ΙΣΡΑΗΛ – ΧΑΜΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ – H IDF ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ

    Κοινοποίηση:
    ΙΣΡΑΗΛ

    Νέοι βομβαρδισμοί πλήττουν τη Λωρίδα της Γάζας μετά τη λήξη της εβδομαδιαίας εκεχειρίας, το πρωί της Παρασκευής.

    Το Κατάρ λέει ότι οι διαπραγματεύσεις για την εξασφάλιση νέας παύσης του πυρός συνεχίζονται, με τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ να ζητά άμεσα μία νέα εκεχειρία καθώς όπως δήλωσε εχθές οι Παλαιστίνιοι στην πολιορκημένη περιοχή «περιβάλλονται από ασθένεια, καταστροφή και θάνατο».

    Περισσότεροι από 15.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα από τον Οκτώβριο, με τον αντίστοιχο αριθμό στο Ισραήλ να ανέρχεται στις 1.200.

    Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα πυραυλική επίθεση εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Δαμασκού, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

    Αρκετές εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή της συριακής πρωτεύουσας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

    Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα κατά της γειτονικής του χώρας από τότε που ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, πριν από 12 χρόνια, βάζοντας κυρίως στο στόχαστρο δυνάμεις που υποστηρίζονται από το Ιράν, μαχητές της Χεζμπολάχ και θέσεις του συριακού στρατού. Σπανίως σχολιάζει κατά περίπτωση τα πλήγματα στη Συρία, αλλά έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να ενισχύσει εκεί την παρουσία του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ρε τη τραβαναι οι μεμετηδες για να τους διωξουν οι εβραιοι απο την Γαζα και να κατασκευασουν επιτελους με την βοηθεια των ΗΠΑ την νεα διωρυγα του Σουεζ καταστρεφοντας φυσικα τους Αιγυπτιους…. ολα σχεδιασμενα χρονια τωρα οσο για την Δαμασκο εκει θελουν να χτισουν τον νεο ναο του Σολωμοντα γι αυτο τα ισοπεδωνουν ολα και εκει

    2. Λυκουργε ειμαι μαζι σου το πιστευω αυτο ακραδαντα οτι υπαρχει νοθεια , αλλα πιστευω οτι και εμεις αν τα παρουμε στο κρανιο θα γινει της κορεας της ουκρανιας θα ψαχνει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα . Ειμαστε ειδη στα καγκελα και περιμενουμε την σπιθα για να τους εξαυλωσουμε ολους χωρις οικτο. Αυτα που θα ζησουν δεν τα ειδε κανεις.

    3. πολυ σωστος Μινως εχουμε λιγο προβλημα με την σαβουρα τα γεροντια και τους ανθελληνες αν και αυτο πρεπει να το λυσουμε λιγο αγρια δεν παει αλλο.

    4. Φίλε βάτραχε η ΑΕ που ζεις είναι δικιά τους . Ποιος θα τους πετάξει έξω ;
      Μίνως γιατί επαναλαμβάνεις το ψεύτικο 40% που σας πλάσαραν οι ιδιοκτήτες της αποικίας ;
      Δεν γνωρίζεις ότι μόνο ένα 19% (και αυτό νοθευμένο) ψήφισαν τα τωρινά πιονια ;
      Όσο για τις δολοφονίες αμάχων, ένοχοι δεν είναι μονον οι εκλεκτοί του άρχοντα του ψεύδους , αλλά και όλοι οι άλλοι αντιπρόσωποι των γκοιμς ανά την υφήλιο που παριστάνουν ότι δεν τους βλέπουν .

    5. Πεταξτε εξω απο την Ελλαδα τους Σιωνιστες Θα νατος στους σαταναδες Εβραιους τους καταστροφεις της γης.

      1. Γεια σου φίλε.
        Συμφωνώ μαζί σου αλλά, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να διώξουμε τους δικούς μας εγγληματίες σατανάδες και όχι να τους δίνομε 41%

    Comments are closed.