ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΤΟΥ! ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟΝ “ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ – “ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    nosileutes_ΤΕΛΙΚΟ

    Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται τρεις υγειονομικοί απεργοί πεινάς, ζητώντας να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Πρόκειται για τους ίδιους υγειονομικούς που βρίσκονται εδώ και εβδομάδες έξω από το υπουργείο Υγείας και διεκδικούν την επιστροφή τους στο ΕΣΥ, καθώς βρίσκονται σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021, καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Σήμερα συμπληρώνονται 30 ημέρες από την έναρξη της απεργίας πείνας.

    Οι ίδιοι, κατέθεσαν μάλιστα Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό, με το οποίο ζητούν την απόσυρση της ρύθμισης που τους κρατάει εκτός συστήματος υγείας και απλήρωτους για περίπου 7,5 μήνες.

    Ωστόσο, η θέση της κυβέρνησης δεν φαίνεται να αλλάζει, καθώς το προηγούμενο διάστημα πέρασε η παράταση της αναστολής εργασίας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

    Αναλυτικά το υπόμνημα των υγειονομικών προς τον πρωθυπουργό:

    υπομνημα-1

    υπομνημα-2

    υπομνημα-3

    υπομνημα-4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Άνευ ουδεμίας προθέσεως πρός απογοήτευση τών καταπονημένων αγωνιστών υγειονομικών, απλώς καταθέτω τήν γνώμη μου, ότι όσο αδιανόητη εστίν η πιθανότης νά καμφθεί ο κατηραμένος διάβολος καί νά σκεφθεί φιλάνθρωπα, άλλο τόσο αδιανόητο διά τόν ανάλγητο αναθεματισμένο μητσοgoofy. Ως επίλυση τού προκειμένου θλιβερού θέματος θά επήρχετω, εάν άπαντα τά εν Ελλάδι σωματεία καί εργατικαί οργανώσεις (εις τόν ιδιωτικόν καθώς καί δημόσιον τομέα) απεργούσαν ομοθυμαδόν, πανΕλλαδικώς καί επ’αόριστον, (αψηφώντας δικαστικάς καί κυβερνητικάς διατάξεις επικαλούμενες παράνομη τήν απεργιακή των κινητοποίηση), έως νά κατέρρεε αύτη η μασονική καί κακοήθης συμμορία τουρκόσπορων μισελλήνων κυβερνητικών καί αντιπολιτευτικών καθαρμάτων. Έχουν κατορθώσει νά κατακερματίσουν τόν λαόν εις μύρια όσα στρατόπεδα μέ ακραίας καί εχθρικάς ιδεολογικάς αντιφάσεις καί ιδιοτελή συμφέροντα, άνευ ομοφροσύνης καί αδελφικής αλληλεγγύης, μέ τραγικό αποτέλεσμα νά μήν υπάρχει σύμπνοια, αλληλοβοήθεια καί αλληλοεξάρτηση μεταξύ εργαζομένων, μέ συνέπεια τήν παρούσα τελματώδη καί αδιέξοδον ζοφεράν κατάσταση.

    2. Στη χώρα που κυβερνάνε οι ανθέλληνες, βρέθηκαν οι ήρωες υγειονομικοί να ξεφτιλίσουν το σύστημα. Γιαυτό κανένα κανάλι και κανένας πουλημένος πολιτικός ή δημοσιογράφος δεν νοιάζεται για την απεργία πείνας την ώρα που οι ίδιοι νοιάζονταν για τον δολοφόνο κουφοντίνα! Κρατήστε γερά ήρωες με την ελληνική σημαία μπροστά απέναντι στο ανθελληνικό σύστημα των μιζαδόρων του εμβολίου. Είστε οι ήρωες όλων των Ελλήνων.

    3. ΟΧΙ!!! σταματηστε την απεργια πεινας!!! δεν το αξιζουμε, δεν το αξιζουνε!!! Να εισαστε ΥΓΙΕΙΣ και ΔΥΝΑΤΟΙ. Μην τους κανετε τη χαρη!!! Κανενα ποπολο ποτε δεν ασχοληθηκε και δεν “ευαισθητοποιηθηκε” περα απο την βολη του κωλου τους.

    4. Μην βρίζετε της γανωτους το παιδί διότι από το φιλότιμο που τον διακρίνει μπορεί να αυτοκτονήσει και να χάσει η μπουρδ….γενεια τον γλυφτη ένα συχαμερο του κυνοστασιου που για όλα τα ερπετά αυτά εμείς οι μα..κες φταίμε. Αντι να μονοιασουμε και να τους γα…με καθώς όλοι τους είναι τοιουτοι τους γλύφουν οι βολεμενοι τους..ουστ σκουλίκια….

    5. Στον Μητσοτάκη μόνο εχει εμπιστευθεί η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ όλα τα στάδια του σχεδίου της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”.
      Μητσοτακης για πάντα πρωθυπουργός.

    6. Ντροπή σε όλους τους υπόλοιπους. Οι άνω των 60 με το πρόστιμο που είναι; 3 άνθρωποι σκελετωμενοι προσπαθούν να τα βάλουν με το αναλγητο σύστημα. Και ούτε οι μισοί Έλληνες δεν ξέρουν.για την προσπάθειά τους. Συναυλίες για συμπαράσταση ; Αλλά ξέχασα. Οι Ουκρανοί προηγούνται. Τι ξεφτιλες είστε όλοι πια….

    7. Και υστερα λεμε για τον ρωσο που σκοτωνει τοσους ανθρωπους και εδω το ιδιο γινεται και κανενας δεν ενδιαφερεται ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ και μετα θα πανε στις εκκλησιες Φαρισαιοι υποκριτες

    8. Αν δεν στηθούν το λιγότερο λιγότερο κρεμάλες για όλους αυτούς τους προδότες που ισοπεδωσαν τα πάντα τοτ τότε αυτός ο λαός πρέπει να εξαφανιστεί από τον πλανήτη γη γιατί πολύ απλά δεν αξίζει να υπάρχει.

    9. Χίο σε παρακαλώ κάνε ΈΝΑΝ έρανο είτε τρόφιμα είτε χρήματα. Οι άνθρωποι αυτοί αγωνίζονται και θέλουν τη βοήθεια μας.

    10. το θεμα ειναι οτι αγωνιζομαστε μονοι μας καμμια ταξη ή αλλος φορεας δεν συμμετεχει. Ολοι χρησιμοποιουν το επιχειρημα αναγκαστήκαμε εμεις δεν αναγκαστήκαμε δεν ειμαστε 8 μηνες χωρις μισθο, φυλακισμενοι να ειμαστε θα μας πεταγαν ενα πιατο φαγητο . Οι συνταξιουχοι με το προστιμο που ειναι ??? οι υπαλληλοι της εστιασης που ειναι??? οι γονεις που ειναι ??? οι αγροτες που ειναι ??? και τοσοι αλλοι φορεις … ο ελληνικος λαος που ειναι ???
      ο μακαριστος ο Χριστοδουλος ελεγε οταν καίγεται η αυλη του διπλανου θα καει και η δικια σου

      1. Έχετε απόλυτο δίκιο,που είμαστε όλοι εμείς να σας στηρίξουμε ;,ντροπή μας για την ξευτίλα μας και για την ανοχή που δείχνουμε στους ρεμπεσκεδες πολιτικούς και στις άρρωστες αποφάσεις τους

    11. βαστατε αδερφια εσεις γιατι εμεις ειμαστε αχρηστοι και παρτακηδες σας συμπαραστεκομαστε απο τον υπολογιστη μας το κινητο και γενικως απο τα social..βαστατε αδερφια εσεις γιατι εμεις ειμαστε στις καφετεριες και στις ταβερνες και κανονιζουμε μπας και παμε διακοπες το καλοκαιρι..βαστατε αδερφια εσεις για εμας τους υπολοιπους που εχουμε δουλειες και δεν μπορουμε να περασουμε για μιση ωρα να σας σφιξουμε το χερι…

      1. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ!

    12. Μητσοτάκης τέλος για πάντα…..και όλο του το σόι
      …….
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΊΔΑ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ…

    13. Βαστάτε αδέρφια!! Πουστροκούλη αναθεματισμένε να ψοφίσεις σύντομα κι εσύ και όλο το μπασταρδοσόι σου… θα σε θάψουμε μωρή λουκριτία!!

    14. μα συγνωμη χαζοι ειναι οι ανθρωποι ??πιο το νοημα ???να κανουν τον τυπο που μας κυβερνα να τους σεβαστει ???ουτε στην αλλη ζωη αυτο !! ο μισω-τακης ειναι δουλικο της νεας ταξης πραγματων

    Comments are closed.