ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ 45ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    fotia-aytokinito-loytraki-13-365x244

    Σε έγκλημα πάθους φαίνεται ότι αποδίδουν οι αστυνομικοί την διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στην περιοχή Φλάμπουρο, με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν Έλληνα που αναγνωρίστηκε ως γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της.

    Οι υποψίες έχουν στραφεί κατ’ αρχήν στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ως πρόσφατα ερωτική σχέση με την άτυχη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως μασέζ στην περιοχή.

     Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα εφιαλτικό σκηνικό σκηνικό όταν μπήκαν στο σπίτι της 45χρονης από την Ουκρανία που δεν έδινε σημεία ζωής, καθώς βρήκαν νεκρή τόσο την ίδια όσο και ένα ακόμη άτομο. Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

    Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

    Το καμένο αυτοκίνητο 

    Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota Ηybrid, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη  1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Το Ι.Χ. ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, στην Ουκρανή που βρέθηκε δολοφονημένη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Το αυτοκίνητο της γιατι της το εκαψε;δώρο δικό του ήταν η αυτού που εσφαξε;

    2. Ο φαρμακοποιός τί δουλειά είχε νά δολοφονηθή; Μάλλον η Ουκρανή ήταν γκόμενα τού Αλβανού καί τού τήν έφαγε.

    3. Τώρα εξηγουνται όλα.. Ερχόσαστε κρυβεστε στην Ελλάδα με την ιδέα πως δεν θα σας βρουνε οι γνωστοί σας ποτε… Αυτά βλέπουμε κ απορούμε μετά………

    4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ Ο, ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)…..

    Comments are closed.