“ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ: ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    katsifas5_1

    Ένταση και επίθεση κατά των χαροκαμένων γονιών από τα αλβαναριά με το πηλίκιο προκλήθηκε όταν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό που έγραφε «Αθάνατος» στο νεκροταφείο στους Βουλιαράτες. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν προλάβουν να ανοίξουν το πανό άνδρες της αλβανικής αστυνομίας το κατάσχεσαν.

     goneis-katsifa-pano

    Παρά τις φωνές και τις αντιδράσεις του πατέρα και της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανοί αστυνομικοί έβαλαν το πανό στο πορτ μπαγκαζ ενός αυτοκινήτου, το οποίο έφυγε αμέσως από την περιοχή προκαλώντας την οργή και τις διαμαρτυρίες της οικογένειας Κατσίφα. Η μητέρα του ήρωα φώναξε χαρακτηριστικά: “Δολοφόνοι…”

    Την ίδια ώρα, 110 χλμ μακριά…

    Καταθέτοντας στεφάνια στο μνημείο των Πεσόντων στην Βάνοβα πραγματοποιήθηκε στην Χειμάρρα η καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Ομόνοιας. Πλήθος κόσμου «έδωσε το παρών» στο μνημείο αποτίοντας φόρο τιμής. Μεταξύ άλλων και η μάνα της Χειμάρρας Ερμιόνη Μπρίγκου, η οποία έχει θάψει στον κήπο του σπιτιού της τις σορούς 6 Ελλήνων στρατιωτών οι οποίοι έπεσαν υπέρ πατρίδος πολεμώντας στα βουνά της Βορείου Ηπείρου.

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η πρόξενος της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Μαρκέλλα Μεγαλοκονόμου και ο γραμματέας της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, κ. Κωνσταντίνος Καραμουσαλής.

     

    heimar3.jpg
    heimara2.jpg

    Πηγή φωτογραφιών: Himara

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Sas grafoumai sta @@ mas fasistes osi ti oezounai edw ellines kai patriotea vrizondas tous alvanous sigura dennexounai prosferi tipota gia thn patrida tous.

    2. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!

      1. ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ …………………………….ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΟΙΤΑΡΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ……………………………………………………………………

    3. Αντιφα σημαινει σκατα πατημενα , βλακομουτρο!!!!!!!!!

    4. Δουλοπρεπεις πολιτικαντηδες υποστηριξτε την Ευρωπαικη προοπτικη των κατσαπλιαδων αλβαναριων για να αποθρασυνθουν ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!! Γελιοι μαζοχιστες μας καταντησατε της αλεπους μασκαραδες!!!!!!!!!!! Ταιζουμε την μιση Αλβανια και σεις δεχεσθε εκ μερους τους αυτη την απαισια συμπεριφορα εις βαρος της Ελληνικης μειονοτητας, εχει χαθει καθε εννοια αξιοπρεπειας, Ντροπη!!!!!!!!

    5. Εμείς πάντως γαμουσαμε την μαμά σου μπάσταρδο αλβανο,δήθεν αντιφα..

    6. Αλβανε πουτανας γιε ελληνας δεν θα γινεις ποτε γυφτε

    7. Διωξτε τωρα ολους τους Αλβανους απο τις δουλειες σας.Μην αγοραζετε απο Αλβανικα μαγαζια.Αυτη τη γλωσσα την καταλαβαινετε η θα πρεπει να δειτε & αλλους φονους,ληστειες,βιασμους εκ μερους τους;Ειναι εχθροι μας.Ειδατε πως φερονται στην οικογενεια Κατσιφα;Στους Ελληνες που τους ταιζουν;Μας χρωστουν,δεν τους χρωσταμε.

    8. Πουσταραδες αλβανοι
      Η μνήμη του ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ θα σας κυνηγάει ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!
      ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
      Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

      1. Ξημερώματα 27ης Οκτώβρη, λίγες ώρες πριν την πατροπαράδοτη εθνική επέτειο κι έχοντας εντοπίσει φασιστική παρουσία σε διάφορους τοίχους των Κάτω Πατησίων, βγήκαμε και γράψαμε αντεθνικά συνθήματα, κρεμάσαμε πανό και ρίξαμε τρικάκια στην ευρύτερη περιοχή. Κι επειδή η εθνική ενότητα γεννά νεκροταφεία, επιλέγουμε να στεκόμαστε απέναντι σε κάθε έκφανση του γελοίου και κατασκευασμένου αυτού φαντασιακού.

        1. Εμείς πάντως γαμουσαμε την μαμά σου μπάσταρδο αλβανο,δήθεν αντιφα..

    9. Περιτριγυρισμενοι απο ουτσεκαδες και αδιστακτους μογγολους που δεν δυσταζουν να χυσουν αιμα, με χιλιαδες ισλαμιστες εντος των τειχων και με 2/3 του λαου μας να ειναι αγαπουληδες, φιλανθρωποι και αντιρατσιστες και το χειροτερο με ηγετες που εκτελουν κατα γραμμα τις εντολες τις διεθνης ελιτ, μαντεψτε το τελος.

    Comments are closed.