ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΟΥΣ – ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    φβδβ

    Ιστορική ομιλία εκφώνησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, σε μια ολομέλεια του φόρουμ του Οργανισμού Στρατηγικών Πρωτοβουλιών «Ισχυρές Ιδέες για τους Νέους Καιρούς».

    O B.Πούτιν μίλησε για μια “νέα παγκόσμια πολυπολική τάξη” και για την κατάρρευση της παγκοσμιοποιητικής φιλελεύθερης τάξης η οποία έδρασε ως ένα “ολοκληρωτικό καθεστώς” λεηλατώντας ολόκληρες ηπείρους.

    Είναι αξιοσημείωτη η αναφορά του Β.Πούτιν στην Ινδία ενόψει και της τεράστιας σημασίας του μεταφορικού διαδρόμου Βορρά-Νότου (INSTC). Η Ρωσία προσπαθεί να φέρει πιο κοντά το Νέο Δελχί με τον Ευρασιατικό άξονα, σύμφωνα με το warnews247.gr.

    Β.Πούτιν: Μη αναστρέψιμες οι αλλαγές αυτές

    “Aληθινά επαναστατικές αλλαγές κερδίζουν ορμή και δύναμη. Αυτές οι μνημειώδεις αλλαγές είναι μη αναστρέψιμες.

    Και στο εθνικό και στο διεθνές επίπεδο, οι βάσεις και οι αρχές έχουν τεθεί για μια αρμονική, πιο δίκαια, κοινωνικά προσανατολισμένη και ασφαλή Παγκόσμια Τάξη.

    Μία εναλλακτική στον μονοπολικό κόσμο που υπήρχε μέχρι τώρα και ήταν εμπόδιο στην ανάπτυξη του πολιτισμού.

    Το μοντέλο της συνολικής κυριαρχίας του «χρυσού δισεκατομμυρίου» (Δυτική Ολιγαρχία) είναι άδικο!

    Γιατί αυτό το «χρυσό δισεκατομμύριο» να κυριαρχεί πάνω στους υπόλοιπους και να θέτει τους κανόνες με βάση την ψευδαίσθηση της “εξαιρετικότητας”.

    Aυτό διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κοινωνίες Πρώτης και Δεύτερης Τάξης και γι αυτό είναι εγγενώς ρατσιστική και νεο-αποικιακή.

    Eνώ η υποβόσκουσα παγκοσμιοποιητική και υποτιθέμενη φιλελεύθερη ιδεολογία του αποκτά ολοένα και περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωτισμού.

    Nαι το «χρυσό δισεκατομμύριο» δεν έγινε “χρυσό” και δεν κέρδισε πολλά τυχαία.

    Δεν ανέβηκε μόνο σε ηγετικές θέσεις μόνο μέσω της εφαρμογής κάποιων ιδεών

    Σε ένα μεγάλο βαθμό, αυτές οι θέσεις αποκτήθηκαν λεηλατώντας άλλους λαούς σε Ασία και Αφρική.

    Αυτό συνέβαινε.

    Για παράδειγμα η Ινδία λεηλατήθηκε πολλές φορές.

    Γι αυτό οι ελίτ του “χρυσού δισεκατομμυρίου” πανικοβάλλονται που άλλα κέντρα ισχύος παρουσιάζουν τα δικά τους αναπτυξιακά μοντέλα.

    Aλλά ανεξάρτητα από το πόσο οι ελίτ της Δύσης και της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να διατηρήσουν την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων, μια νέα εποχή ανατέλλει, ένα νέο στάδιο στην παγκόσμια ιστορία!

    Kαι μόνο πραγματικά κυρίαρχα κράτη μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή δυναμική ανάπτυξης, να γίνουν παράδειγμα για άλλους σε πρότυπα και ποιότητα ζωής, προστασία των παραδοσιακών αξιών και υψηλών ανθρωπιστικών ιδανικών – μοντέλα ανάπτυξης στα οποία ένα άτομο δεν γίνεται μέσο, αλλά ο υψηλότερος στόχος», είπε ο Πούτι

    «Τονίζω ότι για να προχωρήσουμε στο μέλλον, πρέπει να θυμόμαστε το μεγάλο, ένδοξο παρελθόν μας, να βασιζόμαστε στις παραδόσεις και τις αξίες μας, να είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας και, επαναλαμβάνω, να είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε, φυσικά, στο την ίδια ώρα».

    Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του Β.Πούτιν

    Πούτιν: Η Δύση έχει χάσει τελείως το μυαλό της!

    Σε δεύτερο σημείο της ομιλίας του μιλά για ένα σκίτσο γραμμένο στα γερμανικά που δείχνει ένα αγοράκι κάνοντας μπάνιο να κρατάει μία…ουκρανική σημαία. Το σκίτσο αναφέρεται στην μείωση κατανάλωσης ενέργειας από τους Ευρωπαίους, κάτι που…υποτίθεται θα ζημίωνε τη Ρωσία.

    Είπε σχετικά ο Β.Πούτιν, σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr:

    “Προχτές μου έδειξαν μια εικόνα στο ίντερνετ που έχει διαδοθεί στα ΜΜΕ της Ευρώπης. Δείχνει έναν άντρα και λέει:

    Αν θες να νευριάσεις τον Πούτιν, να πλένεσαι σε τέσσερα σημεία. Εκεί, εκεί, εκεί και εκεί.

    ”Τι είναι αυτό? Έχετε χάσει τελείως το μυαλό σας; Εξοικονομήστε νερό, εξοικονομήστε ρεύμα. Αυτό είναι ανοησία!

    Έκαναν πολλά λάθη και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν για αυτό και ψάχνουν κάποιον να κατηγορήσουν».

    33-1
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Προχωράμε ολοταχώς προς τον προφητευμένο Αρμαγεδδών!

    2. Δίνει πολύ καλό ΣΑΝΟ ο κοντός πρώην καγκεμπιτης σε όλους εσάς τους ψεκασμενους Ρωσολαγνους! Δήθεν ότι πολεμάει την NΤΠ όταν οι “Ρώσοι” ολιγαρχες (Εβραϊκής φυσικά καταγωγής) πίνουν το αίμα του Ρωσικού λαού. Ο μέσος Ρώσος (μεθυστακας) είναι φτωχός και σχεδόν πεινάει και ο καγκεμπιτης μαζί με τους μαφιόζους ολιγαρχες έχουν μαζέψει δισεκατομμύρια!

    3. Δεν σκοτώνει μόνο την σατανική elite . Ο άθλιος Putin σκοτώνει αθώους ανθρώπους .Πρέπει να δικαστεί ώς εγκληματίας πολέμου .

    4. Ο Πούτιν θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που διέλυσε το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και την λεγόμενη Δυση.Ειμαστε τυχεροί που είναι μεγαλόψυχος γιατί άνετα έκαιγε τα σιτηρά της Ουκρανίας κάνοντας τον ηγέτη και στην τροφή. Τα πρωτόκολλα των σοφών της Δύσης απέτυχαν.Κανονικα πρέπει να στείλουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ρωσία όπου να δικαστεί από τον πλανήταρχη μπας και γλυτώσουμε την οργή της αρκούδας από το να αφήσει το ελεύθερο στους Τούρκους να καταλάβουν το Αιγαίο.Η pax americana έπεσε μην πέσουμε και εμείς μαζί της

      1. H PAX AMERICANA βγαίνει κερδισμένη από όλη αυτήν την ιστορία αγαπητέ μου.
        Δεν πέφτει οσο και να θέλεις.

    5. Αυτά που λέτε εσείς και θελετε να κάνουμε δεν γίνονται, δεν φεύγουμε ουτε από το ΝΑΤΟ ουτε από την Ε.Ε.
      Παψτε εσεις και οι κομμουνιστες να βλέπετε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι, δείτε τα όπως πραγματικά είναι.
      Υ.Γ. Πολλοι από εσας 50 κ 60 χρονων συνέχεια ψηφιζατε νδ και πασοκ άρα εχετε μεγάλες ευθηνες για της κυβερνήσεις που πέρασαν και τα χουν ρημάξει όλα.

    6. Τι καλό είδαμε εμείς απο τη Δύση,μονο συμφορές.Να αναλάβει ενα πατριωτικο κόμμα και να φυγουμε απο Νατο και ΕΟΚ και να παμε με τους Ρώσους. Ευκολο δεν είναι αλλα άμα συνεχίσουμε ετσι σε λιγα χρόνια θα ειμαστε μειοψηφία στη χωρα μας ,και μην σας φανει παράξενο αν δειτε πρωθυπουργό Πακιστανό στην Ελλαδα. Κύριε Ελέησον.

    7. Με λίγα λόγια πόσο να σας ξυπνάτε ο Τούρκος ρε στα περνούν όλα από εκεί το ίδιο είπε και στους Ιταλούς,,,ήμασταν το σταυροδρόμι μεταξύ δικής ανατολής πόσο να σας ξυπναγε ο Τούρκος ,,,,,,δεν έχετε μυαλό σε κανένα κόμμα είναι δυνατόν να χάσει ο Πουτιν όταν μέσα στην ανατολή έχει τους Κοζάκοι με τίποτε μουσουλμάνοι ναι είναι Ρώσοι όμως σαν φυλή

    8. Με λίγα λόγια πόσο να σας ξυπνάτε ο Τούρκος ρε στα περνούν όλα από εκεί το ίδιο είπε και στους Ιταλούς,,,ήμασταν το σταυροδρόμι μεταξύ δικής ανατολής πόσο να σας ξυπνάτε ο Τούρκος

    9. Τό μοντέλο μέ τήν ουκρανική σημαία κάνει προπαγάνδα γιά οικονομία ενέργειας στήν δυτική Ευρώπη.Μή πλενώσαστε πολύ γιά νά τσαντίζεται ό Πούτιν.
      Γιά νά ξεφύγουμε από τά πλοκάμια τής νέας τάξης πραγμάτων πρέπει νά διαλύσουμε τό όργανά της, τό εγκληματικό συνδικάτο τήν Ευρωπαικά Ενωση,κατάργηση τού γερμανικού ευρώ καί επιστροφή στά παλιά εθνικά νομίσματα.Στήν δραχμή μας γιά νά γλιστρήσουμε από τήν γερμανική μέγγενη.

    10. Τους εβραιομασονους εννοούσε όταν έλεγε ελίτ?

    11. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΔΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!!!

    12. ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ! ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΒΡΑΧΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    13. Σωστά μιλάει. Ψάχνει εξιλαστήριο θύμα η Δύση, να τον κατηγορήσει για τις δικές της αστοχίες. Να άρουν τις κυρώσεις να έχουν ενέργεια.

    14. Προχώρα βλαδιμηρε μαζί σου όλοι οι Έλληνες είναι καθάρισε την Σατανική Ελίτ και σώσε τον κόσμο από τα πλοκάμια τής Άθεοιας και τής Ανωμαλίας.

    15. Ο Πουτιν για μια ακομη φορα απεδειξε πως ειναι μεγαλος και ταλαντουχος ηγετης. Στο πεδιο των μαχων εχει εξοντωσει σχεδον το συνολο του ουκρανικου στρατου και πολεμουν αυτη τη στιγμη μονο μησθοφοροι και νατοικοι.Οσο για την νεα ταξη και την παγκοσμιοποιηση σε λιγο τελειωνουν μια για παντα. Ο Πουτιν δεν αστειευται ως προς αυτο το θεμα. Μπραβο Πουτιν. Συνεχισε.η νικη ειναι κοντα

    16. οι βρυκόλακες θέλουν πόλεμο με την ορθοδοξία και θα τον κάνουν..

      αυτή τη φορά όμως δεν θα μοιάζει με καμία
      με κανέναν πόλεμο
      με καμία αυτοκρατορία..
      όλη η ιστορία του κόσμου θα μοιάζει με παιχνίδι..

      Τώρα ξεκινάει ο πραγματικός πόλεμος και φυσικά η νίκη είναι της ορθοδοξίας
      Ας μετανοήσουμε να περάσουμε λίγο καλύτερα στα δύσκολα.. αμήν

    17. Ρουα Ματ της Ρωσίας πριν λίγο. Έδωσαν την αίσθηση πως… Ουκρανοί περικυκλωνουν μια ρώσικη ταξιαρχία στην χερσωνα, έτσι αποδέσμευσαν δυνάμεις από το Μικολαεφ οι Ουκρανοί για να…. συνεχίσουν την αντεπίθεση. Αποτέλεσμα, στα 20χλμ από το Μικολαεφ οι Ρώσοι!!! Τους έλιωσαν με ένα απίστευτο μπαράζ πυροβολικού και αεροπορικών βομβαρδισμών σπάζοντας την πρώτη γραμμή Άμυνας. Στη χερσωνα τώρα σε μικρές ομάδες οι ταχα Ουκρανοί δηλαδή ειδικές νατοικες δυνάμεις κάνουν ότι ναναι. Να δούμε πως θα γυρίσουν πίσω τώρα. Η ποιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Σλαβιανσκ με πάρα πολλές ζώνες άμυνας, υπόγεια τούνελ και κρυσφηγετα παντού μέσα στο δάσος από τους ΝΑΤΟικους και ουκρανούς. Μάλλον θα χρειαστεί οι Ρώσοι να κάνουν λατομείο την περιοχή σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων..

    Comments are closed.