ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΕΦΑΝΑΔΗ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

    Κοινοποίηση:
    στεφ

    Ποιος δεν θυμάται το ικαριώτικο γλέντι στην Ικαρία με τον βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλο Στεφανάδη να στήνει τραπέζωμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που η κυβέρνηση είχε βάλει αστυνομικούς να γράφουν τους πρόστιμα σε πολίτες που πήγαιναν χωρίς μάσκα μέχρι το περίπτερο;

    Μετά από μήνυση που είχε καταθέσει πολίτης για τις εικόνες που προκάλεσαν οργή εν μέσω καραντίνας, ψηφίστηκε η μη άρση της ασυλίας του γαλάζιου βουλευτή με 173 ψήφους κατά, ενώ υπέρ της άρσης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση με 84 ψήφους.

    Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο της καραντίνας απαγορεύονταν οι μαζικές συγκεντρώσεις και οι εικόνες αυτές είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μα αυτος ο βουλευτης ειναι καρδιολογος-σωστα?Νομιζω, ειχε βγει στα καναλια και συστηνε την ρεμβεσιβιρ ως το φαρμακο θεραπεια για ‘κοβιντ’.Καλα θυμαμαι η λανθανω?
      Αυτο το φαρμακο,οπως λενε τωρα, καταστρεφει τα νεφρα και το υγρο πηγαινει στους πνευμονες, κ …μετα ο Αγιος Πετρος!

    2. επι της ευκαιριας οπου οι ανακαλύψεις προπηδουν τις υποθαλψεις βρειτε και κεινο το λαμογιο τον αρθρογράφο οπου μιλησε για κατι ξεδοντιαρες (υποψιν ανυποπτους πολιτες μαρτυρας του επικεντρου η υποκλεπτομενη) οπου ο η αρθρογραφος επικαλεσθηκε ως υπογραφων μπορις τζονσον λεγοντας οτι προτεραιοτητα εχει ο πρωθυπουργος να γκαζωνει στην πεντελη βαζοντας σε δευτερη μοιρα υποκλεπτομενη πολιτη ….αν τον βρειτε θα φαει 25 χρονια απο μενα μονο για το ξεδοντιαρα και δις εισοβια για τις υποκλοπες στο σπιτι μου λεει η υποκλεπτομενη…..η υποκλοπη ανυποπτων πολιτων με καθαρο μητρωο χωρις να εχει οργανωθει πουθενα διχως να εχει εμπλακει με οπλα βια κλπ να σερνεται 34 χρονια απο υποκλοπες των μμε κλπ να χανει το παιδι της με δυο θανατους εναν αργο και εναν τελικο υπο τη στεπη υποκλοπων και να ερχεται η αλλη πλευρα να της φαει και το αλλο σκατα στο ταφο τους και στους πολιτικους και στα βοθροκαναλα και σε οτι σκατα κυωφορουν την θανατικη περιθωριοποιηση ξυπνατε φτασαμε…..και τωρα θελουν ψηφους !????? θανατο στο θανατο θα παρουν τα κτηνοι ολοι!!!!

    3. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ

      ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΨΗΦΙΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ

    4. Αυτοί είναι Κυρίες και Κύριοι η Κλίκα του Ελληνικού κοινοβουλίου απολαύστε τους ξαναψηφίστε τους

    5. Και γιατί έπρεπε να αποφασίσει η πορνοβουλή;

    6. Προδότες, ανθέλληνες, κηφήνες. Τα σαβανα δεν έχουν τσέπες. Στο λακο θα πάτε και εσείς.

    7. Σε αυτόν που έκανε μήνυση και μαθεύτηκε! Ενεργός πολίτης και όχι ωχαδερφιστης όπως το 99%

    8. Η συμμορια του( δημοκρατικου τοξου) υπερασπιζεται τους δικους της.Ολα αυτα τα αποβρασματα ανηκουν στην ιδια συμμορια.Την μοναδικη αντιπολιτευση την εχουν φυλακη.

    9. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΗΔΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Όταν σε ένα “Κράτος” χρειάζεται η Δικαιοσύνη άδεια από τους ίδιους τους πολιτικούς(πολιτικάντηδες) για να τους καθίσει στο σκαμνί τότε ούτε Κράτος ούτε η Δικαιοσύνη υπάρχει !!!

    11. Τοσα και τοσα μας εχουν κανει και ο υπνος υπνος.Αναρωτιεμαι υπαρχουν αρσενικα;;; Μηπως να μαζεψουμε τους γυφτους;

    12. Τι να πεις γι αυτο τωρα ( Αν θελεις να κοιτας το δασος και οχι το δεντρο,,, εστω ) ?? 1ον . Aντι να κανει καποιος μηνυση για τα χουντιλικια , που δε κυκλοφορουσες το βραδυ,,, λες και ο ιος κυκλοφορουσε στις 3 το βραδυ σε αδειους δρομους… ( απαγορευση κυκλοφοριας ειχες να δεις απο τη χουντα νομιζω ) εγινε μυνηση σε εναν προδοτη μετα απο τα αντισυνταγματικα μνημονια που ψηφισε,,, γιατι πηγε σε ενα σπιτι , μιλαμε για τσιρκο αν το δεις ετσι… και μετα απ ολα αυτα… μια μερα ξαφνικα ολα ξεχαστηκαν και παρα τα κρουσματα δεν εβαζες ουτε μασκα σε σουπερ μαρκετ πχ ( μιλαμε για χουντιλικια και δουλεμα πακετο ) 2ον. Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ειναι ολοι πιονια ( πολιτικοι δημοσιογραφοι κλπ ) χτιζουν την παγκοσμια κυβερνηση…

    13. Μόνο αυτός που το οργάνωσε έφταιγε; Μόνο για αυτόν ζητήθηκε άρση ασυλίας;

    14. Παραβίαση του ΠΚ 285 είναι κακούργημα. Δεν θα έπρεπε καν να έχει λόγο η Βουλή γι αυτό.

      1. Ο τύπος καθηγητής Ιατρικής.
        Ιατρικές συμβουλές για τρίτους…

        1. Δεν με απασχολεί τί είναι. Με απασχολεί ότι παραβιάζουν τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Και τα τσιράκια τους καλύπτουν. Ξεχνάς ότι οι γενίτσαροι-μπάτσοι μπούκαραν στα σπίτια του κοσμάκι αν ήταν άτομα μέσα πάνω από την οικογένεια επί 2.5 χρόνια;

    Comments are closed.