ΘΡΙΛΕΡ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ – ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Συναγερμός έχει σημάνει μετά από επίθεση που δέχθηκε στον Περσικό Κόλπο από ενόπλους, ένα εμπορικό πλοίο με ελληνική σημαία.

    Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN στο πλοίο βρίσκονται 25 ναυτικοί, με τους δύο να είναι Έλληνες, ενώ οι ένοπλοι έχουν καταλάβει το καράβι.


    Το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να συντονίσουν τις κινήσεις τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πιθανό να έχει δεχθεί επίθεση και δεύτερο ελληνικό τάνκερ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. “ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ”!!! “ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ”!!! ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΝΕ..ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!

    2. ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!,,,,
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ Κ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ.
      ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΜΗ.
      Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΒΕΑΒΑΙΑ,
      ΔΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ . ΟΠΟΤΕ.

    3. Στέφανε το ζαβό πρεπει να το ρίξουν. Ξέρεις τι έκανε το ζαβό? Δεσμεύσε πλοίο του Ιράν, ο ηλιθιος. Ενώ η Ελλάδα είναι πρώτη δύναμη στην ναυτιλία λόγω Ιράν!! Τώρα οι Ιρανοί και έχουν απόλυτο δίκιο, κατεσχεσαν δύο Ελληνικα πλοία και πάνε για απαγόρευση διέλευσης Ελληνικών πλοίων από τον περσικο!!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Το ζαβό τελειώνει την Ελληνικη ναυτιλία. Ποιος κερδίζει και ποιος τα έβαζε συνέχεια με την Ελληνικη ναυτιλία? Οι Γερμανοί!! Ο τσογλανος δούλεψε για την γερμανια στις πλάτες της Ελλάδας και των Ελλήνων πλοιοκτητών. Να τον ρίξουν τον πράκτορα, το τσ@γλανι τι πήγε και έκανε. Ο αλήτης.

    4. Αντιποινα απλα! Ο Κουλης μας οδηγει καλα αμερικλανοκινητος!

    5. ΜΠΡΑΒΟ Μ@ΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    6. Πολύ απλά:Τα δίκαια αντίποινα του Ιράν για την πειρατεία, που διέπραξε η κυβέρνηση της ΝΔ σε ιρανικό πλοίο. Κατανοώ ότι οι Ιρανοί καλά κάνουν.
      Σημείωση: Οι ένοχες δικές μας κυβερνησεις μας φέρνουν σε καβγάδες και αποξένωση προς Κουρδους,Σέρβους,Ρωσία και Ιράν. Τέτοιος ηλιθιος λαός που έχουμε γίνει,με τους Απατεώνες που ψηφίζουμε δεν θα δούμε ποτέ προκοπή.

    Comments are closed.