ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ – ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ “ΕΡΓΑΤΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ςΦΕΦςΦΕΦς

    Εικόνες ντροπής και φρίκης διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την περιβόητη συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, όπως ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους «Καλή Χρονιά». Δυστυχώς, ελάχιστοι από το πλήθος πρέπει να τον κατάλαβαν.

    Η πλατεία είχε γεμίσει με σημαίες της Παλαιστίνης, όμως τα πρόσωπα που της ανέμιζαν, δεν θύμιζαν Παλαιστινίους.

    Εννοείται ότι κάτω από το πάλκο της πλατείας Συντάγματος, δεν υπήρχε ούτε μία Αθηναία. Γεγονός απολύτως εξηγήσιμο, αφού στο πλήθος κυριαρχούσαν ισλαμιστές μαχαιροβγάλτες, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν!

    Πακιστανοί ισλαμιστές αμέσως μετά την γιορτή, ανέβαζαν βίντεο από την κατεχόμενη Αθήνα, επιδεικνύοντας τις Παλαιστινιακές σημαίες, τα μαχαίρια, ρίχνοντας ακόμα και αυτοσχέδιες ρουκέτες σε κτήρια!

    Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς κανένα φόβο, αντίθετα με υπερηφάνεια και ισλαμιστικά σύμβολα παρόμοια με αυτά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

    Αυτούς ακριβώς θέλει να νομιμοποιήσει ο Μητσοτάκης, επιφέροντας ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και την εθνική ασφάλεια!

    Μαζί με τα μαχαίρια και η απαραίτητη ομολογία πίστεως, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

    ΨΣΑΨΑΣΨΑΣΨΑΣΨΨ

    Το μήνυμα, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Σταυροφόρος στο Twitter: Μαζι και “Σαχάδα”, δήλωση πίστης, Δεν υπάρχει Θεός εκτός απ τον Αλλάχ, ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.

    Δεν λείπουν φυσικά και οι αυτοσχέδιες ρουκέτες, που μάλιστα στοχεύουν σε πολυκατοικίες. Αν και το δεύτερο βίντεο δε φαίνεται να είναι από την Ελλάδα, παρότι ο χρήστης έχει επάνω την ελληνική σημαία. Στην Ευρώπη όμως, χαρακτηριστικά στην Ολλανδία και Γερμανία, είχαμε κόλαση από τέτοιες αυτοσχέδιες ρουκέτες, με νεκρούς!

     

    Πέρυσι, η Αθήνα πλημμύρισε με πακιστανικές σημαίες. Φέτος πλημμύρισε με Παλαιστινιακές που κρατούσαν πάλι Πακιστανοί. Με την ίδια ευκολία, το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με τουρκικές σημαίες, από τους νομιμοποιημένους πλέον, εργάτες του Μητσοτάκη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Εσεις να τα βλέπετε αυτα που βρίζετε τον Ισραηλινο στρατο και λαο ,μακάρι να τους μοιαζαμε έστω και λίγο, θα μας φάνε ζωντανούς οι ισλαμιστες ρε κουτορνηθια ξυπνατεεεεεε

    2. Τα παραπονα σας εκτος απο 41% επισης στους εργοδοτες που δινουν σε ολους αυτους δουλειες αλλα και σε αυτες που τους παντρευονται και σε αυτους που τις παντρευονται

    3. Δυστυχως η Ελλαδα “εάλω εκ των εσω” χωρις να πεσει ουτε ντουφεκιά….
      Καληνυχτα σας

    4. Διασκεδασε τους…. ψηφοφορους του! Πηρε και ψηφαλακια απο τις “ενημερωμενες” εκλογικες λιστες των….εκατονταδων χιλιαδων πεθαμενων… 41%!
      Απλα μαγαρας του δημοκρατικου πολιτευματος!

    5. ρε ξάδερφε Χiο Στ . εiμαι ο Κυριακάκοs Kiμωναs .Στο εiπα όταν ήρθα καλεσμένοsσου στην εκπομπή σου στο “Εxtra” το 2013.θα θυμάσαι επi λέξει τα λόγια μου : ” … εiναι τα ισλαμοφασισταριά λάθρο η πέμπτη
      φάλαγγα τών τούρκων στην Ελλάδα.Θα μάs δημιουργήσουνε συμφορά όποτε γiνει Ελληνοτουρκικόs
      πόλεμsο … Εiμαστε ακόμη & έτσι Nικητέs στον επόμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο .’Εξω τώρα & για
      πάντα ακόμη & με τη Βiα όλα τα ισλαμοφασισταριά λάθρο απο την Ελλάδα … ” Επιμένω στη
      γνώμη μου : ‘Εξω τώρα & για πάντα με τη Βiα , όλα τα ισλαμοφασισταριά λάθρο απο την Ελλάδα .
      Nα Kαλοπερνάs . & vα εκλεγεis βουλευτήs στis επόμενεs εθνικέs εκλογέs .

    6. Ο πάκι κάνει νεύμα προς τα πίσω, ότι δηλαδή θα σκοτώσει τους Έλληνες. Αλήθεια, γιατί δεν έχει παρέμβει η ΕΛΑΣ; Αν πιάσουν στον δρόμο Έλληνα με νυχοκόπτη θα τον βάλουν μέσα, γιατί δεν πιάνουν τον πάκι για παράνομη οπλοκατοχή εφόσον μιλάμε για μαχαίρι πτυσσόμενο; Επίσης γιατί δεν απελαύνουν άτομα που έχουν πράξει εγκλήματα, ληστείες κτλ όταν εκτίσουν τις ποινές τους;

    7. Εντωμεταξύ μια σφαλιάρα να φάει παίζει να μείνει στον τόπο

      1. Αν του ρίξεις την σφαλιάρα θα σε πάνε μέσα για ρατσιστική επίθεση και θα σε κράζουν τα κανάλια όλη μέρα φασίστα ρατσιστή ακροδεξιό.

    8. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
      ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΗΝΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ,ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ . ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΜΗ, Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ!!!!!! ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ??????

    9. Να μας ζήσει το δίποδο μουλαρι και να το χαίρετε η μαμά του η fuclana η Ντορουλα. Τα
      Βενηζελοσκατα εδώ που μαζεύτηκαν

    10. ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ….ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ

    11. Πόσο λυπηρό είναι να βλέπεις κάτω απ τον ιερό βράχο όλους αυτούς τους γυφτοινδους

      1. το χειροτερο ειδος απ ολα ειστε οι τρελοχουνταιοι που δε σεβεστε τιποτα

    12. Ο Αλμπι δεν έχει και αδικο, αν εξαιρέσεις ορισμένους εγκληματίες,οι Αλβανοί ενσωματώθηκαν καλά στην Ελληνική κοινωνία, ειναι εργατικοί, έμαθαν καλά τα Ελληνικά και δεν τους ξεχωρίζεις απο εμάς γιατι φυλετικά είμαστε ίδιοι περισσότερο ακόμα και απο τους Ιταλούς.Το άσχημο είναι αρκετοι που έχουν Ελληνικά διαβατήρια φευγουν απο την Ελλάδα.

    13. Σ’αυτούς τους θρασύδειλους μαχαιροβγάλτες ισλαμιστές έχουν επιτρέψει και διαβιούν πλουσιοπάροχα και χωρίς κανέναν έλεγχο μέσα στην πατρίδα μας.
      Οι ελληνόφωνοι πειρατές που έχουν αρπάξει τα ηνία και την διακυβέρνηση της χώρας μας μ’αυτά τα ρεμάλια έχουν σκοπό να μας αντικαταστήσουν..

    14. η ιερη μεταναστευση των μουσουλμανων εχει εξισλαμισει την δυση ηδη αλλα οι γηγενεις που απεμειναν δεν το εχουν καταλαβει ακομη…. χωρες μικρες σε γηγενη πληθυσμο οπως την Ελλαδα ηταν καταδικασμενες απο το 1993 που ανοιξαν τα συνορα απο την τουρκαλβανια και μπηκαν αλβανοι και τουρκοι μιτατζηδες… αυτοι εκαναν ολοι πολυτεκνες οικογενειες στην Ελλαδα και τα παιδια τους; οργανωμενα σε συμμοριες αναλαβαν να κανουν το παιδομαζωμα στα σχολεια απο το 2010…. η σφαγη των νηπιων εχει γινει, το παιδομαζωμα εχει γινει και οσοι απο την νεολαια δεν καταγονται απο την αλβανια ειναι παιδια θυματα των τουρκο αλβανων που αποτελουν τον μισο πληθυσμο των αποκαλουμενων ελληνων στην Ελλαδα…. οι αλλοι μισοι, οι γηγενεις, πληρωνουν σα μαλακες αυτα που δεν πληρωνει κανενας μουσουλμανος στην Ελλαδα…. φορους δεη ταμειο προστιμα… οι τουρκοαλβανοι περισσοτεροι δεν πληρωνουν τιποτα απο ολα αυτα… αντιθετα δουλευουν μαυρα και παινρουν παραλληλα ολα τα επιδοματα, τα οποια κοβουν στους Ελληνες και λαβαινουν υπηρεσιες υγειας δωρεαν, χωρις να εχουν πληρωσει ταμειο ποτε…. 700 000 τουρκοαλβανοι που δουλευαν μαυρη πηραν συνταξεις και απο μικροτερες ηλικιες απο ελληνες προεκλογικα απο το μητσοτακη….
      αρα ηδη πληρωνουμε φορους υποτελειας στους κατακτητες….
      οι δε γυναικες τις εχουν ολες ειτε με τα λεφτα ειτε με τις πρεζες οι τουρκοαλβανοι και οι λαθρομουσουλμανοι απο μικρες ηλικιες…..

    15. Μητσοτάκη μπινε πουτανας γιε.
      Να καείς στην κόλαση κάθαρμα.

    16. Γαλάζιοι συριζαίοι αυτοί δεν πάνε για ελιές; Και θέλετε να φέρετε και άλλους ισλαμιστές που ούτε αυτοί θα πάνε για ελιές γιατί και σε αυτούς θα δίνετε επιδοματα! Ηλία για την ελευθερία γιατί μόνο αυτόν τρέμουν! Όλοι ενωμένοι και θα ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τους ανθέλληνες των αντιφά και των γαλάζιων συριζαίων που οι πακιστανοί εμφανίζονται με μαχαίρια!

    17. Ε νταξ,δεν ήταν τίποτε εθνικιστές να τους μπουζουριάσουν αμέσως επειδή κινδυνεύει το πολίτευμα από το σουγιά τους.Έτσι κάνει το ανθελληνικό μασωνικό ψευτορωμαίϊκο,κυνηγάει μόνο τους αληθινούς Έλληνες,οι άλλοι μπορούν να κυκλοφορούν και με μπαζούκα άμα λάχει

    18. Σταμπάρετε φάτσες. Τέτοιου είδους απόβλητα συχνάζουν κέντρο Αθήνας και μένουν σε εγκαταλειμμένα χαμόσπιτα κατά δεκάδες. Ορμάτε, δεν θα τους ψάξει κανείς.

    19. Ναι έτσι!! Βεντούζα!!!! Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε!!!? Κανένας οίκτος κανένα έλεος!!

    20. Ρε γελοίε Αλμπι πάλι εμφανίστηκες; μιλάς για τα σκατα τους συμπατριώτες σου Αλβανους και τα αποσκατα τους Πακιστανούς. Ρε ουστ όλοι έξω από την Ελλαδα, αν δεν ήταν η βρώμικη ευρωπαϊκή ένωση και οι προδότες πολιτικοι της Ελλάδας, πέτρες θα σπαγατε ακόμα στα βουνά σας στην Αλβανια

    21. Αυτούς θέλει το σύστημα και τα αφεντικά στην Ελλάδα για να κονομανε και να έχουν τον Έλληνα με pass.

    22. πρεπει να κανουμε τον βραχο της πνυκας καιαδα νο2 και να τους πεταμε απο κατω σαν τετρις να σκανε πανω στον αλλον…κοιτα κατι φακιρηδες ετοιμομπολεμους,μιση σφαλιαρα ειναι το καθε απολοιφαδι…γιαυτο πανε εκαντοταδες σα τις κατσαριδες…ξερουν οτι το σμηνος παντα κερδιζει το ρινοκερο…για τωρα!

    23. Αντι να φερουν στην ελλαδα Ουκρανους ,πολωνους ,μας εφεραν ολους τους ισλαμιστες.

    24. Καταλαβαίνεται τώρα γιατί ο Κολοκοτρώνης τους έσφαξε όλους στη Τριπολιτσά;

    25. Όλη αυτή η φάρα γλενταει τα λεφτά που πληρώνουν οι Έλληνες για δημόσια διασκέδαση…όπου δεν τολμάει να πάει γυναίκα….
      Εύγε !! Αν αυτό δεν λέγεται ισλαμοφασισμος, τότε τι είναι ??

    26. Τα τελευταία χρόνια οι πρωτοχρονιάτικες φιέστες τις οποίους εμείς πληρώνουμε, γίνονται για τα πακιστανια. Και η μουσική ήταν ανατολίτικα τσιφτετέλια με χανουμισες…. Κανείς δεν μιλάει…

    27. αυτοί οι μαχαιροβγάλτες θα μαζεύουν τις ελιές στην Ελλάδα??? καλό ύπνο στον πρωθυπουργό μας τον Κούλη!

      1. Kαλό κουμασι εισαι κι εσυ απλυτε τηγανοκέφαλε…..

      2. Εχεις απολυτο δικιο, μπορει να ηρθαν και αρκετοι αλβανοι εγκληματιες αλλα οι περισσοτεροι εριξαν δουλεια που δεν κανουν ουτε κατα διανοια οι ελληνες και πολλοι ειναι και τεχνιτες σε διαφορες δουλειες. Οι πακιστανοι ομως ουτε να δουλεψουν θελουν ουτε τους κοβει καν για τεχνικες εργασιες

        1. Πριν έρθουν το 90 και επί δικτατορίας πχ. Ποιος έκανε τις δουλειές δλδ; Ή μήπως στη ΜΟΜΑ δούλευαν Αλβανοί;

        2. Ναι είναι πολύ καλοί τεχνίτες οι Αλβανοί και με υψηλά στάνταρ. Θυμάμαι που εξηγούσα σε έναν Αλβανό ψήστη σε αρτοποιείο πως όταν καίγονται οι ασφάλειες από πορσελάνη στον ηλεκτρικό πίνακα τις αλλάζουμε με καινούργιες και αυτός μου έλεγε «μην είσαι μαλάκα ρε, εμείς στην Αλβανία αλλάζουμε το συρματάκι με πιο χοντρό και δεν ξανακαίγεται ποτέ»

      3. Εσεις θα κλαιτε, ουτε 20 χρονια στην ελλαδα και ”κυνηγατε” τους πακιστανους μαζι με τους φιλους σας τους ρωσοποντιους. Εκτος οταν συνεργαζεστε μαζι τους για να λουταρετε σπιτια και να σφαζουνε γριουλες

        1. Τετοιο λεσι σε εκανε η μανα σου η εγινες στην πορεια ρε σιχαμα

    Comments are closed.