ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

    Στην Περούτζια στην Ιταλία χθες το βράδυ εμβολιασμένοι πολίτες καίνε σ ένδειξη αλληλεγγύης προς ανεμβολίαστους συμπολίτες τους τα green pass τους.

    To καζάνι βράζει… η ιταλική κουζίνα φημίζεται για σπεσιαλιτέ της αλλά εδώ ήταν το μενού διαφορετικό.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΟΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ”COVID GREEN” ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    2. Κάπου άκουσα ότι και οι βασκοι θα κάνουν το ίδιο…..εδώ είμαστε ραγιάδες….400 χρόνια ήταν αυτά άφησαν κατάλοιπα

    3. Και να φανταστείτε ότι τους αποκαλούμε ‘μακαρονάδες’ (=λαπάδες). Εν τέλει άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη ‘χάρη’…

    4. ΤΑ ΕΛΕΓΑΑΑΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΟΟΟ

      Μόλις διαβάζω σε συστημικό:
      “Σε τροχιά ειδικών μέτρων και lockdown η Ευρώπη, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια από μόνα τους δεν αρκούν”

    5. Εδώ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό. Εδώ θα μας φάνε ζωντανούς.

    6. Εντωμεταξύ αυτά τα πιστοποιητικά που καίνε είναι για το θεαθήναι κόπιες. Στην άλλη τσέπη έχουν κρατήσει άλλη κόπια για να συνεχίσουν μετά το ιβέντ για εσπρέσο και πίτσα χαχαχαχαχα Άσε ρε, τους ξέρω και τους ιταλίάνους. Σαν και μας λαμόγια και φλαφλατάδες ψευτοεπαναστάτες είναι….

    7. φωνή λαού οργή Θεού…. αλλά όταν είναι ενωμένος ο λαός. Εδώ τα πιστοποιητικά τα κάνουν κορνίζα και όχι μόνο, δείχνουν και μια κακία σε αυτούς που για το λόγο τους δεν έχουν εμβολιαστεί. Και απλά περιμένουν χαρούμενη την τέταρτη δώσει!

    8. Τετρακόσια χρόνια μας πήρε να αποτινάξουμε τους Τούρκους….να πάει να γαμηθει η κατσίκα του γείτονα.. ραγιάδες είμαστε και το ξέρουν.

    9. Ο ενωμένος λαός έτσι αντιδράει, εδώ όμως μας κυριαρχεί ο διχασμός που τον σπέρνουν τα ΜΜΕ στον ανεγκέφαλο χαιρέκακο νεοέλληνα που πιστεύει ότι του πασάρουν και χαίρεται για τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται στους συμπολίτες του σε κάτι που είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή του καθενός

    10. Γιατι ολες οι χωρες μας βαζουν τα γυαλια ?? Γιατι ??? Μηπως γιατι αυτοι που εμειναν στη Ελλαδα ειναι σαπιοι και συστημικοι και βολεμενοι η εντελως ανημποροι να αντιδρασουν. Μηπως γιατι η επαναστατικη νελαια που θα μπορουσε να κανει αυτο που κανουν Ιταλοι ειναι οικονομικοι μεταναστες σε αλλες χωρες αφου στη Ελλαδα θα ειχαν ψοφησει απο την αλητεια του εξευτελισμου που υποβαλουν οι δοσιλογοι πολιτικοι του συστηματος. Αισχος. Παντου μας βαζουν γυαλια . Ποια Τουρκια ?. Αυτοι οι ελληνες ειναι ικανοι να πολεμησουν με την Τουρκια .Καθιστικη διαμαρτυρια στο καναπε και επαναστατικα tweets sto twitter μονο

    11. Κόβω το κεφάλι μου ευκολότερα θα κάψουν εμάς παρά τα πιστοποιητικά τους, εδώ στην Ελλάδα. Μιλάμε για τέτοια αγάπη και αλληλεγγύη.

    12. Το Green Pass είναι κρατικό εργαλείο φυλάκισης των ανθρώπων. Η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας το εφάρμοσε πρώτη και θέλουν και στην Ευρώπη να ελέγχουν και να περιορίζουν τους ανθρώπους με αυτό.

    13. ….ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ!!!….ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!…….

    14. Ελπιζω να τα καψουν οιο εμβολιασμενοι και στην Ελλαδα.

    Comments are closed.