ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! “ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ” – ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    σδωδσωωσ

    Δύο συγκλονιστικά βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο twitter προκαλούν σοκ αλλά και ανησυχία για το μέλλον αυτού του τόπου. Την ώρα που ο Μητσοτάκης δίνει τα λεφτά του Ελληνικού λαού για να σπιτώσει τους λ@θραίους, οι ίδιοι διαδηλώνουν εκτοξεύοντας απειλές που παγώνουν το αίμα.

    Όπως το παρακάτω βίντεο που διαδραματίστηκε πολύ πρόσφατα στη Γαλλία. Οι λ@θροεισβολείς δηλώνουν ότι “η Ευρώπη τους ανήκει” και απειλούν με βιασμό όλων των λευκών γυναικών και αποκεφαλισμό όλων των ανδρών. Δείτε τι μας έρχεται:

     

    Την ίδια ώρα, ο Μητσοτάκης προσφέρει απλόχερα άδειες παραμονής στους αμέτρητους λ@θροπακιστανούς που διαδηλώνουν όπου γουστάρουν χωρίς να τους πειράζει κανένας. Γιατί να μην έρθουν κι άλλοι στην Ελλάδα, “τη γη της Επαγγελίας”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Φατε απο μια φασολαδα ο καθενας κι ελατε…Μαζι με τα αριστερα αποβρασματα που σας αβανταρουν….

    2. Ούτε τότε θα ξυπνήσουν οι ραγιάδες,πάλι κούλη και Αλ6 θα ψηφίζουν

    3. Δεν θα γίνει τώρα που ακόμα υπαρχουν καποιοι , εστω και λιγοι Ελληνες , θα γινει οταν και αυτοι εχουν φυγει και η πλειοψηφια του πληθυσμου θα ειναι οι ξκενοι …Για ολα αυτα δεν φταινε αυτοι πουθ μπηκαν στην χωρα μας , αλλα οι Ελληνες που το παιζανε κουτοπονηροι και εναντια της χωρας τους …Καλή δύναμη …

    4. «« ……..κατακτήσαμε την Ευρώπη, είναι δική μας τώρα!!!»» ακριβως αυτο!!!!!! Δυστυχως…..η πικρη αληθεια ειναι αυτη……χωρις πολεμο εχουν διεισδυσει παντου.

    5. Σχεδιο Τυφωνας, δεν τα ειχαμε ξαναπει;;

    6. Το Πακιστάν με την ίδρυση του από τους Άγγλους το 1948 είχε πληθυσμό 37 εκατ.
      Σήμερα διαβάσατε άνωθι.
      Η Ινδία το ίδιο έτος 373 εκατ., τώρα 1δις 400 εκατ.
      Εκείνη την εποχή ο παγκόσμιος πληθυσμός 2,5 δις τώρα οκτώ!
      Τα συμπεράσματα σας…

    7. Απο τη στιγμη που οι έλληνες ξέχασαν πως να χρησιμοποιουν το όπλο που βρίσκεται αναμεσα στα πόδια τους ( έμαθαν το G3 βέβαια ), είναι λογικό οι μετανάστες να είναι όλοι ευπροσδεκτοι., αλλιως και μαθηματικά σε λιγα χρόνια Ελλάδα δεν θα υπήρχε χωρίς αυτους. Ευχάριστου με τους μετανάστες για την αναγέννηση της Ελλάδας.

    8. Ενα φιδι δεν μπορει να το εξημερωσει ποτε κενεις.
      Οσοι προσπαθησαν και τα εχαν σαν κατοικιδια στα σπιτια τους γυρισαν
      και τους τσιμπισαν με το θανατηφορο δηλητηριο τους .
      Και οσοι πρπσπαθησαν να τα χαιδεψουν και αυτους τους φονεψαν.
      ΟΙ λαθρομεταναστας ειναι τα δυποδα φιδια που τρυπωσαν στην πσατριδα μας και ενω εμεις τα εκτρεφουμε και τα θοπευουμε αυτα παραμενουν φιδια δηλητηριοδη και περιμενουν την καταληλη στιγμη για να μας τσιμπισουν υπουλα και να μας φονεψουν. Απομακρυντε τα η σκοτωστε τα πρωτου επιτεθουν

    9. Ούτως ή άλλως, οι αριστερές με τρίχα στην μασχάλη, μόνο με βιασμό από τους συγκεκριμένους θα δούνε κοκό στην μίζερη ζωή τους!!

    10. Ηλία δαγκωτό από έναν πρώην δεξιό που κατάλαβε ότι είστε το ίδιο προδότες με τους συριζαίους. Εσείς είστε και υποκριτές, δες τον Γεωργιάδη και τον πλεύρη που δικαιολογούν μέχρι και τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα! Έτσι το λένε τώρα τα επιδόματα που δίνουν στους λαθρομετανάστες! Ηλία δαγκωτό για τα παιδιά σας.

    11. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛ6..

    12. Τα Γαλλακια μπορεί !!! Εδώ στο Ελλαντα έχει πουτσ@ μεμετια !!! Του τσολιά !!! Σε μια εβδομάδα θα είστε στο πάτο της θάλασσας μαζί με το ΚΕΕΡΦΑ και όλα τα μουνι@…τ’ ανάλογα..!!!

    13. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς είτε το θέλουν κάποιο είτε όχι ! δεν πρόκειται να κουνηθεί κανένας από τη βόλεψη του καναπέ και ας αποκεφαλίσουν σαν το κοτόπουλο αυτόν και την οικογένεια του, λίγο πράμα το έχεις να βγουν και να μας πουν ρατσιστές ? εκτός αυτού και να κουνηθούν κάποιοι θα φροντίσει η συμμορία που μας κυβερνά να βγάλει κάποιο διάταγμα που θα υπερασπίζεται αυτούς που θα σφάζουν και θα καταστέλλει όσους αντιστέκονται, ας πάρουμε παράδειγμα την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς, από τη στιγμή που φυλάσσονται ως κόρην οφθαλμού οι ιθύνοντες και δεν κινδυνεύουν ποιος χέστ##κε εάν σφαγιαστούν μερικοί αναλώσιμοι πολίτες.

    14. Πάντα έτοιμος και αθλητικά μάχιμος παραμένω κωλομεμέτηδες. Έτοιμος να κατέβω στην Ελλάδα και να σας γαμήσω το βρωμόμουνο που σας πέταγε. Δεν έχετε ιδέα πουστόφαρα το τι είδους μαχητές είναι οι Έλληνες όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τα Ιερά, Όσια, την Πατρίδα και οικογένεια. Αγωνιώ πότε θα έλθη εκείνη η στιγμή που θά σας ξεκοιλιάζω πούστηδες λαθρομεμέτηδες δέκα-δέκα.

    15. Πάντα έτοιμος και αθλητικά μάχιμος παραμένω κωλομεμέτηδες. Έτοιμος να κατέβω στην Ελλάδα και να σας γαμήσω το βρωμόμουνο που σας πέταγε. Δεν έχετε ιδέα πουστόφαρα το τι είδους μαχητές είναι οι Έλληνες όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τα Ιερά, Όσια, την Πατρίδα και οικογένεια. Αγωνιώ πότε θα έλθη εκείνη η στιγμή που θά σας ξεκοιλιάζω πούστηδες λαθρομεμέτηδες δέκα-δέκα.

    16. καμμία σχέση με ρατσισμό και ΧΑ, οι πρόγονοί μας πολέμησαν τους ναζί οπότε θέλουμε ισλάμ….ξύλο και πέος στον ραγιά

    17. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ….ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

      ΨΗΦΟΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΥ

    18. ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΣΟ ΖΩ Κ ΥΠΑΡΧΩ
      ΨΟΦΟΣ ΣΤΙΣ ”ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ”ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ
      ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
      Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
      ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΕΜΕΝΗ ΘΕΛΩ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ
      Κ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ
      (ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ-YOY TUBE)ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΑΠ

    19. Εχουν εμβολιαστει κατα του κοβιδ ? χα χα χα χα χα .Κη διασκεδαση στους φοβισμενους εμβολιασμενους.

    20. Νομίζετε ότι οι Έλληνες πατριώτες καθόμαστε και δεν έχουμε προετοιμαστεί;
      Και δεν αναφέρομαι μόνο στους Έλληνες της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

      Α ρε ύπνο του δικαίου που ρίχνετε όλοι σας, όπως έριχαν οι Τούρκοι το 1821.

      Αλοίμονο σε όποιον πιαστεί ξαρμάτωτος.

    Comments are closed.