ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Η σύλληψη τα τελευταία 24ωρα ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο στην προσπάθεια διαφυγής του από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

    Σημειώνεται, ότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια διαλεύκανσης της άγριας και εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν την Τρίτη το βράδυ στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

    Έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα, πληροφορίες που είχαν προκύψει –κυρίως από ανάλυση DNA -ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

    Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών –σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι- και να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στον λόγο που ο εν λόγω αλλοδαπός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από την χώρα.

    Παρότι η εγκληματική ενέργεια στην οποία φέρεται να εμπλέκεται είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ηλεκτρικη καρεκλα ,και λιγο ειναι,αμα θελετε παταω το κουμπι πινοντας καπουτσινο!!!!!!!!!!!

    2. Από την στιγμή που ο αρχιβλαξ Ιωαννίδης έκανε την μέγιστη μαλακια και ανέτρεψε τον Εθνική κυβέρνησις ξεκίνησαν όλα τα Κακά προκάλεσαν τουρκική εισβολή στην Κύπρο και παρέδωσαν την χώρα μας στους μαυρογιαλουρους και τους κομμουνιστές ,στους τιουτους τους άθεους τους παιδεραστές και σε ένα σωρό απόβρασματα!

    3. Οποία εσείς οι ηλιθιοι νεοέλληνες με ην μαλακισμενη ψήφο σας φερατε κυβερνήσεις που γέμισαν την Ελλάδα εγκληματίες λαθρομετανάστες που τους έχουν στοατιμωρητο και στο απυρόβλητο περαστικά σαςς ζώα νεοέλληνες

    4. ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ…ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ??? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ LOCKDOWN ΣΤΗ ΧΩΡΑ…ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ

    5. Όλοι οι κυβερνώντες με την ψήφο των ηλιθιων νεοελλήνων γεμισατε την χώρα εγκληματίες λαθρομετανάστες που για ενα ευρώ δολοφονούν και βιάζουν Νεοέλληνες καλά να παθετε ας προσεχατε τι ψηφιζατε

    6. Στα σύνορα τους πιανουν και τους φερνουν αμεσως πισω στην Αθηνα,
      για να μην “κατσει” η μαυρη οικονομια.
      Απο καθε ληστεια φονο εγκλημα ,
      δικαιολογουνται και λειτουργουν 100αδες επαγγελματα συντεχνιες κρατικοδιαιτων μαφιοζων και μή.
      Η εισαγομενη εγγληματικοτητα ειναι η βαρεια μας οικονομια.

    7. Και πώς την κοπάνησε Αφού τον είχαν πιάσει τον Μάρτη;

    8. Να προβούν σε βασανιστήρια στον γεωργιανό πατατοκέφαλο σταλινίσκο μέχρι να ξεράσει και τα υπόλοιπα μέλη! Μετά να φονευθούν δια συνεχόμενων βασανιστηρίων γιατί είναι το μόνο σίγουρο που τους αξίζει! Γεωργιανοί = εγκληματίες και κατώτερα όντα!

    9. για όλες αυτές τις ληστείες, τους βασανισμούς και τις δολοφονίες ηλικιωμένων από λαθραίους που γίνονται από το 2000 ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε η αστυνομία και όποιος μίλαγε τον έλεγαν ακροδεξιό….

    Comments are closed.