεται
      κι ο πατερας του τον εβαλε να βαραει το σακο και να αφηνει γενεια για να ντελικανεψει
      του δωκανε και κατι ορμονες για να αντρωσει παραπανω και το κοπελι κουζουλαθηκε
      ειχε αχτι και τον πατερα του και το καημενο το ξυλουρη
      ο καημενος ο γιωργης ο ξυλουρης ηταν στο χωριο μας ησυχο κοπέλι
      πηγαινε και εβοσκε τα γελάδια και κοιμοτανε στα σπηλιαράκια
      ο άλλος ο διάλος ο καλομοιρης το χε κανει σακο το κοπελι και το εβαραγε συνεχεια

    Comments are closed.